GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν ...κρατιούνται: Χάρισαν βαθμό στην ανηψιά του Παυλόπουλου!

Μπορεί να "τρώγονται" με τον Αβραμόπουλο, αλλά στα ρουσφέτια είναι ενωμένοι. Κι εσείς κορόιδα γιατροί τρέχετε για αξιοκρατία... ....

Μπορεί να "τρώγονται" με τον Αβραμόπουλο, αλλά στα ρουσφέτια είναι ενωμένοι. Κι εσείς κορόιδα γιατροί τρέχετε για αξιοκρατία...
.
.
Αβραμόπουλε, Παυλόπουλε δεν ντρέπεστε; Γιατρέ Αλαμάνο (ΚΑΤ), είσαι επιστήμονας και έδωσες τον όρκο του Ιπποκράτη;
Ο Αβραμόπουλος, ο νεκροθάφτης της δημόσιας υγείας και πλασιέ των ιδιωτικών κλινικών, κάνει τα ρουσφέτια του Παυλόπουλου, ναι του «καθηγητή» Συνταγματικού Δικαίου παρακαλώ, του θεσμοφύλακα της διαφάνειας, της αξιοκρατίας της τήρησης του Συντάγματος!Αβραμόπουλος-Παυλόπουλος: «Στον αγώνα χωρισμένοι στη μάσα ενωμένοι»!
Εκτελεστής, μέσο ένας ιδιώτης (με την έννοια που προσδίδει στο λεξικό του ο Μπαμπινιώτης), ο «γιατρός» (sic!) του ΚΑΤ Γιάννης Αλαμάνος!

Θέμα: Επιλογές για Επιμελητές Α΄ (αναισθησιολόγους) στο ΚΑΤ. Εισηγητής ο Ιωάννης Αλαμάνος… ο «επιστήμονας» που έδωσε τον όρκο του Ιπποκράτη… που θέλει να λέγεται ΓΙΑΤΡΟΣ και δεν φοράει φερετζέ!
Η «πρώτη των πρώτων» Αθανασία Παυλοπούλου (τι ξέρεις καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου για τη συνονόματη; Μήπως, ανιψιά;)!
Ο «επιστήμονας» κριτής Αλαμάνος, εισηγείται: Για σπουδές, ειδικότητα στο Βέλγιο παρακαλώ, Βαθμολόγηση Εκπαιδευτικού έργο 15 (άριστα δηλαδή, η ανώτερη «βαθμολογία»). Οι επόμενοι; 7,94 γιατί έκανε ειδικότητα στο...
ΚΑΤ, (ξέρεις «κύριε» Αλαμάνο τι σημαίνει και πως αξιολογείται η ειδικότητα αυτή στο Νοσοκομείου που προσφέρεις υπηρεσίες; Τι υπηρεσίες άραγε;)
"Το Γ.Ν. Αττικής "ΚΑΤ" αποτελεί ισχυρή παρουσία στο χώρο της παροχής υπηρεσιών νοσοκομειακής περίθαλψης…", λένε…
Αλλά, μάλλον ο εισηγητής Αλαμάνος, ενημερώθηκε πόσο καλύτερα εκπαιδεύεται κάποιος στο Βέλγιο, θεωρεί το ΚΑΤ Νοσοκομείο 7ης (και βάλε) κατηγορίας, υποβαθμισμένο, χωρίς επιστήμονες... δεν εκπαιδεύονται σωστά οι γιατροί στο ΚΑΤ... (γιατί δεν πάς στο Βέλγιο Αλαμανό;) και «μειώνει» κατάλληλα τους ατυχείς…
Σε κανένα άλλο «κριτήριο» δεν μπόρεσε ο επιστήμονας να παρακάμψει την πραγματικότητα και διάλεξε το χειρότερο και οφθαλμοφανές, ακόμη και για εμάς τους ανίδεους…
Αν υπήρχε Δημοκρατία, οι υπουργοί θα ζητούσαν -τουλάχιστον- δημόσια συγνώμη…Αν ο Αλαμάνος τιμούσε τον όρκο του Ιπποκράτη, δεν θα ξαναπατούσε στο ΚΑΤ…Αλλά, εδώ κλέβουν ρασοφόροι, υπουργοί και τίποτα δεν κουνιέται!
Μάλιστα, ο καταλληλότερος καθάρισε και πήρε η σύζυγός του διδακτορικό στην Ιατρική, πριν γίνει γιατρός, με τέτοια ρουσφετάκια θ’ ασχοληθούμε…
Κορόιδα γιατροί τρέξτε για αξιοκρατίες και κουραφέξαλα… για την ξεφτιλισμένη δεξιά με τους ξεφτιλισμένους υπουργίσκους της!

21 σχόλια

  1. Αν χασω στις ευρωεκλογες θα παραιτηθω απο την ηγεσια του κομματος ,δηλωσε με ειλικρινεια ο Γεωργιος Παπανδρεου.

    Θα ειχα παραιτηθει και στις προηγουμενες εθνικες εκλογες ,αλλα δεν μου το επιτρεψανε οι φιλοι μου.

    Να και ενας σοβαρος πολιτικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΕΠΟΝΙ.
    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΦΑΣ?
    ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι αυτοί που ο Καραμανλής τους κάνει τα χατίρια έχουν τις φωτογραφίες με τον Καραμανλή στα 4 με το γνωστό Θεσσαλονικιό κοσμηματοπώλη επί το έργον και τον εκβιάζουν ανοιχτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παραπολιτικο:
    Ακουγεται οτι ο Δρ Κουτσουκος θα παρει στις Βρυξελες ολο το Πασοκικο τμημα του αποκαλυπτικου δελτιου και Λουτραδη Καψαμπελη, Βαψομαλια ......

    και μερικα αλλα "μωρακια" απο τον Πανεπιστημιακο χωρο 1,78 και πανω για να ανυψωσει το ηθικο των Ελληνων μετα την κινηση Μπερλουσκονι να βαλει
    "αγωνιστριες του κρεβατιου" στο ψηφδελτιο του!!

    Με Δρ Κουτσουκο στην Ευρωβουλη...θα φατε καλα ολοι...
    οχι σαν τον Μπερλουσκονι που τρωει μονος του....


    Στην υγεια του Δρ....λενε ολοι οι πρασινοφρουροι !!
    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούστ μουλάρια ξεσαμάρωτα!
    Ένα χέρι ξύλο αρμόζει στα γουρούνια σαν αυτούς, που στέλνουν στην απελπισία τους ανθρώπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μου μη συγχύζεσαι ποιος όρκος του Ιπποκράτη και τι υπουργός και κουραφέξαλα, αυτοί όλοι μόνο από μπουνιές και κλοτσιες καταλαβαίνουνε.
    ούτε διαμαρτυρίες ούτε σχόλια ούτε από σάτιρες περνούν χαμπάρι, τον μόνο όρκο που έχουν δώσει στα κωλοσογατους και στους συγγενείς τους είναι ότι θα μας πιούνε το αίμα και πρέπει να το πάρουμε αποφαση
    ΦΕΥ
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν πας να σε γαμήσει κανένας
    ΅μαχητής΅της ΧΑΜΑΣ.
    πουστόγερε SIBILLA .
    ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ.
    ΚΑΙ ΣΑΠΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.
    Χανούμισα των Μουλάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή το άτομο είναι από άλλο πλανήτη και μπορεί να βάλει τρικλοποδιές ακόμα και στον εαυτό του, εδώ και χρόνια τον βάζουν να μιλάει μόνο σε στημένα πλάνα (με μονόχρωμο απαλό φόντο) και να απαγγέλλει το ποιηματάκι που του έχουν μεταφράσει οι Έλληνες επικοινωνιολόγοι του.

    Η πλάκα είναι ότι, επειδή δεν μπορεί μόνος του να διαβάσει σωστά τα Ελληνικά, συνεχίζει να κάνει απίθανα σαρδάμ, για να ξεκαρδιζόμαστε και εμείς στις χιουμοριστικές εκπομπές της τηλεόρασης.

    ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ πρόσεξα ότι τον έχουν βάλει να μιλάει ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

    Ξέρουν από μάρκετιγκ οι άνθρωποι, το κατέχουν εξαιρετικά το σπόρ της επικοινωνίας.

    Προφανώς το κέρδος είναι διπλό.

    Πρώτο, μιλώντας αργά φαίνεται πιό σοβαρός, ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.

    Δεύτερο, ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ και έτσι μειώνονται τα γνωστά ξεκαρδιστικά του σαρδάμ, με τα οποία φτιάχνουν συκώτι οι τηλεθεατές του Λαζόπουλου και του Μητσικώστα.

    Τϊ να κάνεις;

    Έτσι είναι η ζωή.

    Κερδίζει η πολιτική και χάνει η επιθεώρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν πας να σε γαμήσει κανένας
    ΅μαχητής΅της ΧΑΜΑΣ.
    πουστόγερε SIBILLA .
    ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ.
    ΚΑΙ ΣΑΠΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.
    Χανούμισα των Μουλάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5.30
    Θα ποστάρετε καμία;Θά έχει πλάκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ωχ μωρέ με τους εμετους σας
    πασόκια....
    το ξέρουμε ότι πεινάτε..
    φάτε τους εμετούς σας
    να ηρεμίσεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε εδώ πήραν πτυχίο η Νατάσα κι ο Κώστας, εκεί θα κωλώσουν τώρα;

    ΝΔ σέντερ,
    Παραλαβή πτυχίων τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν χρειάζεται κανένα γκάλοπ για να μου πει που θα πάει η ΝΔ εάν ο κόσμος σκεφτεί πως πέρναγε πριν από 5-6 χρόνια και πως περνάει τώρα.

    Τι έλεγε σαν αντιπολίτευση και τι έκανε σαν κυβέρνηση η δεξιά.

    Μέχρι και το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου με τις φούσκες, έχει αποδειχθεί ότι πίσω από όλα αυτά ήταν η φιλελεύθερη ιδεολογία και τα δεξιά κατά πλειψηφία blue boys. Όχι μόνον εδώ αλλά και σε όλη τη γη.

    Στην Ελλάδα όποια λαμογιά απατεωνιά, κλεψιά και προδοσία των συμφερόντων του Ελληνικού λαού ακόμα και όταν ήταν αντιπολίτευση η ΝΔ βρίσκεις το δεξιό μεταμφιεσμένο είτε σε ρασοφόρο είτε σε λαϊκό να κατακλέβει το εισόδημα του κόσμου.

    Αποδείχθηκε περίτρανα ότι η καλύτερη ΝΔ δεν μπορεί να συγκριθεί με το ΠΑΣΟΚ ούτε όταν αυτό βρίσκεται στις χειρότερες στιγμές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωχ..!!!Αμαν...!!! Τι διαβασα?
    Μπορω να αναφωνησω τωρα.
    Ζαχοπουλε ζεις, εσυ μας οδηγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πακη με αυτα που κανεισ ουτε βουλευτης δεν θα βγεις....πες αλευρη οι συμβασιουχοι σε γυρευουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 5.30..ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ?ΚΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΥΡΙΣΤΕΙ ..ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΝΑΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?,,, ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΕΔΩ ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΕ 2.5ΕΚΑΤ. ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ..ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟ HOBBY TOYΣ ,,ΕΞΑΓΟΡΑΖΩ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩ...ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ -ΘΕΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ -ΓΙΑΤΙ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ?ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΑΣΗ Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ?ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΙΣΚΕ -ΚΑΘΗΓΗΤΑΚΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΙΣΚΕ?ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ..ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ... ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΣΟΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΟΥΣΕ Ο ..ΣΤΑΛΙΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φρόντισε ο Παυλόπουλος να έχει τον δικό του άνθρωπο στο ΚΑΤ, ώστε να του επιδιορθώνει γνάθους και μασέλες,όταν του τις σπάνε
    οι κερατωμένοι σύζυγοι των φιλενάδων του. Μπράβο Πάκη, φροντίζεις την υγεία σου, καθηγητή φασιστικού δικαίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ.
    ΒΕΡΕΛΗΣ.
    5.000 ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΣΙΑ.
    ΒΡΩΜΕΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φοιτητικές εκλογές!!

    Πριν από λίγο πέρασε για να μεταδώσει το μήνυμα ΝΙΚΗΣ από την Φιλοσοφική Σχολή και μετά πήγε στο Τμήμα Δασκάλων όπου διδάσκει και στη συνέχεια στην ΑΣΠΑΙΤΕ/ΣΕΛΕΤΕ....
    μετά επικοινώνησε με τους φοιτητες του στην Θεσσαλονίκη στην Πάτρα και στην Καλαμάτα και στην Ρόδο και με τους Μεταπτυχιακούς φοιτητές του!!!

    Ποiος είναι??

    Μα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Πασοκ
    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος!!
    Διδάκτωρ Παν/μίου Σορβόννης

    Νέος έντιμος αγωνιστής Παπανδρεικός
    Διδάσκει σε 7 Πανεπιστήμια
    Εχει 7 βιβλία
    Γνωρίζει 7 γλώσσες!!!

    Αυτόν θέλουμε!!

    Γιάννης Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση