GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

89 μέρες απεργίας πείνας...

Από το http://www.stopcartel.org/ . 89 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ.ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ! 12-5-2009 . &quo...

Από το http://www.stopcartel.org/
.
89 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ.ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ! 12-5-2009
.
"Ζωντανές εκπομπές αμφίδρομης πληροφόρησης μέ τούς πολίτες άρχισε η διαδικτυακή τηλεόραση STOPCARTEL TV ,γιά πρώτη φορά στήν Ελλάδα, μέ σύγχρονη μετάδοση LIVE τής Απεργίας Πείνας τού Θεόδωρου Τενέζου.Καθημερινά, 6:30 απόγευμα."

9 σχόλια

  1. Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος

    Κανένα σκάνδαλο και παρανομία δεν παραγράφεται...
    "Η Βουλή έκλεισε αιφνιδιαστικά αλλά η δημοκρατία παραμένει!"
    .
    Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο
    .
    Ως Υπουργός δεν διώκεται τώρα μέσω της διαδικασίας της βουλής, αλλά ως πολίτης διώκεται μόλις χάσει την βουλευτική ασυλία και χωρίς καν να ερωτηθεί η βουλή αφού δεν θα είναι πια μέλος της!!
    Διακόπηκαν αιφνιδιαστικά οι εργασίες της τρέχουσας Συνόδου της Βουλής. Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη παραγράφονται όλες οι υποθέσεις τις οποίες η αντιπολίτευση ζητούσε να έρθουν στη Βουλή και αφορούσαν στην πρώτη τετραετία της κυβέρνησης.
    Από την κυβέρνηση προβλήθηκε επισήμως το επιχείρημα των ευρωεκλογών. Στα κόμματα όμως επικρατεί αναστάτωση, καθώς δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση.
    Χαρακτηριστικό του αιφνιδιαστικού χαρακτήρα της κίνησης είναι ότι...
    είχε ανακοινωθεί το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας στη Βουλή, ενώ τίποτα δεν ειπώθηκε το πρωί, κατά την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.
    Επειδή κατά κόρον λέγεται ότι διαγράφονται και τα σκάνδαλα επισημαίνουμε ότι αυτό είναι ένα νομικό λάθος!!
    Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος, η Βουλή μπορεί να ασκήσει την κατά την αρμοδιότητά της για άσκηση δίωξης κατά όσων διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης ή υφυπουργοί για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους «μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος». Αυτό δεν σημαίνει ότι ο εισαγγελέας δεν μπορεί να συνεχίσει το έργο του όταν ο διωκόμενος «υπουργός χάσει την βουλευτική ασυλία» έστω και μετά από δέκα χρόνια!!
    Δεν παραγράφεται τίποτα!!!
    Οποιαδήποτε στιγμή, μόλις οποιοσδήποτε βουλευτής ή υπουργός χάσει την βουλευτική ασυλία ένας έντιμος εισαγγελέας μπορεί να τον συλλάβει και να τον δικάσει (οποιονδήποτε πολιτικό υπουργό βουλευτή κλπ...) με τον νόμο περί παράνομου ανήθικου και ταχύτατου πλουτισμού!!
    Σας λένε ψέματα οι δήθεν νομικοί ότι όλα παραγράφονται!!
    Ακόμα και αν παραγράφονται τα αδικήματα του Υπουργού κ.Χ δεν παραγράφονται τα ίδια αδικήματα του ίδιου κ. Χ που τα έκανε με την ιδιότητα του Υπουργού, αλλά δεν απώλεσε την ιδιότητα του πολίτη!! Κανένας νόμος δεν προστατεύει τα αδικήματα, απλά προστατεύει τους κοινοβουλευτικούς προσωρινά και όσο έχουν την κοινοβουλευτική ασυλία να μην σύρονται χωρίς την έγκριση της βουλής σε διαρκείς δίκες.
    Ως υπουργός δεν διώκεται τώρα μέσω της διαδικασίας της βουλής, αλλά ως πολίτης διώκεται μόλις χάσει την βουλευτική ασυλία και χωρίς καν να ερωτηθεί η βουλή αφού δεν θα είναι πια μέλος της!! Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε την διάκριση μεταξύ των αδικημάτων του ίδιου ατόμου που είναι υπουργός, αλλά είναι και πολίτης ταυτόχρονα!!!...
    Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση όλων των Ελλήνων!! Η αλλαγή έρχεται !!! Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!! Σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη φυσάει ο ούριος άνεμος της «αλλαγής». Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!"
    Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.
    Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!!

    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
    Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας
    http://www.koutsoukos-anastasios.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την έκατσε ο μαλάκας.
    Δεν τον έβαλε κανένας στο
    Ψηφοδέλτιο.
    Εκτός αν τον μαζέψει το πασοκ.
    Μαζί με την Καραχασάν και τον
    πούστη της Τήλου.
    Την αδελφή ...ψυχή του Βαλλιανάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δρ. ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ.
    ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
    ΕΝΤΑΥΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρέ μαλάκα δόκτορα,έχει καμμία σχέση ή αναφορά/ανάρτηση σου μέ τόν Τενέδο ή γράφοντας καί ξαναγράφοντας τίς ίδιες μαλακκίες,προσπαθείς νά πείσης τόν εαυτόν σου,ότι πράγματι αναρτάς φιλοσοφικά πονήματα??????
    Τό ίδιο κάνουν καί τά ηλίθια παπαγαλάκια σου,πού όποια μαλακκία γράφεις,τήν αναρτούν παντού,άσχετα μέ τά κεντρικά θέματα τών αναρτήσεων.
    Ζητά καί συμπαράσταση μετά ό Τενέδος!!!!
    Από ποιούς???
    Από μαλάκκες,όπως ό δόκτορας καί τά παπαγαλάκια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 89 μέρες απεργία πείνας?
    Καλά πόσο αντέχει ένας άνθρωπος χωρίς τροφή ρε παιδιά?
    Είμαστε όλοι δίπλα του αλλά μήπως μας δουλεύουνε?
    Ελπίζω να έχει φωνάξει το Guiness Book of Records! $20,000 δείνουνε αν αντέξει λίγο ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Θεόδωρε Τενέζο άντε πέθανε επιτέλους να ησυχάσουμε και μεις και συ. Αφού δεν σε ακούει κανένας φουκαρά μου. Έσπασες το ρεκόρ Γκίνες και τα δικά μας ούμπαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ.
    ΚΙ ΕΣΠΑΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ
    ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΗΣ ?

    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ,
    ΚΟΦΤΟ ΠΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ
    ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΑΠΕΡΓΙΑ ΣΟΥ.
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΜΑΖΕΥΤΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ
    ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΛΕΟΝ.

    Α, ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙΣ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση