GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα τελευταία αποτελέσματα που δίνει η ΔΑΠ...

Ελαφρά άνοδο για την ίδια, μεγαλύτερη για ΠΑΣΠ και ΕΑΑΚ, πτώση για την ΠΣΚ ( κάντε κλικ πάνω στον πίνακα για να μεγαλώσει)

Ελαφρά άνοδο για την ίδια, μεγαλύτερη για ΠΑΣΠ και ΕΑΑΚ, πτώση για την ΠΣΚ

(κάντε κλικ πάνω στον πίνακα για να μεγαλώσει)

14 σχόλια

  1. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ..

    Κάθε μέρα έχουμε και μια αυτοκτονία μικροεπαγγελματία. Χθές στη θεσσαλονίκη, προχθές στον Πειραιά, σήμερα στους Α. Αναργύρους.

    Πάνω από 100 αυτοκτονίες μικροεπαγγελματιών λόγω οικονομικών προβλημάτων μέσα στο 2009.

    Και δεν υπολογίζουμε αυτούς που ῾σώθηκαν῾την τελευτάια στιγμή, ούτε αυτούς που καταλήγουν στα ψυχιατρεία..

    Κύριοι του υπουργείου Οικονομικών,
    Κύριοι Δημοσιογράφοι,
    Κύριοι βουλευτές,

    με πόσο αίμα πρέπει να πληρώσουμε εμείς οι μικρομεσαίοι την ανάλγητη πολιτική της κυβέρνησης ??

    ένας μικρομεσαίος στα πρόθυρα της αυτοκτονίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλήθεια γιατί ο τεράστιος φωστήρας της Ραφήνας απέρριψε την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου για τέτ α τέτ ντιμπέιτ μεταξύ τους?
    Για να μήν αποκαλυφθεί μπροστά σε ολόκληρο τον λαό το διανοητικά καθυστερημένο βλήμα που έχει για πρωθυπουργό τα 6 τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Τι έγινε στο χθεσινό γκάλοπ που συμμετείχαν 100.000 κόσμος; ΟΟΕΕΟΟ;»

    Ολες οι παρατάξεις δίνουν αποτελέσματα για τις φοιτητικές εκλογές εκτός από την ΠΑΣΠ. Τα αποτελέσματα της ΠΑΣΠ τα δίνει ο Κρόγιας και η Ελευθεροτυπία :)

    Για την ώρα σημειώστε ότι


    ΔΑΠ: Σύμφωνα με όλους έμεινε στα ίδια επίπεδα. Η ΔΑΠ λέει ότι ανέβηκε 1% οι αριστεροί λένε ότι έπεσε 1%. Η ΔΑΠ λέει ότι πήρε 40% στα ΑΕΙ και 47% στα ΤΕΙ. Η ΠΚΣ (ΚΚΕ) λέει ότι η ΔΑΠ πήρε 36,5% στα ΑΕΙ και 44% στα ΤΕΙ. Τα ΕΑΑΚ λένε ότι η ΔΑΠ πήρε 34% στα ΑΕΙ αλλά έχουν βάλει μόνο τα 2/3 των σχολών.

    ΠΑΣΠ: Ανέβηκε από 1%-3%. ΣΤΑ ΑΕΙ η ΔΑΠ λέει ότι η ΠΑΣΠ πήρε 27%. η ΠΚΣ λέει 28% και τα ΕΑΑΚ λένε 26,5%.

    Για τα αποτελέσματα που δίνει ο μηχανισμός του Κρόγια και της Ελευθεροτυπίας θα τα πούμε σε λίγο και με περισσότερα και αναλυτικότερα αποτελέσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το ΙΩΔΙΟ για τους ΠΑΣΟκώλους
    είναι ΔΩΡΕΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα επιτέλους τί άλλο να κάνουμε, γράφουμε μαλακίες, ξαναγράφουμε μαλακίες, ξαναγράφουμε μαλακίες, πάλι ξανά ξαναγράφουμε μαλακίες.
    Ξημερωβραδιάζουμε νύχτα – μέρα πάνω σε χαρτιά και υπολογιστές, πληρώνουμε τους καλύτερους επικοινωνιολόγους να μας δίνουν ιδέες και για άλλες μαλακίες, δέν τρώμε, δέν πίνουμε, δέν κοιμώμαστε, έχουμε καταντήσει σκιάχτρα. Ξαναγράφουμε, περιμένουμε, τα σώζουμε, ξαναγράφουμε, έχουμε γεμίσει όλο το Press μαλακίες, έχουμε καταγελοιοποιηθεί αλλά το χαζοκώστα μας αντί να πάρει μπροστά βουλιάζει όλο και χειρότερα.
    Τί άλλο να κάνουμε για σένα αρχηγάρα μας? Ποιός θα μας αποζημιώσει τώρα για τον τόσο χαμένο κόπο μας?
    Επιτελικό Team Ευάγγελου Αντώναρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΩΝΥΜΕ 11:50 ΚΑΙ 11:51 ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ... ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ!!! ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ... ΜΟΥΓΚΑ ΠΑΛΙΟ ΑΛΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μιλάνε κάποιοι άσχετοι για τη ρητορία του Καραμανλή! Στην επόμενη φορά που θα παρουσιαστεί, ακόμα και σε κείνες τις δήθεν έκτακτες εμφανίσεις του σε διάφορους οργανισμούς κλπ, καιτάξτε τον πως μιλά και από πού μιλά. Πρώτο: διαβάζει ό,τι λέει, ακόμα και τις απαντήσεις στις δήθεν τυχαίες ερωτήσεις δημοσιογράφων. Δεύτερο: έχει πρόβλημα στην ανάγνωση μεγάλων λέξεων. Για να το ξεπεράσει, μετά από ειδικά μαθήματα του' χει γίνει πια συνήθεια, να σταματά μετά τις προθέσεις και τα άρθρα που προηγούνται μεγάλων των λέξεων. Έτσι τον ακούτε να διαβάζει π.χ. και μετά ΤΗΝ...καταστροφή ΤΗΣ...περιουσίας ΤΩΝ..κτηνοτρόφων κλπ. Αυτός είναι ο ρήτοράς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καψαμπέλη τί έγινε.
    Τρελάθηκε ο Τσόγλανος που έχεις
    στο γραφείο και βάζει 5 - 5 τις μαλακίες του..
    ΠΕΣΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ καμιά 30.000
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ.
    ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ"
    και μην κόβεις σχόλια.
    Δεν κερδίζεις τίποτα και γίνεσαι
    ΡΕΝΤΙΚΩΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το κατεστημένο είναι πονηρό φτιάχνει μικρά κόμματα για να μαζέψει τις ψήφους διαμαρτυρίας και οι ψηφοφόροι δεν καταλαβαίνουν ότι φεύγουν από ένα μαντρί και πηγαίνουν σε ένα άλλο μαντρί που το έχει ιδιοκτησία ο ίδιος τσοπάνος. Αλλά για να μην είμαστε καχύποπτοι μπορούμε να κρίνουμε κάθε κόμμα από το βιογραφικό των στελεχών του και κατά πόσο αυτά είναι διαπλεκόμενα. Αλήθεια τα ψηφοδέλτια με τι κριτίρια καταρτίζονται και ποιός επιλέγει ποιοί θα είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές ? Επαναλαμβάνω ποιός καταρτίζει τα ψηφοδέλτια των κομμάτων ? Ο αρχηγός του κόμματος κάποιος άλλος και με τι διαδικασίες ? Γιατί κανένα κόμμα δεν κάνει συζήτηση πάνω σ' αυτό το θέμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φοιτητικές κλογές και πράσινα άλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συλλυπητήρια για την κατάντια του φοιτητικού κινήματος. Κάποτε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ήταν 3η εως 4η δύναμη, και τώρα εδώ και κάμποσα χρόνια είναι 1η. Φτου σας για την ξεφτίλα... φοιτητές είσαστε εσείς; Όπισθεν ολοταχώς.
    Κίτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση