GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Δημοσιογραφική Ενότητα στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ‏...

Από το http://www.dimenotita.gr/ . Η Δημοσιογραφική Ενότητα στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Οι δημοσιογράφοι επιβράβευσαν την ήρεμη δύναμη και τις προτάσ...

Από το http://www.dimenotita.gr/
.
Η Δημοσιογραφική Ενότητα στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Οι δημοσιογράφοι επιβράβευσαν την ήρεμη δύναμη και τις προτάσεις της, με την εκλογή εκπροσώπου της παράταξής μας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Μετά την ΠΟΕΣΥ, η Ενότητα πέτυχε την ανατροπή και στην ΕΣΗΕΑ συμμετέχοντας για πρώτη φορά στις εκλογές της Ένωσης.
Η απαλλαγή του σωματείου από τη συνδιοίκηση με τις πελατειακές και εκβιαστικές πρακτικές είναι πλέον γεγονός. Η χθεσινή πλειοψηφία απέτυχε να αντιμετωπίσει την κρίση στον κλάδο. Τα μέλη της ΕΣΗΕΑ την αποκαθήλωσαν δίνοντας σε προοδευτικές δυνάμεις την εντολή να ανασυγκροτήσουν το συνδικαλιστικό τους σωματείο. Μπροστά στην κρίση είναι αυτονόητο ότι οι δυνάμεις της νέας προοδευτικής πλειοψηφίας πρέπει να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους και δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε για το καλό του δημοσιογραφικού κλάδου.

9 σχόλια

  1. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί και οι συγγενείς τους στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ [AΡΘΡΟ 11] ΟΡΙΖΕΙ ...΄΄ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΣΥΧΑ΄΄...κτλ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο κ[ΑΝΕΠΡΟΚΟ]ΠΑΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο/Η the Bloopers Team
    ΕΙΠΕ.
    ΜΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΕΜΑ ΜΟΥΛΑΡΙ
    ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ 70cm
    ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ.
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΜΟΥ.
    ΒΟΗΘΗΣΤΕΙ ΜΕ ! Bloopers Team .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. the Bloopers Team είπε...

    @1.25
    הביצים שלנו להפליץ = κλάσε μας τα αρχίδια
    ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ
    τι ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ?

    οι bloopers team εκδηλώθηκαν Τους ξέφυγε και δήλωσαν εθνικότητα κατά λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Stamathste na paizete me to ka8ysterhmeno, ki elate na kanoume kanena psalidi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση