GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καρ. Παπούλιας στη Λαμία για τη μνήμη του Αθανασίου Διάκου...

Με το σήμερα τι γίνεται, κύριε Πρόεδρε.... . Από τον Παύλο Σφέτσα http://www.paratiritisfthiotidas.gr/ . Στη Λαμία βρέθηκε το πρωί του Σαββά...

Με το σήμερα τι γίνεται, κύριε Πρόεδρε....
.
Από τον Παύλο Σφέτσα
http://www.paratiritisfthiotidas.gr/
.
Στη Λαμία βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας, στο πλαίσιο τους εορτασμού των "Διακείων 2009", των εκδηλώσεων προς τιμή του ήρωα της επανάστασης του 1821, Αθανασίου Διάκου.
Ο Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας αφίχθη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου μισή ώρα μετά τις δέκα, όπου τελέστηκε μνημόσυνο στη μνήμη του ήρωα της Αλαμάνας προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Νικολάου.
Ακολούθως επισκέφθηκε το μνημείο κενοτάφιο του Αθανασίου Διάκου και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην πλατεία Διάκου όπου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του ήρωα, για να καταλήξει στο κτίριο της Νομαρχίας.
Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Νομαρχία
Κατά την προσφώνησή του στο Νομαρχιακό κατάστημα ο κ. Παπούλιας τόνισε χαρακτηριστικά:
"Είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη χαρά να βρίσκομαι εδώ μαζί σας στη Λαμία, στη γη της Φθιώτιδας. Εδώ γεννήθηκαν οι Αμφικτυονίες, εδώ προέβαλαν ηραωική αντίσταση ο Λεωνίδας και οι 300, εδώ βρήκε μαρτυρικό θάνατο ο Αθανάσιος Διάκος, εδώ γράφτηκε μία από τις ενδοξότερες σελίδες του έπους της Εθνικής αντίστασης, η ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου.
Ο ελληνικός λαός έχει μακραίωνη ιστορική πορεία που είναι βαθιά χαραγμένη στην συλλογική μνήμη του και τον καθοδηγεί. Είμαστε υπερήφανοι για την ιστορία μας και τιμούμε πάντοτε όλους εκείνους που με αυτοθυσία, αυταπάρνηση, πίστη στα ιδανικά μας αγωνίστηκαν για την σημερινή ελευθερία και πρόοδο του ελληνικού λαού.
Τιμώντας σήμερα τη μεγάλη μορφή του Αθανασίου Διάκου δεν αρκεί μόνο απλά να αναφερόμαστε στα γεγονότα, αλλα επιβάλλεται να παίρνουμε τα σωστά μηνύματα του αγώνα και της θυσίας του. Αλλα και όλων εκείνων που έδωσαν τη ζωή τους για την εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια. Και ταυτόχρονα να καταλήγουμε στα ουσιώδη και αναγκαία για τους δικούς μας αγώνες συμπεράσματα.
Η θυσία του Αθανάσιου Διάκου είναι βαθιά χαραγμένη στο συλλογικό υποσυνείδητο ως φωτεινό σημάδι του αγώνα του '21. Αποτελεί μια από τις πιο ιστορικές στιγμές στην ανθρωπότητα αμφισβήτησης της ξένης τυραννίας και καταπίεσης. Βήμα εθνικής ανάτασης του Ελληνισμού προς την ελευθερία και την υπεράσοπιση της ανθρώπινης τιμής και αξιοπρέπειας".
Τι είπαν ο Νομάρχης Φθιώτιδας και οι Δήμαρχοι Λαμιέων, Υπάτης και Γοργοποτάμου
Ο Νομάρχης Φθιώτιδας, κ. Αθανάσιος Χειμάρας, αφού χαρακτήρισε τιμητική την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας για τα "Διάκεια" ανέφερε όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον κ. Παπούλια όπως το ήθος, η υπευθυνότητα, η σεμνότητα και η τιμιότητα, "στοιχεία για την πορεία του σύγχρονου Έλληνα σε μια εποχή που η πολιτική δεν βρίσκεται στο επιθυμητό από όλους μας επίπεδο. Σε μια εποχή που τα εθνικά και οικονομικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται με την απαιτούμενη συναίνεση, συνεννόηση και υπευθυνότητα" οι παρεμβάσεις του Προέδρου είναι θετικές και επιβεβλημένες. Κλείνοντας ανέφερε την ανάγκη από πλευράς του κ. Παπούλια να υπογραμμίζει στον ελληνικό λαό την σεμνότητα, την αγάπη προς την πατρίδα, την θρησκεία και την δημοκρατία.
Ο Δήμαρχος Λαμιέων, κ. Γιώργος Κοτρωνιάς μετέφερε στον Πρόεδρο την αγάπη του λαού της πόλης και τον καλωσόρισε στην "καρδιά της Ρούμελης". Στη συνέχεια ανέφερε όλα τα στοιχεία που συνθέτουν τον ιστορικό χάρτη της περιοχής, από την πρώτη Αμφικτιονία στον Λεωνίδα, στον Διάκο και τον Γοργοπόταμο και τόνισε πως με την παρουσία του στα "Διάκεια" ο κ. Παπούλιας ενισχύει την προσπάθεια για την τόνωση της εθνικής αυτογνωσίας και την δημιουργία προτύπων απαραιτήτων για την σημερινή κοινωνία. Κλείνοντας ο κ. Κοτρωνιάς αναφέρθηκε στα "Θερμοπύλαια" που θα γίνουν το προσεχές φθινόπωρο και επισήμανε πως "οι νεοέλληνες δεν είμαστε απόγονοι ενός έθνους του χτες αλλά οι πρώτοι ενός ελπιδοφόρου αύριο".
Ο κ. Χειμάρας δώρισε στον κ. Παπούλια μία πλακέτα με το έμβλημα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φθιώτιδας καθώς και ένα λεύκωμα με γκραβούρες και λαογραφικές αναπαραστάσεις του Αθανασίου Διάκου που έχει εκδώσει η ΝΑΦ στα πλαίσια των "Διακείων 2009". Απ' την πλευρά του ο κ. Κοτρωνιάς δώρισε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα βιβλίο για τις Αμφικτιονίες.
Ο Δήμαρχος Υπάτης κ. Δημήτρης Καραβάνας έσπευσε να τονίσει την ανάγκη μεταλαμπάδευσης των ιστορικών αξιών των ηρώων μας στις νεότερες γενιές, ενώ ο Δήμαρχος Γοργοποτάμου, κ. Παναγιώτης Σπαθούλας, ανέφερε πως η παρουσία του κ. Παπούλια στο νομό τονώνει και ενδυναμώνει τις εκδηλώσεις προς τον Αθανάσιο Διάκο, ιστορικές αξίες, την ψυχή και την αξιοπρέπεια.
Στην συνέχεια παρουσιάστηκε το λεύκωμα προς τιμήν του ήρωα της Αλαμάνας στην επανάσταση του 1821 "Ωδή σε έναν παντοτινό ήρωα". Προτού αποχωρήσει από τη Λαμία ο κ. Παπούλιας γευμάτισε στο τουριστικό περίπτερο του Αγίου Λουκά. Κατά την επίσκεψη του Προέδρου της δημοκρατίας στη Λαμία την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυουργός Εσωτερικών, κ. Χρήστος Ζώης.

12 σχόλια

  1. ΣΥΓΝΩΜΗ, ΛΑΘΟΣ

    Γιωργάκι, Γιωργάκι, κουτοπόνηρο αμερικανάκι, ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ.

    Το πρόβλημά σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Βερελής.

    Το πρόβλημά σου ΕΙΝΑΙ ο Τρεπεκλής.

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΕΠΕΚΛΗ;

    Τί θα κάνεις τότε Γιωργάκη;

    Ποιόν θα διώξεις;

    Τον εαυτό σου;

    Θα πέσει πάντως ΜΠΟΛΙΚΟ κλάμα!

    Κλάμα η margaret Chad (όχι για μένα, για τη μανούλα).

    Κλάμα οι Αμερικάνοι (πάει η κύπρος, πάνε και τα σκόπια).

    Κλάμα ο Μπόμπολας (πάει το Δ' ΚΠΣ-ΕΣΠΑ).

    Κλάμα ο Λαμπράκης (δε θέλω ανυπάκουο πρωθυπουργό).

    Κλάμα ο Αλαφούζος (τόσα έξοδα για το ΣΚΑΙ πήγαν τζάμπα).

    Κλάμα ο Κυριακού (έχασα την Ολυμπιακή Επιτροπή, ξεφτιλίστικα και στη ξανθο-μπεμπούλα).

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ!

    Να δώ, Γιωργάκη μου, τί θα πείς μετά σε αυτους τους κακομοίρηδες που σε υποστηρίζουν σήμερα.

    Τί θα τους πείς βρε κοκορόμυαλε;

    Συγνώμη λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκου λέει, τα ρετάλια της δεκαετίας του 80 θα κάνουν και ανένδοτο!

    Σιγά θα σκίσεις το καλτσόν μωρή, είπε ο Βαλιανάτος στο Ζαχαράτο, μέλη και οι δύο του αδελφάτου της κεντρικής επιτροπής του Μιζόκ.

    Θα τό σκίσεις μωρή και πώς θα πάω μετά στον ανένδοτo;

    Καταλάβατε τι παίζει;

    Εκεί που μας χρωτάγανε ζητάνε και το βόδι.

    Σοβαραρευτείτε λίγο, κακομοίρηδες.

    Ρε αξιοθρήνητοι λιγούρηδες πασόκοι, δεν κοιτάτε καλύτερα τα χάλια σας, μαύρες μέρες έχετε μπροστά σας, το πάτε για διάλυση το μαγαζί.

    Σας θυμίζω ότι σε πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO (30-3-2009), το 53% του συνόλου και το 77% των γαλάζιων ψηφοφόρων εκτιμά ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από την Προεδρία της Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση ήττας.

    Αντίστροφα είναι τα ποσοστά για τον Γ. Παπανδρέου αφού το 66% του συνόλου και το 63% των «πράσινων» εκτιμούν ότι σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    Εάν ο Καραμανλής χάσει τις εκλογές η μεγάλη πλειοψηφία της Ν.Δ. ΔΕΝ θέλει να φύγει, εάν ο Γιωργάκης χάσει τις εκλογές ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ!

    Γιωργάκη, ήλθε η ώρα σου αγόρι μου.

    Έλα, έλα τώρα, ξέρεις εσύ.

    Με ελαφρά πηδηματάκια!

    Φτωχή κυρία Τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΣΙΠΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ MEGA;

    Τί γλυκιά οικοδέσποινα η Τρέμη!
    Τί ευγενικός κονφερασιέ ο Πρετεντέρης!
    Τί τζέντλεμαν ο Τσίμας!

    Η ΗΜΙΩΡΗ συνέντευξη του Βερελή στις ειδήσεις των 8 του Μπομπολοκάναλου ήταν μεγαλείο.

    Κατευθυνόμενες ερωτήσεις, καμία διακοπή στον καλεσμένο, μία όμορφη ατμόσφαιρα, άστα να πάνε.

    Σκέτο "μικρό σπίτι στο λιβάδι"

    Μόνο απαλή μουσική σουπερμάρκετ δεν είχε αυτή η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.

    Εάν ήταν ο Παυλίδης στη θέση του Βερελή έτσι θα του συμπεριφερόντουσαν;

    Ούτε την αρχή μιάς φράσης δεν θα προλάβαινε να πεί πριν τον διακόψουν.

    Έτσι αντιμετώπισαν τους νεοδημοκράτες που είχαν κατηγορηθεί για το Βατοπέδι;

    Τον κακομοίρη το Βουλγαράκη τον είχαν βάλει κάτω 5 νοματαίοι και τον βομβάρδιζαν χωρίς να μπορεί να ολοκληρώσει ούτε μια φράση.

    Ένοχος εξ ‘ορισμού από τους «προστάτες» της «ενημέρωσης».

    Με τόσο αυστηρό τρόπο θα αντιμετωπίσουν και τους άλλους υπουργούς τους πασόκ για το θέμα της Siemens, από την επόμενη εβδομάδα;

    Κρίμα.

    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    Μεγάλη ντροπή.

    Όσο καθόμαστε και τους κοιτάμε τόσο θα συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν οι φασίστες του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Αλαφούζου και του Κυριακού.

    Ίσως να φταίμε και εμείς που δεν αρχίζουμε τις καταλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τους φταίει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τώρα!

    Ρε αληταριό, έχετε ξεφτιλιστεί, δεν το καταλαβαίνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παραμιλάς ψευταρά καψαμπέλη.
    Τάχεις παίξει.
    Καταλαβαίνω ότι δεν έχεις ιδεολογία, για το μεροκάματο τα κάνεις αυτά που κάνεις αλλά δεν έχει όριο η μαλακία σου;
    Δεν σου το λέει ο κόσμος ότι έχεις αποκτήσει κάλο στον εγκέφαλο;
    Ρε ξεπουλημένε στο Μπόμπολα, ο κάλος έχει μεγαλώσει τόσο πολύ που όλο το κεφάλι σου έχει αρχίσει να μοιάζει με κάλο.
    Να χαθείς και να χάνεσαι ξεφτίλα, που κομπάζεις ότι είσαι και δημοσιογράφος.
    ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ, ΤΟΝ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ, ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ.
    Είσαι η αποθέωση της κακομοιριάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o verelis pareti8ike mono kai mono epeidi itane upourgos tin epimaxi periodo pou ginane i simvasis......xwris na exei upograpsi tipota apolitos kurioi tis deksias..kai ta dika sas lamogia pou kataklepsane dimosia gh kanontas tin gnwstes antalages sti upo8esi vatopaidiou kai zimiwnontas to elliniko dimosio me para polla ekatomuria evro vazontas ta stis tsepes tous vgenoun sta para8ura kai mas to paizoun kai uperaspistes tis ka8arsis...........eleos vre malakoulides deksioi ligo ef8iksia den exete panw sas?????tisimenei afto????koitakste ti ekane o verelis kai 8a katalavete...kai simera eidame kai ton arximafiozo ton alhtako prw8upourgo tis sigalipsis pou ekleise ti vouli aron aron gia na kalispi ti simoria tou na katigori to pasok......e oxi ftanei poia kurie e8nike karagiozi ews edo kai mi pareki..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο, Κυριακού, Κουρή και Βαρδινογιάννη.

    Δεν θέλουμε να μας λέτε τί να σκεπτόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.

    Έχουμε την ελευθερία της μπλογκόσφαιρας και έτσι σπάσαμε το φασισμό σας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο Π......
    ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΖΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή φαίνεται ότι μερικοί άνθρωποι έχουν επιλέξει να ζούν στον δικό τους κόσμο του ονείρου και της φαντασίας κύριοι έχω να πώ τα εξής:
    Έχουμε 2009, όχι 1979.
    Σας πιστέψαμε, σας φέραμε, σας λουστήκαμε και σας σιχαθήκαμε.
    Είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ.
    Ότι και να κάνουν οι καναλάρχες που προσπαθούν να τον αναστήσουν με νύχια και με δόντια δεν θα το καταφέρουν.
    Σε ότι αφορά τους ίδιους τους οπαδούς του πασόκ να προσέξουν γιατί εάν δεν σοβαρευτούν λίγο, σε λίγα χρόνια το κόμμα τους θα είναι σαν το ΚΚΕ.
    ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ξεφράκωμα του κυρίου Σεμνά Και Ταπεινά. Οι λήσταρχοι απαλάσσονται από κάθε κατηγορία και μπορούν να φάνε με χρυσά κουτάλια όσα πήραν από τις τσέπες μας.
    Και οι αλλαλλάζοντες οπαδοί ενθουσιασμένοι που τους κατάκλεψαν οι δικοί τους άνθρωποι τους αποθεώνουν. Εύγε... Ενας μίζερος διορισμός στο δημόσιο είναι όλα αυτά ή τίποτα περισσότερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΅Οι υγιείς δυνάμεις των πρασινοφρουρών΅ σαν τον γνωστό Υπεραντλαντικό ηλίθιο ΚΑΦΡΟ.
    ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ
    ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ... ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ
    ΒΕΡΕΛΗ..

    Αυτός ο Άγιος άνθρωπος.. ξέρετε
    πόσες ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ απο την Αιτωλοακαρνανία...
    διόρισε?
    Δεύτερη Γλώσσα στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ήταν τα βλάχικα και θα καθιερωνόταν
    και στα άλλα ΜΜΜ.... εάν δεν ερχόταν η καταραμένη ΝΔ.

    Επίσης αυτός ο Αγιος ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΩΡΩΝ...ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΕ τις σκανδαλώδεις ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ με τις ΜΙΖΕΣ παντού.
    Αυτός μόνο έβλεπε..τα χελιδόνια να περνούν....και διόριζε... και διόριζε και διόριζε.
    Τις Συμβάσεις στο Υπουργείο..τις υπέγραφαν, ο κύριος ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ο κύριος ΞΕΣΚΟΥΦΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ !
    ύπερκομματικά !!!!

    εεε..ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ.. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΟΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι ?
    Τι δουλειά έχει ο Κάρολος με τον Αθανάσιο Διάκο ?
    Μακριά από τους ήρωες ρε.
    Δεν είναι το εμπόλεμο με την Αλβανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση