GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σιούφας το έμαθε πρώτος...

. ...για την παραίτηση του Βερελή . Ο πρώτος που ενημερώθηκε από τον Χρίστο Βερελή, για την παραίτησή του, ήταν ο πρόεδρος της Βουλής Δημή...

.
...για την παραίτηση
του Βερελή
.
Ο πρώτος που ενημερώθηκε από τον Χρίστο Βερελή, για την παραίτησή του, ήταν ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας στον οποίο και επέδωσε το μεσημέρι τη σχετική επιστολή. Στη συνέχεια ο πρώην υπουργός ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου και έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις.

10 σχόλια

  1. Τα φασιστόμουτρα του Καραμανλή με τα εμετικά τους σχόλια δείχνουν καθαρά τα ναζιστικά τους φρονήματα των ιδίων και του Καραμανλή τους.
    Χάι Χίτλερ, Χάι Καραμανλής!
    Χάι Γκαίμπελς, Χάι Αντώναρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

    Έ όχι και να μιλάει για συνείδηση, για διαφάνεια και για δικαιοσύνη ο καθηγητής της μπουρδολογίας Γιωργάκης.

    Πάει να μας τρελάνει εντελώς μου φαίνεται.

    Νομίζει ότι ξεχάσαμε που πλήρωσε το πρόστιμο του Λαλιώτη, όταν αυτός καταδικάστηκε από το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση του Μητσοτάκη;

    Με τόσες εισφορές από τη Ζίμενς δεν θα βοηθήσουμε το δικό μας το παιδί τον Κώστα Λαλιώτη, το μέγα δάσκαλο και πνευματικό καθοδηγητή του πρωταθλητή λασπολογίας Ελλάδος Μιχαλάτσι Καρχιμάτσι;

    Να μη σώσουμε το άνθρωπο που πρόσφερε ατέλειωτες μίζες στο κόμμα σε περιπτώσεις όπως το Κτηματολόγιο, τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, το Αεροδρόμιο;

    ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΛΕΙΨΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΣΑΝΤ.

    Ζήτησε από τους βουλευτές της ΝΔ να ψηφίσουν κατά συνείδηση για τον Παυλίδη.

    Να το ξαναπούμε "κατά συνείδηση".

    ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ.

    θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ο Καραμανλής, η Παπαρήγα, ο Αλαβάνος ή ο Καρατζαφέρης;

    Ότι και να σκεφθεί κανείς είναι λίγο για τον αμοραλισμό και το γενικό ήθος αυτού του άθλιου ημι-αμερικάνου πολιτικάντη από τη Μινεσότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

    ΧΥΝΩ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΧΥΝΩ;

    Φωτιές στην πολιτική σκηνή της χώρας προβλέπεται τους επόμενους μήνες

    Η ανάκριση για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens έχει ανοίξει καινούργιους δρόμους , άγνωστους μέχρι σήμερα.

    Εκτός από την σκανδαλώδη σύμβαση «8002» για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ , εκτός του αμαρτωλού συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων C4I, του φίλου και «τέως συνεργάτη» του κ. Γ.Παπανδρέου, εκτός από τις βαλίτσες με τα εκατομμύρια μάρκα για τα ηλεκτρονικά τμήματα του πυραυλικού συστήματος Patriot που υπέγραψε το ΚΥΣΕΑ το 1999, εκτός λοιπόν όλων αυτών έρχονται στο φως και ακόμα μια σειρά αμαρτωλών συμβάσεων με τις αντίστοιχες μίζες.

    Μια απ΄ αυτές είναι και η προγραμματική συμφωνία του 1997 μεταξύ Siemens και ΟΣΕ, για την παράδοση ντιζελομηχανών και άλλου τροχαίου υλικού. Πρόκειται για απευθείας ανάθεση, ύψους 235 εκατομμυρίων ευρώ.

    Για την περίπτωση αυτή πρώην στέλεχος της Siemens στην Γερμανία έχει καταθέσει ότι «τις μίζες προς τον ΟΣΕ έπρεπε κανονικά να πληρώσει το εργοστάσιο της εταιρίας μας στο Ερλαγκεν, αλλά ο κ. Χριστοφοράκος τηλεφώνησε σε εμάς στα κεντρικά και μας είπε «δώστε τα εσείς τώρα και πάρτε τα μετά, από τους ανθρώπους σας στο Ερλαγκεν». Μέρος από τις μίζες πληρώθηκε το 2001.

    Ο ανακριτής «έπεσε» επίσης επάνω και σε μια ακόμη σύμβαση του ΟΤΕ της περιόδου 1998-2001.Πρόκειται για τη συμφωνία εξαγοράς από τον ΟΤΕ του 35% και του μάνατζμεντ του ρουμανικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Romtelekom, ύψους 675 εκατ. ευρώ.

    Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε τον Δεκέμβριο του 1998. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ο κ. Ζαγοριανός, η διείσδυση του ΟΤΕ στη ρουμανική αγορά τηλεπικοινωνιών συνδέεται με την εκροή εκατομμυρίων ευρώ από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens, τα οποία διοχετεύτηκαν μέσω τραπεζικών λογαριασμών των εταιριών ΑΣΜΠΥ και ΧΑΡΚΟΥΡΤ στο Μονακό.

    Δικαστικές πηγές βεβαιώνουν ότι, εκτός από τις «μεγάλες» δουλειές, η εταιρία υπέγραφε κάθε χρόνο δεκάδες μικρότερες αλλά καθόλου ευκαταφρόνητες συμβάσεις με φορείς του Δημοσίου.
    Ο γερμανικός κολοσσός, σε διάστημα τουλάχιστον 7 ετών (1997-2003), προχώρησε σε 45 συμβάσεις αξίας εκατ. ευρώ για την προμήθεια αξονικών και μαγνητικών τομογράφων, μηχανημάτων αναισθησίας, ακτινολογικών κ.ά. σε δημόσια νοσοκομεία και ιατρεία του ΙΚΑ.

    Στο κάδρο λοιπόν και Υπουργοί Υγείας μετά των γνωστών Υπουργών Μεταφορών και Υπουργών Αμύνης.Βέβαια ....«κάποιοι» στέλνουν τα μηνύματα τους...ότι δεν θα δεχθούν να γίνουν «νέες Ιφιγένειες» και ισχυρίζονται ότι ειδικά για τους Patriot υπεύθυνο είναι ....όλο το ΚΥΣΕΑ.

    Στον κυκεώνα της μίζας που είχε στηθεί, μπλέκονται έως και εταιρίες… χρυσού στην Ελβετία και τις ΗΠΑ που χρησιμοποιήθηκαν ως σταθμοί στη δαιδαλώδη πορεία του μαύρου χρήματος που διοχέτευσε η Siemens στην Αθήνα.

    Μπορεί λοιπόν στο ΠαΣοΚ υπό τον κίνδυνο να εγκλωβιστούν ανεπανόρθωτα ανάμεσα στις «συμπληγάδες SIEMENS», να υιοθετούν ως μέτρο απεμπλοκής τις θυσίες «Ιφιγενειών» και το «κόψιμο κεφαλιών», αλλά όπως αποδεικνύεται... «κόβουν» ένα κεφάλι «μιζαδόρου» και εμφανίζονται δύο νέα «μιζαδόρικα».

    Σαν την Λερναία Ύδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα τι μαλακίες λέτε.
    Για μαλάκες έχετε του πασόκους.
    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΕΙΝΑΙ
    Όσα και να έκλεψε το βόδι..
    Δεν τιμωρείτε.... Έχουν παραγραφεί,με τους νόμους του πασοκ.
    Μόνο το ηθικό μέρος μένει.
    Και ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ξέρετε πόσο
    ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ στο πασοκ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ.........
    ΚΑΙ ΘΑ Α Π Ο Λ Α Υ Α Ν Ε Ι...
    ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ .ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ....
    ΘΑ ΤΡΩΕΙ....ΘΑ ΚΛΑΝΕΙ.. ΚΑΙ ΘΑ
    ΡΕΥΕΤΑΙ.. ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ
    ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ...
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    και τα βλαμένα του πρεσσ θα χτυπιούνται δαν βλακ εν ντέκερ.

    ΑΝΤΕ ΠΆΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεξιοί νεοδημοκρατες αυτή ήταν και η τελευταία σας ευκαιρία να αποδείξετε ότι κάτι έχει αλλάξει σε σας , το φάγαμε το καρότο αλλά βάλαμε μυαλό , οι πολιτικοί σας είναι κοριοί αχόρταγοι χωρίς ίχνος ευθιξίας , γι' αυτό τέρμα τα διφραγκα στις επόμενες εκλογές θα έχετε μια τελευταία ευκαιρία να βοηθήσετε για μια φορά στην ζωή σας την πατρίδα σας

    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ MEGA - ΜΠΟΜΠΟΛΑ

    1. Μαζεύονται 5-6 νοματαίοι που παίρνουν από τον καναλάρχη Μπόμπολα από 300.000 έως 500.000 ο καθένας. Η Τρέμη του Κοσκωτά, ο ΔΟΛιος Πρετεντέρης, οι πρώην κομμουνιστές και νύν αρχι-πρασινοφρουροί Οικονομέας και Τσίμας, ο γιός του Καψή και η Σπυράκη της γνωστής οικογένειας.

    2. Ο σκηνοθέτης προετοιμάζει από πριν τί ακριβώς θα πεί ο καθένας και με τί σειρά θα πούν το ποίημα. Ο ίδιος προετοιμάζει τις γραπτές κάρτες της προπαγάνδας, έτσι ώστε να δίνεται έμφαση στα θετικά ή αρνητικά που θέλουν να τονίσουν. Αυτά που λένε οι τηλε-ηθοποιοί όταν μας κοιτούν στην κάμερα, δεν είναι αυθόρμητα, τα διαβάζουν ζωντανά στο μόνιτορ διότι είναι προετοιμασμένα από πριν από το σκηνοθέτη.

    3. Το πρώτο τέταρτο δεν αναφέρουν ειδήσεις, απλά ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ντεμέκ "αυθόρμητα" με προκαθορισμένη όμως ατζέντα (;) χωρίς αντίλογο από κανένα (κοινώς φτιάχνουν ατμόσφαιρα). Εντελώς συμπτωματικά, μόνιμα θάβουν τη ΝΔ και μας πουλάνε γλυκά και ΔΟΛίως το παραμύθι του Γιωργάκη.

    4. Όταν έχουν καλεσμένους κάνουν πρώτα επικριτικές ερωτήσεις στο νεοδημοκράτη. Πριν κάν προλάβει να τελειώσει την πρώτη κουβέντα, του την πέφτουν ο ένα μετά τον άλλον, χωρίς κάν να έχουν ακούσει τί λέει. Εάν δεν λουφάξει αμέσως, του χαμηλώνουν το μικρόφωνο ή τον βγάζουν από το πλάνο. Εάν κάνει το λάθος να πεί κάτι που δεν τους αρέσει, λένε ότι τελείωσε ο χρόνος και πάνε γι' άλλα. Στον πασόκο καλεσμένο κάνουν πάντα ερωτήσεις-πάσα, για να ξεκινήσει και αυτός το δικό του ποίημα. Εάν τυχόν ο νεοδημοκράτης διακόψει τον πασόκο τον επιπλήττουν, εάν το κάνει ο πασόκος τον αφήνουν να λέει την αμπελοφιλοσοφία του όση ώρα θέλει.

    5. Το κερασάκι βέβαια είναι η δική τους πάρτη. Λένε στον κόσμο "εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε απέναντι στην εκάστοτε εξουσία για να υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του λαού". Δεν μας λένε βέβαια δύο μικρές λεπτομεριούλες, όπως ποιός τους διάλεξε γι αυτό το ρόλο (σίγουρα δεν τους ψήφισε ο ίδιος ο λαός) και δεύτερο γιατί δεν κριτικάρουν ποτέ το Μπόμπολα και το Λαμπράκη (δηλ. τα αφεντικά τους που προφανώς τους διάλεξαν για λογαριασμό μας).

    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ".

    Στις επόμενες εκλογές, σας υποσχόμαστε να μην παρεκκλίνουμε καθόλου από τις εισηγήσεις σας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για τον κόπο που κάνετε, χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργο βάλε νέα παιδιά στα ψηφοδέλτια!!
    Οι παλιοί όλο λαμογιές είναι!!
    Στην Ευρωβουλή νέοι έντιμοι Παπανδρεικοί, όπως
    ο Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος δυνατός Παπανδρεικός!!
    Γιώργο γερά!!

    8 Μαϊ 2009 6:40:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα τρόλει περνούσαν δίπλα από τον Βερελή και δεν τα έβλεπε...

    Στις 23 Δεκεμβρίου 2002 έγινε η υπογραφή της σύμβασης με την ΜΑΝ για τα 90 τρόλλει εκ των οποίων το ένα μας το έδωσαν δωρεάν(σιγά τους ανοιχτοχέρηδες) επί υπουργίας του Χρήστου Βερελή. Τότε ξεκίνησαν όλα για μια σύμβαση που υπερτιμολογήθηκε κατά....
    100% αφού ήταν κοντά στα 40 εκ ευρώ και έφθασε το Ελληνικό κράτος να πληρώνει τα διπλάσια! Συμμετοχή είχαν και υπάλληλοι από το υπουργείο μεταφορών και μπορεί ο ίδιος ο Βερελής να μην φαίνεται αλλά έχει την αντικειμενική ευθύνη ότι δεν έλεγξε το θέμα. Υπουργείο του είναι και έπρεπε να ξέρει τι γίνεται όπως και στο ανάπτυξης αλλά και στο Άμυνας.

    ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ
    ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση