GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι ...μαϊντανοί ζορίζονται τώρα!

Aπό το http://epirusgate.blogspot.com/ . Μετά το τέλος του σήριαλ Παυλίδη και τη μετάθεση των εκλογών για μετά το φθινόπωρο, κόπηκε και η όρ...

Aπό το http://epirusgate.blogspot.com/
.
Μετά το τέλος του σήριαλ Παυλίδη και τη μετάθεση των εκλογών για μετά το φθινόπωρο, κόπηκε και η όρεξη των τοπικών αδημονούντων… πολιτευτών του Κινήματος, που έντεχνα όλο το προηγούμενο διάστημα αυτοπροβάλλονταν, ως πολιτευτές-«μνηστήρες» μιας κρατικοδίαιτης… θεσούλας!
Έτσι λοιπόν, εδώ και μήνες έγιναν «μαϊντανοί» στις χοροεσπερίδες και το… facebook, αυτοί που μόνιμα σιωπούσαν και συνεχίζουν να σιωπούν μέσα από το θεσμικό τους ρόλο.
Και αντί να συστρατευτούν με τη βάση του ΠΑΣΟΚ, μέσα από την αλαζονεία τους και τις υπέρμετρες φιλοδοξίες τους, κατάφεραν να τη φοβίσουν και να την προβληματίσουν και να την τραυματίσουν ακόμη περισσότερο.
Δυστυχώς, δείχνουν τόσο...
αποξενωμένοι από την τοπική κοινωνία και τους πολίτες, αφού φαίνεται να μην έχουν καταλάβει ότι δεν πέρασε πολύς καιρός, απ’ όταν η εκλογική βάση αποφάσισε να τους στερήσει αυτό ακριβώς που θεωρούν ότι τους αλλοίωσε. Την εξουσία!!!

20 σχόλια

  1. Η αλλοίωση συνετελέσθη πλήρως!
    Τώρα είναι πιά αργά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γ. Νικητιάδης (ΠΑΣΟΚ): Ο μόνος βουλευτής από όλα τα κόμματα που αγκάλιασε και φίλησε τον Παυλίδη στη Βουλή... Μοιράζονται κοινές αξίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πσσσσ, φοβερή ανάλυση! Τους κατακεραύνωσες παλικάρι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηρεμήστε πρασινοφρουροί, σας έχει πιάσει ταχυπαλμία γιατί έχετε μυριστεί την καταιγίδα που έρχεται.
    Όσο για την αξιοπρέπεια της πολιτικής ζωής του τόπου, μήν στενοχωριέστε.
    Φρόντισαν τα καλόπαιδα του πασόκ με το Χρηματιστήριο, τη Ζίμενς, το Κτηματολόγιο, τους TOR-M1, τις φρεγάτες, το C4I και τόσα άλλα.
    Απλά μετρήστε πόσα τωρινά και πρώην στελέχη του πασόκ ζούν σε βιλάρες, έχουν εξασφαλίσει τα δισέγγονά τους και βρίσκονται ξαναπαντρεμένα με προικοθήρες κοπελίτσες, 30 χρόνια νεότερες.
    Μετά το ξανασυζητάμε το θέμα της πολιτικής αξιοπρέπειας.
    Απλά πράγματα.
    Εγώ πάντως θα πρόσθετα και το θέμα της υποκρισίας, φαντάζομαι να συμφωνείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ας ξεφύγουμε λίγο από τη σημερινή θολή πραγματικότητα.
    Ας προσπαθήσουμε να δούμε όσα συμβαίνουν από κάποια απόσταση, όχι γεωγραφική, αλλά ιστορική, όχι από άλλο τόπο, αλλά από άλλο ιστορικό χρόνο ,μας προέτρεπε χθες στο «Παρόν» ένας από τους κορυφαίους αρθρογράφους που ...προτιμά να υπογράφει ως Ν.Ζ.

    Ας μπούμε, προς στιγμήν, στη θέση του ιστορικού του μέλλοντος…
    Πώς είναι δυνατόν –θα αναρωτιέται αυτός ο ιστορικός– υπουργός που έδωσε επιδότηση 32 εκατομμυρίων σε ακτοπλόο εφοπλιστή, να τον «εκβιάζει» στη συνέχεια για 100.000 (όταν η «συνηθισμένη» μίζα ήταν τουλάχιστον οκταπλάσια);

    Πώς είναι δυνατόν να κατηγορείται για «διαφθορά» ένας υπουργός που μοίρασε εκατοντάδες εκατομμύρια σε ακτοπλόους, κι όταν ήλθε η ώρα να αγοράσει σπίτι για την κόρη του να «ψαχνόταν» για 100.000;
    Αν ήταν τόσο «μπατίρης», δεν μπορούσε να είναι διεφθαρμένος. Κι αν ήταν όντως διεφθαρμένος, ασφαλώς δεν θα εκβίαζε για 100.000... Θα είχε ήδη πολύ περισσότερα…

    Πώς δεν τα σκέφτονταν αυτά τα προφανή οι άνθρωποι τότε;Πώς είναι δυνατόν οι άνθρωποι της εποχής εκείνης (του 2009) να μην καταλάβαιναν ότι η υπόθεση αυτή ήταν στημένη; Με πιθανό στόχο να συγκαλύψει άλλα, πολύ σοβαρότερα;

    -Λίγα χρόνια πριν, το 2004, είχε γίνει δημοψήφισμα στην Κύπρο, ουσιαστικά για την παραχώρηση συγκυριαρχίας στην Τουρκία. Δηλαδή για νομιμοποίηση των τετελεσμένων της κατοχής.
    Τα επόμενα χρόνια καταγγέλθηκε ότι είχαν εκταμιευθεί τεράστια ποσά από πηγές του «εξωτερικού», δηλαδή από χώρες που ενδιαφέρονταν να καμφθεί η αντίσταση του κυπριακού λαού και να γίνει δεκτό το Σχέδιο Ανάν.
    Τα ποσά αυτά (όπως ανακοινώθηκε επισήμως και ουδέποτε διαψεύστηκε) έφταναν τουλάχιστον τις 500 χιλιάδες και ίσως ξεπερνούσαν τα 2 εκατομμύρια ευρώ! Τα πήραν πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι και επίσημα think tanks στην Ελλάδα και την Κύπρο. Δεν τα κατάφεραν.
    Ο Ελληνισμός της Κύπρου καταψήφισε τότε το Σχέδιο Ανάν με ποσοστό 76%. Αλλά τα χρήματα δόθηκαν. Αυτή η υπόθεση δεν διερευνήθηκε ποτέ. Γιατί;

    - Λίγα χρόνια πιο πριν, την περίοδο 1999-2001, το Ελληνικό Χρηματιστήριο κατέρρευσε. Η τότε κυβέρνηση (Σημίτη) κερδοσκόπησε πολιτικά στην άνοδο του χρηματιστηρίου, αλλά όταν αυτό άρχισε να υποχωρεί απεκδύθηκε των ευθυνών της.
    Εκ των υστέρων αποκαλύφθηκε ότι είχε αφήσει την κεφαλαιαγορά εντελώς ανοχύρωτη. Άφησε τις τράπεζες να κερδοσκοπούν και προς τα πάνω (με απίθανες θυγατρικές τους) και προς τα κάτω (με παράγωγα).
    Από εκείνα τα κερδοσκοπικά παιγνίδια οι Έλληνες έχασαν περίπου τις μισές αποταμιεύσεις τους! Επρόκειτο για τη μεγαλύτερη αναδιανομή περιουσίας που έγινε ποτέ σε καιρό ειρήνης. Κανείς δεν λογοδότησε. Γιατί;

    - Λίγα χρόνια πιο πριν,το 1981 η Ελλάδα είχε ελάχιστο δημόσιο χρέος. Μόλις 30% του ΑΕΠ της. Οκτώ χρόνια αργότερα, το 1989, και ενώ είχε μεσολαβήσει περίοδος οικονομικής ανόδου για όλο τον κόσμο, το δημόσιο χρέος της Ελλάδας είχε εκτοξευθεί από το 30% στο 88%! Γι' αυτό δεν απολογήθηκε κανείς. Γιατί;

    -Από το 1993 και μετά μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα έλεγξαν τα πάντα: Εξωθεσμικά κέντρα επιβλήθηκαν κι άρχισαν να ασκούν ασφυκτικό έλεγχο στην πολιτική ζωή του τόπου.
    Στράφηκαν από την πρώτη μέρα εναντίον του νεαρού τότε Κώστα Καραμανλή. Ο ίδιος κατάφερε να γίνει πρωθυπουργός το 2004, αλλά δεν κατάφερε να περιορίσει τον έλεγχό τους πάνω στην πολιτική.
    Υπονόμευαν ανηλεώς επί χρόνια τον Καραμανλή και ως πρωθυπουργό. Κάποια στιγμή στράφηκαν και κατά του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου. Κόντεψαν να τον εκπαραθυρώσουν από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
    Αλλά κι αυτός δεν αντιστάθηκε αργότερα στον πειρασμό να στηριχθεί πάνω τους για να ρίξει τον Κώστα Καραμανλή. Κι ας γνώριζε ότι αν κατάφερνε να εκπορθήσει το «Μαξίμου», θα τον είχαν, από την πρώτη μέρα, δεμένο χειροπόδαρα…

    -Τα ίδια εξωθεσμικά κέντρα που έλεγχαν το σύνολο των μεγάλων έργων έλεγχαν πια και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Έπαιζαν με δισεκατομμύρια, κι έβαζαν τον κόσμο να τσακώνεται για τις… 100.000 που «έψαχνε» ο Παυλίδης για να αγοράσει σπίτι στην κόρη του!

    Αν κέρδιζαν το στοίχημα τότε, το 2009, αν κατάφερναν να αποδομήσουν πλήρως τον Κώστα Καραμανλή, δεν θα κέρδιζε το ΠΑΣΟΚ. Θα κέρδιζαν τα εξωθεσμικά κέντρα!
    Κι αν έχαναν το στοίχημα τότε, αν άντεχε ο Καραμανλής, δεν θα κέρδιζε ο ίδιος ο Καραμανλής. Θα έχανε ολόκληρο το σύστημα της διαπλοκής.

    Οι «νταβατζήδες» –όπως τους αποκαλούσαν τότε– χειραγωγούσαν την κοινή γνώμη και καταδημαγωγούσαν έναν ολόκληρο λαό, υπονομεύοντας ολόκληρη την πολιτική του ηγεσία, για να ελέγξουν πλήρως τη «διάδοχη κατάσταση»…

    Τι απέγινε τελικά;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έ όχι και να μιλάει για συνείδηση, για διαφάνεια και για δικαιοσύνη ο καθηγητής της μπουρδολογίας Γιωργάκης.

    Πάει να μας τρελάνει εντελώς μου φαίνεται.

    Νομίζει ότι ξεχάσαμε που πλήρωσε το πρόστιμο του Λαλιώτη, όταν αυτός καταδικάστηκε από το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση του Μητσοτάκη;

    Με τόσες εισφορές από τη Ζίμενς δεν θα βοηθήσουμε το δικό μας το παιδί τον Κώστα Λαλιώτη, το μέγα δάσκαλο και πνευματικό καθοδηγητή του πρωταθλητή λασπολογίας Ελλάδος Μιχαλάτσι Καρχιμάτσι;

    Να μη σώσουμε το άνθρωπο που πρόσφερε ατέλειωτες μίζες στο κόμμα σε περιπτώσεις όπως το Κτηματολόγιο, τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, το Αεροδρόμιο;

    ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΛΕΙΨΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΣΑΝΤ.

    Ζήτησε από τους βουλευτές της ΝΔ να ψηφίσουν κατά συνείδηση για τον Παυλίδη.

    Να το ξαναπούμε "κατά συνείδηση".

    ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ.

    θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ο Καραμανλής, η Παπαρήγα, ο Αλαβάνος ή ο Καρατζαφέρης;

    Ότι και να σκεφθεί κανείς είναι λίγο για τον αμοραλισμό και το γενικό ήθος αυτού του άθλιου βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    Με το καθημερινό όργιο ψεμάτων και υπερβολών από τις εφημερίδες και τα κανάλια για ένα σωρό θέματα, όπως τα οικονομικά, την ασφάλεια, τις δημοσκοπήσεις, τα εθνικά και τη δικαιοσύνη είναι βέβαιο ότι οι εφημερίδες και τα κανάλια έχουν μετεξελίξει την υποτιθέμενη ενημέρωση σε προπαγάνδα, με άλλοθι την ενημέρωση.

    Αυτό είναι πολύ εύκολο να το παρατηρήσει κάποιος.

    Για παράδειγμα στα βραδινά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών όπου πάνω από το 80% του χρόνου καταναλώνεται στην εσωτερική πολιτική σκηνή.

    Τι και εάν συμφιλιώθηκαν οι Αμερικανοί με τους Ρώσους λόγω της οικονομικής κρίσης, τι και εάν η Βρετανία καταρρέει γιατί παρόλο που σχεδόν μηδενίστηκαν τα επιτόκια οι τράπεζες δεν δανείζουν, τι και εάν ο Σαρκοζί αντιμετωπίζει καθημερινές απεργίες εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στους δρόμους, τι και εάν έχουν πτωχεύσει 60.000 επιχειρήσεις στην Κίνα δημιουργώντας πάνω από 35 εκατομμύρια ανέργους που περιπλανώνται άστεγοι στις πόλεις.

    Εμείς ασχολούμαστε με το άσυλο και τους πρυτάνεις.

    Εμείς ασχολούμαστε με τις ασυναρτησίες του Γιωργάκη και τις «σφοδρές επιθέσεις του στον Καραμανλή» - σιγά θα σκίσεις τη φόδρα μεγάλε!

    Ασχολούμαστε με την επάρκεια ή όχι του Παυλόπουλου.

    Κάνουμε σενάρια, διότι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Ρουσόπουλος έφαγε σε ένα εστιατόριο στο Περιστέρι με τον Αλογοσκούφη.

    Προσπαθούμε να ρίξουμε την κυβέρνηση επειδή ένας κρατικοδίαιτος εφοπλιστής-πρώην δημόσιος υπάλληλος- που έχασε μια δουλειά κατηγορεί ένα υπουργό του οποίου λέει ένας συνεργάτης υπονόησε ότι θέλει μίζα.

    Ασχολούμαστε επίσης με το εάν είναι πλακωμένος ο Αυτιάς με το Λαζόπουλο ή πόσο κουρασμένος είναι ο πρωθυπουργός.

    Κάναμε και γκάλοπ που μας απέδειξε ότι ο πρωθυπουργός είναι πράγματι πολύ κουρασμένος, να μη σου πώ και χώμα.

    Παραλίγο να μας λέγανε ότι του βάλανε και κουρασιόμετρο που τον έβγαλε πτώμα.

    Σοβαρά πράγματα δηλαδή.

    ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ;

    Πρέπει να είσαι πολύ αμόρφωτος και βλάξ για να δέχεσαι να σου συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.

    Σκέτη κοροϊδία.

    Θυμάμαι για παράδειγμα τον Δεκέμβρη του 2007, που είχε ήδη αρχίσει η παγκόσμια οικονομική κρίση και βούλιαζε ο τέταρτος μεγαλύτερος διαχειριστής ομολόγων στον κόσμο, η Bear Sterns.

    Τα Ελληνικά δελτία ειδήσεων καθημερινά γέμιζαν με την υπόθεση ενός εξηντάρη γραμματέα υπουργείου. Ο χοντρούλης λοιπόν είχε μια γκομενίτσα, που όταν άρχισε να τον εκβιάζει να τη διορίσει, αυτός προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Επί ένα τρίμηνο λοιπόν είχαμε στην τηλεόραση το περίφημο φοβερό και τρομερό σκάνδαλο Ζαχόπουλου.

    Ανατρίχιασα!

    Είναι μόνιμη πιά κατάσταση να γίνεται πόλεμος στον Καραμανλή για οτιδήποτε συμβαίνει ή δεν συμβαίνει στη χώρα, αφού αυτός βέβαια έχει την τελική "πολιτική" ευθύνη.

    Για παράδειγμα προχθές χέστηκε μια φοράδα σε ένα αλώνι στην Πέρα Ραχούλα του Δήμου Κυνουρίας. Κάποιος πρέπει να πάρει την πολιτική ευθύνη, αλλοίμονο!

    Κύριες και κύριοι Χατζηνικολάου, Πρετεντέρη, Τσίμα, Οικονομέα, Καμπουράκη, Τράγκα, Τρέμη, Βερύκιε, Κύρτσο και Ευαγγελάτε σας βαρεθήκαμε, εντελώς.

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με την Καιλή θα κυβερνησει ο Παπανδρεου? Να την χαιρομαστε...

    Μείζον θέμα για πολιτικό πρόσωπο και μάλιστα την συμπαθέστατη Εύα Καιλή δημιουργείται με την συμπεριφορά της ίδιας και του φίλου της κατά την έξοδο τους σε νυχτερινό κέντρο. Σύμφωνα με καταγγελία της φωτορεπόρτερ Χριστίνας Πάνιτς πριν μια εβδομάδα στο μαγαζί του Νίκου Βέρτη βρέθηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με τον σύνοδο της. Όταν η φωτογράφος πήγε να τραβήξει φωτογραφία δέχθηκε την επίθεση του Γιώργου(συνοδού της Καιλή) που της έσπασε-όπως καταγγέλει-την φωτογραφική μηχανή της και επανέλαβε 3 φορές : "Είμαι ο γ... της Καιλή"!!!
    Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κοιτούσε αποσβολωμένη σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, όταν ο φίλος της επιτέθηκε και σε έναν...
    ακόμα φωτογράφο! Όταν ρώτησαν την Καιλή γιατί δεν αντιδρά η ίδια φέρεται να είπε:
    "Τι να κάνω; Έχει και την γιορτή του σήμερα"
    Καλά δεν συζητάμε ότι το θέμα είναι σοβαρό και ότι η Έυα Καιλή οφείλει να απαντήσει. Όσο προκλητική και αν ήταν(αν)η φωτορεπόρτερ δεν παύει να κάνει την δουλειά της μέσα σε κέντρο και σε δημόσιο χώρο. Αλλά κανένας Γιώργος- νταής δεν μπορεί να χρησιμοποιεί την βια για να αποφύγει φωτορεπόρτερ.
    http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_8423.html

    Λοιπον,το περιστατικο ΕΓΙΝΕ ακριβως ετσι οπως το γραφουν γιατι το ακουσα στο ραδιοφωνο(ερα αν θυμαμαι καλα) σε 'καταγγελια' καποιων θαμωνων του νυχτερινου κεντρου..

    Ρε παιδια,με αυτες θα κυβερνησει ο Παπανδρεου?
    Κ επιτελους λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει!!Δεν μπορεις να εισαι βουλευτης 35 ετων και να κυκλοφορεις με 20χρονους στου Ψυρρη!Και καθε φορα φωτογραφιες που φιλιεσαι κλπ σε καθε μπαρ της Αθηνας κ Μυκονου..
    Μπορει η αλλη να ειναι 'χαλαρων ηθων' και να το παιζει απαλευθερωμενη αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορει να κυβερνησει!! Τοτε να βαλουμε την τσιτσιολινα στην βουλή!
    Αρκετα με τις κακομαθημενες αγράμματες και ανεπάγγελτες επιπεδου Καιλή,Ράπτη,Γκερεκου,Σελήνης κ σια..Επειδη ο πατερας της Καιλή κ της Ραπτη εχει λεφτα θα την φαω στην μαπα ρε μαλακες?πατε καλα οσοι τις ψηφιζετε?
    Αν εισαι στην βουλη θα πρεπει να σεβεσαι κ τον ρολο σου!
    ΤΕΛΟΣ στα χαρισματα..

    Επισης ενα σχολιο κ σαν ανδρας: πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ χαμηλου διανοητικου επιπεδου ανθρωπος για να ανεχθεις να πει ο συντροφος σου μπροστα σε κοσμος οτι ειναι ο 'γ...ας ' σου..
    Αυτα δεν τα εκαναν ουτε στην γιαγγια μου που γεννηθηκε το 1910..
    Ημαρτον πια,εχουμε τα πολιτικα τζακια,εχουμε εδω κ 2 τετραετιες κ τις 'ομορφες κ μοιραιες'
    Ε Λ Ε Ο Σ
    Αναρτήθηκε από Laplace στις 12:58 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ!

    Ξέρεις εσύ, όπως «έσωσες» και το πασόκ!

    Με δάνεια, συνδρομές, δωρεές και δανεικά προσπαθεί το ΠΑΣΟΚ να τα βγάλει πέρα!

    Η έκδοση "πιστωτικής κάρτας VISA" από το ΠΑΣΟΚ αποσκοπεί στην έξοδό του από την οικονομική κρίση.

    Περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από την κρατική επιχορήγηση προς το ΠΑΣΟΚ είναι η "μαύρη τρύπα" στα οικονομικά του κόμματος, όπως προκύπτει από τον ισολογισμό του 2008.

    Έτσι χρειάστηκε να προχωρήσει στην ανάληψη δυο τραπεζικών δανείων, συνολικού ποσού 3.1403.000 ευρώ, για να καλύψει το ιλιγγιώδες άνοιγμα.

    Συγκεκριμένα, έλαβε - σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία - 2.903.000 ευρώ από την Αγροτική Τράπεζα και 1.500.000 ευρώ από την EUROBANK, δηλαδή από την τράπεζα της οποίας το κορυφαίο της στέλεχος, Νίκος Καραμούζης, ήταν αυτός που οργάνωσε (και μάλιστα στο σπίτι του στην Εκάλη) το περίφημο δείπνο του Γιώργου Παπανδρέου με επιχειρηματίες, που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

    Πώς να τα βγάλει πέρα, όταν οι εισφορές των "πράσινων" βουλευτών ανέρχονται μόλις σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, 810.701,18 ευρώ, των ευρωβουλευτών του μόνο 124.653,91, ενώ τα έσοδα από τις εισφορές των μελών και των φίλων του ανέρχονται σε 364.326,33 ευρώ;

    Και να φανταστεί κάποιος ότι το 2008 δεν ήταν εκλογική χρονιά, ώστε τα έξοδα ήταν λιγότερα.

    Ωστόσο, ο λογαριασμός αναγράφει:
    • 2.142.162,93 ευρώ για επιμόρφωση.
    • 8.501.487,32 ευρώ για μετακινήσεις και περιοδείες στελεχών
    • 2.915.075,89 ευρώ για διαφήμιση και γενικότερα για προβολή των θέσεων του ΠΑΣΟΚ
    • 1.713.525,93 ευρώ για διάφορες εκδηλώσεις και συνέδρια και
    • 286.702,72 ευρώ για διάφορα κομματικά έντυπα.
    • 871.958,83 ευρώ για το νοίκι των γραφείων της Ιπποκράτους, αλλά και των άλλων τριών κτιρίων.
    • 1.818.660,35 ευρώ για τηλεφωνικές κλήσεις.
    • 160.031 ευρώ για ηλεκτρικό ρεύμα.
    • 6.053 ευρώ για νερό.

    Οι τόκοι όμως από τα προηγούμενα χρέη τρέχουν και ξεπέρασαν τα 5.116.556,95 ευρώ.

    Σκέψου να αρχίσει για τα καλά και η προεκλογική περίοδος...

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ.

    ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άντε βρε πρασινοφρουροί να βαρέσετε καμμία γρήγορη να συνέλθετε.
    Δεν κυτάτε το χαζοβιόλη που σας πάσαραν οι Αμερικανοί για εκκολαπτόμενο πρωθυπουργό, ούτε να χωρίσει δυό γαϊδάρων άχυρα δεν μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εγώ με αυτά ...δεν βλέπω να ζορίζονται καθόλου μα καθόλου μεγάλε.....
    "O Γ...ΤΗΣ ΚΑΙΛΗ" ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ
    ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΚΑΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

    Μείζον θέμα για πολιτικό πρόσωπο και μάλιστα την συμπαθέστατη Εύα Καιλή δημιουργείται με την συμπεριφορά της ίδιας και του φίλου της κατά την έξοδο τους σε νυχτερινό κέντρο. Σύμφωνα με καταγγελία της φωτορεπόρτερ Χριστίνας Πάνιτς πριν μια εβδομάδα στο μαγαζί του Νίκου Βέρτη βρέθηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με τον σύνοδο της. Όταν η φωτογράφος πήγε να τραβήξει φωτογραφία δέχθηκε την επίθεση του Γιώργου(συνοδού της Καιλή) που της έσπασε-όπως καταγγέλει-την φωτογραφική μηχανή της και επανέλαβε 3 φορές : "Είμαι ο γ... της Καιλή"!!! Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κοιτούσε αποσβολωμένη σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, όταν ο φίλος της επιτέθηκε και σε έναν... ακόμα φωτογράφο! Όταν ρώτησαν την Καιλή γιατί δεν αντιδρά η ίδια φέρεται να είπε: "Τι να κάνω; Έχει και την γιορτή του σήμερα" Καλά δεν συζητάμε ότι το θέμα είναι σοβαρό και ότι η Έυα Καιλή οφείλει να απαντήσει. Όσο προκλητική και αν ήταν(αν)η φωτορεπόρτερ δεν παύει να κάνει την δουλειά της μέσα σε κέντρο και σε δημόσιο χώρο. Αλλά κανένας Γιώργος- νταής δεν μπορεί να χρησιμοποιεί την βια για να αποφύγει φωτορεπόρτερ.
    Αναρτήθηκε από adiakritos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΤΟ.... ΤΟ ΦΥΤΟ...ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ
    ΚΡΑΖΟΥΜΕ........

    "Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη..."
    1 Σχόλιο - Εμφάνιση αρχικής ανάρτησης
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο ..........γουβαδάκια σας, τον μπουχέ.....ρε κοθώνια!!!!!
    7 Μαϊ 2009 8:44:00 πμ".

    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ
    Ή ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αξιότιμοι φίλοι οπαδοί του πασόκ,

    Μην αφήνετε να σας δουλεύει το μαγαζί σαν να είσαστε πρόβατα.

    Πχ αυτη η ιστορία με τα λευκά κλπ, κλπ είναι μία εντελώς υποκριτική τοποθέτηση του κόμματός σας και σας θυμίζω μερικά από τα αντίστοιχα περιστατικά επί εποχής σημίτη:

    *Στην ψηφοφορία στις 2-2-2001 για τη σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος για τις παράνομες Ελληνοποιήσεις στην ψηφοφορία για τον κ. Πάγκαλο μετρήθηκαν 4 λευκά, και στην ψηφοφορία για τον κ. Ρέππα 5 λευκά. Συνολικά οι απόντες βουλευτές ήταν 14.

    *Στις 9-5-1997, για τη σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής Επιτροπής για το Καζίνο του Φλοίσβου, στην ψηφοφορία για την κ. Παπανδρέου μετρήθηκαν 6 λευκά, 7 «παρών», και 10 απόντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

    *Στις 17-6-2003 στη συζήτηση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του Χρηματιστηρίου, στην ψηφοφορία απουσίασαν 14 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, 8 από τα κόμματα της αριστεράς και τρεις ανεξάρτητοι, Μάνος, Καρατζαφέρης, Ψαχαρόπουλος.

    Σε όλες τις περιπτώσεις και παρά τις πολυπληθείς κραυγαλέες απουσίες, οι Υπουργοί παρέμειναν στις θέσεις τους και οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ συνέχισαν κανονικά τη θητεία τους.

    Βαφτίζοντας ΣΗΜΕΡΑ τη «λευκή ψήφο», σε «ψήφο συγκάλυψης» και την ψήφο κατά της παραπομπής, σε «ψήφο παραγραφής», το κόμμα σας στην ουσία προσπαθεί να εξαλείψει την «κατά συνείδηση» ψήφο.

    Η σκοπιμότητα προφανής, η συντήρηση της σκανδαλολογίας με κάθε μέσο.

    Αυτό δεν τιμά το κόμμα σας, ούτε τον αρχηγό του.

    Με αυτά τα μυαλά δεν θα πάτε μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αξιότιμοι φίλοι οπαδοί του πασόκ,

    Μην αφήνετε να σας δουλεύει το μαγαζί σαν να είσαστε πρόβατα.

    Πχ αυτη η ιστορία με τα λευκά κλπ, κλπ είναι μία εντελώς υποκριτική τοποθέτηση του κόμματός σας και σας θυμίζω μερικά από τα αντίστοιχα περιστατικά επί εποχής σημίτη:

    *Στην ψηφοφορία στις 2-2-2001 για τη σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος για τις παράνομες Ελληνοποιήσεις στην ψηφοφορία για τον κ. Πάγκαλο μετρήθηκαν 4 λευκά, και στην ψηφοφορία για τον κ. Ρέππα 5 λευκά. Συνολικά οι απόντες βουλευτές ήταν 14.

    *Στις 9-5-1997, για τη σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής Επιτροπής για το Καζίνο του Φλοίσβου, στην ψηφοφορία για την κ. Παπανδρέου μετρήθηκαν 6 λευκά, 7 «παρών», και 10 απόντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

    *Στις 17-6-2003 στη συζήτηση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του Χρηματιστηρίου, στην ψηφοφορία απουσίασαν 14 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, 8 από τα κόμματα της αριστεράς και τρεις ανεξάρτητοι, Μάνος, Καρατζαφέρης, Ψαχαρόπουλος.

    Σε όλες τις περιπτώσεις και παρά τις πολυπληθείς κραυγαλέες απουσίες, οι Υπουργοί παρέμειναν στις θέσεις τους και οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ συνέχισαν κανονικά τη θητεία τους.

    Βαφτίζοντας ΣΗΜΕΡΑ τη «λευκή ψήφο», σε «ψήφο συγκάλυψης» και την ψήφο κατά της παραπομπής, σε «ψήφο παραγραφής», το κόμμα σας στην ουσία προσπαθεί να εξαλείψει την «κατά συνείδηση» ψήφο.

    Η σκοπιμότητα προφανής, η συντήρηση της σκανδαλολογίας με κάθε μέσο.

    Αυτό δεν τιμά το κόμμα σας, ούτε τον αρχηγό του.

    Με αυτά τα μυαλά δεν θα πάτε μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΣΟΚΟΙ, ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.
    ...........................
    100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩΣΕ Η ΖΙΜΕΝΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 99 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ;
    ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕAΥΤΟ ΤΟΥ;
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙNΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΤΣΙ;
    ΜΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΥΣ ΕΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Aδέλφια,
    Mη σκιάζεστε τα σκότη.
    Της Λευτεριάς σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι,
    της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.

    Κάτω η χούντα των απατεώνων, κλεφτών, λαμογιών, συκοφαντών, σκευωρών, υβριστών, και προδοτών.

    Ζήτω η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να απομονωθούν ολοι αυτοί δέν τους χρειάζεται το νέο πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ Ο ΑΪΝΣΤΑΙΝ.

    Μετά την άσφαιρη σκανδαλολογία που μας έπρηξε έξι μήνες τώρα, ο βλακογιώργος νομίζει ότι μπορεί να αλλάξει την ατζέντα και να αρχίσουμε να συζητάμε για άλλα πράγματα, ΠΙΟ ΓΕΝΙΚΑ (την οικονομία, την ακρίβεια, την παιδεία, την καθημερινότητα, τ΄αρχίδια καπαμά).

    ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.

    Τί μας λές πουλάκι μου, μιλάς σοβαρά;

    Έτσι όμορφα τα σχεδιάζετε εκεί στην ιπποκράτους; Κεφάλια είναι ο λιμοκοντόρος ο Παπακωνστατίνου και ο κλαψιάρης ο Ραγκούσης.

    Καλά κρασιά αμόρφωτε βουτυρομπεμπέ των βορείων προαστίων.

    Εάν νομίζεις ότι επειδή είσαι μισός αμερικάνος και έχεις διάσημο επώνυμο ότι εμείς είμαστε ντόπιοι ιθαγενείς της μπανάνα ριπάμπλικ, ξανασκέψου το, ζωντόβολο.

    Ξανασκέψου το γιατί σε περιμένουν ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ τους επόμενους μήνες.

    Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι πραγματικοί, δεν είναι εντυπώσεις.

    Οι συναλλαγές του φίλου σου του Τρεπεκλή, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και καμμιά τριανταριά στελεχών του πασόκ ΕΙΝΑΙ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ, ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΟΛΗΣ.

    Θά έλθει η μέρα που θα συζητάμε την υπόθεση Παυλίδη και τα υποτιθέμενα 100 ψωροχιλιάρικα και θα γελάμε.

    Το πασόκ, βέβαια, δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά υποψιάζομαι ότι θα ψάχνει για νέο αρχηγό να ξεκαθαρίσει τους λαδιάρηδες υπουργούς του πασόκ, που συνεχίζουν υποκριτικά να μας κάνουν κηρύγματα περί προσωπικής ηθικής, δημόσιας διαφθοράς, πολιτικής ευθιξίας και αξιοπρέπειας.

    Να κάνει δηλαδή όλα όσα δεν έκανες εσύ, άχρηστε ημίαιμε.

    ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ (που εσύ ξεκίνησες, κάνοντας την τρίχα τριχιά) ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    Η ΖΙΜΕΝΣ ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΚΑΚΩΣ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΉΣ ΤΟ 2004 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΧΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

    ΕΚΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.

    ΟΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΖΙΜΕΝΣ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

    Μέχρι τότε όμως θα πείτε το δεσπότη Παναγιώτη.

    Κατάλαβες Γιώργο βαρεμένε, ή ακόμα να μπείς στο νόημα;

    Είσαι και βούρλο, γαμώ το, και πρέπει να στα λέμε πολλές φορές για να εμπεδώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Committing a fraud or being a con artist is actually a form of perfection, but, setting an example on the lack of moral values, while embarrassing an entire country as a new standard on the term «absolute failure», and, being an exceptionally incompetent life form, is a plain and indisputable disgrace. This last achievement mentioned, can only be reached and held by an immoral asshole, a clown going under the stage name, Karamanlis.

    Karamanlis,
    Absolute Clown

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 11,22 blooper,to TOEIK to έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση