GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kυβέρνηση και... ξενοδόχοι!

. Κυβέρνηση : Σας δίνω φοροαπαλλαγές, κίνητρο, και ό,τι άλλο γουστάρετε αλλά τον Ιούλιο και Αύγουστο ρίξτε λίγο τις τιμές. Ξενοδόχοι: Μα α...

.
Κυβέρνηση : Σας δίνω φοροαπαλλαγές, κίνητρο, και ό,τι άλλο γουστάρετε αλλά τον Ιούλιο και Αύγουστο ρίξτε λίγο τις τιμές.
Ξενοδόχοι: Μα αυτή είναι η εποχή που μαδάμε τους Έλληνες!
Διονύσης Στ.

10 σχόλια

  1. ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:

    http://www.scwxa.org/ct.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για του λόγου το αληθές: αδερφός συναδέλφου που μένει στην Αγγλία ζήτησε προσφορά για στούντιο 4 ατόμων, ζευγάρι με 2 παιδιά, σε ξενοδοχειακή επιχείρηση της Εύβοιας και πήρε τιμή 50ευρώ την ημέρα. Τηλεφώνησε και η αδερφή του, η συνάδελφος, από εδώ στην Ελλάδα στην ίδια επιχείρηση και για την ίδια περίοδο για να είναι μαζί με τον αδερφό της και πήρε προσφορά για 150ευρώ την ημέρα επίσης για στούντιο 4 ατόμων, ζευγάρι και 2 παιδιά.
    Κι ύστερα μας φταίει το κράτος! Το κακά μας τα γονίδια φταίνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    Με το καθημερινό όργιο ψεμάτων και υπερβολών από τις εφημερίδες και τα κανάλια για ένα σωρό θέματα, όπως τα οικονομικά, την ασφάλεια, τις δημοσκοπήσεις, τα εθνικά και τη δικαιοσύνη είναι βέβαιο ότι οι εφημερίδες και τα κανάλια έχουν μετεξελίξει την υποτιθέμενη ενημέρωση σε προπαγάνδα, με άλλοθι την ενημέρωση.

    Αυτό είναι πολύ εύκολο να το παρατηρήσει κάποιος.

    Για παράδειγμα στα βραδινά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών όπου πάνω από το 80% του χρόνου καταναλώνεται στην εσωτερική πολιτική σκηνή.

    Τι και εάν συμφιλιώθηκαν οι Αμερικανοί με τους Ρώσους λόγω της οικονομικής κρίσης, τι και εάν η Βρετανία καταρρέει γιατί παρόλο που σχεδόν μηδενίστηκαν τα επιτόκια οι τράπεζες δεν δανείζουν, τι και εάν ο Σαρκοζί αντιμετωπίζει καθημερινές απεργίες εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στους δρόμους, τι και εάν έχουν πτωχεύσει 60.000 επιχειρήσεις στην Κίνα δημιουργώντας πάνω από 35 εκατομμύρια ανέργους που περιπλανώνται άστεγοι στις πόλεις.

    Εμείς ασχολούμαστε με το άσυλο και τους πρυτάνεις.

    Εμείς ασχολούμαστε με τις ασυναρτησίες του Γιωργάκη και τις «σφοδρές επιθέσεις του στον Καραμανλή» - σιγά θα σκίσεις τη φόδρα μεγάλε!

    Ασχολούμαστε με την επάρκεια ή όχι του Παυλόπουλου.

    Κάνουμε σενάρια, διότι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Ρουσόπουλος έφαγε σε ένα εστιατόριο στο Περιστέρι με τον Αλογοσκούφη.

    Προσπαθούμε να ρίξουμε την κυβέρνηση επειδή ένας κρατικοδίαιτος εφοπλιστής-πρώην δημόσιος υπάλληλος- που έχασε μια δουλειά κατηγορεί ένα υπουργό του οποίου λέει ένας συνεργάτης υπονόησε ότι θέλει μίζα.

    Ασχολούμαστε επίσης με το εάν είναι πλακωμένος ο Αυτιάς με το Λαζόπουλο ή πόσο κουρασμένος είναι ο πρωθυπουργός.

    Κάναμε και γκάλοπ που μας απέδειξε ότι ο πρωθυπουργός είναι πράγματι πολύ κουρασμένος, να μη σου πώ και χώμα.

    Παραλίγο να μας λέγανε ότι του βάλανε και κουρασιόμετρο που τον έβγαλε πτώμα.

    Σοβαρά πράγματα δηλαδή.

    ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ;

    Πρέπει να είσαι πολύ αμόρφωτος και βλάξ για να δέχεσαι να σου συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.

    Σκέτη κοροϊδία.

    Θυμάμαι για παράδειγμα τον Δεκέμβρη του 2007, που είχε ήδη αρχίσει η παγκόσμια οικονομική κρίση και βούλιαζε ο τέταρτος μεγαλύτερος διαχειριστής ομολόγων στον κόσμο, η Bear Sterns.

    Τα Ελληνικά δελτία ειδήσεων καθημερινά γέμιζαν με την υπόθεση ενός εξηντάρη γραμματέα υπουργείου. Ο χοντρούλης λοιπόν είχε μια γκομενίτσα, που όταν άρχισε να τον εκβιάζει να τη διορίσει, αυτός προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Επί ένα τρίμηνο λοιπόν είχαμε στην τηλεόραση το περίφημο φοβερό και τρομερό σκάνδαλο Ζαχόπουλου.

    Ανατρίχιασα!

    Είναι μόνιμη πιά κατάσταση να γίνεται πόλεμος στον Καραμανλή για οτιδήποτε συμβαίνει ή δεν συμβαίνει στη χώρα, αφού αυτός βέβαια έχει την τελική "πολιτική" ευθύνη.

    Για παράδειγμα προχθές χέστηκε μια φοράδα σε ένα αλώνι στην Πέρα Ραχούλα του Δήμου Κυνουρίας. Κάποιος πρέπει να πάρει την πολιτική ευθύνη, αλλοίμονο!

    Κύριες και κύριοι Χατζηνικολάου, Πρετεντέρη, Τσίμα, Οικονομέα, Καμπουράκη, Τράγκα, Τρέμη, Βερύκιε, Κύρτσο και Ευαγγελάτε σας βαρεθήκαμε, εντελώς.

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aδέλφια,
    Mη σκιάζεστε τα σκότη.
    Της Λευτεριάς σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι,
    της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.

    Κάτω η χούντα των απατεώνων, κλεφτών, λαμογιών, συκοφαντών, σκευωρών, υβριστών, και προδοτών.

    Ζήτω η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γι αυτό εγώ και η οικογένεια μου που κάναμε 78000 ευρώ φορολογική δήλωση το 2009 , θα τους κλάσουμε από την κορυφή ώς τα νύχια,ακριβώς διότι κοροϊδεύουν το κόσμο και ζητούν για 4 και 5 αστέρων ξενοδοχεία περισσότερα ακόμα και από τα ξενοδοχεία στη Καλιφόρνια,στον Άγιο Μαυρίκιο και σε άλλους φοβερούς προορισμούς στον κόσμο.

    Εδώ οι σκατάδες βλάχοι και κτηνοτρόφοι ξενοδόχοι που είχαν μια έκταση στα κωλονήσια τους και την έκαναν 4στερα και 5στερα ξενοδοχεία ζητούν 200 ευρώ τη βραδιά με πρωϊνό ,με σπασμένες τουαλέτες,με κρεβάτια που τρίζουν,με κατσαρίδες και ποντίκια να κάνουν πάρτυ και γενικώς με υπηρεσίες που αν δεν φωνάξεις σαν τον γάϊδαρο με τον υπεύθυνο ή την Reception δεν πρόκειται να βρεις το δίκιο σου.

    Καλά να πάθουν και να πλαντάξουν από την-κατευθυνόμενη- κρίση και καλά θα κάνει ο κόσμος να τους γυρίσει τη πλάτη,να μην πάει στα σκατοξενοδοχεία τους και να φύγει για χώρες του εξωτερικού που και το πνεύμα ανοίγεται και βλέπουμε τη διαφορά των υπολοίπων χωρών σε σχέση με τη δική μας μπουρδελοχώρα.

    Καρφάκι δεν μου καίγεται αν απολυθεί κόσμος,καρφάκι δεν μου καίγεται αν κλείσουν ξενοδοχεία και καρφάκι δεν μου καίγεται αν δεν κατεβάσουν τις σκατοτιμές τους οι σκατοξενοδόχοι της χώρας γιατί απλά διοχετεύω το διαθέσιμο χρήμα για τις διακοπές της οικογένειας μου στο εξωτερικό,εκεί που σέβονται το χρήμα και τους τουρίστες.

    Να πάνε στο διάολο και οι ξενοδόχοι και όλα τα σκατονήσια τους και όλοι οι σκατοεφοπλιστές μαζί με τους άλλους σκατάδες της ιστορίας που λέγεται ελληνικός τουρισμός που μας έχουν πρήξει τους όρχεις μας εδώ και μερικά χρόνια αλλά κυρίως τα τρία τελευταία για να πηγαίνουμε σαν τους μαλάκες και να χρυσοπληρώνουμε τα προβληματικά σκατοδωμάτια τους με 200 ευρώ τη βραδιά ,την ίδια στιγμή που οι ξένοι έρχονται με 15-50 ευρώ τη βραδιά.

    Και ξέρετε και κάτι άλλο ;
    Αγόρασα 12μετρο κότερο και μπορούμε να πηγαίνουμε όπου θέλουμε και να κοιμόμαστε στο κότερο όπως και όσο θέλουμε.

    Σταματείστε και εσείς να χρυσοπληρώνετε τους γύφτους της Μυκόνου που ζητούν τα κέρατα τους τα βερνικομένα σε ένα νησί που ούτε Parking στη χώρα της Μυκόνου δεν έχει και που το έχουν ονομάσει έτσι επειδή βάζουν τα γαϊδούρια τους και βόσκουν το χειμώνα με λακούβες και πέτρες που η γυναίκα μου είχε πέσει το 2006 και έκανε 15 ράματα στο γόνατο.

    Όσο υπάρχουμε ΕΜΕΙΣ οι ΜΑΛΑΚΕΣ και πληρώνουμε για τις διακοπές μας χωρίς να σκεφτόμαστε, τόσο αυτοί οι ΓΥΦΤΟΙ,οι ΒΛΑΧΟΙ και οι ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ του Χειμώνα ,στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο, θα μας εκμεταλεύονται.

    Και μη μου πείτε ότι εγώ έχω χρήμα και μπορώ να τους χέσω γιατί θα τσαντιστώ πολύ.
    Μπορείτε να τους χέσετε και εσείς με τα όσα χρήματα διαθέτετε ,λίγα ή πολλά.
    Δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά μυαλού.
    Να το καταλάβετε καλά αυτό.

    Και όσοι είστε παντρεμένοι με παιδάκι ή παιδάκια , πάρτε τα και πηγαίνετε στη Δανία ,στην Αυστρία και στο μικρόκοσμο του Kitzbuhel,στη Γαλλία και στη disneyland,στη Γερμανία και στο Αμβούργο για να δούν το μεγαλύτερο τρένο μινιατούρα του κόσμου,στο Monaco για να δούν το απίστευτο μουσείο του Κουστώ,στη Σκωτία για να δούν το Fallkirk και τις λίμνες της βόρειας Σκωτίας μεταξύ των οποίων και αυτή του Λοχνές,τη πόλη Hershey στην Πενσυλβάνια όπου όλοι οι ρυθμοί της πόλης ακολουθούν τι άλλο;Tην σοκολάτα,το San Diego zoo στη Καλιφόρνια και σε εκατοντάδες μέρη σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο όπου τα παιδιά οξύνουν το πνεύμα τους και όχι τη βλακεία τους όπως κάνουν εδώ μαζί με εμάς του γονείς τους.

    Πηγαίνετε μέχρι τη Κροατία για να δείτε πολιτισμό αν δεν μπορείτε να πάτε μέχρι τη Ρώμη,τη Φλωρεντία και το Μιλάνο,πηγαίνετε στη κεντρική Ευρώπη για να δείτε πολιτισμό και καθαριότητα ,στη Τσεχία , στη Πράγα,στο Karlovy vary (Λουτρόπολη) ,στην Ουγγαρία,στη Βουδαπέστη,στο Estergom, στη Βιέννη,το Salsburg ,Insburg και Saint Anton .

    Σπάστε τις χειροπέδες και τις κλειδαριές στα μυαλά σας και βγείτε έξω , στο εξωτερικό για να γνωρίσετε το κόσμο και τον πολιτισμό,το συνδυασμό της μόρφωσης και της κοινωνικότητας,τη κοινωνική μόρφωση του κόσμου που μαζεύει τις ακαθαρσίες των σκύλων και δεν τις αφήνει για να τις πατάμε εμείς όπως στην Ελλάδα,δείτε πόλεις και χωριά με καθαριότητα και ούτε ένα σκουπίδι κάτω και όχι όπως στην Ελλάδα που πληρώνουμε 150-200 και πάνω ευρώ ένα σκατοξενοδοχείο και με το που βγαίνεις έξω από αυτό σε πνίγει η βρώμα και η μπόχα των σκουπιδιών και τα μηχανάκια που τα εκμισθώνουν οι Βλαχολεβαντίνοι στους ξένους ,με ένα θόρυβο που δεν ταιριάζει όταν είσαι σε διακοπές και με δρόμους στενούς σαν καλντερίμια που κυκλοφορούν οι ψωνισμένοι και οι ψωνισμένες των Αθηνών με τρισδιάστατα Τζιπ σαν πολεμικά Tanks για να κάνουν επίδειξη στους φίλους τους και να εισπράτουν όπως νομίζουν (τόσο μυαλό έχουν) το Θαυμασμό των πληβείων υπολοίπων διακοπούντων εν τη Μυκόνω και άλλων ελληνικών νήσων.

    Διαβάστε τη πρόταση μου και σκεφτείτε καλά.

    Μας περνούν για μαλάκες .

    Αλλάξτε το !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ Ο ΑΪΝΣΤΑΙΝ.

    Μετά την άσφαιρη σκανδαλολογία που μας έπρηξε έξι μήνες τώρα, ο βλακογιώργος νομίζει ότι μπορεί να αλλάξει την ατζέντα και να αρχίσουμε να συζητάμε για άλλα πράγματα, ΠΙΟ ΓΕΝΙΚΑ (την οικονομία, την ακρίβεια, την παιδεία, την καθημερινότητα, τ΄αρχίδια καπαμά).

    ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.

    Τί μας λές πουλάκι μου, μιλάς σοβαρά;

    Έτσι όμορφα τα σχεδιάζετε εκεί στην ιπποκράτους; Κεφάλια είναι ο λιμοκοντόρος ο Παπακωνστατίνου και ο κλαψιάρης ο Ραγκούσης.

    Καλά κρασιά αμόρφωτε βουτυρομπεμπέ των βορείων προαστίων.

    Εάν νομίζεις ότι επειδή είσαι μισός αμερικάνος και έχεις διάσημο επώνυμο ότι εμείς είμαστε ντόπιοι ιθαγενείς της μπανάνα ριπάμπλικ, ξανασκέψου το, ζωντόβολο.

    Ξανασκέψου το γιατί σε περιμένουν ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ τους επόμενους μήνες.

    Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι πραγματικοί, δεν είναι εντυπώσεις.

    Οι συναλλαγές του φίλου σου του Τρεπεκλή, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και καμμιά τριανταριά στελεχών του πασόκ ΕΙΝΑΙ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ, ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΟΛΗΣ.

    Θά έλθει η μέρα που θα συζητάμε την υπόθεση Παυλίδη και τα υποτιθέμενα 100 ψωροχιλιάρικα και θα γελάμε.

    Το πασόκ, βέβαια, δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά υποψιάζομαι ότι θα ψάχνει για νέο αρχηγό να ξεκαθαρίσει τους λαδιάρηδες υπουργούς του πασόκ, που συνεχίζουν υποκριτικά να μας κάνουν κηρύγματα περί προσωπικής ηθικής, δημόσιας διαφθοράς, πολιτικής ευθιξίας και αξιοπρέπειας.

    Να κάνει δηλαδή όλα όσα δεν έκανες εσύ, άχρηστε ημίαιμε.

    ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ (που εσύ ξεκίνησες, κάνοντας την τρίχα τριχιά) ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    Η ΖΙΜΕΝΣ ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΚΑΚΩΣ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΉΣ ΤΟ 2004 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΧΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

    ΕΚΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.

    ΟΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΖΙΜΕΝΣ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

    Μέχρι τότε όμως θα πείτε το δεσπότη Παναγιώτη.

    Κατάλαβες Γιώργο βαρεμένε, ή ακόμα να μπείς στο νόημα;

    Είσαι και βούρλο, γαμώ το, και πρέπει να στα λέμε πολλές φορές για να εμπεδώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Committing a fraud or being a con artist is actually a form of perfection, but, setting an example on the lack of moral values, while embarrassing an entire country as a new standard on the term «absolute failure», and, being an exceptionally incompetent life form, is a plain and indisputable disgrace. This last achievement mentioned, can only be reached and held by an immoral asshole, a clown going under the stage name, Karamanlis.

    Karamanlis,
    Absolute Clown

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου άρεσε απο τις δαπάνες ΠΑΣΟΚ το 2.142.162,93 ευρώ για επιμόρφωση. Τσεπώνουν αρκετά τα στελέχη και δήθεν επιμορφώνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΕΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ".

    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ,ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΨΕΚΑΣΜΟΙ" ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ , ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ "ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ" , ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ .

    ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΩ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ???

    ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ .

    ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΙΔΙΑ , ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ,Η ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ .

    ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση