GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφαλτήριο δουλειάς για τα ελληνικά συμφέροντα...

Του Μάξιμου Χαρακόπουλου Βουλευτή Λαρίσης της ΝΔ Οι ευρωεκλογές είναι ίσως σημαντικότερη εκλογική αναμέτρηση ακόμη και από τις εθνικές εκλογ...

Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Βουλευτή Λαρίσης της ΝΔ

Οι ευρωεκλογές είναι ίσως σημαντικότερη εκλογική αναμέτρηση ακόμη και από τις εθνικές εκλογές, καθώς κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν τη ζωή μας, από την προστασία του περιβάλλοντος και τα όρια της οικονομικής πολιτικής μέχρι τις αγροτικές επιδοτήσεις, εξαρτώνται από τις Βρυξέλες. Η ευρωβουλή δεν είναι χώρος για τιμητική αποστρατεία πολιτικών ή «αντίδωρο» σε φιλικά προς την ηγεσία του κόμματος πρόσωπα, όπως μέχρι πρότινος πολλοί θεωρούσαν εντός και εκτός Ελλάδος. Έχει λοιπόν μεγάλη σημασία να έχουμε σοβαρή εκπροσώπηση στα ευρωπαϊκά όργανα, από ανθρώπους που έχουν γνώση και διάθεση για προσφορά στην πατρίδα.
Η σύνθεση του ευροψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, που παρουσίασε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής αποδεικνύει ότι δεν στοχεύει στον εύκολο εντυπωσιασμό. Είναι εφαλτήριο δουλειάς για την καλύτερη δυνατή προώθηση των θεμάτων ελληνικών συμφερόντων στην ευρωβουλή. Το ευρωψηφοδέλτιο μας αποτελείται από πρόσωπα που έχουν στις αποσκευές τους τα εφόδια να αγωνιστούν με επιτυχία για τις θέσεις τις χώρας μας. Πρόσωπα καταξιωμένα στους χώρους τους, που εκπροσωπούν όλες τις κοινωνικές ομάδες.
Η παρουσία μιας ξεχωριστής γυναίκας, της Μαριέττας Γιαννάκου ως επικεφαλείς του ψηφοδελτίου επιβεβαιώνει την σταθερή προσήλωση της παράταξης μας στην ίση συμμετοχή των γυναικών στα πολιτικά δρώμενα. Είναι και ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας ότι παρά τις δοκιμασίες που θα συναντήσει κανείς στο διάβα της ζωής του, με επιμονή μπορεί να τις ξεπεράσει και να έχει μια δεύτερη ευκαιρία. Η Μαριέττα Γιαννάκου είναι αναμφίβολα μια δυναμική πολιτικός, με εμπειρία και γνώση των ευρωπαϊκών θεμάτων. Η παρουσία της στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας πιστεύω ότι θα προσδώσει πραγματικό περιεχόμενο στη μάχη των ευρωεκλογών, η οποία θα είναι λάθος να διολισθήσει σε αντιπαράθεση για τα εσωτερικά πολιτικά θέματα».

19 σχόλια

  1. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΔΕΡΦΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Χαρακόπουλε, τράβα στη Θεσσαλία και γύρνα κάθε σπίτι ζητώντας συγνώμμη απο τους πολίτες. Κανε αυτό πρώτα, και μετά πές ότι π@π@ρι@ θές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και γιατί κ. Μάξιμε , τοσο η κ. Μαριεττα όσο και ο κ. Π'κων/νου δεν δηλωσαν ότι θα παραμεινουν στην Ευροβουλη αλλά , με την πρωτη ευκαιρια θα γυρισουν πίσω σε άλλη θέση??
    Και ο/η "επικεφαλής" γραφεται έτσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρά την εμμηνόπαυση της κωλόγριας, υπήρξε περίοδος!

    Όμως εσύ Μάξιμε, είσαι το Μάξιμουμ στην αιδοιολειξία.

    Μπράβο Μάξιμε, και γαμώ τα γλειφομούνια! Μπράβο.

    ,,,το ότι την καταψήφισαν οι Ελληνες ψηφοφόροι αλλά την διόρισε ο αρχηγός των απατεώνων, ο Καραμανλής, μην σε πτοεί.
    Για τους πολιτευτάδες δεν υπάρχει αξιοπρέπεια.

    Γλείψε τώρα, και μετά έλα να πάρεις και μια πίπα στο μπάρμπα μου. 10 ευρώ σε περιμένουν. Σίχαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα το φας το γιαούρτι, δεν την γλυτώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχως κ βουλευτα,καταφερατε σαν κομμα ,να απογοητευσετε τους ψηφοφορους σας,να πικρανετε τους παντες,και κοροιδευοντας χιλιαδες παιδια που μετεχουν στους διαγωνισμους μαιμουδες,που προκυρησετε,για να προσλαβετε αυτους που εσεις ειχατε προγραμματισει να προσλαβετε,εκνευρισατε και τους συμμετεχοντες και τις οικογενειες τους. Τουλαχιστον δεν περιμενα οτι θα φθανατε στο σημειο τους διαμαρτυρομενους να τους εκβιαζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΗΘΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ- ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ
    Κλασσική μαφιόζικη μεθοδολογία από τη συμμορία του Γιωργάκη.
    Η έκρηξη στο γραφείο του Τρεπεκλή είναι άλλοθι για να επικαλεστεί καταστροφή στοιχείων όταν κληθεί να καταθέσει στο Ζαγοριανό.
    Παλιά τα κόλπα αλλά ο εισαγγελέας δεν είναι τόσο αγαθός.
    Εξ' άλλου οι λογαριασμοί του Τρεπεκλή μιλούν από μόνοι τους.
    Απέδρασε και ο Χριστοφοράκος και έδεσε το γλυκό.
    Μου αρέσει που οι οπαδοί του πασόκ κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΞΙΕΣ ΛΟΥΜΠΙΝΕΣ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ
    ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΝΟΜΑ
    ΔΕΞΙΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΕΣ
    ΔΕΞΙΕΣ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ
    ΔΕΞΙΕΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ
    ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ
    ΔΕΞΙΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΦΑΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΒΟΥΡΚΟΣ – ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

    Εδώ και 3 εβδομάδες ξέραμε ότι θα απολογηθούν στις 20/5 στον εισαγγελέα τα πράσινα στελέχη της Ζίμενς και του ΟΤΕ για τις σκανδαλώδεις ψηφιακές προμήθειες του ΟΤΕ των 57 εκατομμυρίων ευρώ. Όλο αυτό τον καιρό τα Γιωργο-κάναλα και τα πράσινα blogs έκαναν την πάπια και δεν ανέφεραν καθόλου το θέμα, λές και είναι κάτι ποταπό.

    Μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης 20/5 δεν είχε ακουστεί ΤΙΠΟΤΕ για τις επισκέψεις των «πράσινων μιζαδόρων» της Ζίμενς στον εισαγγελέα. Το απόγευμα που έγινε γνωστό ότι ο Χριστοφοράκος έγινε Λούης άρχισε να κυκλοφορεί στα μπλόγκς αλλά τσιμουδιά στην τηλεόραση.

    Ακόμη και στα βραδινά δελτία το θέμα απασχόλησε ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ τους ξεπουλημένους δημοσιογράφους του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Κυριακού και του Αλαφούζου. Ειδικά στον Αντέννα η απαξίωση ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙ αφού ασχολήθηκαν το πολύ δύο λεπτά και μετά άρχισαν να μιλάνε για την ακρίβεια, τα βενζινάδικα, την κρίση, τους λαθρομετανάστες, και άλλα τέτοια θέματα που δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με την επικαιρότητα.

    Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι λακέδες του μεγάλου κεφαλαίου δεν ξέρουν τίποτε, δεν άκουσαν τίποτε, σαν το Γιωργάκη.

    Ξερές ειδήσεις, χωρίς σχόλια, χωρίς σενάρια, χωρίς δημοσιογραφικά πηγαδάκια, χωρίς έγκυρες πηγές, χωρίς ρεπορτάζ, χωρίς της παναγιάς τα μάτια.

    ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

    Δηλαδή, ρε καραγκιόζηδες δημοσιογράφοι, εσείς που ξέρετε ακόμη και τι σώβρακο φοράει ο Καραμανλής, δεν ξέρετε τίποτε για τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά;

    Δεν είναι αρκετά σημαντική η πράσινη μίζα των 57 εκατομμυρίων ευρώ αλλά είναι αρκετά μεγάλη η μπλέ μίζα των 100 χιλιάδων του παυλίδη, που μας πρήξατε τρείς μήνες τώρα;

    Κύριοι και κυρίες Ευαγγελάτο, Πρετεντέρη, Τρέμη, Τσίμα, Καψή, Οικονομέα, Καμπουράκη, Χατζηνικολάου, Λιαρέλλη, Μακρή ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ για τη δημοσιογραφία.

    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

    Είστε πάμπλουτοι λακέδες των μεγαλο-επιχειρηματιών που έχουν κάνει συμφωνίες με το Γιωργάκη εδώ και καιρό. Να ρίξουν τον Καραμανλή και να βάλουν επάνω το Γιωργάκη για να ρουφήξουν το βιός του λαού με το μπουρί της σόμπας, όπως κάνουν από το 1974 μέχρι σήμερα και δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι.

    Πόσα από αυτά καταλαβαίνει ο απλός λαός θα δούμε στις ευρωεκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ

    Είδα το πρώτο προεκλογικό σπότ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην τηλεόραση και αηδίασα.
    Το μήνυμά του είναι ότι όλα πάνε καλά.

    Άρα εμείς οι μικρομεσαίοι πρέπει να είμαστε πανευτυχείς με την πολιτική της Ν.Δ.

    Αυτοί που σχεδίασαν το σπότ των παπαγάλων, είναι κατώτερης νοημοσύνης και από τους παπαγάλους. Φαίνεται ότι δεν ακούν και δεν βλέπουν τίποτα από όσα συμβαίνουν γύρω τους.

    Δεν ακούνε τίποτα για τη μάστιγα των ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ των ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ. Δεν μαθαίνουν τίποτα για τα δράματα των οικογενειών τους.

    Δεν γνωρίζουν τίποτα για τη φασιστική επιδρομή των ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΤΕΒΕ στους μικρομεσαίους.

    Δεν γνωρίζουν τίποτα για τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αυτα κε Χαρακοπουλε επρεπε να τα γραψετε οταν οι ψηφοφοροι σας μαυριζαν την Μαριεττα.....που ησασταν τοτε κε Χαρακοπουλε???

    Που ηταν ο Κωστακης σας οταν αυτη η γυναικα ηταν στο νοσοκομειο? εβλεπε τηλεοραση ή κοιμοταν απο την πολυ κουραση?

    οπως το κομμα σας ετσι και εσεις αποδειχτηκατε κατωτεροι των περιστασεων....

    Σε 10 χρονια απο τωρα ο κόσμος θα θυματε την διακυβερνηση της νεας δημοκρατιας σαν μια μαυρη τρυπα στην ιστορια της Ελλαδος......

    ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ....ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΑΥΤΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΚΑΙΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κ.Χαρακόπουλε θα ήθελα να μου πείτε
    έναν λόγο πού πρέπει να ψηφίσω ξανά
    ΝΔ.
    Εγώ όσο και να ψάξω, βλέπω ότι άλλα μας είπατε και άλλα κάνατε.
    Δυστυχώς μας εξαπατήσατε και τώρα θα εισπράξετε αυτό που σας αξίζει.
    Περιφρόνηση,περιφρόνηση,περιφρόνηση.
    Βέβαια κάνατε τα πάντα για εσάς (εννοώ πλούτισαν οι περισσότεροι), καιεμάς τους αφελείς μας οδηγήσατε στη φτώχεια και στον φόβο για το αύριο.
    Βάλατε την κ.Γιαννάκου επικεφαλής του ψηφοδελτίου μόνο και μόνο για
    να κερδίσετε την συμπόνοια του κόσμου,λόγω του προβλήματος υγείας
    που αντιμετωπίζει.ΔΗΛΑΔΗ να μας πάρετε ξανά την ψήφο.
    ΟΧΙ κ.Χαρακόπουλε.
    Δεν μας κοροιδεύετε ξανά.
    Οσο νωρίτερα φύγετε ,τόσο καλύτερα
    για το λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωραία ! Τα πράσινα παπαγάλια.
    Μπάμ και κάτω.
    Και μόνο που ενοχλήθηκαν ακόμα και οι χαζούτσικοι πασόκοι του press.
    δηλαδή ο πάτος της πρασινοβλακείας,
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΑ….ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 % ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ……ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ….ΟΥΣΤΤΤΤΤ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. To μεγαλύτερο ανέκδοτο που υπάρχει το έχετε ακούσει?
    Προχωράμε να ολοκληρώσουμε τις μεταρρυθμίσεις γιατί έχουμε δέσμευση να το κάνουμε απέναντι στον λαό που μας ψήφισε, προτιμούμε να είμαστε ωφέλιμοι παρά αρεστοί.
    Σοφά λόγια απο τον μεγαλύτερο Νομπελίστα της μαλακίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση