GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας...

...στο γραφείο της εταιρείας του Γ. Τρεπεκλή . Εκρηξη, από γκαζάκια, σημειώθηκε πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Λυκαβηττού 7. Σ...

...στο γραφείο της εταιρείας του Γ. Τρεπεκλή
.
Εκρηξη, από γκαζάκια, σημειώθηκε πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Λυκαβηττού 7.
Στην οδό Λυκαβηττού στεγάζεται και το γραφείο της εταιρείας στην οποία είναι μέτοχος ο Γ. Τρεπεκλής. Οι πρώτες πληροφορίες είναι συγκεγχυμένες για το ποιος ακριβώς ήταν ο "στόχος" της επίθεσης.

8 σχόλια

  1. Απαράδεκτος για μια ακόμη φορά ο Λαζόπουλος με τη λυσσαλέα επίθεση που κάνει στο Γιώργο Παπανδρέου. Περνά πολύ απαλά τον ανίκανο Καραμανλή αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως το λόμπι των ομοφυλοφίλων είναι κατά πολύ πιο ισχυρό και από τη μασονία και από θρησκευτικές οργανώσεις . Πούστης πούστη μάτι δε βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1032895
    Χτύπησαν το... C4I
    Έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 στην οδό Λυκαβηττού 7, στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί μεταξύ του ασανσέρ και της εισόδου της εταιρείας Profit Ltd. Investment, συμφερόντων Γ. Τρεπεκλή, που βρίσκεται στον τρίτο όροφο του κτηρίου.

    Νωρίτερα είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα αγνώστου στην "Ελευθεροτυπία", που ανέφερε: "Δεν πρόκειται για φάρσα. Να ειδοποιηθεί άμεσα η αστυνομία". Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Η εταιρεία είχε εμπλακεί στην υπόθεση του συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, C4I.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόψε Φάτσα ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΠΑΣΟΚΟΥ
    κολητού του ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    που με μία " δουλειά"......
    ΠΗΡΕ 6,4 εκατομμύρια ευρώ !!!!!
    2.500.000.000 δρχ
    ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ.
    ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΣΟΚ..
    ΤΟ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Οι κατηγορούμενοι για τη SIEMENS τα δίνουν όλα για να γλιτώσουν μέχρι τις 9 Ιουνίου... τότε ελπίζουν να γίνει Πρωθυπουρός ο Γιωργάκης...»
    ΧΑ..ΧΑΧΑ.ΧΑ..ΧΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

    Ο Χριστοφοράκος την έκανε και καταζητείται πλέον με διεθνές ένταλμα σύλληψης... αυτό σημαίνει ότι ο κλοιός γύρω από τα λαμόγια έχει σφίξει επικίνδυνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο την εκρηξη εγινε ετσι αυτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή η φάτσα δεν ήταν που δεν πήγαινε φαντάρος και μόλις τον επήρανε χαμπάρι τον έστειλε ο Θαθαντρέου στο ναυτικό και τον περίμενε ο διοικητής του Παλάσκα στην πύλη; Ο μαλ..ας δεν σεβάστηκε ούτε τα γαλόνια του περίμενε νε υποδεχτεί έναν φυγόστρατο μόνο και μόνο γιατί ήταν κολλητός του Αντρέα
    Αίσχος ΑΛΗΤΕΣ όλοι

    oyk65

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΒΟΥΡΚΟΣ – ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

    Εδώ και 3 εβδομάδες ξέραμε ότι θα απολογηθούν στις 20/5 στον εισαγγελέα τα πράσινα στελέχη της Ζίμενς και του ΟΤΕ για τις σκανδαλώδεις ψηφιακές προμήθειες του ΟΤΕ των 57 εκατομμυρίων ευρώ. Όλο αυτό τον καιρό τα Γιωργο-κάναλα και τα πράσινα blogs έκαναν την πάπια και δεν ανέφεραν καθόλου το θέμα, λές και είναι κάτι ποταπό.

    Μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης 20/5 δεν είχε ακουστεί ΤΙΠΟΤΕ για τις επισκέψεις των «πράσινων μιζαδόρων» της Ζίμενς στον εισαγγελέα. Το απόγευμα που έγινε γνωστό ότι ο Χριστοφοράκος έγινε Λούης άρχισε να κυκλοφορεί στα μπλόγκς αλλά τσιμουδιά στην τηλεόραση.

    Ακόμη και στα βραδινά δελτία το θέμα απασχόλησε ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ τους ξεπουλημένους δημοσιογράφους του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Κυριακού και του Αλαφούζου. Ειδικά στον Αντέννα η απαξίωση ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙ αφού ασχολήθηκαν το πολύ δύο λεπτά και μετά άρχισαν να μιλάνε για την ακρίβεια, τα βενζινάδικα, την κρίση, τους λαθρομετανάστες, και άλλα τέτοια θέματα που δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με την επικαιρότητα.

    Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι λακέδες του μεγάλου κεφαλαίου δεν ξέρουν τίποτε, δεν άκουσαν τίποτε, σαν το Γιωργάκη.

    Ξερές ειδήσεις, χωρίς σχόλια, χωρίς σενάρια, χωρίς δημοσιογραφικά πηγαδάκια, χωρίς έγκυρες πηγές, χωρίς ρεπορτάζ, χωρίς της παναγιάς τα μάτια.

    ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

    Δηλαδή, ρε καραγκιόζηδες δημοσιογράφοι, εσείς που ξέρετε ακόμη και τι σώβρακο φοράει ο Καραμανλής, δεν ξέρετε τίποτε για τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά;

    Δεν είναι αρκετά σημαντική η πράσινη μίζα των 57 εκατομμυρίων ευρώ αλλά είναι αρκετά μεγάλη η μπλέ μίζα των 100 χιλιάδων του παυλίδη, που μας πρήξατε τρείς μήνες τώρα;

    Κύριοι και κυρίες Ευαγγελάτο, Πρετεντέρη, Τρέμη, Τσίμα, Καψή, Οικονομέα, Καμπουράκη, Χατζηνικολάου, Λιαρέλλη, Μακρή ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ για τη δημοσιογραφία.

    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

    Είστε πάμπλουτοι λακέδες των μεγαλο-επιχειρηματιών που έχουν κάνει συμφωνίες με το Γιωργάκη εδώ και καιρό. Να ρίξουν τον Καραμανλή και να βάλουν επάνω το Γιωργάκη για να ρουφήξουν το βιός του λαού με το μπουρί της σόμπας, όπως κάνουν από το 1974 μέχρι σήμερα και δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι.

    Πόσα από αυτά καταλαβαίνει ο απλός λαός θα δούμε στις ευρωεκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ ΜΟΡΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση