. Ημίωρο τετ-α-τετ πριν από την ψηφοφορία για τον Παυλίδη στη Βουλή Από τον Τάσο Γοργορίνη . Το πιο ενδιαφέρον ίσως παρασκήνιο από τη χτεσιν...
Το πιο ενδιαφέρον ίσως παρασκήνιο από τη χτεσινή συνεδρίαση της Βουλής είναι αυτό που σας αποακλύπτω: Λίγη ώρα πριν αρχίσει η μυστική ψηφοφορία για τον Αρ. Παυλίδη, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχαν ένα τετ-α-τετ. Για περίπου μισή ώρα είχαν βγει στον περίβολο της Βουλής, πίσω από το εντευκτήριο, και τα έλεγαν, με πάρα πολύ σοβαρό και εμπιστευτικό ύφος, χωρίς να τους ακούει κανείς. Απλώς κάποιοι τους έβλεπαν. Τι να έλεγαν;...

o βενιζελος ειναι οπως ο μητσοτακης στα νιατατου και στην ενωση κεντρου οπου αποστατησε.Ετσι θα κανει και ο βενιζελος καποια στιγμη να μου το θυμηθητε.
ΑπάντησηΔιαγραφήέχετε να φάτε κέρμα καθίκια, θα σας φύγει ο κώλος!
ΑπάντησηΔιαγραφήAδέλφια μη σκιάζεστε τα σκότη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤης λευτεριάς σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι, της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.
Κάτω η χούντα των απατεώνων, κλεφτών, λαμογιών, συκοφαντών, σκευωρών, υβριστών, και προδοτών.
Ζήτω η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη.
είναι και οι δύο οδοστρωτήρες! Αλλά αν έτρωγε φραπέ στο μανίκι η Ντόρα, δεν θα γινότανε ρόμπα γιατί έχει καλύτερα ανακλαστικά από τον Μπέννυ.
ΑπάντησηΔιαγραφήείναι δεξιοί και οι δύο, αλλά το βασικό κοινό τους είναι ότι θέλουν και οι δύο να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη!!
Έγινε πρόταση,μέσω Ντόρας,στόν Βενιζέλο,διά νά είναι επικεφαλής,στό ευρωψηφοδέλτιο τής Ν.Δ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚι ό Βενιζέλος...απεδέχθη!!!!!
Βαρέθηκε νά έχη ό Βαγγελάκης,
αρχηγό έναν.... μαλάκα!!!!!
Μαλλον της ειπε...
ΑπάντησηΔιαγραφήΝτορα εχεις γινει πολυ χοντροκολλα.....
ξεπερασες στο παχος και εμενα!!
Απο τοτε που πηγες στην Δηλο με μονο υο μπλουζακι και απο κατω τιπποτα περασε πολυς καιρος και βουβαλεψες!!
Αδυνατισε λιγο και ασε τα χαμογελα!!
<>
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ σάπιος είναι εκ φύσεως καχύποπτος και οποιος γίνεται καχύποπτος σύντομα σαπίζει.
Αφιερωμένο
στον Τάσο Γοργορίνη . . .
<>
Κοροιδα σας δουλευουνε ψιλο γαζι..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ..Γι αυτο λοιπον ολοι μαζι ΚΚΕ Δαγκωτο,χωρις αλλη σκεψη..
ΑπάντησηΔιαγραφήΌσοι έχουν χαζέψει τελείως να μας
ΑπάντησηΔιαγραφήαδειάσουν την γωνιά.
Και ιδίως οι Υπερατλάντικοί Ηλίθιοι
blooprew team (M.Γ.Δ)
ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ( χοιροστάρχης).
Είστε που είστε ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΙ
δεν Ψηφίζεται ΟΥΤΕ ΕΛΛΑΔΑ
ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΗ.
ΟΠΟΤΕ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ.
αλληλούια..αλληλούια δέσποτα..
ΑπάντησηΔιαγραφήΧΑΖΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ.
ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΟΙ… ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή05-05-2009
Χτες τα μεσάνυχτα οι «κύριοι» βουλευτές, (συγνώμη βολευτές ήθελα να γράψω), της Ν(έας) Δ(υστυχίας), αλλά και της ευρύτερης Δ(εξιάς) Π(απαρολογίας), για να μην στενοχωρήσουν τον «καταλληλότερο» (sic), ψήφισαν κατά συνείδηση όχι και λευκό.
Οι «κύριοι» βουλευτές, (συγνώμη βολευτές ήθελα να γράψω), της Ν(έας) Δ(υστυχίας), αλλά και της ευρύτερης Δ(εξιάς) Π(απαρολογίας), δεν επέλεξαν την αποχή από τη Βουλή όπως έπραξαν με τα Υπουργικά καλόπαιδα του Βατοπαιδίου, αλλά συνειδητά επέλεξαν να απαλλάξουν τον ΠΑΥΛΙΔΗ άμεσα ψηφίζοντας όχι και έμμεσα ψηφίζοντας λευκό.
Οι «κύριοι» βουλευτές, (συγνώμη βολευτές ήθελα να γράψω), της Ν(έας) Δ(υστυχίας), αλλά και της ευρύτερης Δ(εξιάς) Π(απαρολογίας), δυστυχώς για τη χώρα, για μία ακόμη φορά απέδειξαν σε όλους μας πόσο λίγοι είναι.
Επίσης για μία ακόμη φορά μας αποδεικνύουν, ότι το μόνο που τους απασχολεί είναι η βουλευτική καρέκλα και τα προσωπικά και οικογενειακά οφέλη που απολαμβάνουν.
Ο «καταλληλότερος» (sic), συνειδητά πλέον μπορεί να πανηγυρίζει για το μέγεθος της τεράστιας επιτυχίας του. Μιας επιτυχίας που έχει σαν αποτέλεσμα τη συγκάλυψη ενός ακόμη γαλάζιου κυβερνητικού σκανδάλου.
Ο «καταλληλότερος» (sic), συνειδητά πλέον μετά τη συγκάλυψη και αυτού του σκανδάλου, είναι βέβαιο ότι θα αποτραβηχτεί στο παιδικό δωμάτιο για να ξεκουραστεί παίζοντας το αγαπημένο του play station.
Οι πολίτες ενημερώνουμε από τώρα τον «καταλληλότερο» (sic) και το δεξιό συρφετό του, ότι συνειδητά θα πράξουμε το καθήκον μας και θα τους καταψηφίσουμε όχι μόνο στις Ευρωεκλογές, αλλά και στις Εθνικές Εκλογές όποτε και αν γίνουν.
Πρέπει να γνωρίζει από τώρα ο «καταλληλότερος» (sic) και οι ανίκανοι Υπουργοί του, ότι το εκλογικό στραπάτσο της Ν(έας) Δ(υστυχίας) είναι αναπόφευκτο και θα χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη τους.
Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ
Έτσι είναι η ζωή Γιωργάκη, ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ξέρει τα όριά του!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕσύ νόμιζες ότι επειδή έχεις διάσημο επώνυμο σου το έχει τάξει ο θεός να κυβερνήσεις τη χώρα.
Κάτι σαν Μεσσίας κάτι.
Με τί προσόντα όμως, η βασιλεία και ο νεποτισμός που φέρνει είναι παρελθόν για την Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Εάν οι οπαδοί του πασόκ ακόμη δεν το έχουν καταλάβει εμείς τί φταίμε;
Γιωργάκη, εάν θέλεις να ζείς στο κόσμο σου είναι δικαίωμά σου.
Υπάρχουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ που είναι πιό έξυπνοι, πιό μορφωμένοι, πιό έντιμοι και πιό καπάτσοι από σένα.
Νομίζεις ότι ξεχάσαμε ότι είσαι μισός εξ' αίματος Αμερικάνος, δηλαδή μισο-αλλοδαπός;
Νομίζεις ότι ξεχάσαμε ότι γεννήθηκες στη Μινεσσότα και εκεί πέρασες τα μισά σου παιδικά χρόνια;
Νομίζεις ότι ξεχάσαμε ότι οι Αμερικάνοι ακούνε Καραμανλή και βγάζουν αναφυλλαξία;
Άσε λοιπόν τις αερολογίες, άλλαξαν οι εποχές.
Εάν θέλεις να προσφέρεις κάτι ουσιαστικό στη χώρα και το κόμμα σου κατ'αρχήν διώξε όλους τους λαδιάρηδες του Σημίτη και φέρε νέα παιδιά.
Δεύτερο, πές κάτι συγκεκριμένο για το τί σκοπεύεις να κάνεις, χωρίς ευχολόγια και ουτοπίες, και ίσως τότε μας πείσεις.
Μέχρι τότε οι σοβαρές επιφυλάξεις μας τόσο για τις προσωπικές σου δυνατότητες όσο και για την πολιτική σου φερεγγυότητα παραμένουν.
OI ΥΠΕΡΑΤΑΝΤΙΚΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ
ΑπάντησηΔιαγραφήthe Bloopers team (Μ.Γ.Δ)
ΚΑΙ ο γορουνάς
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΟΙ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΙ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ.
Γιωργάκη......γιωργάκη...όχι στα
ΑπάντησηΔιαγραφήβαθιά παιδί μου....
YES MAMI.......
TA ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.
ΑΝΤΕ ΓΡΥΛΙΣΤΕ ΛΙΓΟ...
ΟΥΓΚ...ΟΥΧΧΧΧΧ..ΟΥΓΚΛΟΥΥΚ...
ΖΩΑ....
Θα σας πω εγώ τι είπαν, γιατί ήμουν εκεί κοντά και τους άκουγα. Θα βαστάνε, λέει, ένα σκοινί, απ' τη μια η Ντόρα κι απ' την άλλη ο χοντρός και, τη στιγμή που θα περνάει ο Χαζογιώργος, θα το τεντώσουν και θα μπερδικλωθεί αυτός... Θα του λένε μετά, όχι μόνο ποδήλατο δεν ξέρει, αλλά ούτε και να περπατάει.
ΑπάντησηΔιαγραφήΒλέπετε φίλοι μου πώς εξυφαίνεται η σιωνιστική συνωμοσία της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ...
Δεν ψήφισα Παπανδρέου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτη πορεία κατάλαβα πολά.
Ο Παπανδρέου είναι η ελπίδα του κάθε Ελληνα.
OI ΥΠΕΡΑΤΑΝΤΙΚΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ
ΑπάντησηΔιαγραφήthe Bloopers team (Μ.Γ.Δ)
ΚΑΙ ο γορουνάς
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΟΙ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΙ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ.
11:57 ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΙΚΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ, ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??? ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΤΤΕΙΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕάν η Ελλάδα θέλει ξανά μια κυβέρνηση Siemens-MAN, τότε να ψηφίσει πασοκ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν όμως προτιμά το Γαλλοροσσικό κόμμα, να ψηφίσει ΝΔ.
Αν ο ελληνικός λαός προτιμά να αφήσει την διακυβέρνηση σε μπολσεβίκους τύπου Λένιν - Γιοσέφ Στάλιν, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Έχει να διαλέξει ανάμεσα σε Ξυριζα, ΚΚΕ και πρασινοκόκκινες Συνιστώσες.
Τέλος, μπορεί να ψηφίσει και τους χριστιανοσταυροφόρους εκπροσώπους τού Γιαχβέ επί Γης.
Αν ο Ελληνικός Λαός θέλει να κυβερνήσει ο ίδιος τον εαυτό του...
Καλή ιδέα, δε λέω...
Αλλά μήπως δυσαρεστηθούν οι Ευρωκλέφτες?