GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πουλάνε το (ακατάλληλο) νερό για χρυσάφι στη Σίφνο!..

Από την Ντόρα Μαμιδά Στη Σίφνο ο δήμος χρεώνει το νερό που είναι ακατάλληλο να το πιεις πρός 1.57ευρώ το κυβικό εως 15 κυβικά το μήνα και 1....

Από την Ντόρα Μαμιδά

Στη Σίφνο ο δήμος χρεώνει το νερό που είναι ακατάλληλο να το πιεις πρός 1.57ευρώ το κυβικό εως 15 κυβικά το μήνα και 1.70ευρώ για παραπάνω και... αυτή η χρέωση αφορά οικίες γιατί η χρέωση για καταστήματα και ξενοδοχεία είναι 2.20ευρώ το κυβικό εως 25 κυβικά το μήνα και 2.40 για παραπάνω και ολα αυτα χωρίς τελη αποχετευσης διότι δεν υπάρχει.Εχουν εγκαταστήσει και αφαλάτωση για να πουλούν και τη θάλασσα για χρυσάφι. ΕΛΕΟΣ.

7 σχόλια

  1. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΣΙΦΝΑΙΟΙ ΤΙ ΠΩΛΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΕΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ,ΜΟΛΙΣ ΦΘΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ,ΕΝΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ.ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΑΝΑΤΑΔΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και εδώ μιλάνε για το ΝΕΡΟ
    Ηλίθιε.
    Εσύ πανε να πάρεις ΙΩΔΙΟ για τον ΠΑΣΟΚώλο σου, μετά τις Φοιτητικές
    Εκλογές, είναι ΔΩΡΕΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πίνετε βρόχινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΕΙ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ?

    Το κατεστημένο είναι πονηρό φτιάχνει μικρά κόμματα για να μαζέψει τις ψήφους διαμαρτυρίας και οι ψηφοφόροι δεν καταλαβαίνουν ότι φεύγουν από ένα μαντρί και πηγαίνουν σε ένα άλλο μαντρί που το έχει ιδιοκτησία ο ίδιος τσοπάνος. Αλλά για να μην είμαστε καχύποπτοι μπορούμε να κρίνουμε κάθε κόμμα από το βιογραφικό των στελεχών του και κατά πόσο αυτά είναι διαπλεκόμενα. Αλήθεια τα ψηφοδέλτια με τι κριτήρια καταρτίζονται και ποιός επιλέγει ποιοί θα είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές ? Επαναλαμβάνω ποιός καταρτίζει τα ψηφοδέλτια των κομμάτων ? Ο αρχηγός του κόμματος κάποιος άλλος και με τι διαδικασίες ? Γιατί κανένα κόμμα δεν κάνει συζήτηση πάνω σ' αυτό το θέμα ?
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΘΑΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΙΦΝΙΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΛΑΒΟΣΑΝΕ...ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ...
    ΕΠΙΤΗΜΟ ΔΗΜΟΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ... ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΕ!!!

    ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥ-ΓΙΑΛΟΥ(ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΘΕΑ) ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ... ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ!!! Ε ΡΕ ΒΡΩΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση