GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eφημερίδεεεεεεεεςςςςςςςςςςςς‏...

30 σχόλια

  1. .....Επί ώρες μιλούσε στον ανακριτή ο «λαλίστατος», ως φαίνεται, Πρόδρομος Μαυρίδης, πέρα από το δίτομο και βιβλιοδετημένο υπόμνημα που είχε υποβάλλει στον κ. Ζαγοριανό. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε μπορεί να φαίνεται κάπως περίεργη (ίσως για ορισμένους και υπερβολική), αλλά ο κ. Ζαγοριανός φοβήθηκε πραγματικά πως οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση θα μπορούσαν να φύγουν από την Ελλάδα. Έτσι, «στρίμωξε» μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τις απολογίες, με μοναδικό στόχο να έχει τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης.

    Για το Μιχάλη Χριστοφοράκο τα πράγματα είναι πολύπλοκα. Με γερμανικό διαβατήριο, ο κ. Χριστοφοράκος φαίνεται πως επιδιώκει να «συνεργαστεί» με την Εισαγγελία του Μονάχου, προκειμένου να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης. Άλλωστε, αυτό προέβλεπε η τακτική που ακολούθησαν οι Γερμανοί εισαγγελείς εξαρχής. Ο πρωτεργάτης του σκανδάλου, ο κ. Σίκατσεκ, βασική πηγή όλων των μείζονος σημασίας πληροφοριών για την πρακτική της εταιρίας, έπεσε στα μαλακά. Αυτό θα επιδιώξει και ο κ. Χριστοφοράκος, που, ως Γερμανός πολίτης, ενδεχομένως να προτιμήσει να δικαστεί στο Μόναχο και όχι στην Ευελπίδων. «Καλά, δε θα έχει ήδη συμφωνήσει με την Εισαγγελία του Μονάχου; Δε θα έχει κάνει το δικό του deal;», διερωτώνται στην Αθήνα εδώ και ημέρες, και όχι μόνο μετά τη διαφυγή του βασικού κατηγορουμένου στην όλη υπόθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΒΟΥΡΚΟΣ – ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

    Εδώ και 3 εβδομάδες ξέραμε ότι θα απολογηθούν στις 20/5 στον εισαγγελέα τα πράσινα στελέχη της Ζίμενς και του ΟΤΕ για τις σκανδαλώδεις ψηφιακές προμήθειες του ΟΤΕ των 57 εκατομμυρίων ευρώ. Όλο αυτό τον καιρό τα Γιωργο-κάναλα και τα πράσινα blogs έκαναν την πάπια και δεν ανέφεραν καθόλου το θέμα, λές και είναι κάτι ποταπό.

    Μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης 20/5 δεν είχε ακουστεί ΤΙΠΟΤΕ για τις επισκέψεις των «πράσινων μιζαδόρων» της Ζίμενς στον εισαγγελέα. Το απόγευμα που έγινε γνωστό ότι ο Χριστοφοράκος έγινε Λούης άρχισε να κυκλοφορεί στα μπλόγκς αλλά τσιμουδιά στην τηλεόραση.

    Ακόμη και στα βραδινά δελτία το θέμα απασχόλησε ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ τους ξεπουλημένους δημοσιογράφους του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Κυριακού και του Αλαφούζου. Ειδικά στον Αντέννα η απαξίωση ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙ αφού ασχολήθηκαν το πολύ δύο λεπτά και μετά άρχισαν να μιλάνε για την ακρίβεια, τα βενζινάδικα, την κρίση, τους λαθρομετανάστες, και άλλα τέτοια θέματα που δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με την επικαιρότητα.

    Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι λακέδες του μεγάλου κεφαλαίου δεν ξέρουν τίποτε, δεν άκουσαν τίποτε, σαν το Γιωργάκη.

    Ξερές ειδήσεις, χωρίς σχόλια, χωρίς σενάρια, χωρίς δημοσιογραφικά πηγαδάκια, χωρίς έγκυρες πηγές, χωρίς ρεπορτάζ, χωρίς της παναγιάς τα μάτια.

    ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

    Δηλαδή, ρε καραγκιόζηδες δημοσιογράφοι, εσείς που ξέρετε ακόμη και τι σώβρακο φοράει ο Καραμανλής, δεν ξέρετε τίποτε για τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά;

    Δεν είναι αρκετά σημαντική η πράσινη μίζα των 57 εκατομμυρίων ευρώ αλλά είναι αρκετά μεγάλη η μπλέ μίζα των 100 χιλιάδων του παυλίδη, που μας πρήξατε τρείς μήνες τώρα;

    Κύριοι και κυρίες Ευαγγελάτο, Πρετεντέρη, Τρέμη, Τσίμα, Καψή, Οικονομέα, Καμπουράκη, Χατζηνικολάου, Λιαρέλλη, Μακρή ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ για τη δημοσιογραφία.

    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

    Είστε πάμπλουτοι λακέδες των μεγαλο-επιχειρηματιών που έχουν κάνει συμφωνίες με το Γιωργάκη εδώ και καιρό. Να ρίξουν τον Καραμανλή και να βάλουν επάνω το Γιωργάκη για να ρουφήξουν το βιός του λαού με το μπουρί της σόμπας, όπως κάνουν από το 1974 μέχρι σήμερα και δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι.

    Πόσα από αυτά καταλαβαίνει ο απλός λαός θα δούμε στις ευρωεκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να υπονοείτε ότι επίτηδες άφησε ο Καραμανλής το Χριστοφοράκο να δραπετεύσει είναι σαν να μας λέτε:
    ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
    Κολλητός της ΝΔ ήταν ο Χριστοφοράκος ή του Γιωργάκη και των λοιπών σοσιαλιστών;
    Μήπως και ο Τρεπεκλής ήταν φίλος του Καραμανλή;
    Μήπως και ο Τσουκάτος;
    Μήπως και ο Μαντέλλης;
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΒΡΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ;
    Δεν βλέπετε κοτζάμ Μέρκελ στην περίφημη φωτογραφία με τον Καραμανλή;
    Από την περυσινή εκδήλωση του Ελληνογερμανικού επιμελητηρίου είναι η φωτογραφία. Να είναι η καγκελλάριος της Γερμανίας στην Ελλάδα και να μην τη συναντήσει ο πρωθυπουργός;
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ.
    Και ακριβώς αυτό είστε.
    Μορφωμένα γουρούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ (μετά το Χρηματιστήριο βέβαια).

    Πρώτος προφυλακίστηκε ο Μαυρίδης. Έπονται και οι υπόλοιποι τις επόμενες ημέρες.

    Όσο για τον πράσινο Χριστοφοράκο, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

    Και ο Τρεπεκλής, ο κολλητός και παιδικός φίλος του Γιωργάκη, θα έλθει και αυτουνού η ώρα, οσονούπω.

    Οι λογαριασμοί όχι μόνο μιλάνε αλλά κελαηδάνε.

    ΕΣΕΙΕ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΣΙΝΦΡΟΥΡΟΙ, ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

    Τον τελευταίο χρόνο οι καναλάρχες έχουν κηρύξει ανένδοτο στον Καραμανλή με τα υπαρκτά ή ανύπαρκτα ή γελοία σκάνδαλα της ΝΔ.

    Τώρα όμως που ήλθε η ώρα να μάθει ο κόσμος ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛA ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ (της ΜΑΝ, των TOR, των φρεγατών, του Κτηματολογίου, κλπ) δεν θα σταματήσει να γυρίζει ο τροχός.

    ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, Η ΖΙΜΕΝΣ, ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    Όταν με το καλό βγούν όλοι οι πράσινοι πρωταγωνιστές του στη σέντρα ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) θα μιλήσουμε ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ για τη διαφθορά των πολιτικών στην Ελλάδα.

    Όταν πάρει ακριβοδίκαια ο καθένας το μερίδιο των ευθυνών που του αναλογεί (πράσινοι, γαλάζιοι, κόκκινοι) ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ.

    ΟΧΙ ΠΡΙΝ.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και αδικία να εξισώνονται τα 100,000 του Παυλίδη με τα 100.000.000 ευρώ της Siemens.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για ευθύνες της ΝΔ μετά το 2004, όταν οι μίζες της Ζίμενς αφορούν πασόκους δημόσιους υπάλληλους και υπαλλήλους του ΟΤΕ, σημερινούς ή συνταξιούχους.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για σκάνδαλο υποκλοπών, όταν ο υποκλεπτόμενος ήταν ο καταγγελόμενος πρωθυπουργός (και γαμημένος και δαρμένος - δεν γίνεται).

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να εξισώνουμε τα εκατοντάδες εκατομμύρια των TOR-M1 και των φρεγατών με τα ξενοπηδήματα του Ζαχόπουλου.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να χρεώνουμε την υπόθεση Βατοπεδίου μόνο στη ΝΔ, τη στιγμή που η μισή δουλειά είχε γίνει από το πασόκ.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάει για διαφθορά ο Γιωργάκης, όταν ο παιδικός του φίλος Γ. Τρεπεκλής εισέπραξε μίζα 6,5 εκατομμύρια ευρώ μόνο από το C4I.

    ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

    ΟΣΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ.

    Μόνο έτσι κάποτε θα μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε τους τίμιους πολιτικούς από τους πονηρούληδες.

    Εντάξει George;

    Άλλη λύση δεν υπάρχει, βούρ να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΤΣΙΠΑ.

    Tα πράσινα blogs και τα ιδιωτικά κανάλια έχουν ΣΧΕΔΌΝ θάψει τη Ζίμενς, προφανώς γιατί ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΝΟΨΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ.

    Βάζουν ότι άλλες άσχετες αναρτήσεις μπορεί να σκαρφιστεί ανθρώπου νούς.

    Φαίνεται ότι δεν θεωρούν ότι τα 100 εκατομμύρια της Ζίμενς είναι αρκετά για να το συζητάμε, έτσι δημοκράτες μου;

    ΜΟΝΟ 1.000 φορές περισσότερα από τα 100 χιλιάρικα του Παυλίδη, που μας έπρηξαν για ένα τρίμηνο.

    ΕΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;

    Ντροπή σας ξεφτίλες!

    Κρύβουν ότι πρώτος προφυλακίζεται ο Μαυρίδης.

    Είπε στον ανακριτή Ζαγοριανό ότι τα 57 εκατομμύρια ευρώ τα έδινε όχι για μίζες αλλά για συμβουλές σε "ειδικούς".

    Μετά σκάσανε όλοι μαζί στα γέλια (ακούγεται μάλιστα ότι η δακτυλογράφος που έγραφε τα πρακτικά κατουρήθηκε - κυριολεκτιικά) και μπήκε ο επόμενος ο Αθανασιάδης.

    Ε ρε γλέντια, που έλεγε και ο Καραγκιόζης.

    Ο άλλος ο Χριστοφοράκος, ο κολλητός του Γιωργάκη, την κοπάνησε για τη Γερμανία γιατί λέει του έτυχε ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας, λές και στην Ελλάδα δεν υπάρχουν νοσοκομεία.

    Γιωργάκη, χλωμό σε βλέπω παιδί μου.

    Γιωργάκη, πές αλεύρι.

    Ο Ζαγοριανός σε γυρεύει, Tρεπεκλής, you know!

    Δεν θα βαρεθούμε αυτό το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας το έχω ξαναγράψει δεν με ακούσατε . Πριν από κάθε κλήση για ανάκριση να γίνετε check up σε κάθε μία από αυτές τις φαγάνες για να μην επικαλούνται μετά λόγους υγείας. Πριν ξέρουν να τα ξεκοκαλίζουν μετά ΄΄ Πότε ο Γιάννης δεν μπορεί πότε ο κώλος του πονεί ΄΄. Ψάξτε τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρόλο,πού έχω εγκαταλείψει τό Press,διαολήστηκα νά επιστρέψω μόνο
    γιά 1 φορά,ώστε νά χαροποιήσω κάτι...
    κουρασμένα παλληκάρια από τίς χώρες
    τών ευκαιριών.
    Λοιπόν:
    Οί ανυπότακτοι μπορούν νά εξαγοράσουν
    τήν θητεία τους μέ τό ιλιγγιώδες ποσό τών 90ε τόν μήνα.......
    Νομοθέτησε τώρα καί 100ε τόν μήνα γιά
    τούς αντιρρησίες καί άν συμπληρώσης
    έναν ουλαμό,εγώ θά φάω 2 σαλάτες διαβολόχορτο.
    ΜΠΙΝΕ ΜΕΊΜΑΡΑΚΗ,ΚΟΡΟΊΔΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ανάκριση για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens έχει ανοίξει καινούργιους δρόμους , άγνωστους μέχρι σήμερα.

    Εκτός από την σκανδαλώδη σύμβαση «8002» για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ , εκτός του αμαρτωλού συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων C4I, του φίλου και «τέως συνεργάτη» του κ. Γ.Παπανδρέου, εκτός από τις βαλίτσες με τα εκατομμύρια μάρκα για τα ηλεκτρονικά τμήματα του πυραυλικού συστήματος Patriot που υπέγραψε το ΚΥΣΕΑ το 1999, εκτός λοιπόν όλων αυτών έρχονται στο φως και ακόμα μια σειρά αμαρτωλών συμβάσεων με τις αντίστοιχες μίζες.

    Μια απ΄ αυτές είναι και η προγραμματική συμφωνία του 1997 μεταξύ Siemens και ΟΣΕ, για την παράδοση ντιζελομηχανών και άλλου τροχαίου υλικού. Πρόκειται για απευθείας ανάθεση, ύψους 235 εκατομμυρίων ευρώ.

    Για την περίπτωση αυτή πρώην στέλεχος της Siemens στην Γερμανία έχει καταθέσει ότι «τις μίζες προς τον ΟΣΕ έπρεπε κανονικά να πληρώσει το εργοστάσιο της εταιρίας μας στο Ερλαγκεν, αλλά ο κ. Χριστοφοράκος τηλεφώνησε σε εμάς στα κεντρικά και μας είπε «δώστε τα εσείς τώρα και πάρτε τα μετά, από τους ανθρώπους σας στο Ερλαγκεν». Μέρος από τις μίζες πληρώθηκε το 2001.

    Ο ανακριτής «έπεσε» επίσης επάνω και σε μια ακόμη σύμβαση του ΟΤΕ της περιόδου 1998-2001.Πρόκειται για τη συμφωνία εξαγοράς από τον ΟΤΕ του 35% και του μάνατζμεντ του ρουμανικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Romtelekom, ύψους 675 εκατ. ευρώ.

    Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε τον Δεκέμβριο του 1998. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ο κ. Ζαγοριανός, η διείσδυση του ΟΤΕ στη ρουμανική αγορά τηλεπικοινωνιών συνδέεται με την εκροή εκατομμυρίων ευρώ από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens, τα οποία διοχετεύτηκαν μέσω τραπεζικών λογαριασμών των εταιριών ΑΣΜΠΥ και ΧΑΡΚΟΥΡΤ στο Μονακό.

    Δικαστικές πηγές βεβαιώνουν ότι, εκτός από τις «μεγάλες» δουλειές, η εταιρία υπέγραφε κάθε χρόνο δεκάδες μικρότερες αλλά καθόλου ευκαταφρόνητες συμβάσεις με φορείς του Δημοσίου.
    Ο γερμανικός κολοσσός, σε διάστημα τουλάχιστον 7 ετών (1997-2003), προχώρησε σε 45 συμβάσεις αξίας εκατ. ευρώ για την προμήθεια αξονικών και μαγνητικών τομογράφων, μηχανημάτων αναισθησίας, ακτινολογικών κ.ά. σε δημόσια νοσοκομεία και ιατρεία του ΙΚΑ.

    Στο κάδρο λοιπόν και Υπουργοί Υγείας μετά των γνωστών Υπουργών Μεταφορών και Υπουργών Αμύνης.Βέβαια ....«κάποιοι» στέλνουν τα μηνύματα τους...ότι δεν θα δεχθούν να γίνουν «νέες Ιφιγένειες» και ισχυρίζονται ότι ειδικά για τους Patriot υπεύθυνο είναι ....όλο το ΚΥΣΕΑ.

    Στον κυκεώνα της μίζας που είχε στηθεί, μπλέκονται έως και εταιρίες… χρυσού στην Ελβετία και τις ΗΠΑ που χρησιμοποιήθηκαν ως σταθμοί στη δαιδαλώδη πορεία του μαύρου χρήματος που διοχέτευσε η Siemens στην Αθήνα.

    Μπορεί λοιπόν στο ΠαΣοΚ υπό τον κίνδυνο να εγκλωβιστούν ανεπανόρθωτα ανάμεσα στις «συμπληγάδες SIEMENS», να υιοθετούν ως μέτρο απεμπλοκής τις θυσίες «Ιφιγενειών» και το «κόψιμο κεφαλιών», αλλά όπως αποδεικνύεται... «κόβουν» ένα κεφάλι «μιζαδόρου» και εμφανίζονται δύο νέα «μιζαδόρικα».

    Σαν την Λερναία Ύδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάλι Ταμείο θέλεις να κάνεις Γιωργάκη;

    Δεν σας φτάνουνε όσα κλέψατε 20 χρόνια;

    Στα πόσα δισεκατομμύρια δηλαδή θα πείτε εντάξει χορτάσαμε;

    ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΡΕΛΗ, ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.

    100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩΣΕ Η ΖΙΜΕΝΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 99 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ;

    ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕAΥΤΟ ΤΟΥ;

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

    Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Ακόμη περιμένουμε τα 99 εκατομμύρια.

    Άντε Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Τι θα γίνει Γιωργάκη;

    Ότι είσαι χαζός το ξέρουμε, κάνεις και τον κουφό τώρα;

    Καλά, καταλάβαμε.

    Μετά από την απομάκρυνση από το ταμείο καμία ευθύνη δεν φέρουμε, έτσι Γιωργάκη;

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ;

    Για μαλάκες ψάχνετε ρε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΖΟΠΑΡΕΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ.

    Πές αλεύρι, μπούμπη.

    Ο εισαγγελέας σας γυρεύει.

    Έχει έλθει ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ από την Ελβετία και τη Γερμανία.

    ‘Ε ρε γλέντιαααα, που έλεγε και ο Σπαθάρης!!!!!

    Κάθε σελίδα και μίζα, κάθε γραμμή και εκατομμύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΡΕΠΕΝΛΗΣ ο παιδικός φίλος του Γιωργάκη.
    ΦΙΛΙΚΗ αμοιβή για μία..ΜΙΑ..1..
    "δουλειά".. 2,5 Δισετομμύριαααααα
    ααααααααααααααααααααα !!!
    Χλεχλέδες του press..
    Aν βάλουμε ΕΝΑ α, για 1 δραχμή..
    θα βγει ΤΙΛΤ το μπουρδέλο το μπλόκ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Αναμενόμενο, τουλάχιστον μια δεκαετία βλέπουμε το ίδιο έργο.

    Πρόβλημα του Καραμανλή είναι, άς είχε προνοήσει να τους κάνει τα χατήρια για να μην τον διαβάλλουν. Ο Γιωργάκης, που είναι και υπάκουο παιδί, έχει καταλάβει πιο καλά τη μεγάλη σημασία του πάρε-δώσε με τους καναλάρχες και τους μεγαλο-επιχειρηματίες.

    Αυτό που προσωπικά με ενοχλεί είναι που μας υποτιμούν.

    Μας θεωρούν χαζούς και κακόμοιρους υπηκόους, που μας λένε τι να ψηφίσουμε.

    ΑΛΛΑ όμως ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ;

    ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ;

    ΤΟΣΟ ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ;

    Το τελευταίο δίμηνο, πχ, χρησιμοποιούν κάθε άμεσο ή έμμεσο τρόπο για να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.

    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;

    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε τι παίζει;

    Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος

    Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης

    Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον πονηρούλη Αδόλφο.

    Μόνο τα δελτία καιρού δεν λένε οι νεοφασίστες του Καρατζαφέρη στα ιδιωτικά κανάλια.

    Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, τον Αγγελιοφόρο και τις δεκάδες κατασκευαστικές και άλλες επιχειρήσεις σου),

    κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),

    κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)

    κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80;

    Είμαστε πιο μορφωμένοι, πιο πονηρεμένοι, πιο ψαγμένοι και ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΙ από όσο νομίζετε.

    Εσείς μπορεί να είστε πάμπλουτοι αλλά εμείς έχουμε ένα πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

    Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε αυτόν που έχει αναλάβει υποχρεώσεις απέναντί σας, με το αζημίωτο βέβαια.

    Δυστυχώς για σας, ξέρουμε ότι αυτές τις υποχρεώσεις θα τις πληρώσουμε εμείς και όχι αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ω ΡΕ ΔΕΞΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
    ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΓΑΜΙΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΒΛΑΣΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΕ,ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ,ΝΑ ΤΗΝ ΡΗΜΑΖΕΤΕ.

    ΚΟΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΧΑΖΟΔΕΞΙΟΥΛΗ
    ΧΕΧΕΧΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΙΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΖΙΜΕΝΣ, ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.

    Πού να φανταστώ τέτοια πράγματα;

    Α ΠΑ ΠΑ!

    Εκείνοι οι παλιοχαρακτήρες του Σημίτη φταίνε για όλα.

    Όταν πήγαινα στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη με έπαιρνε ο ύπνος και δεν άκουγα τι λέγανε.

    Γιωργάκη, Γιωργάκη, κουτοπόνηρο αμερικανάκι, ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ.

    Το πρόβλημά σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Βερελής, ούτε καν ο Τσουκάτος.

    Το πρόβλημά σου ΕΙΝΑΙ ο Τρεπεκλής!

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    Γι’ αυτό θέλεις να κάνεις και ανένδοτο.

    Σε έχουν ζώσει τα φίδια, έτσι πονηρούλη;

    Τα χνάρια δείχνουν και σένα, έτσι πονηρούλη;

    Και τι άλλο να κάνεις πιά, στον άσσο ξέμεινες.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΕΠΕΚΛΗ;

    Τί θα κάνεις τότε Γιωργάκη;

    Ποιόν θα διώξεις;

    Τον εαυτό σου;

    Θα πέσει πάντως ΜΠΟΛΙΚΟ κλάμα!

    Κλάμα η margaret Chad (όχι για μένα, για τη μανούλα).

    Κλάμα οι Αμερικάνοι (πάει η κύπρος, πάνε και τα σκόπια).

    Κλάμα ο Μπόμπολας (πάει το Δ' ΚΠΣ-ΕΣΠΑ).

    Κλάμα ο Λαμπράκης (δε θέλω ανυπάκουο πρωθυπουργό).

    Κλάμα ο Αλαφούζος (τόσα έξοδα για το ΣΚΑΙ πήγαν τζάμπα).

    Κλάμα ο Κυριακού (έχασα την Ολυμπιακή Επιτροπή, ξεφτιλίστικα και στη ξανθο-μπεμπούλα).

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ!

    Να δώ, Γιωργάκη μου, τί θα πείς μετά σε αυτούς τους κακομοίρηδες τους οπαδούς σου που σε υποστηρίζουν σήμερα.

    Τί θα τους πείς βρε κοκορόμυαλε;

    Ότι φταίνε τα μεγάλα συμφέροντα και τα ξένα μονοπώλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙ!

    Επειδή είναι από άλλο πλανήτη και μπορεί να βάλει τρικλοποδιές ακόμα και στον εαυτό του, εδώ και χρόνια τον βάζουν να μιλάει μόνο σε στημένα πλάνα (με μονόχρωμο απαλό φόντο) και να απαγγέλλει το ποιηματάκι που του έχουν μεταφράσει οι Έλληνες επικοινωνιολόγοι του.

    Η πλάκα είναι ότι, επειδή δεν μπορεί μόνος του να διαβάσει σωστά τα Ελληνικά, συνεχίζει να κάνει απίθανα σαρδάμ, για να ξεκαρδιζόμαστε και εμείς στις χιουμοριστικές εκπομπές της τηλεόρασης.

    ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ πρόσεξα ότι τον έχουν βάλει να μιλάει ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

    Ξέρουν από μάρκετιγκ οι άνθρωποι, το κατέχουν εξαιρετικά το σπόρ της επικοινωνίας.

    Προφανώς το κέρδος είναι διπλό.

    Πρώτο, μιλώντας αργά φαίνεται πιό σοβαρός, ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.

    Δεύτερο, ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ και έτσι μειώνονται τα γνωστά ξεκαρδιστικά του σαρδάμ, με τα οποία φτιάχνουν συκώτι οι τηλεθεατές του Λαζόπουλου και του Μητσικώστα.

    Τϊ να κάνεις;

    Έτσι είναι η ζωή.

    Κερδίζει η πολιτική και χάνει η επιθεώρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το άτομο έχει παραφρονήσει εντελώς!

    Μάθατε τι είπε πριν από λίγες μέρες στο «Εθνικό Συμβούλιο» του πασόκ;

    «Θα τα’ αλλάξουμε όλα….

    Θ’ αλλάξουμε όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την … Ευρώπη ολόκληρη»!

    Ο Γιωργάκης έγινε και υπερεθνικός τώρα.

    Στο σχέδιό του (που δεν το λέει σε κανένα ακόμη για να μην του το κλέψουνε) συμπεριελήφθη ξαφνικά και η Ευρώπη «ολόκληρη»!

    Σιγά μην τούφτανε η μικρή Ελλαδίτσα!

    Η Ευρώπη σύσσωμη αγωνιά και περιμένει πώς και πώς να τη σώσει ο Γωγάκης.

    Της Ευρώπης της τόπες ότι θέλεις να τη σώσεις βρε κοκορόμυαλε;

    Και κάτι άλλο.

    Τόκανες που τόκανες το ψυχικό, δεν σώζεις και όλο τον πλανήτη, ρε Γωγάκη, έτσι για να τους δείξεις πόσο πολύ μυαλό κουβαλάς;

    Όλοι βέβαια ξέρουμε τι κουβαλάς αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΡΕΠΕΝΛΗΣ ο παιδικός φίλος του Γιωργάκη.
    ΦΙΛΙΚΗ αμοιβή για μία..ΜΙΑ..1..
    "δουλειά".. 2,5 Δισετομμύριαααααα
    ααααααααααααααααααααα !!!
    Χλεχλέδες του press..
    Aν βάλουμε ΕΝΑ α, για 1 δραχμή..
    θα βγει ΤΙΛΤ το μπουρδέλο το μπλόκ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πώς σας φαίνεται τελευταία ο Καραμανλής, κουρασμένος έτσι;
    Πτώμα έτσι;
    Για άλλη μιά φορά αποδεικνύεται ότι η συνολική σας προσέγγιση στη θεμιτή κομματική αντιπαράθεση είναι εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου και τα επιχειρήματά σας για μικρά παιδιά.
    Μας πρήξατε ένα μήνα τώρα με την κούραση του πρωθυπουργού, ελπίζω να μην το ξεχάσατε, εμείς όχι.
    Μόνο που ξεχάσατε ότι η κούραση είναι παροδική, έρχεται και φεύγει.
    Η βλακεία όμως είναι μόνιμη, σταθερή και μη αναστρέψιμη κατάσταση.
    Και θα είναι μαζί με τον αρχηγό σας εφ' όρου ζωής, δεν μπορεί να βοηθήσει η επιστήμη σε αυτά.
    Και καλά, αυτός δεν την καταλαβαίνει την κατάστασή του, είναι φυσιολογικό.
    Εσείς που κάνετε τα σαϊνια δεν το βλέπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ, ΤΩΡΑ ΓΑΜΑΕΙ!
    Μέχρι χθές λέγατε ότι ο Καραμανλής είναι κουρασμένος.
    Είπε και αυτός τώρα να σας δείξει ότι ξεκουράστηκε.
    Θα καεί το πελεκούδι.
    Δεν το ξέρατε ότι το θράσος του Γιωργάκη θα έπρεπε να έχει και ένα όριο;
    Δεν το ξέρατε ότι εάν βάλεις τον άλλο με την πλάτη στο τοίχο θα αντιδράσει οπωσδήποτε;
    Όσο μετριοπαθής και να είναι ένας πολιτικός έρχεται η στιγμή που θα πεί «μπάστα, δεν πάει άλλο».
    Τρεχάτε ποδαράκια μου τώρα, φίλοι του Γιωργάκη, να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.
    Να δικαιολογήσετε τον Τρεπεκλή, τον Τσουκάτο, το Μαντέλη, τα TOR-M1, το Κτηματολόγιο, τον εκσυγχρονισμό των φρεγατών, ατέλειωτη είναι η λίστα της ντροπής σας.
    ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΊΤΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΡΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ "ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ".

    ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ MEGA;

    Πάει και ο Βερελής, έρχονται οι λογαριασμοί από την Ελβετία, όμορφα.

    Ο επόμενος παρακαλώ.

    ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ!

    ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΜΙΖΩΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

    ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ.

    Το σούτ που έφαγε ο Βερελής είναι προφανώς επικοινωνιακό τρύκ, ντεμέκ οι διεφθαρμένοι δεν έχουν θέση στο πασόκ.

    ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!

    Προφανώς έχουν γίνει γνωστά ακράδαντα στοιχεία και ο Γιωργάκης αποφάσισε να τον διώξει πριν χειροτερέψει περισσότερο η υπόθεση για το κόμμα του. Πάντως σίγουρα μιλάμε για μίζα πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

    Ο Βερελής ήταν υπουργός σε σημαντικά παραγωγικά υπουργεία για πάρα πολλά χρόνια.

    Αποδείχθηκε και ο ίδιος σούπερ-παραγωγικός από ότι φαίνεται.

    ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΥΛΙΔΗ ΜΕ ΤΑ 100 ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.

    Όταν βγεί η ιστορία με τον Τρεπεκλή να δείς χαρούλες που θα κάνει ο αργόστροφος!

    Τί να πείς;

    Δεν θα βαρεθούμε αυτό το καλοκαιράκι.

    Έλα ο επόμενος!

    Και είναι τόσοι πανάθεμά τους, σε ποιόν να πρωτο-στοιχηματίσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΙΞΕΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΘΑ ΜΑΘΑΝΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ.

    Γέλια, τρελλά γέλια θα κάνουμε.

    Και ο βλακογιώργος;

    Τι να κάνει και αυτός ο κακομοίρης; Του είπαν εκείνοι οι δυό πιτσιρίκοι στην Ιπποκράτους ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και προσπαθεί να ισοφαρίσει τα εκατοντάδες εκατομμύρια της Siemens με τον πασατέμπο του Παυλίδη.

    ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.

    Τί μας λές πουλάκι μου, μιλάς σοβαρά;

    Έτσι όμορφα τα σχεδιάζετε εκεί στην ιπποκράτους; Κεφάλια είναι ο λιμοκοντόρος ο Παπακωνστατίνου και ο κλαψιάρης ο Ραγκούσης.

    Καλά κρασιά αμόρφωτε βουτυρομπεμπέ των βορείων προαστίων.

    Εάν νομίζεις ότι, επειδή σε υποστηρίζουν οι καναλάρχες και οι αμερικάνοι ότι ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΟΠΙΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΑ ΡΙΠΑΜΠΛΙΚ;

    Ξανασκέψου το, ζωντόβολο.

    Ξανασκέψου το γιατί σε περιμένουν ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ τους επόμενους μήνες.

    Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι πραγματικοί, δεν είναι εντυπώσεις.

    Οι συναλλαγές του φίλου σου του Τρεπεκλή, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και καμμιά τριανταριά στελεχών του πασόκ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ, ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΟΛΗΣ.

    Θά έλθει η μέρα που θα συζητάμε την υπόθεση Παυλίδη και τα υποτιθέμενα 100 ψωροχιλιάρικα και θα γελάμε.

    Το πασόκ, βέβαια, δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά υποψιάζομαι ότι θα ψάχνει για νέο αρχηγό να ξεκαθαρίσει τους λαδιάρηδες υπουργούς του, που συνεχίζουν υποκριτικά να μας κάνουν κηρύγματα περί προσωπικής ηθικής, δημόσιας διαφθοράς, πολιτικής ευθιξίας και αξιοπρέπειας.

    Να κάνει δηλαδή όλα όσα δεν έκανες εσύ, άχρηστε ημίαιμε.

    ΠΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ (που εσύ ξεκίνησες, κάνοντας την τρίχα τριχιά) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    Η ΖΙΜΕΝΣ ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΚΑΚΩΣ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 2004 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΧΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

    ΕΚΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.

    ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

    Μέχρι τότε όμως θα πείτε το δεσπότη Παναγιώτη.

    Κατάλαβες Γιώργο βαρεμένε, ή ακόμα να μπείς στο νόημα;

    Είσαι και βούρλο, γαμώ το, και πρέπει να στα λέμε πολλές φορές για να εμπεδώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Όποιος ξαναψηφίσει αυτόν και τη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.

    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;

    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ; Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;

    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;

    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;

    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.

    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;

    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank,

    ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα,

    ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα,

    ο Γεράρδος του Πλαίσιου,

    ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα,

    ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία,

    ο Βασιλάκης της Aegean,

    ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και

    ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;

    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ωραία ! Τα πράσινα παπαγάλια.
    Μπάμ και κάτω.
    Και μόνο που ενοχλήθηκαν ακόμα και οι χαζούτσικοι πασόκοι του press.
    δηλαδή ο πάτος της πρασινοβλακείας,
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μα επιτέλους τί άλλο να κάνουμε, γράφουμε μαλακίες, ξαναγράφουμε μαλακίες, ξαναγράφουμε μαλακίες, πάλι ξανά ξαναγράφουμε μαλακίες.
    Ξημερωβραδιάζουμε νύχτα – μέρα πάνω σε χαρτιά και υπολογιστές, πληρώνουμε τους καλύτερους επικοινωνιολόγους να μας δίνουν ιδέες και για άλλες μαλακίες, δέν τρώμε, δέν πίνουμε, δέν κοιμώμαστε, έχουμε καταντήσει σκιάχτρα. Ξαναγράφουμε, περιμένουμε, τα σώζουμε, ξαναγράφουμε, έχουμε γεμίσει όλο το Press μαλακίες, έχουμε καταγελοιοποιηθεί αλλά το χαζοκώστα μας αντί να πάρει μπροστά βουλιάζει όλο και χειρότερα.
    Τί άλλο να κάνουμε για σένα αρχηγάρα μας? Ποιός θα μας αποζημιώσει τώρα για τον τόσο χαμένο κόπο μας?
    Επιτελικό Team Ευάγγελου Αντώναρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το κουρασμένο χοντρό πήρε φόρα και θα σκίσει κανένα καλσόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τρέμη, χατζηνικολάου, τριανταφυλόπουλος, οικονομέας, καμπουράκης, τσίμας, ευαγγελάτος. βερύκιος, αναστασιάδης, κύρτσος, μακρή, τράγκας, καψής.
    Ξεπουλημένα τομάρια είναι όλοι τους αυτοί οι υποτιθέμενοι δημοσιογράφοι.
    Δημοσιοκάφροι είναι!
    Έμποροι ψυχασθένειας είναι!
    Κουβαλάνε τεράστια αποθέματα ψυχασθένειας επάνω τους και προσπαθούν να μεταλαμπαδεύσουν όση μπορούν και σε μας.
    Βουτηγμένοι μέσα στο χρήμα, τη ματαιοδοξία και τη μίζα.
    Μας δηλητηριάζουν την ψυχή μας κάθε μέρα.
    Μας τρομοκρατούν κάθε μέρα για ψύλλου πήδημα.
    Μας έχουν γεμίσει ανασφάλειες και μιζέρια.
    Δημοκρατία είναι να μπαίνουν κάθε μέρα στο σπίτι μας αυτοί οι τρομολάγνοι νεκροθάφτες της πνευματικής μας ηρεμίας;
    Νόμιζα ότι οι συχνότητες εκπομπής των καναλιών είναι δημόσιο αγαθό, τί στο διάολο θα γίνει πιά με την ιδιωτική τηλεόραση;
    Σκουπίδια, πραγματικά σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση