GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολόκληρη η προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων...

. ...για τη χορήγηση πλήρους της δικογραφίας για την Siemens Oπως γράψαμε νωρίτερα (εδώ), μετά την άρνηση των ελληνικών ανακριτικών αρχών ...

.
...για τη χορήγηση πλήρους της δικογραφίας για την Siemens

Oπως γράψαμε νωρίτερα (εδώ), μετά την άρνηση των ελληνικών ανακριτικών αρχών να τους χορηγήσουν όλα τα έγγραφα της σχετικής δικογραφίας οι δικηγόροι Γιάννης Μαντζουράνης και Βασίλης Χειρδάρης προσφεύγουν για λογαριασμό του κατηγορούμενου Γ. Σκαρπέλη στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταθέτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να τους παραδοθούν "όλα ανεξαιρέτως τα έγγραφα".
Περιγράφοντας το ιστορικό της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος ζητά από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων "όπως παρέμβει ώστε να μου χορηγηθούν αντίγραφα όλων ανεξαιρέτως των εγγράφων της ποινικής δικογραφίας που έχει σχηματιστεί εις βάρος μου και σε κάθε περίπτωση των αναφερόμενων στις προαναφερόμενες σχετικές αιτήσεις μου εγγράφων πριν την απολογία μου καθώς και τη μη επιβολή προσωρινής κράτησης πριν λάβω γνώση όλων των εγγράφων της σχετικής δικογραφίας και δυνηθώ να απολογηθώ".

Δημοσιεύουμε ολόκληρο το κείμενο της Αίτησης:
"ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

(άρθρο 39 του Κανονισμού του Δικαστηρίου/ΕΠΕΙΓΟΝ)
Του Γεώργιου Σκαρπέλη του Παναγιώτη, κατοίκου Ελλάδας (GREECE) (Δάφνη Αττικής, Πλατεία Ζωοδόχου Πηγής, αριθμός 1Α,)
ΚΑΤΑ Του κράτους μέλους του Συμβουλίου της Ευρώπης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (GREECE).

1.- ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Είμαι Έλληνας υπήκοος και κάτοικος Ελλάδας, κατοικώ δε στη διεύθυνση που αναφέρω ανωτέρω.
Με τη με αριθμό πρωτοκόλλου 314/8-4-2009 Κλήση Κατηγορουμένου εκλήθην να...
εμφανισθώ αυτοπροσώπως ενώπιον του κ. Ανακριτή του 4ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών για να απολογηθώ για τα αποδιδόμενα σε εμένα εγκλήματα:
α) της κατά συναυτουργία εξακολουθητικής παθητικής δωροδοκίας, η οποία στρέφεται κατά νομικού προσώπου και από την οποία το επιδιωχθέν όφελος και αντιστοίχως η προκληθείσα ή απειληθείσα σε βάρος του Δημοσίου και του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος» ζημία υπερβαίνει το ποσόν των 150.000 € και β) της κατά συναυτουργία εξακολουθητικής νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα,
Κατά την προμνησθείσα ημερομηνία εμφάνισής μου προς απολογία την 13.04.2009 προσήλθα στο γραφείο του αρμοδίου Ανακριτή, διόρισα συνηγόρους υπεράσπισής μου, έλαβα προθεσμία για να απολογηθώ την 12-5-2009 και εζήτησα αντίγραφα όλων των εγγράφων της σχηματισθείσης εναντίον μου ποινικής δικογραφίας ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες έλαβα τμηματικώς αντίγραφα ορισμένων και όχι απάντων των περιεχομένων στην σχηματισθείσα σχετική ποινική δικογραφία εγγράφων.
Στη συνέχεια κατέθεσα την από 5.05.2009 αίτηση ενώπιον του κ. Ανακριτή 4ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, αιτούμενος να μου χορηγηθούν όλα ανεξαιρέτως τα έγγραφα της δικογραφίας, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται τα συγκροτούντα τον αποδεικτικό πυρήνα των εναντίον μου κατηγοριών έγγραφα, τα οποία ήταν αναγκαία για την υπεράσπισή μου και επ’ ουδενί δεν μπορούσα να απολογηθώ χωρίς να λάβω γνώση αυτών, όπως λεπτομερώς αναφέρονταν αυτά στην εν λόγω αίτηση.
Ο ανωτέρω ανακριτής προέβη στην χορήγηση ορισμένων μόνο εγγράφων από τα αιτηθέντα με την από 5.5.2009 αίτησή μου, με την αιτιολογία ότι τα υπόλοιπα έγγραφα, που ρητώς και προφορικώς αρνήθηκε να μου χορηγήσει, καίτοι αποτελούσαν μέρος μίας ενιαίας ποινικής δικογραφίας, δεν αφορούσαν τις εις βάρος μου ποινικές κατηγορίες και γι’ αυτό ουδείς λόγος συνέτρεχε για την χορήγηση τους σε εμένα.
Την 7.05.2009 κατέθεσα αίτηση ενώπιον του του κ. Ανακριτή 4ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, αιτούμενος να μου χορηγηθεί νέα προθεσμία για να απολογηθώ για τα αποδιδόμενα σε εμένα εγκλήματα δεδομένου ότι δεν είχα λάβει γνώση όλων των εγγράφων της σχηματισθείσας εναντίον μου ποινικής δικογραφίας.
Στη συνέχεια κατέθεσα την από 11.05.2009 αίτηση μου ενώπιον του κ. Ανακριτή 4ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, αιτούμενος να μου χορηγηθούν τα υπολειπόμενα έγγραφα, όπως λεπτομερώς αναφέρονταν στην εν λόγω αίτηση και τα οποία δεν είχα λάβει μέχρι τότε, όπως επίσης και επίσημη μετάφραση όλων των ξενόγλωσσων αιτούμενων εγγράφων στην ελληνική γλώσσα, που μόνον γνωρίζω και κατανοώ.
Την αυτή ημέρα (11.05.2009) κατέθεσα αίτηση ενώπιον του κ. Ανακριτή 4ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, αιτούμενος να μου χορηγηθεί νέα προθεσμία για να απολογηθώ για τα αποδιδόμενα σε εμένα εγκλήματα δεδομένου ότι δεν είχα λάβει γνώση όλων των εγγράφων της σχηματισθείσας εναντίον μου ποινικής δικογραφίας.
Μετά την χορηγηθείσα νέα προθεσμία προς απολογία την 20.05.2009 και πάλιν διαπιστώθηκε ότι στην εναντίον μου σχηματισθείσα ποινική δικογραφία περιέχονταν έγγραφα, τα οποία δεν μου είχαν χορηγηθεί μέχρι τότε.
Την 13.05.2009 κατέθεσα νέα αίτηση μου ενώπιον του κ. Ανακριτή 4ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, αιτούμενος να μου χορηγηθούν τα υπολειπόμενα έγγραφα, όπως λεπτομερώς αναφέρονταν στην εν λόγω αίτηση, γνώση των οποίων δεν είχα λάβει μέχρι τότε.
Στη συνέχεια κατέθεσα την από 18.05.2009 αίτηση ενώπιον του κ. Ανακριτή 4ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, αιτούμενος να μου χορηγηθεί επίσημη μετάφραση των ξενόγλωσσων εγγράφων τα οποία επισυνάπτονταν στην παρούσα αίτηση, και τα οποία εστάλησαν στις ελληνικές δικαστικές αρχές από την Αυστρία, αφορούσαν δε στο άνοιγμα και την κίνηση Τραπεζικού Λογαριασμού ο οποίος σύμφωνα με την κατηγορία φέρεται να ανήκει σ’ εμένα και να έχουν εμβασθεί σ’ αυτόν τα χρηματικά ποσά της αποδιδόμενης σ’ εμένα παθητικής δωροδοκίας, όπως και προθεσμία προς απολογία μετά την παράδοση της επίσημης μετάφρασης των εγγράφων στην ελληνική γλώσσα.
Την 19.05.2009 κατέθεσα Αίτηση-Ένσταση ενώπιον του ενώπιον του κ. Ανακριτή 4ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, αιτούμενος να μου χορηγηθούν αντίγραφα όλων ανεξαιρέτως των εγγράφων της εναντίον μου σχηματισθείσας ποινικής δικογραφίας, όπως επίσης και επίσημη μετάφραση στην ελληνική γλώσσα των εγγράφων, που επισυνάπτονταν στην από 18.05.209 αίτησή μου.
Την αυτή ημέρα (19.05.2009) κατέθεσα αίτηση ενώπιον του κ. Ανακριτή 4ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, αιτούμενος να αναβληθεί η απολογία μου μέχρι την λήψη αρνητικής ή θετικής απάντησης των αρμόδιων αρχών της Αυστρίας σε υποβληθέντα Συμπληρωματικά Αιτήματα Δικαστικής Συνδρομής από τις ελληνικές αρχές, και τα οποία αναφέρονταν στο πρόσωπό μου.
Την αυτή ημέρα (19.05.2009) κατέθεσα αίτηση ενώπιον του κ. Ανακριτή 4ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, αιτούμενος να μου χορηγηθεί νέα προθεσμία για να απολογηθώ για τα αποδιδόμενα σε εμένα αδικήματα.
Μετά την χορηγηθείσα νέα προθεσμία προς απολογία την 29.05.2009 και πάλιν διαπιστώθηκε ότι στην ενώπιον μου σχηματισθείσα ποινική δικογραφία περιέχονται έγγραφα, τα οποία δεν μου είχαν χορηγηθεί μέχρι τότε.
Την 20.05.2009, οι διορισμένοι από εμένα δικηγόροι, Νικόλαος Ανδρουλάκης και Ιωάννης Μαντζουράνης, δήλωσαν ότι αδυνατούν να εκτελέσουν το υπερασπιστικό τους έργο δεδομένης της μη χορήγησης όλων των εγγράφων της δικογραφίας, της επιλογής των χορηγημένων εγγράφων κατά την ανέλεγκτη ανακριτική κρίση και της απόκρυψης κρίσιμων για την υπεράσπισή μου εγγράφων.
Τέλος, την 22.05.2009 και δεδομένου ότι δεν έλαβα γνώση των αναφερόμενων στις αιτήσεις μου εγγράφων κατέθεσα προσφυγή ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, αιτούμενος μεταξύ άλλων να ακυρωθεί η πράξη της γνωστοποίησης του περιεχομένου και της χορήγησης αντιγράφων μέρους και όχι του συνόλου των εγγράφων της εναντίον μου σχηματισθείσας ποινικής δικογραφίας και να διαταχθεί η επανάληψή της με την γνωστοποίηση του περιεχομένου και τη χορήγηση αντιγράφων ανεξαιρέτως όλων των εγγράφων της εναντίον μου σχηματισθείσας ποινικής δικογραφίας.
Την 1.06.2009, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών εξέδωσε το υπ’ αριθμ. 1709/2009 με το οποίο άρθηκε υπέρ εμού, η διαφωνία μεταξύ εμού και του 4ου Ειδικού Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών, περί χορηγήσεως μου αντιγράφων όσων εκ των εγγράφων δε μου έχουν χορηγηθεί από την εις βάρος μου σχηματισθείσα ανακριτική δικογραφία. Σημειώνεται δε ότι το βούλευμα αποφασίστηκε στις 29.05.2009.
Την 29.05.2009, εμφανίσθηκα ενώπιον του 4ου Ειδικού Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών, ανακάλεσα τον διορισμό των αρχικών συνηγόρων μου, διόρισα νέο συνήγορο τον Δημήτριο Τσοβόλα και έλαβα προθεσμία να απολογηθώ την 15.06.2009.
Το απόγευμα της αυτής ημέρας (29.05.2009), και παρά τις ρητές διαβεβαιώσεις το ανακριτή περί χορηγήσεώς μου όλων των αντιγράφων των εγγράφων που ζητούσα με τις ανωτέρω αιτήσεις μου, όπως δέχτηκε και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, τα οποία ουδέποτε μου δόθηκαν, μου επιδόθηκε η από 28.05.2009 Διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, και μου επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Το βράδυ της αυτής ημέρας (29.05.2009) συνελήφθηκα δυνάμει του υπ’ αριθμ. 3/29.05.09 εντάλματος σύλληψης, στην οικία μου!
Την 30.05.2009 εμφανίστηκα ενώπιον του Ανακριτή, όποτε και μου δόθηκε προθεσμία να απολογηθώ την 1.06.2009, όποτε και εμφανίστηκα ενώπιον του Ανακριτή, εζήτησα αντίγραφα όλων των εγγράφων της εναντίον μου δικογραφίας καθώς και νέα προθεσμία προς απολογία, η οποία και ορίσθηκε για την 3.06.2009, που είναι η προβλεπόμενη από το ελληνικό Σύνταγμα απώτατη ημερομηνία λήψης απολογίας οποιουδήποτε συλληφθέντος πολίτη.
2.-ΕΠΚΑΛΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
Παραβίαση του δικαιώματός μου σε δίκαιη δίκη (άρθρο 6 παρ.1 της ΕΣΔΑ) σε συνδυασμό με τις ειδικότερες πτυχές αυτού α) του δικαιώματος μου γνώσης της κατηγορίας και διάθεσης επαρκούς χρόνου για την προετοιμασία της υπεράσπισής μου (άρθρο 6 παρ.3 α και β της ΕΣΔΑ) και β) του δικαιώματος μου σιωπής και μη αυτοενεχοποίησης, (άρθρο 6 παρ. 1, 2 της ΕΣΔΑ).
Σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 της ΕΣΔΑ: «1. Παv πρόσωπov έχει δικαίωµα όπως η υπόθεσίς τoυ δικασθή δικαίως, δηµoσία και εvτός λoγικής πρoθεσµίας υπό αvεξαρτήτoυ και αµερoλήπτoυ δικαστηρίoυ, voµίµως λειτoυργoύvτoς, τo oπoίov θα απoφασίση είτε επί τωv αµφισβητήσεωv επί τωv δικαιωµάτωv και υπoχρεώσεώv τoυ αστικής φύσεως, είτε επί τoυ βασίµoυ πάσης εvαvτίov τoυ κατηγoρίας πoιvικής φύσεως.»
Σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 2 της ΕΣΔΑ: « Παv πρόσωπov κατηγoρoύµεvov επί αδικήµατι τεκµαίρεται ότι είvαι αθώov µέχρι της voµίµoυ απoδείξεως της εvoχής τoυ.»
Σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 3 α, β της ΕΣΔΑ: «3. Ειδικώτερov, πας κατηγoρoύµεvoς έχει δικαίωµα: .. α) όπως πληρoφορηθή, εv τη βραχυτέρα πρoθεσµία εις γλώσσαv τηv oπoίαv εvvoεί και εv λεπτoµερεία τηv φύσιv και τov λόγov της εvαvτίov τoυ κατηγoρίας, β) όπως διαθέτη τov χρόvov και τας αvαγκαίας ευκoλίας πρoς πρoετoιµασίαv της υπερασπίσεώς τoυ.»
Σύμφωνα με την πλούσια νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου (απόφαση Allan κατά Ηνωμένου Βασιλείου, απόφαση της 5.11.2002) το προνόμιο της μη αυτοενοχοποίησης και το δικαίωμα σιωπής αποτελούν γενικά αναγνωρισμένες διεθνείς εγγυήσεις, που ανήκουν στον πυρήνα μιας δίκαιης διαδικασίας. Ο σκοπός τους είναι να προστατεύουν τον κατηγορούμενο από τον ανεπίτρεπτο καταναγκασμό εκ μέρους των αρχών, εξασφαλίζοντας έτσι τους σκοπούς του άρθρου 6. Το δικαίωμα της μη αυτοενοχοποίησης πρωτίστως αφορά το σεβασμό της βούλησης ενός κατηγορουμένου προσώπου και προϋποθέτει ότι η κατηγορούσα αρχή αποσκοπεί να αποδείξει την ενοχή του κατηγορουμένου χωρίς να προσφεύγει σε αποδείξεις που αποκτήθηκαν με μεθόδους που χρησιμοποιούν απειλή ή καταπίεση να καμφθεί η βούληση του κατηγορουμένου. Το ΕΔΔΑ προσθέτει ότι εξετάζοντας αν μια διαδικασία έχει εξαλείψει την ουσία του προνομίου μη αυτοενεχοποίσης, αυτό θα εξετάσει τη φύση και το βαθμό του καταναγκασμού, την ύπαρξη σχετικών εγγυήσεων στις διαδικασίες, και τον τρόπο χρήσης των στοιχείων που αποκτήθηκαν με αυτό τον τρόπο.
Το πεδίο εφαρμογής του δικαιώματος σιωπής δεν περιορίζεται στις περιπτώσεις άσκησης πίεσης για να καμφθεί η βούληση του κατηγορουμένου. Το δικαίωμα αυτό προστατεύει την ελευθερία επιλογής που έχει ένα ύποπτο πρόσωπο να επιλέξει αν θα μιλήσει ή όχι. Αυτή η ελευθερία επιλογής ουσιαστικά υπονομεύεται στις περιπτώσεις που οι αρχές χρησιμοποιούν κάποιο τέχνασμα για να αποσπάσουν από τον ύποπτο συγκεκριμένη συμπεριφορά και να την χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια ως απόδειξη στη δίκη.
Σύμφωνα με την διάταξη 101 του ελληνικού Κ.Π.Δ, θεμελιώδες του δικαίωμα του κατηγορουμένου αποτελεί η γνώση του κατηγορητηρίου και των εγγράφων της σχηματισθείσας ποινικής δικογραφίας εις βάρος του.
Επισημαίνεται επίσης ότι, συμφώνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις των άρθρων 270 και 271 του ελληνικού Κ.Π.Δ., αναγκαίος όρος για την περάτωση της κυρίας ανάκρισης είναι η απολογία του κατηγορουμένου, όπερ σημαίνει ότι στις προαναφερόμενες διατάξεις θεσμοθετείται υποχρέωση του κατηγορουμένου, όπως εμφανισθεί ενώπιον του ανακριτή και απολογηθεί. Ωστόσο, υπογραμμίζεται ότι η άλλη όψη της υποχρέωσης του κατηγορουμένου να απολογηθεί αντιστοιχεί στο δικαίωμά του να απολογηθεί και να αποκρούσει την κατηγορία, με άμεσο συνεπακόλουθο η απολογία του κατηγορουμένου να μην αποτελεί απλώς και μόνον υποχρέωση, άλλα και δικαίωμα αυτού.
Εξάλλου η εν λόγω θέση ενισχύεται και από το ότι η απολογία του κατηγορουμένου αποτελεί αποδεικτικό μέσο, που μπορεί, αναλόγως με το περιεχόμενό της, να χρησιμοποιηθεί τόσον υπέρ όσον και εναντίον του, όπερ αποκτά ιδιαίτερη αξία στο πλαίσιο της απολογίας του κατηγορουμένου στην κυρία ανάκριση, όπου αυτή θα συνεκτιμηθεί και για την τυχόν επιβολή της προσωρινής κράτησης ή άλλου μέτρου δικονομικού καταναγκασμού.
Περαιτέρω δε σύμφωνα με νομολογία του ΕΔΔΑ, στην έννοια της «αναγκαίας ευκoλίας πρoς πρoετoιµασίαv» της υπερασπίσεώς, περιλαμβάνεται και το δικαίωμα πρόσβασης στη δικογραφίας που έχει σχηματισθεί σε βάρος του κατηγορουμένου (Bonzi κατά Ελβετίας, προσφυγή αρ. 7854/77, Guy Jespers κατά Βελγίου, προσφυγή αρ. 8404/78). Περαιτέρω δε το ΕΔΔΑ έχει κρίνει ότι «Οι διαδικασίες θα πρέπει να διεξάγονται κατ’ αντιδικία και θα πρέπει πάντα να εξασφαλίζεται «η ισότητα των όπλων» ανάμεσα στα μέρη, την κατηγορούσα αρχή και τον κατηγορούμενο. Η ισότητα των όπλων δεν εξασφαλίζεται όταν ο συνήγορος δεν έχει πρόσβαση σε εκείνα τα έγγραφα της ανάκρισης τα οποία είναι ουσιώδη, ώστε να ανατρέψουν την νομιμότητα της κράτησης … Το Δικαστήριο αναγνωρίζει την ανάγκη να διεξαχθεί η ανάκριση αποτελεσματικά, το οποίο εφαρμόζεται και στο κομμάτι συλλογής πληροφοριών κατά την διάρκεια αυτής, κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην παραποιούνται τα στοιχεία και να υποβιβάζεται το έργο της δικαιοσύνης. Παρόλα αυτά, αυτός ο νόμιμος σκοπός δεν μπορεί να θέτει ένα ουσιώδη περιορισμό στο δικαίωμα της υπεράσπισης.» (απόφαση Lietzow κατά Γερμανίας).
Στην παρούσα λοιπόν υπόθεση, καίτοι επανειλημμένως οι συνήγοροι υπεράσπισής μου αιτήθηκαν την χορήγηση συγκεκριμένων εγγράφων από το σύνολο της σχηματισθείσας εις βάρος μου ποινικής δικογραφίας , αιτιολογώντας την σημασία αυτών για την υπεράσπισή μου, και καίτοι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με το υπ’ αριθμ. 1709/2009 Βούλευμα του έκανε δεκτό το αίτημά μου περί χορήγησης των αντιγράφων όλων ανεξαιρέτως των εγγράφων της σχετικής δικογραφίας, οι ελληνικές αρχές αρνούνται αδικαιολογήτως να μου τα χορηγήσουν, εξαναγκάζοντάς με να σιωπήσω ως προς αυτά, στερώντας μου έτσι το δικαίωμα να αποκρούσω την κατηγορία και να υπερασπίσω τον εαυτό μου.
Ουσιαστικά, με το τέχνασμα αυτό, ήτοι την απόκρυψη των σχετικών εγγράφων, οι ελληνικές αρχές μου καταργούν το αποδεικτικό μέσο της απολογίας, που αποτελεί το βασικότερο αποδεικτικό μέσο του κατηγορουμένου έτσι ώστε η επιβολή προσωρινής κράτησης να καθίσταται εκ των προτέρων δεδομένη.
Πλέον αυτού, υπάρχει επικείμενος κίνδυνος να καταλυθεί το δικαίωμα μου υπεράσπισης από συνήγορο της επιλογής μου, που απορρέει από το άρθρο 6 της ΕΣΔΑ δεδομένου ότι οι μέχρι τώρα διορισμένοι δικηγόροι αδυνατούν να εκτελέσουν τα υπερασπιστικά καθήκοντα τους, δεδομένης της μη χορήγησης όλων των εγγράφων της δικογραφίας, της επιλογής των χορηγημένων εγγράφων κατά την ανέλεγκτη ανακριτική κρίση και της απόκρυψης κρίσιμων για την υπεράσπισή μου εγγράφων.
Επομένως, η μη λήψη γνώσης των εγγράφων, όπως αναφέρεται διεξοδικά ανωτέρω, και τα οποία είναι γνωστά στις ελληνικές ανακριτικές αρχές, παραβιάζει ευθέως και κατά παράβαση της ισότητας των όπλων το υπερασπιστικό μου δικαίωμα και φαλκιδεύει εμμέσως το σύνολο των υπερασπιστικών μου δικαιωμάτων, με άμεσο επακόλουθο να καθίσταται ανέφικτη η αποτελεσματική και πλήρης απόκρουση των εναντίον μου ποινικών κατηγοριών και η επιβολή της προσωρινής μου κράτησης να καθίσταται αναπόφευκτη και καταφανώς προειλημμένη.

3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
Με την παρούσα αίτηση μου ασφαλιστικών μέτρων (άρθρο 39 του κανονισμού/ΕΠΕΙΓΟΝ) κατά της Ελλάδος, αιτούμαι από το Δικαστήριο Σας (Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), ενόψει της απολογίας μου ενώπιον του 4ου Ειδικού Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών και της προδήλως προειλημμένης ανακριτικής κρίσης για την επιβολή προσωρινής κράτησης, όπως παρέμβει ώστε να μου χορηγηθούν αντίγραφα όλων ανεξαιρέτως των εγγράφων της υπ’ αριθμ. ΑΒΜ Ω05/4 και Ω 07/50 ποινικής δικογραφίας που έχει σχηματιστεί εις βάρος μου και σε κάθε περίπτωση των αναφερόμενων στις προαναφερόμενες σχετικές αιτήσεις μου εγγράφων πριν την απολογία μου καθώς και τη μη επιβολή προσωρινής κράτησης πριν λάβω γνώση όλων των εγγράφων της σχετικής δικογραφίας και δυνηθώ να απολογηθώ.
Σας αποστέλλω δε σήμερα την αίτησή μου μέσω τηλεομοιοτυπίας (φαξ) και με συστημένη επιστολή μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων, επισυνάπτοντας τα επικαλούμενα έγγραφα.
Με την παρούσα διορίζω αντίκλητους και νόμιμους εκπροσώπους μου τους Δικηγόρους Αθηνών α) Βασίλη Χειρδάρη (Αινιάνος 8 Αθήνα, 104 34 Ελλάδα τηλ. (0030) 210.64.64.713, fax (0030) 210.64.62.835, κιν. (0030) 6944.30.70.18) και β) Ιωάννη Μαντζουράνη (Μαυροματαίων 29, Αθήνα 104 34 Ελλάδα).
Ι reserve to post my request for interim measures in english language too.
Αθήνα 2 Ιουνίου 2009
Υπογραφή του εκπροσώπου του προσφεύγοντα"

39 σχόλια

  1. ΤΡΕΙΣ ΚΟΛΛΗΤΟΙ – ΤΡΕΙΣ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ.

    Εάν ο Γιωργάκης (νούμερο 1) Παπαντρέου δεν διώξει αμέσως τον Γιωργάκη (νούμερο 2) Παπακωνσταντίνου, αποκτά όλη την ευθύνη του τεράστιου σκανδάλου της Ζίμενς.
    Μετά τις πονηριές του στο Βατοπέδι (με τους ψευτομάρτυρες Κουκουβίνο και Σωτηροπούλου) ο Παπακωνσταντίνου βρίσκεται ξανά στη σέντρα και φέρεται να ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΜΙΓΜΕΝΟΣ στις προμήθειες του ΟΤΕ από τη Siemens.
    Εως και το 2004 ο ΟΤΕ ήταν απόλυτα ελεγχόμενος από επίλεκτα στελέχη του πασόκ, με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους:
    1.Λ. Αγγέλου( μέλος της Κ.Ε. του ΠαΣοΚ),
    2.Γ. Αργυρόπουλο (μεγαλοστέλεχος του ΠαΣοΚ),
    3.Ν. Μανασή (πρόεδρο της Cosmote),
    4.Χρ. Πολυζωγόπουλο ( πρόεδρο τότε,της ΓΣΕΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΠαΣοΚ)
    5.τον υπόδικο σήμερα Σκαρπέλη (κορυφαίο συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ και για μία 15ετία σε όλα τα ΔΣ του ΟΤΕ»).
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ.
    Αποκαλύπτεται ότι υπήρχε και άλλος ένας πασόκος στο Δ.Σ. του ΟΤΕ, που λίγοι άνθρωποι γνώριζαν.
    Ο Γιωργάκης νούμερο 2, ο Παπακωνσταντίνου.
    Δεν είναι συνωνυμία, ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 30 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    Ο Γιωργάκης (νούμερο 2) λοιπόν απέκρυπτε από το βιογραφικό του στην προσωπική του ιστοσελίδα την πολυετή συμμετοχή του στο Δ.Σ. του ΟΤΕ!
    Μήπως δεν ήταν αρκετά σημαντική εταιρία ο ΟΤΕ για να την έχεις στο βιογραφικό σου κύριε Παπακωνσταντίνου;
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΠΟΛΛΑ!
    Και προφανώς αρκετά σημαντικά που να αξίζει το κόπο να το κρύβεις από το βιογραφικό σου.
    Εάν ο Γιωργάκης (νούμερο 1) Παπαντρέου πράγματι ενδιαφέρεται για τη διαφάνεια στην πολιτική ζωή, τότε ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να διαγράψει αμέσως τον Παπακωνσταντίνου, ως εμπλεκόμενο στις προμήθειες από τη Ζίμενς.
    ΕΑΝ Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ, αφού το θέμα των προμηθειών της Ζίμενς αφορά πολλά δισεκατομμύρια, ενώ μόνο οι επίσημες μίζες έχουν ξεπεράσει τα 140 εκατομμύρια ευρώ.
    Και να σε πάω και λίγο παραπέρα.
    Τι καίει το ΓΑΠ στην υπόθεση Ζίμενς;
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ;
    Μήπως ξέρει κάτι και για κάποιες άλλες προμήθειες, ακόμη πιο σημαντικές από τα ψηφιακά και την 8002;
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, ΤΟΝ ΤΡΕΠΕΚΛΗ ΤΟΥ C4I ΑΣ ΠΟΥΜΕ;
    Είναι ένας όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.
    Είναι ο κόσμος των Γιωργο-νούμερων.
    Είναι ο κόσμος των σοσιαλιστών.
    Θα φέρουν και διαφάνεια λέει στα δημόσια οικονομικά.
    Έτσι λένε!
    Και εγώ θα ξυρίσω τα πόδια μου, θα βάλω ξανθιά περούκα, θα φορέσω σουτιέν και θα κάνω την Πάρις Χίλτον.
    Έτσι λέω!
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ, ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Μέσα ο Μαυρίδης, μέσα και ο Σταυριανού.

    Πρόλαβαν και την κοπάνησαν ο Χριστοφοράκος και ο Καράβελας αλλά είναι μετρημένες οι μέρες τους.

    Οι υπόλοιποι προφυλακίστηκαν και πάνε να κάνουνε παρεούλα στους πρώτους.

    Βόμβα στο γραφείο του παιδικού φίλου του Γιωργάκη του Τρεπεκλή στο Κολωνάκι για εκφοβισμό (καλύτερα να πάς φυλακή παρά να βλέπεις να ραδίκια ανάποδα, έτσι).

    ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    Τα ψέμματα έχουν κοντά ποδάρια, λέει ο λαός.

    Ο Γιωργάκης κάνει πως δεν ξέρει τίποτε για τη Ζίμενς, μιλάει για το σοσιαλισμό και τους βάρβαρους τώρα.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙXΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.

    Πού να φανταστώ τέτοια πράγματα;

    Α ΠΑ ΠΑ!

    Εκείνοι οι παλιοχαρακτήρες του Σημίτη φταίνε για όλα.

    Όταν πήγαινα στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη με έπαιρνε ο ύπνος και δεν άκουγα τι λέγανε.

    Γιωργάκη, Γιωργάκη, κουτοπόνηρο αμερικανάκι, ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ.

    Το πρόβλημά σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Βερελής, ούτε καν ο Τσουκάτος.

    Το πρόβλημά σου ΕΙΝΑΙ ο Τρεπεκλής!

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    Σε έχουν ζώσει τα φίδια, έτσι πονηρούλη;

    Τα χνάρια δείχνουν και σένα, έτσι πονηρούλη;

    Και τι άλλο να κάνεις πιά, στον άσσο ξέμεινες.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΕΠΕΚΛΗ;

    Τί θα κάνεις τότε Γιωργάκη;

    Ποιόν θα διώξεις;

    Τον εαυτό σου;

    Θα πέσει πάντως ΜΠΟΛΙΚΟ κλάμα!

    Κλάμα η margaret Chad (όχι για μένα, για τη μανούλα).

    Κλάμα οι Αμερικάνοι (πάει η κύπρος, πάνε και τα σκόπια).

    Κλάμα ο Μπόμπολας (πάει το Δ' ΚΠΣ-ΕΣΠΑ).

    Κλάμα ο Λαμπράκης (δε θέλω ανυπάκουο πρωθυπουργό).

    Κλάμα ο Αλαφούζος (τόσα έξοδα για το ΣΚΑΙ πήγαν τζάμπα).

    Κλάμα ο Κυριακού (έχασα την Ολυμπιακή Επιτροπή, ξεφτιλίστικα και στη ξανθο-μπεμπούλα).

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ!

    Να δώ, Γιωργάκη μου, τί θα πείς μετά σε αυτούς τους κακομοίρηδες τους οπαδούς σου που σε υποστηρίζουν σήμερα.

    Τί θα τους πείς βρε κοκορόμυαλε;

    Ότι φταίνε τα μεγάλα συμφέροντα και τα ξένα μονοπώλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ AYTO ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;

    Που το πάτε το παιδί ρε καναλάρχες;

    Δεν βλέπετε ότι είναι ανισόρροπο;

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΛΑΜΠΑΚΟΥΤΣΑΒΛΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.

    Προσωπικά νομίζω ότι ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ (άκουσον άκουσον) ότι ο Σερραίος δεν είναι αρκετά διεκδικητικός στα εθνικά θέματα, ξεχνώντας τις σφαλιάρες που έριξε στο συμπατριώτη του Γιωργάκη Τζώρτζ Μπούς στο θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι αλλά και στο Κυπριακό για το προδοτικό σχέδιο Ανάν (που βέβαια προωθούσε πάλι ο Γιωργάκης). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν το δικαίωμα να αυτο-ονομάζονται Τούρκοι (προφανώς θέλει να τσιμπάει τις ψήφους τους μουσουλμάνων), δίνοντας έτσι λαβή στην Τουρκία να ισχυρίζεται ότι υπάρχει Τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.

    Πως μπορεί μετά ο Γιωργάκης να κατηγορεί για μειοδοσία και υποχωρητισμό τον Καραμανλή είναι κάτι που μόνο ο δικός του γογαντοτεράστιος εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει.

    Τόν ρωτάνε μετά γιατί ευαγγελίζεται τη δωρεάν δημόσια παιδεία αλλά ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τώρα ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

    Η απάντησή του πάλι άλλα αντ' άλλων. Ευαγγελίζεται (λέει) την δωρεάν δημόσια παιδεία διότι έχει πάει σε πολλά διαφορετικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και άρα έχει εμπειρία!.

    Απίθανο επιχείρημα, ανατρίχιασα. Για το δικό του παιδί όμως, πάλι δεν απάντησε.

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Πρώτο, πόσο είναι το IQ αυτού του ανθρώπου;

    Δεύτερο, πόσο είναι το IQ όσων εμπνέονται από αυτό τον άνθρωπο;

    Τρίτο, πόσο καιρό ακόμη, κύριοι Μπόμπολα, Κυριακού, Αλαφούζο και Λαμπράκη θα κρατήσει αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ που λέγεται Γιωργάκης Παπαντρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βοϊδοκέφαλε μεγαλοκαρχαρία Μπόμπολα με το mega σου, το πρώτο ψέμμα σου, το έθνος σου και την ημερησία σου, ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    Λέγοντας τέτοια χονδροειδή ψέμματα το μόνο που καταφέρνετε είναι να συσπειρώνετε τους οπαδούς της ΝΔ, γιατί δεν είναι πρόβατα, όπως νομίζετε.

    Οι σχέσεις της ΝΔ με τη Siemens και την Intracom του Κόκκαλη ήταν πάντοτες κακές, διότι, όλοι ξέρουμε ότι ενώ επί πασόκ η Siemens Intracom ήταν, όχι ο κύριος αλλά ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ προμηθευτής του ΟΤΕ, αντίθετα επί Μητσοτάκη η ίδια εταιρία είχε ουσιαστικά αποκλεισθεί.

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η SIEMENS ΛΑΔΩΝΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ;

    Αυτά που γράφεις μαφιόζε Μπόμπολα στο Πρώτο Ψέμμα σου μπορεί να τα πιστέψουν μόνο λίγα ανεγκέφαλα πρόβατα οπαδοί του πασόκ.

    Οι κοινός νούς ξέρει ότι αυτά είναι παράλογα πράγματα.

    Όποιος έχει έστω και την ελάχιστη επαφή με την πολιτική ξέρει ακριβώς τα αντίθετα, ότι δηλαδή είναι η ίδια η Siemens-Intracom που έριξε το Μητσοτάκη το 1993, επειδή αυτός προσπάθησε να αποκρατικοποιήσει τον ΟΤΕ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ.

    Κύριοι οπαδοί του πασόκ ντροπιάζετε τον αυτοσεβασμό σας όταν αποδεχόσαστε να σας πασάρουν οι μεγαλοκαρχαρίες τέτοια χονδροειδή ψέμματα.

    Κύριε Τσοβόλα, ντροπιάζεις την υστεροφημία σου όταν λές ότι ο Χριστοφοράκος και ο Καράβελας είναι άνθρωποι της ΝΔ, γιατί ξέρεις πολύ καλά την αλήθεια, δεν ήλθες σήμερα στην πολιτική.

    Όσο για το Γιωργάκη, αυτός ο αργόστροφος σκερβελές δεν έχει τίποτε να ντροπιάσει, διότι έτσι και αλλιώς όλος ο κόσμος έχει καταλάβει πόσο χαμηλού αξιακού και πνευματικού επιπέδου είναι.

    Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ (μετά το Χρηματιστήριο βέβαια).

    ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΚΙΣΤΡΩΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ.

    Πρώτος προφυλακίστηκε ο Μαυρίδης.

    Νάσου καπάκι και ο Σταυριανού.

    Next!

    Έλα τώρα που γυρίζει….

    Προσωρινά μέσα και ο Σκαρπέλης του ΟΤΕ (προφανώς διαπραγματεύεται με το Γιωργάκη) και ο Γεωργίου αλλά δεν θα αργήσουν να πάρουν και αυτοί την άγουσα για ΜΟΝΙΜΕΣ διακοπές στα Δυτικά προάστεια.

    Έπονται και οι υπόλοιποι τις επόμενες ημέρες.

    Όσο για τους πράσινους Χριστοφοράκο και Καράβελα, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

    Και ο Τρεπεκλής, ο κολλητός και παιδικός φίλος του Γιωργάκη, θα έλθει και αυτουνού η ώρα, οσονούπω.

    Οι λογαριασμοί όχι μόνο μιλάνε αλλά κελαηδάνε.

    ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΣΙΝOΦΡΟΥΡΟΙ, ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ.

    Τον τελευταίο χρόνο οι καναλάρχες έχουν κηρύξει ανένδοτο στον Καραμανλή με τα υπαρκτά ή ανύπαρκτα ή γελοία σκάνδαλα της ΝΔ.

    Τώρα όμως που ήλθε η ώρα να μάθει ο κόσμος ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛA ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ (της ΜΑΝ, των TOR, των φρεγατών, του Κτηματολογίου, κλπ) δεν θα σταματήσει να γυρίζει ο τροχός.

    ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, Η ΖΙΜΕΝΣ, ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    Όταν με το καλό βγούν όλοι οι πράσινοι πρωταγωνιστές του στη σέντρα ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) θα μιλήσουμε ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ για τη διαφθορά των πολιτικών στην Ελλάδα.

    Όταν πάρει ακριβοδίκαια ο καθένας το μερίδιο των ευθυνών που του αναλογεί (πράσινοι, γαλάζιοι, κόκκινοι) ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ.

    ΟΧΙ ΠΡΙΝ.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και αδικία να εξισώνονται τα 100,000 του Παυλίδη με τα 100.000.000 ευρώ της Siemens.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για ευθύνες της ΝΔ μετά το 2004, όταν οι μίζες της Ζίμενς αφορούν πασόκους δημόσιους υπάλληλους και υπαλλήλους του ΟΤΕ, σημερινούς ή συνταξιούχους.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για σκάνδαλο υποκλοπών, όταν ο υποκλεπτόμενος ήταν ο καταγγελόμενος πρωθυπουργός (και γαμημένος και δαρμένος - δεν γίνεται).

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να εξισώνουμε τα εκατοντάδες εκατομμύρια των TOR-M1 και των φρεγατών με τα ξενοπηδήματα του Ζαχόπουλου.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να χρεώνουμε την υπόθεση Βατοπεδίου μόνο στη ΝΔ, τη στιγμή που η μισή δουλειά είχε γίνει από το πασόκ.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάει για διαφθορά ο Γιωργάκης, όταν ο παιδικός του φίλος Γ. Τρεπεκλής εισέπραξε μίζα 6,5 εκατομμύρια ευρώ μόνο από το C4I.

    ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

    ΟΣΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ.

    Μόνο έτσι κάποτε θα μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε τους τίμιους πολιτικούς από τους πονηρούληδες.

    Εντάξει πονηρούλη Γιωργάκη ;

    Πές αλεύρι.

    Ο Τρεπεκλής σε γυρεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    Απίστευτο!

    Ο Γιωργάκης συμμετείχε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη.
    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς και ήταν παράνομα,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η Μίζενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Η γραμματέας ΗΞΕΡΕ ότι το πασόκ έπαιρνε παράνομα μεγάλα ποσά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ την προέλευση, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Οι υπεύθυνοι των οικονομικών του κόμματος ΗΞΕΡΑΝ να εισπράττουν λεφτά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ τα ονόματα των μεγάλων χρηματοδοτών, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

    Πλάκα έχει που οι κάθε λογής αστείοι καψαμπέληδες ασχολούνται με τον παυλίδη και τα 100 χιλιάρικα.

    Ξεφτιλίστηκε ακόμη και η διαφθορά επί ΝΔ.

    Εκλογές τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΠΑΙΡΝΕ MONO Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ή ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

    19-6-2008. O κ, Θεόδωρος Τσουκάτος, πρώην στενός συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη, πρώην βουλευτής και επί σειρά ετών υπεύθυνος για τα οργανωτικά του ΠΑΣΟΚ, ομολόγησε ότι τον επισκέφθηκε ο πρώην επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα να δοθούν κεφάλαια για την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ.
    «Δέχθηκα επίσκεψη στο γραφείο μου στο ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο και έγινα αποδέκτης πρότασης για οικονομική συνεισφορά στην καμπάνια του Κινήματος. Μου ζητήθηκε τραπεζικός λογαριασμός στο εξωτερικό για να γίνει η μεταφορά χρημάτων. Απευθύνθηκα σε γνωστό μου πρόσωπο που ανέλαβε να διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ χωρίς δικό του όφελος και διεκπεραίωσε τη σχετική διαδικασία. Τα χρήματα, χωρίς άλλη δική μου ανάμιξη, ήρθαν στον τομέα Οικονομικού του ΠΑΣΟΚ, παρελήφθησαν από τους αρμόδιους του τομέα Οικονομικού και εισήλθαν στο ακέραιο στο ταμείο του Κινήματος (ένα εκατ. μάρκα, δηλαδή 420.000 ευρώ). Δεν είχα ποτέ καμία προσωπική ανάμιξη ή άλλη αθέμιτη συμμετοχή. Σημειώνω επίσης ότι ποτέ δεν διαχειρίστηκα χρήματα στο Κίνημα ούτε είχα οποιαδήποτε θέση στο Δημόσιο. Οι δραστηριότητές μου στο ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα πολιτικές και κινήθηκαν στα πλαίσια που όριζαν κάθε φορά τα αρμόδια όργανα του Κινήματος. Κατά συνέπεια, για κάθε εμπλοκή του ονόματός μου που θα με εμφάνιζε να έχω προσποριστεί οποιοδήποτε όφελος θα ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου».
    Η εμπλοκή του κ. Τσουκάτου αποκαλύφθηκε στις ανακριτικές αρχές με την κατάθεση υπόπτου στην υπόθεση, ο οποίος είπε ότι ο πρώην στρατηγός της Χαριλάου Τρικούπη έλαβε το ένα εκατομμύριο σε καναδική τράπεζα και σε λογαριασμό που ανοίχθηκε στο όνομα ενός συνεργάτη του, που λειτούργησε ως παρένθετο πρόσωπο.
    Η αποκάλυψη αυτή, όπως και τα στοιχεία της δικογραφίας, που ενέπλεκαν τον κ. Τάσο Μαντέλη ως αποδέκτη ποσού 10 εκατομμυρίων το 1998, επί των ημερών του στο υπουργείο Μεταφορών, οδήγησαν το μεσημέρι την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει ότι αναστέλλει την κομματική ιδιότητα σε όσα στελέχη εμπλέκονται στην υπόθεση.
    Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου διευκρίνισε ότι η κίνηση αυτή του ΠΑΣΟΚ δεν προδικάζει ενοχή των στελεχών, ενώ παράλληλα κατήγγειλε την «ένοχη σιωπή», όπως είπε, της κυβέρνησης για την υπόθεση και την άρνησή της να προχωρήσει για Εξεταστική Επιτροπή.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

    «ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.»

    Άκου θράσος, έχει και συνέχεια . . . .

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΜΕ.

    Το άσπρο μαύρο κάνουν οι απατεώνες.

    Όπως τότε που κατηγορούσαν τη ΝΔ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τη στιγμή που ο ίδιος ο Καραμανλής ήταν ο υποκλεπτόμενος (προφανώς από τα αφεντικά του Γιωργάκη).

    ΟΥΣΤ ΑΧΡΕΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΤΟ ΨΕΜΜΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    Πόσα από τα 6,5 εκατομμύρια που ομολόγησε ότι βούτηξε ο Tρεπεκλής πήγαν στο πασόκ;

    Ο Γιωργάκης, ο παιδικός φίλος του Τρεπεκλή, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΑ;

    Πές ότι παλιά δεν ήξερε διότι ο Σημίτης δεν τον ενημέρωνε. Ο Γιωργάκης όμως είναι αρχηγός του πασόκ από το 2004. Η ιστορία με τον Τρεπεκλή είναι πρόσφατη. Μπορείς επιτέλους να πείς έστω και ΜΙΑ αλήθεια Γιωργάκη;

    Ο Γιωργάκης είχε πεί πέρυσι ότι θα κάνει εσωτερικό έλεγχο και θα μας πεί που πήγε το 1 εκατομμύριο του Τσουκάτου. Έχει περάσει τόσος καιρός, ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ; Μήπως δεν έγινε καμμία έρευνα διότι ΗΞΕΡΑΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ;

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Όχι άλλο παραμύθι Γιωργάκη, μας μπουχτίσατε στο ψέμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΖΕΣ ΠΟΛΛΕΣ, ΜΙΖΕΣ ΤΡΕΛΛΕΣ, ΜΙΖΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ.

    Κακόηχη λέξη η μίζα, ας το πούμε «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ».

    Καλό έ;

    Αν μην τι άλλο οι άνθρωποι, ξέρουν μάρκετιγκ.

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της εταιρίας SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορούσε τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση και προκοπή που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

    Είδες «ωφέλιμες πληρωμές» οι παιδικοί φίλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΣΑΣ;

    Ρε σοσιαλιστές απατεώνες, δεν σας φτάνουνε όσα κλέψατε 20 χρόνια;

    Στα πόσα δισεκατομμύρια δηλαδή θα πείτε εντάξει χορτάσαμε;

    ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΡΕΛΗ, ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.

    100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩΣΕ Η ΖΙΜΕΝΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 99 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ;

    ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕAΥΤΟ ΤΟΥ;

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

    Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Ακόμη περιμένουμε τα 99 εκατομμύρια.

    Άντε Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Τι θα γίνει Γιωργάκη;

    Ότι είσαι χαζός το ξέρουμε, κάνεις και τον κουφό τώρα;

    Καλά, καταλάβαμε.

    Μετά από την απομάκρυνση από το ταμείο καμία ευθύνη δεν φέρουμε, έτσι Γιωργάκη;

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ;

    Για μαλάκες ψάχνετε ρε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ, Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΟΜΑΣ.

    Ο άνθρωπος αέρας.

    Είναι ο μοναδικός εμπλεκόμενος στη σκανδαλάρα Ζίμενς που έχει παραδεχθεί στον ανακριτή ότι πήρε 6,5 εκατομμύρια ευρω (περίπου 2,5 δισεκατομμύρια δρχ) μίζα.

    Είναι ο μοναδικός εμπλεκόμενος στη σκανδαλάρα Ζίμενς που δεν αναφέρει κανείς το όνομά του ούτε στα κανάλια ούτε στις εφημερίδες.

    ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.

    Σαν να μην υπήρξε ποτέ.

    Ένας γνήσιος φαντομάς.

    Και ο λόγος;

    Απλά πράγματα, είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη και σύμβουλός του εδώ και δεκαετίες.

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

    Προφανώς ο κύριος νομίζει ότι τρώμε κουτόχορτο.

    Φίλοι οπαδοί του πασόκ, με τέτοια μυαλά που κουβαλάτε να μην παραπονιέστε που οι αντίπαλοί ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΡΟΒΑΤΑ.

    Τα συμπαθή τετράποδα είναι καλά και αγαθά ζωάκια που έχουν ένα βασικό χαρακτηριστικό.

    Πάνε όπου τα στέλνει ο τσοπάνης (τα κανάλια και οι εφημερίδες).

    Έχουν μηδαμινή κρίση και μηδαμινή μνήμη.

    Είναι ανεγκέφαλα.

    Καλημέρα σας λοιπόν και μπέεεε ……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λαέ ξυπνά .
    Είπαν και θα κάνουν :
    1) Γ .Α . Π .( ΠΑΣΟΚ) :
    Σε πρώτη φάση θα δώσω ταυτότητες
    Σε 700.000 Μουσουλμάνους .
    Έπεται συνέχεια για τα άλλα 3.000.000 Μουσουλμάνους .
    2) ΣΥΡΙΖΑ :
    Πιστό σκυλί συκοντάρει κραυγάζοντας .
    3) Κ.Κ.Ε. : Αλσχάϊμερ – Μαλάκυνση .
    4) ΛΑΟΣ : Φοβάμαι τον Χασάν .
    5) Ν.Δ. : Η σιωπή των αμνών .
    Πάρε θέση Τώρα .
    Οι λύκοι βελάζουν ,οι Μουσουλμάνοι
    ειρηνικά θα σας σκλαβώσουν
    την επομένη δεκαετία .

    Το Κοράνι η ευχή μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μικρασιάτες - Πόντιοι - φαναριώτες
    Αίσχος τροπή και προδοσία , είναι
    όποιος από εσάς δίνει την ψήφο του
    σε διεφθαρμένα κόμματα ,
    που σκοπό έχουν να μονιμοποιήσουν
    Και να νομιμοποιήσουν , δίνοντας
    ταυτότητες σε εκατομμύρια Μουσουλμάνους
    στη Ελλάδα .
    θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων σας
    και θα είστε υπόλογοι , προδότες
    του Ελληνικού Έθνους .
    Μικρός Έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πραγματικότητα :
    Ελληνίδες με Μπούργκα σε 10 έτη το πολύ .
    Σενάριο μεν πραγματικότητα δε .
    Α ) ψηφίζω Παπανδρέου
    Β ) βγαίνει κυβέρνηση
    Γ ) δίνει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους
    Δ ) στις επόμενες εκλογές :
    Μουσουλμανικό Κόμμα .
    Ε ) Παίρνει 55-60% μιας και ξεπερνούν οι
    Μουσουλμάνοι τα 5.000.000 .
    ΣΤ ) Να το Θεοκρατικό Καθεστώς .
    Αλλαγή στα σώματα Ασφαλείας . Αντικατάσταση .
    Ε ) Ντύσε τη γυναίκα σου με Μπούργκα
    η φύγε Μετανάστης !!!!!
    Μουσουλμανικός νόμος ,
    και πάλι σκλαβιά ειρηνική στην Τουρκία .
    Ζ ) Χάσε τη σύνταξη σου .
    Άντε και καλή Επιτυχία .
    Σημείωση :Ο Παπανδρέου και ο Αλαβάνος ,
    Δήλωσε ότι θα δώσει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους .
    Ο Καραμανλής δεν δήλωσε τίποτα ακόμα .
    Γιάννης ο Άσημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πραγματικότητα :
    Ελληνίδες με Μπούργκα σε 10 έτη το πολύ .
    Σενάριο μεν πραγματικότητα δε .
    Α ) ψηφίζω Παπανδρέου
    Β ) βγαίνει κυβέρνηση
    Γ ) δίνει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους
    Δ ) στις επόμενες εκλογές :
    Μουσουλμανικό Κόμμα .
    Ε ) Παίρνει 55-60% μιας και ξεπερνούν οι
    Μουσουλμάνοι τα 5.000.000 .
    ΣΤ ) Να το Θεοκρατικό Καθεστώς .
    Αλλαγή στα σώματα Ασφαλείας . Αντικατάσταση .
    Ε ) Ντύσε τη γυναίκα σου με Μπούργκα
    η φύγε Μετανάστης !!!!!
    Μουσουλμανικός νόμος ,
    και πάλι σκλαβιά ειρηνική στην Τουρκία .
    Ζ ) Χάσε τη σύνταξη σου .
    Άντε και καλή Επιτυχία .
    Σημείωση :Ο Παπανδρέου και ο Αλαβάνος ,
    Δήλωσε ότι θα δώσει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους .
    Ο Καραμανλής δεν δήλωσε τίποτα ακόμα .
    Γιάννης ο Άσημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πραγματικότητα :
    Ελληνίδες με Μπούργκα σε 10 έτη το πολύ .
    Σενάριο μεν πραγματικότητα δε .
    Α ) ψηφίζω Παπανδρέου
    Β ) βγαίνει κυβέρνηση
    Γ ) δίνει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους
    Δ ) στις επόμενες εκλογές :
    Μουσουλμανικό Κόμμα .
    Ε ) Παίρνει 55-60% μιας και ξεπερνούν οι
    Μουσουλμάνοι τα 5.000.000 .
    ΣΤ ) Να το Θεοκρατικό Καθεστώς .
    Αλλαγή στα σώματα Ασφαλείας . Αντικατάσταση .
    Ε ) Ντύσε τη γυναίκα σου με Μπούργκα
    η φύγε Μετανάστης !!!!!
    Μουσουλμανικός νόμος ,
    και πάλι σκλαβιά ειρηνική στην Τουρκία .
    Ζ ) Χάσε τη σύνταξη σου .
    Άντε και καλή Επιτυχία .
    Σημείωση :Ο Παπανδρέου και ο Αλαβάνος ,
    Δήλωσε ότι θα δώσει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους .
    Ο Καραμανλής δεν δήλωσε τίποτα ακόμα .
    Γιάννης ο Άσημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εθνική Σύνταξη
    Ελληνικέ λαέ , ετοιμάσου μιας και η
    Σύνταξη για την οποία δούλεψες μια ζωή ,
    θα μοιραστεί εξίσου σε Έλληνες και Μουσουλμάνους ,
    κατά τα λεγόμενα – προσδοκώμενα από ,
    ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ .
    Μαζί με την σύνταξη θα χάσης μεγάλο μέρος
    της περιουσίας σου , γιατί ο ΧΑΣΑΝ πεινάει
    και θα σας σκοτώσει για να φάει.
    Σύνταξη : στο τέλος 450 ευρώ σε όλους με βάση
    τις αναλύσεις της ΕΥΡΟΣΤΑΤ .
    Αν δεν γίνεις Μουσουλμάνος , ο ΧΑΣΑΝ
    Με βάση την πίστη του θα σε σκοτώσει νόμιμα .
    Ιερός πόλεμος .
    Ξύπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εθνική Σύνταξη
    Ελληνικέ λαέ , ετοιμάσου μιας και η
    Σύνταξη για την οποία δούλεψες μια ζωή ,
    θα μοιραστεί εξίσου σε Έλληνες και Μουσουλμάνους ,
    κατά τα λεγόμενα – προσδοκώμενα από ,
    ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ .
    Μαζί με την σύνταξη θα χάσης μεγάλο μέρος
    της περιουσίας σου , γιατί ο ΧΑΣΑΝ πεινάει
    και θα σας σκοτώσει για να φάει.
    Σύνταξη : στο τέλος 450 ευρώ σε όλους με βάση
    τις αναλύσεις της ΕΥΡΟΣΤΑΤ .
    Αν δεν γίνεις Μουσουλμάνος , ο ΧΑΣΑΝ
    Με βάση την πίστη του θα σε σκοτώσει νόμιμα .
    Ιερός πόλεμος .
    Ξύπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. APO NWRIS ARXISANE KAI SIMERA TA TSIRAKIA TOU ANTWNAROU...ORIONTE KA8E MERA GRAFOUN MALAKIES KSANAGRAFOUN MALAKIES ALLA I DIAFORA EKEI STIS 4 MONADES....VRE XAZOULIDES DEKSIOI META APO TIS 7 IOUNI 8A DIALI8ITE SE 3 STRATOPAIDA KAI 8A GELAME ME TA XALIA SAS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι τυχαίο,ότι ό Μαντζουράνης,
    πρώην γραμματεύς τού υπουργικού συμβουλίου επί ΠΑΣΟΚ,καί δή επί εποχής Κοσκωτά,έχει αναλάβει
    ""πακέττο"",νά υπερασπίζεται ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ,όλα τά ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ τού ΠΑΣΟΚ??
    Αλολουθεί ΠΑΝΤΑ δέ,ό ΤΣΟΒΟΛΑΣ!!!
    Συμπτώσεις ή πράσινη ένορχήστρωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δημοτικός υπάλληλος σκηνοθέτησε ληστεία στο πάρκινγκ που δούλευε στην Κατερίνη.

    ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ του ΠΑΣΟΚ
    ΟΜΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΣΚΑΡ σκηνοθεσίας σήμερα στον Παπαδάκη.
    Επίσης ΟΣΚΑΡ Αλητείας. ΟΣΚΑΡ πρώτου Ανδρικού Ρόλου. ( τον δεύτερο ο Πολυζογόπουλος ).
    και ΟΣΚΑΡ ΣΕΝΑΡΙΟΥ... Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...ΣΗΜΕΡΑ !

    ΤΑ ΟΣΚΑΡ ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΜΕ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20.000.000.000
    ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΙΖΕΣ ΖΗΜΕΝΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!


    XEXEXE ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ???

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    AYTH ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ???
    ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!

    ΑΜ ΠΩΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δημοτικός υπάλληλος σκηνοθέτησε ληστεία στο πάρκινγκ που δούλευε στην Κατερίνη.

    ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    του ΠΑΣΟΚ.
    ΟΜΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΣΚΑΡ σκηνοθεσίας σήμερα το πρωι στον Παπαδάκη.
    Επίσης ΟΣΚΑΡ Αλητείας. ΟΣΚΑΡ πρώτου Ανδρικού Ρόλου. ( τον δεύτερο ο Πολυζογόπουλος ).
    και ΟΣΚΑΡ ΣΕΝΑΡΙΟΥ... Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...ΣΗΜΕΡΑ !

    ΤΑ ΟΣΚΑΡ ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΜΕ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20.000.000.000
    ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΙΖΕΣ ΖΗΜΕΝΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κρίμα που δεν είναι πρωθυπουργός πάνω στην παγκόσμια οικονομική κρίση.

    Με τον Giorgakis τα οικονομικά μας θα ήταν καλύτερα.

    Οι νέοι θα είχαν όλοι καλοπληρωμένες δουλειές στο αντικείμενο που είχαν σπουδάσει,

    οι συνταξιούχοι θα έπαιρναν σύνταξη 1200 ευρώ τουλάχιστον,

    τα πανεπιστήμιά μας θα έκαναν τόση έρευνα που δεν θα είχαν χρόνο για πορείες και καφετέριες,

    οι έμποροι θα τα κονομούσαν από το άφθονο διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών,

    οι εταιρίες δεν θα φοροδιέφευγαν διότι δεν θα ήταν διεφθαρμένοι οι εφοριακοί,

    οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπαιρναν αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό (λόγω υψηλής παραγωγικότητας),

    οι τιμές στο supermarket θα ήταν χαμηλές, λόγω του υγειούς ανταγωνισμού και

    οι Λαμπρακο-Μπομπολο-Κυριακου-Αλαφουζέοι θα ζητούσαν ακόμη καλύτερες μέρες, διότι, ως γνωστόν, υποστηρίζουν πάντα τα συμφέροντα του λαού (καμία σχέση με φουσκωμένα δημόσια έργα και τη χαριστική τηλεοπτική διαφήμιση).

    Καλό έ;

    Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ και τα προηγούμενα 20 πράσινα χρόνια.

    Dear Giorgakis, δυστυχώς για σένα και τους χρηματοδότες σου, θυμόμαστε.

    Εάν κάνοντας παρθενορραφή νομίζεις ότι θα ξεχάσουμε ότι δούλευες σε οίκο ανοχής, κάνεις λάθος, κουφιοκεφαλάκη.

    Γιωργάκη πές αλεύρι, η Siemens σας γυρεύει.

    Μπορεί να την έκανε ο κολλητός σου ο Χριστοφοράκος αλλά δεν θα το χαρεί και πολύ. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

    Εξάλλου εσύ έχει και άλλον ακόμη πιο κολλητό στην ιστορία. Τον παιδικό σου φίλο τον Τρεπεκλή που έχει ήδη ομολογήσει ότι πήρε τα 6,5 εκατομμύρια μίζα για το C4I, αλλά ήταν «νόμιμη» λέει.

    Καλά.

    Να δούμε τι θα πεί και ο εισαγγελέας που έχει διασταυρώσει τις κινήσεις των λογαριασμών.

    ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΡΕΕΕΕΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
    ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ
    ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΩΑΡΙΟ....
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΛΑΛΙΩΤΗ !

    - ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΤΗΝ ΜΑΥΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    - ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ.. ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ...

    - ΛΑΛΙΩΤΗΣ.. ΣΩΠΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΟΠΩΣ ΕΜΕΝΑ...

    - ΠΑΣΟΚΟΣ..... ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.. ΦΥΛΑΚΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΠΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗΖΕΝΣ ΛΑΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

    Ακόμη και εκείνος ο γεννετικά πειραγμένος ο Κούλογλου έβγαλε δημοσκόπηση χθές.

    Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν δημοσκόπηση που έχει παραγγείλει ο Κούλογλου;

    Μήπως νομίζουν ότι ξεχάσαμε ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ;

    O Κούλογλου είναι για τη δημοσιογραφία ότι είναι ο Ματζουράνης για τη δικηγορία.

    ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΧΑΦΙΕΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΣΠΗ.

    Ούτε καλημέρα δεν του λέει ο κόσμος πιά.

    Ούστ απατεώνες που μας περνάτε για ψημάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
    Θα τρελλαθούμε ομαδικά, δεν υπάρχει περίπτωση.
    Είναι για δέσιμο το παιντί.
    Τις τελευταίες μέρες ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ λέει και ξαναλέει «ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ!
    Σιγά βρε γιγαντο-τεράστιε, θα σκίσεις το καλτσόν!
    Δηλαδή, με ποιόν δεν διαπραγματεύεσαι;
    Με το Μπόμπολα ή με το Λαμπράκη;
    Με τον Αλαφούζο, με τον Κυριακού ή με το Βρυώνη;
    Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΑΝΟ.
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΤΕΛΗ.
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΒΡΕ ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΕ;
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ, ΒΡΕ ΑΙΝΣΤΑΊΝ;
    Δηλαδή μας λές ότι με το Λάτση, το Γεράρδο, τον Παπαλεξόπουλο, το Σκλαβενίτη, το Λασκαρίδη, το Δασκαλόπουλο, το Βασιλάκη, το Mυτιληναίο και το Διβάνη, απλά μαζευόσαστε για να ρουφήξετε τη σουπίτσα σας;
    Ο ΠΙΟ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    Είναι τρέλλα!
    Φού σου κάνανε πέρυσι ρε χαζούλικο, με τις δημοσκοπήσεις υπέρ του Τσίπρα και έψαχνες γωνίες να κρυφτείς, ρε Αμερικανάκι.
    Έχει πλάκα το παιντί.
    (Λειψός – ξε-λειψός αλλά το θράσος – θράσος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. O Πρωθυπουργός είναι και ίσιος και νοικοκύρης και μάγκας και ξεκούραστος και σπάει πλάκα με τον πρωταγωνιστή του μακαρίτη του Ευγένιου Σπαθάρη, το Γιωργάκη.

    Κάτσε τώρα να ανοίξουν το στόμα τους, τα πιτσουνάκια της Siemens Hellas και του ΟΤΕ και τότε να δείς τί πλάκες έχουμε να κάνουμε.

    Θέμα χρόνου είναι.

    Όσο για τους πράσινους αρχι-μιζαδόρους το Χριστοφοράκo και τον Καραβέλα, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιωργάκης, Τρεπεκλής, Χριστοφοράκος, Παπακωνσταντίνου, Μαυρίδης, Τσουκάτος, Καράβελας, Μαντέλης, Γεωργίου, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΜΙΖΑ.

    Θα μου πείς 140.000.000 ευρώ είναι αυτά, ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    Γι’ αυτό έχουν λαλήσει τα πρόβατα, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ-ΜΑΖΕΨΟΥΝ.

    Οι οπαδοί τους και αν τάχουν χαμένα.

    Άστα, τα ανεγκέφαλα πράσινα πρόβατα έχουν υπερβεί κάθε αξίωμα της επιστήμης της βιολογίας.

    Πρώτη φορά παρατηρείται μηρυκαστικά να έχουν λαλήσει !

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    Μπέεεε .......

    Κοκορίκοοοοοο …….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η αλήθεια για τη σύλληψη Καραβέλα


    Πολύς λόγος γίνεται σήμερα για την σύλληψη των τέκνων του Χ.Καραβέλα από τις Ελληνικές Αρχές.

    Σύμφωνα με ΑΠΟΡΡΗΤΟ έγγραφο του ΥΠΕΞ και ασφαλείς πληροφορίες του NonPaper300 τα τέκνα του κ.Καραβέλα είναι ιδιοκτήτες εταιριών με έδρα τον Παναμά που ο ίδιος είχε συστήσει και είχε μεταβιβάσει ποσό 3 εκ. δολλαρίων. !!!

    Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να δείξουμε πως μόνο τυχαία και άστοχη δεν ήταν η ενέργεια των Ελληνικών δικαστικών Αρχών…

    Σύμφωνα λοιπόν με ΑΠΟΡΡΗΤΟ έγγραφο του ΥΠΕΞ ο φυγόδικος Χρήστος Καραβέλας δεν φαίνεται να βρίσκεται στην Ουρουγουάη.

    Ο Χρήστος Καραβέλας εισήλθε στην Ουρουγουάη το Σεπτέμβριο του 2008 προκειμένου να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό. Ως εδώ τίποτα το περίεργο…
    Στο λογαριασμό αυτό εστάλησαν 3 εκ. δολλάρια. Αποστολέας ήταν η σύζυγος του Μάρθα Καραβέλα.
    Τα χρήματα απεστάλησαν από την τράπεζα–Bank of Cyprus Public Corporation LTD της Λευκωσίας και τον αριθμό λογαριασμού CY 98002003850000004027850106.

    Το Μάρτιο του 2009 ο κ. Καράβελας επανήλθε στην Ουρουγουάη και συνέστησε 2 ανώνυμες εταιρίες με έδρα τον Παναμά , στις οποίες μεταβίβασε το ποσό των 3 εκ. ευρώ.

    Ως ιδιοκτήτες των παραπάνω εταιριών εμφανίζονται τα τέκνα του κ. Καραβέλα και ως πρόεδρος ο γερμανός υπήκοος Oliver Hemmer.
    Επιπλέον στις εν λόγω εταιρίες εμπλέκεται και βρετανός υπήκοος David Baker.

    Στο διάστημα παραμονής του στην Ουρουγουάη ο Καραβέλας αγόρασε πολυτελές διαμέρισμα αξίας 500,000 δολλαρίων στη λουτρόπολη Punta Del Este.

    Το εν λόγω ακίνητο αγοράστηκε σε όνομα Παναμέζικης εταιρίας.

    Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω διαδικασιών ο Χ.Καραβέλας εξήλθε της Ουρουγουάης (Απρίλιος 2009) και δεν φαίνεται έκτοτε να έχει επανέλθει σ’ αυτήν.

    Αυτές της μέρες έγινε προσπάθεια πωλήσεως του εν λόγω ακινήτου μέσω πληρεξουσίου, την οποία απέτρεψαν οι Ουρουγουανές Αρχές.
    (πληρεξούσιος είχε οριστεί ουρουγουανός υπήκοος ο οποίος εκλήθη από τον τοπικό δικαστή για κατάθεση.)

    Τέλος υπάρχει διαβεβαίωση από τις τοπικές αρχές ότι οι καταθέσεις και το ακίνητο που αγόρασε κατά τη διάρκεια της παραμονής του, παραμένουν παγωμένα.
    Όπως αποδεικνύεται από τα παραπάνω γεγονότα , τα τέκνα του κ. Καραβέλα είχαν συμμετοχή στην προσπάθεια ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και η σύλληψή τους δεν προκαλεί αίσθηση…
    στις Τρίτη, Ιούνιος 02, 2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. εναν ηλιθιο εχει εδώ μέσα το πασοκ
    και δεν ξέρει σε ποιόν να πρωτοβρίσει
    και τι να πρωτοβρίσει.

    Αντε χέσου ρε μαλακισμένο πασόκ..
    ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ..
    δεν μετράς ούτε για αυτό... υπόλειμμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η δικαιοσύνη είναι τυφλή.

    Επίσης δεν έχει όρχεις, αφού προηγήθηκε επέμβαση αλλαγής χαρακτηριστικών φύλου.

    Εχει όμως κάτι τσέπες η πουτάνα... ΝΑ ΚΑΤΙ ΤΣΕΠΑΡΕΣ!

    γεια σου κυρ εισαγγελέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Στον Τρεπεκλή έχει γίνει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα;

    Εάν όχι, να γίνει άμεσα αλλιώς πάλι οι καναλάρχες θα λένε ότι ήταν και αυτός δεξιός!

    ………


    Στον Τρεπεκλή έχει γίνει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα;

    Εάν όχι, να γίνει άμεσα αλλιώς πάλι οι καναλάρχες θα λένε ότι ήταν και αυτός δεξιός!

    ………


    Στον Τρεπεκλή έχει γίνει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα;

    Εάν όχι, να γίνει άμεσα αλλιώς πάλι οι καναλάρχες θα λένε ότι ήταν και αυτός δεξιός!

    ………


    Στον Τρεπεκλή έχει γίνει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα;

    Εάν όχι, να γίνει άμεσα αλλιώς πάλι οι καναλάρχες θα λένε ότι ήταν και αυτός δεξιός!

    ………


    Στον Τρεπεκλή έχει γίνει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα;

    Εάν όχι, να γίνει άμεσα αλλιώς πάλι οι καναλάρχες θα λένε ότι ήταν και αυτός δεξιός!

    ………


    Στον Τρεπεκλή έχει γίνει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα;

    Εάν όχι, να γίνει άμεσα αλλιώς πάλι οι καναλάρχες θα λένε ότι ήταν και αυτός δεξιός!

    ………


    Στον Τρεπεκλή έχει γίνει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα;

    Εάν όχι, να γίνει άμεσα αλλιώς πάλι οι καναλάρχες θα λένε ότι ήταν και αυτός δεξιός!

    ………


    Στον Τρεπεκλή έχει γίνει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα;

    Εάν όχι, να γίνει άμεσα αλλιώς πάλι οι καναλάρχες θα λένε ότι ήταν και αυτός δεξιός!

    ………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. υδραυλικέ,

    μη τρολάρεις, θα σε ξεσκίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑKOMA ENA ΡΕΖΙΛΙΚΙ...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ.
    Παράδειγμα προς " μίμηση " ο γιος Παπανδρέου

    Το δρόμο για τον εκσυγχρονισμό του στρατού και της μείωσης της θητείας δείχνει ο γιος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ανδρέας, ο οποίος μετά... μουσικής και ροδοπέταλων παρουσιάστηκε πριν από λίγο καιρό στη μονάδα του για να κάνει τη στρατιωτική του θητεία.
    Στους καταδρομείς, στα λεγόμενα ΛΟΚ στον Ασπρόπυργο παρακαλώ, σε ένα σώμα που θέλει καλή εκπαίδευση και σκληρή ζωή.
    Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου απέδειξε με τις επιδόσεις του ότι η θητεία θα πρέπει να έχει διάρκεια έξι μήνες και τίποτα παραπάνω, ούτε μέρα περισσότερο!

    Το παράδειγμα του Ανδρέα Παπανδρέου ας το δει στα σοβαρά ο κύριος Μεϊμαράκης, γιατί έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για όλα τα παιδιά της Ελλάδας.

    Ο γιος του κυρίου Παπανδρέου πήγε και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για ένα ολόκληρο εξάμηνο.

    Από κει και πέρα, στη μονάδα όλοι βλέπουν και ακούνε τον Παναή, όχι όμως και του Γιώργου, το παιδί!

    ΞΕΥΤΙΛΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οι κατηγουρούμενοι δεν έχουν ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι κατηγορούμενοι...... Νομίζουν ότι το Δικαστήριο της Χάγης θα βγάλει σύντομα απόφαση. Μπορεί σε 5-6 χρόνια. Οι άνθρωποι εκεί έχουν βαρεθεί να ασχολούνται με τους τσιφτετέλληνες.

    Όρε ξεφτίλες!
    Νηπιαγωγείο την έχετε καταντήσει αυτή την χώρα, νηπιαγωγείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση