GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβρασμός στη κεντροδεξιά πολυκατοικία...

Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com/ . "Ο Καρατζαφέρης καλεί τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να πάνε στο ΛΑΟΣ. Ο Μανώλης θέλει ν...

Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com/
.
"Ο Καρατζαφέρης καλεί τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να πάνε στο ΛΑΟΣ. Ο Μανώλης θέλει νέο κόμμα και ο Καραμανλής ατάραχος δηλώνει ότι έχει σχέδιο και στρατηγική...."

10 σχόλια

  1. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ16 Ιουν 2009, 12:18:00 μ.μ.

    ΒΛΑΚΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ!!!

    16-06-2009

    Τον Αύγουστο του 2007 και ενώ οι φλόγες κατέστρεφαν την Πελοπόννησο, αλλά και άλλες περιοχές της Πατρίδας μας με ολέθρια αποτελέσματα:

    · Δεκάδες συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους.
    · Εκατοντάδες κατοικίες, βιοτεχνίες, εργοστάσια, αποθήκες καταστράφηκαν ολοσχερώς από τις φλόγες.
    · Χιλιάδες κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες εξαφανίστηκαν.
    · Εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα ελαιώνων, αμπελώνων, οπωρώνων, και εκατομμύρια στρέμματα δάσους αφανίστηκαν.
    · Πολλές δεκάδες χωριά και οικισμών διαγράφηκαν από το χάρτη.

    Κάποιος «κύριος» ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ που είχε τοποθετήσει ο «καταλληλότερος» (sik) Υπουργό Διμόσιας Τάξης, εκτίοντας σύμφωνα με δήλωσή του ποινή, και επικαλούμενος το «στρατηγό» άνεμο και τις ασύμμετρες απειλές, προσπαθούσε να μας πείσει ότι δεν πάθαμε και τίποτα.

    Σήμερα ο «καταλληλότερος» (sik) έχει τοποθετήσει Αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Τάξης τον «κύριο» ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ πρώην εισαγγελέα την περίοδο της χούντας.

    Ο εν λόγω «κύριος» αφού απέτυχε παταγωδώς να διασφαλίσει την ευταξία και να προστατεύσει τις περιουσίες των πολιτών στα γεγονότα του περασμένου Δεκέμβρη στο σύνολο των πόλεων της χώρας.

    Ο εν λόγω «κύριος» όχι μόνο απέτυχε παταγωδώς να διασφαλίσει την ευταξία στις πρόσφατες αγροτικές διεκδικήσεις, αλλά διέταξε και τις δυνάμεις των ΜΑΤ, αναίτια, να βιαιοπραγήσουν κατά των συμπατριωτών του και του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

    Ο εν λόγω «κύριος», περιχαρής, μας ανακοίνωσε στις 14-06-2009 ότι μετά από πολύμηνες, επίπονες και κοπιαστικές διαπραγματεύσεις με τον «στρατηγό» καιρό, συμφώνησαν σε παράταση των βροχοπτώσεων, για του λόγου το αληθές υπέγραψαν από κοινού και τη σχετική συμφωνία.

    Μετά την «τεράστια επιτυχία» του με τον «στρατηγό» καιρό ο εν λόγω «κύριος» (συγνώμη βλάκας ήθελα να γράψω) ενεργώντας φυσικά κατ΄ εντολή του «καταλληλότερου» (sik), αποφάσισε να μεταφέρει για αργότερα την υπογραφή των συμβάσεων με τις εταιρίες που διαθέτουν πυροσβεστικά ελικόπτερα και να μην προχωρήσει στις ανανεώσεις των συμβάσεων των εποχικών Δασοπυροσβεστών.

    Ο «στρατηγός» καιρός αφού διαπίστωσε, ότι ο εν λόγω «κύριος» και οι προϊστάμενοί του είναι παντελώς βλάκες, αθέτησε την «υπογραφή» του και σταμάτησε τις βροχοπτώσεις.

    Την επομένη των δηλώσεων του Βλακογιαννάκη οι φωτιές έκαναν την εμφάνισή τους στην Αττική, την Κάρπαθο και την Εύβοια με οδυνηρές καταστροφές.

    Δυστυχώς όμως για τη χώρα ο «καταλληλότερος» (sik) και τα «σαΐνια» του που μας κυβερνούν δεν διδάχτηκαν τίποτα από τον μαύρο Αύγουστο του 2007.

    Είναι και βλάκες και ανίκανοι.

    Τελικά είναι επικίνδυνοι.


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ

    Ανελέητες διώξεις κατά των "φοροφυγάδων" - μικρομεσαίων επιχειρήσεων εξήγγειλε από αρχές Ιουλίου η Κυβέρνηση.

    Κλιμάκια ελεγκτών θα εισβάλλουν σε επιχειρήσεις - "φοροφυγάδων, δια την μη-απόδοση του ΦΠΑ".

    Ταυτόχρονο καθημερινά δεκάδες μικροεπαγγελματίες κλείνονται στη φυλακή για "χρέη" στο ΤΕΒΕ, στο Δημόσιο, κ.λπ.

    Από τη μεριά τους οι Τράπεζες με τη συνεργασία της Κυβέρνησης στέρεψαν την αγορά από ρευστό, στραγγαλίζοντας ΟΛΟΥΣ τους μικρομεσαίους.

    Ο τζίρος έχει πέσει σε ιστορικά χαμηλά. Πολλοί μικροεπαγγελματίες δεν βγάζουν ούτε τα τρέχοντα έξοδα, ούτε τα τσιγάρα τους. Αλλά και δεν μπορούν ούτε να τα κλείσουν τα ρημάδια τα μαγαζιά, λόγω της απίστευτης γραφειοκρατίας και των απαιτήσεων του κράτους.

    Τι λύση μένει ;; Δεκάδες είναι αυτοί που από την αρχή του χρόνου έχουν βάλει τέρμα στη ζωή τους, μη αντέχοντας το μαρτύριο. Η Κυβέρνηση κάνει πως δεν βλέπει, κάνει πως δεν ακούει. Και εξαπολύει έναν ακόμα διωγμό, απάνθρωπο και ανελέητο.

    Πόσοι θα αντέξουμε ;; Πώς θα αντιμετωπίσουμε τα συνεργεία των εφοριακών-ελεγκτών :: Ποιό θα είναι το τέλος μας ;;;

    ένας μικρομεσαίος στη δίνη της κατάθλιψης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε ώρα, κάθε στιγμή,
    πεθαίνω.
    Στο κτύπημα του τηλεφώνου
    στην αδόκητη επίσκεψη του θανάτου.

    Κάθε ώρα, κάθε στιγμή,
    στα στεγασμένα όνειρα ενός μικρομάγαζου,
    στους τρείς τοίχους και στη βιτρίνα
    πεθαίνω, κάθε ώρα, κάθε στιγμή.

    Στο τηλέφωνο μπορεί να είναι η Εφορία,
    "δεν έχετε υποβάλλει τον ΦΠΑ"
    Θάνατος που προαναγγέλεται,
    "θα ρθούμε για έλεγχο"

    Ο ταχυδρόμος φέρνει την αλληλογραφία,
    TEBE, μυρίζει θάνατο,
    "Καλείσθε να δικαστείτε για μη καταβολή εισφορών"
    προαναγγέλεται, σε ένα μήνα η δίκη.

    Ξαναχτυπά το τηλέφωνο, κλήση Private
    τραπεζικός άγγελος, στα μαύρα ντυμένος,
    "έχετε καθυστερήσει τη δόση του δανείου σας"
    πάλι και πάλι και πάλι.

    Μαύροι άγγελοι φτερουγίζουν παντού,
    και στο τηλέφωνο, και στη θυρίδα του γραμματοκιβωτίου μου
    και στο μικρομάγαζό μου, και στο σπίτι μου,
    Παντού με ακολουθούν, κάθε ώρα, κάθε στιγμή.

    Η αγαπημένη μου σύζυγος δεν τους έχει δεί ποτέ,
    μέχρι στιγμής δεν τους το επέτρεψα,
    αδίσταχτοι όμως καθώς είναι, τον αργό
    θα της προαναγγείλουν και αυτής θάνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΜΠΟΥΛΗ-ΚΙΝΑΙΔΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΛΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνελήφθησαν 2 Πακιστανοί για τη φωτιά στην Κερατέα
    16 Ιουνίου 2009, 11:54

    Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 10 το πρωί στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Κερατέας, όμως με την άμεση παρέμβαση της πυροσβεστικής έσβησε πριν πάρει διαστάσεις


    ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΕΣ ?

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ , ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ

    Σε τηλεφώνημα διαμαρτυρίας στον υπουργό Εσωτερικών προέβη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής για την απέλαση μεταναστών στο Πακιστάν με ειδική πτήση τσάρτερ.
    Ο Σπ.Χαλβατζής υποστήριξε ότι η απέλαση «είναι αντίθετη με τη Σύμβαση του ΟΗΕ» και ότι οι «άνθρωποι αυτοί κινδυνεύουν από το αυταρχικό, αμερικανόδουλο καθεστώς του Πακιστάν».
    Ο Πρ.Παυλόπουλος διαβεβαίωσε ότι κανείς από τους απελαθέντες δεν είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο, επιχείρημα στο οποίο ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ απάντησε ότι «αυτό δεν αποτελεί εγγύηση ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν κινδυνεύουν»!!!!!!!!!!

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυκατοικία;

    Γκρεμίστε τη!

    Να γίνει πάρκο κι ανάσα οξυγόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκλογες!!!

    Εκλογες ξαφνικα!!??
    Καταρρεουν ..σαν τη χουντα!!

    Ολοι σε θέσεις μάχης ειπε ο Δρ Κουτσουκος στους πρασινιφρουρους της Μηλιωνη!!

    Ηδη η δεξια εχει χασει το στοιχειο του αιφνιδιασμου!!

    Τα καιει ολα...για να κανει εκλογες!!

    11 % η διαφορα στις επικειμενες εθνικες εκλογές!!

    Κώστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΚΡΗΞΗ ΑΚΑΛΥΠΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ…ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ -ΣΥΝΤΟΜΟ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ- ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ********************************************

    1. Τα κακά μαντάτα πολλαπλασιάζονται:
    Ακάλυπτες επιταγές. Οι ακάλυπτες επιταγές το Μάιο, σημείωσαν αύξηση 228% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρσι. Το πεντάμηνο Ιανουαρίου – Μαΐου οι ακάλυπτες επιταγές στην αγορά έφτασαν το 1,3 δις ευρώ ακάλυπτες επιταγές στο πεντάμηνο.
    Άλλοι 34 χιλιάδες, κυρίως μικρομεσαίοι επιχειρηματίες μπήκαν στον Τειρεσία.
    Ανεργία. Χθες ανακοινώθηκαν τα στοιχεία της Eurostat, για την απασχόληση στις 16 χώρες της Ευρωζώνης. Η μεγαλύτερη υποχώρηση της απασχόλησης σε επίπεδο α’ τριμήνου 2009 καταγράφηκε στην Ισπανία, στη Σλοβακία και στην Ελλάδα.

    2. Την ίδια ώρα η σημερινή κυβέρνηση είναι χαμένη σε συζητήσεις για το μέλλον της. Στέκεται εμπόδιο στο μέλλον της χώρας. Δεν υπάρχει σχέδιο, δεν υπάρχουν πολιτικές, δεν υπάρχει ένα πλαίσιο οικονομικής πολιτικής, το οποίο θα μπορούσε να βγάλει τη χώρα από την ύφεση.

    3. Ακόμη χειρότερα, υπάρχει ένα καθεστώς αδιαφάνειας και μία πολιτική «άρπα-κόλλα» παντού. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα:
    Την 1η Ιουνίου ο πρωθυπουργός διαβεβαίωνε τους πάντες ότι «η χώρα μας διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους μέσων αεροπυρόσβεσης διεθνώς και για την περαιτέρω ενίσχυση αυτού του στόλου ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός για τη μίσθωση 16 ελικοπτέρων».
    Δύο εβδομάδες μετά μάθαμε από τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών ότι δεν υπάρχουν πυροσβεστικά ελικόπτερα γιατί βρέχει ακόμα και κοστίζουν: «Όταν έβρεχε μέχρι χθες, όταν στη Βόρειο Ελλάδα βρέχει ακόμα, εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα βάλω σε διαθεσιμότητα όλα τα ελικόπτερα τα οποία κοστίζουν κάθε μέρα το καθένα κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ και να μην σηκωθεί καθόλου.».
    Στις αρχές Ιουνίου μάθαμε επίσης ότι ο συνολικός δανεισμός του ελληνικού δημοσίου έφτασε ήδη τα 54 δις ευρώ, όταν είχαν προϋπολογίσει 40,7 δις για όλο το 2009!

    4. Με βάση τα παραπάνω αναρωτιέται κάθε πολίτης: Πού πάνε επιτέλους τα λεφτά μας; Είναι δυνατόν η χώρα να «τινάζει την μπάνκα» στα δάνεια και την ίδια ώρα να ξεμένει από πυροσβεστικά ελικόπτερα επειδή κοστίζουν; Που πάνε αυτά τα χρήματα;


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση