GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάθε και να χάνεις κ. Καραμανλή...

Aπό τον Βαγγέλη Νικολάου 1. ΕΚΛΟΓΕΣ 2007 Νέα Δημοκρατία 41,84 ΠΑΣΟΚ 38,10 Διαφορά 03,14 ΥΠΕΡ Ν.Δ Αποχή 36,16 -------------------------------...

Aπό τον Βαγγέλη Νικολάου

1. ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
Νέα Δημοκρατία 41,84
ΠΑΣΟΚ 38,10
Διαφορά 03,14 ΥΠΕΡ Ν.Δ
Αποχή 36,16
-------------------------------
2. ΕΚΛΟΓΕΣ 2009
Νέα Δημοκρατία 32,35
ΠΑΣΟΚ 36,70
Διαφορά 04,35 ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ
Αποχή 47,49
1.Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο κάλυψε την διαφορά των αλλά πέρασε και 4,35 μπροστά !!!!
2. ΑΠΟΧΗ 2007 - 36,16 %, ΑΠΟΧΗ 2009 - 47,49 %
3. Το επιχείρημα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυρίου Καραμανλή για μεγάλη αποχή είναι μία φούσκα , απλά η αποχή τώρα είναι κατά 11,50% μεγαλύτερη σε σχέση με το 2007, που δικαιολογείται, γιατί άλλη...
... η σημασία των Βουλευτικών και άλλη των Ευρωεκλογών!!
ΤΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2007 ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΧΗ.
ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ;;;
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!!!
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

21 σχόλια

  1. Κύριε Καραμανλή . Είσαστε 5 χρόνια στην εξουσία και έχετε χάσει ιστορικές ευκαιρίες κατά τη γνώμη μου.
    Πέρασαν οι ολυμπιακοί αγώνες , κάνατε απογραφή και μετά από 2 χρόνια μάθαμε ότι είχαμε 25% περισσότερο ΑΕΠ. !!!!!!!!!!
    Μας είχατε υποσχεθεί επανίδρυση του κράτους . Που είναι ;
    Πότε επί τέλους θα καταργηθεί η μονιμότητα στο Δημόσιο και θα ισχύει ότι και στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες ; Με πιο σκεπτικό αφήσατε στις θέσεις κλειδιά του Δημοσίου , ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ ; Επιτρέπεται ένα επείγον έγγραφο να θέλει 6 ημέρες για να πάει από το ένα Υπουργείο στο άλλο ; Εχετε αναρωτηθεί γιατί δεν συμβαίνουν τα ίδια στον Ιδιωτικό τομέα ; Δεν μας αρκεί να λέτε ότι οφείλεται στη κρατική παθογένεια . Πρέπει να πέσουν κεφάλια . Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Ολοι όσοι είναι στελέχη σε ιδιωτικές επιχειρήσεις προφανώς δεν είναι θεοί. Πως τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα από τους δημοσίους και αμείβονται και λιγότερο. Ξεχνάτε ότι , οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν την μονιμότητα , πληρώνονται από τους φόρους μας , αμείβονται καλύτερα από τους αντίστοιχους ιδιωτικούς και εργάζονται λιγώτερο ; Γνωρίζουν αυτοί τι εστί ανεργία , μερική απασχόληση και εργασία χωρίς αμοιβή πέρα από το οκτάωρο ;
    Διαβάζω ότι η ΔΕΗ προγραματίζει απεργία για πρόσληψη προσωπικού . Αν ήταν ιδιωτική εταιρεία θα το έκανε ;
    Φεύγοντας το ΠΑΣΟΚ από την εξουσία άφησε 450.000 συμβασιούχους και είχε και την απαίτηση να τους μονιμοποιήσετε . Με πιο σκεπτικό να μοριοδοτούνται αυτοί για πρόσληψη στο Δημόσιο. Πότε θα πάψει το δημόσιο να είναι τσιφλίκι της εκάστοτε κυβέρνησης ; Γιατί οι δημόσιοι υπάλληλοι να μην εργάζονται 8ωρο; Γιατί όταν τελειώνει η σύμβαση του καθενός να έχει την απαίτηση να μονιμοποιηθεί ; Γιατί να έχουμε περισσότερους δημόσιους υπαλλήλους από την Αγγλία ; Γιατί να υπάρχει αυτή η ανασφάλεια στο κόσμο και οι αστυνομικοί να φυλάνε τον κάθε δημοσιογράφο , επιχειρηματία κ.λ.π ;
    Με πιο σκεπτικό καταργήσατε το φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας και επιβάλατε το Ε.Τ.Α.Κ χωρίς οικονομοτεχνική μελέτη και σε ανθρώπους που έχουν πληρώσει κανονικά τους μεγάλους φόρους (αγορά , κληρονομιά , γονική παροχή) που προέβλεπαν οι νόμοι ; Που είναι ο περιορισμός του σπάταλου κράτους που μας είχατε υποσχεθεί ;
    Με τις διαρεύσεις που έγιναν το φθινόπωρο (πριν την οικονομική κρίση ) για τα τεκμήρια των αυτοκινήτων και ακινήτων , έχετε αντιληφθεί τη ζημιά που προκλήθηκε ;
    Πότε επί τέλους θα συντομευθεί ο χρόνος απονομής της δικαιοσύνης , χωρίς βεβαίως να επηρεάζεται η ανεξαρτησία της ;
    Kύριε Καραμανλή περιμένουμε έργα .
    Τα πράγματα είναι δύσκολα θα μου πείτε . Αν ήταν εύκολα θα τα έκαναν άλλοι . Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται λέει ο λαός μας.
    Οσο για το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να ξεχαστούν τα κατορθώματά του όταν κυβερνούσε . Κλαδικές , πράσινο κράτος , Τσοβόλα δώστα όλα και λιτότητα από το φθινόπωρο του 1985 μέχρι σήματα , ποινική ρήτρα για όπια επί πλέον αύξηση έδινε ο εργοδότης , ξύλο στα περήφανα γηρατιά , ξεφούσκωμα των λάστιχων των τρακτέρ των αγροτών , σκάνδαλο χρηματηστηρίου , παραδοχή Τσουκάτου για μίζα 1.000.000 € κ.λ.π . Με τη πράσινη ανάπτυξη και τα άλλα που υποστηρίζει τώρα δεν μας πείθει. Από την άλλη τα μικρότερα κόμματα το μόνο που κάνουν είναι να γκρινιάζουν .
    Το ότι υπήρχε σε ευρωψηφοδέλτιο ο ΚΑΤΜΑΝ θα πρέπει να μας προβληματίσει.

    Όταν θα γίνουν εθνικές εκλογές και κανένα κόμμα δεν θα έχει αυτοδυναμία τότε να δούμε τι θα γίνει .
    Θα πρέπει να αντιληφθούν όλα τα κόμματα ότι ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο
    (Με βρισιές και χυδαιολογίες δεν πείθεται κανένας . Μόνο με επιχειρήματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Μάθε και να χάνεις κ. Καραμανλή..."

    όχι τίποτ' άλλο δηλαδή, αλλά από δω και μετά, θα σου χρειαστεί!

    Πάμε στοίχημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ 2004 Η ΝΔ ΠΗΡΕ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ
    45,36
    ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 40,45
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ 4,81 ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΑΣΕ
    13,6 % ΟΣΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ
    ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 65ΕΤΩΝ Η ΝΔ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΩΣ 46% ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ 15% ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OI KRHTIKOI ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΑΡΓΑΡΑ ΠΑΣΟΚΟΠΡΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΟΡΟΣ.

    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΜΕΙΟ ΠΑΣΟΚ ΧΑΦΙΕΔΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ. ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ:
    ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΔ ΑΛΛΑ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΤΩΣΕ.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.
    Ο ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΕΜΑΘΕ ΤΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΑΔΗΘΗΚΑΝ.
    Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ.
    Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΨΗΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ(ΟΛΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ)
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ.
    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ.
    ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η αποχή το 2007 ήταν 25,85%. Στις ευρωεκλογές εκτοξεύτηκε στο 47,37%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο άσχετος μπορεί να είσαι; Ή μάλλον παπαγαλάκι και γκεμπαιλίσκος προπαγανδιστής. Η αποχή το 2007 ήταν 26,85%

    Ιδού: http://ekloges-prev.singularlogic.eu/v2007/pages/index.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών η δική μου γνώμη είναι η εξής:
    1.Υπό τον ανηλεή βομβαρδισμό της παραπληροφόρησης των καναλαρχών 1,000.000 απογοητευμένοι νεοδημοκράτες πήγαν για μπάνιο ή έκατσαν σπιτάκι τους εν μέσω καύσωνα. Κάποιοι λίγοι (γύρω στους 70.000) τσίμπησαν στην υπερ του Καρατζαφύρερ προπαγάνδα των καναλιών το τελευταίο τρίμηνο. Να μην ξεχνάμε ότι η άνοδος του Λαός είναι σχεδόν ισοδύναμη με τη διαφορά Ν.Δ.-Πασόκ.
    2.Το πασόκ απέτυχε οικτρά να πείσει σαν βιώσιμη εναλλακτική. Το πασόκ είχε επίσης αποχή τουλάχιστον 300.000 ψηφοφόρων του και προφανώς είναι πολύ μακριά από οποιαδήποτε σκέψη αυτοδυναμίας. Τελευταία του ελπίδα είναι η προσάρτηση του Σύριζα μέχρι το Μάρτη. Οι καναλάρχες τραβάνε τα μαλλιά τους, είναι σαν τον πατέρα που κάνει εντατικό φροντιστήριο στο γιό του επί 8 μήνες για να μπορέσει να πάρει 12.
    3.Δυναμική η γενικότερη πορεία του ΚΚΕ, παρά τον ξύλινο λόγο και την απαρχαιωμένη πολιτική φιλοσοφία, ένα κλάμπ φανατικών που γίνονται όλο και πιό γραφικοί, προϊόντος του χρόνου.
    4.Ο Λαός του Καρατζαφέρη, παρά τις ασυναρτησίες και τις εμμονές του κατάφερε να είναι ο μοναδικός κερδισμένος των Ευρωεκλογών. Η βοήθεια των καναλαρχών ήταν καταλυτική, διότι τα νεαρά στελέχη του δεν τα είδε το σπίτι τους το τελευταίο τρίμηνο. Είχαν φέρει ράντζα και κοιμόντουσαν μέσα στα κανάλια.
    5.Οι τυχοδιωκτικές θέσεις τόσο του Αλαβάνου αλλά περισσότερο του Τσίπρα προοιωνίζουν ότι δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμη, όσους δεν καταβροχθίσει το πασόκ θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι. Η χαριστική βολή ήταν η απίστευτη θέση του "παιντιού" ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να δεχθεί άλλο το Σύμφωνο Σταθερότητας. Έχει καβαλήσει καλάμι και προφανώς αγνοεί ότι η Ελλάδα αντιπροσωπεύει μόνο το 1,5% του ΑΕΠ της ΕΕ.
    6.Οι Οικολόγοι είναι μία ψήφος διαμαρτυρίας κάποιων αγαθών συμπολιτών μας που αγνοούν πολλά (και όχι μόνο τις θέσεις του Τρεμόπουλου στα εθνικά θέματα).
    Περαστικά σε όλους (με εξαίρεση τον Καρατζαφέρη).
    Κάτι μου λέει ότι σε ένα χρόνο το πολιτικό τοπίο θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από το σημερινό, σε κάθε περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατ' αυτόν, όσοι δεν είμαστε ή δεν ανήκουμε στο ΠΑΣΟΚ, πρέπει να είμαστε ...εγκεφαλικά βλαμμένοι.

    Δεν πρόλαβαν να περάσουν δυο μέρες από τις εκλογές, και πάνω που είπαμε "επιτέλους ηρεμήσαμε",με τις κάλτσες, μας ρίχνει τα ...μαργαριτάρια του, και τα πειθήνια και άβουλα όργανά του, τον ...χειροκροτούν.
    Ρε δεν είμαστε καθόλου καλά.!
    Ως νικητής υποτίθεται των εκλογών, και ενώ θα έπρεπε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, επιτέθηκε ξαφνικά στον πρωθυπουργό.
    Αυτή τη φορά δεν του αρέσει η ...φύση του.
    Ναι, μην απορείτε, τον ενοχλεί η ...φύση του πρωθυπουργού.!
    Τώρα αν εγώ πω ότι, της κοντής ....της φταίνε οι τρίχες, θα με χαρακτηρίσετε χυδαίο;
    Κι' όμως.!!!Αυτός, ο εν ...δυνάμει πρωθυπουργός, χαρακτήρισε αλαζόνα τον πρωθυπουργό και είπε ότι: "...παρά την ήττα του, δεν πρόκειται να αλλάξει σε τίποτε, δεν μπορεί να κάνει σοβαρές ανατροπές, μιας και για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ανατρέψει την ίδια του τη ...φύση..."Χριστέ μου.!!!Τι θέλει να πει αυτό το άτομο;Πρέπει να αλλάξει τη ...φύση του ο πρωθυπουργός για να πάει καλά η χώρα;Ρε φίλοι του ΠΑΣΟΚ, αν τον συμπονάτε, ...μαζέψτε τον.!
    Είπε και κάτι άλλο ρε παιδιά, που αν σας το πω θα με πείτε συκοφάντη.Λοιπόν είπε επί λέξει ότι: "...η νίκη του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα και του σοσιαλιστικού κόμματος στην Μάλτα "επιφορτίζει" τα δύο κόμματα με το βάρος να "περάσουν" ένα διαφορετικό κλίμα στην Ευρώπη, καθόσον οι σοσιαλδημοκράτες, δεν πρέπει να "βράζουν" στην μιζέρια της ξενοφοβίας, που θέλουν να περάσουν οι συντηρητικοί..."Δεν είμαι ...καλά.!
    Η Ελλάδα και η ...Μάλτα θα περάσουν τη γραμμή τους στην ...Ευρώπη.!Δεν θα τα γλυτώσω τελικά τα ψυχοτρόπα. Μήπως και τα ...πειθήνια όργανά του, είναι σε καλύτερη κατάσταση νομίζετε;
    Στα καλά καθούμενα, και επειδή δεν έχουν με τι να ασχοληθούνε, άρχισαν μια ακατανόητη και άνευ προηγουμένου γκρίνια μεταξύ τους, για δήθεν σκόπιμη καθυστέρηση στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών από το υπουργείο Εσωτερικών, ξεχνώντας ότι εκεί βρισκόταν δυο εκπρόσωποί τους. Ο Μιλτιάδης Παπϊωάννου και ο Ντίνος Ρόβλιας. Παρ' όλα αυτά, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ άρχισε να λέει ότι υπάρχουν ερωτήματα γιατί η διαφορά αυξήθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αργά το βράδυ.
    "...Δεν θυμάμαι στο παρελθόν να έχει συμβεί κάτι τέτοιο, μ’ αυτό τον τρόπο..." ανέφερε χαρακτηριστικά. Και πως να το θυμηθεί; Αφού το ΠΑΣΟΚ, φαίνεται πως δεν έχει ...παρελθόν.
    Διαφορετικά θα θυμόταν τι είχε συμβεί στις εθνικές εκλογές του 2000, όταν το ΠΑΣΟΚ άρχισε να παίρνει προβάδισμα, μετά τις δέκα και μισή το βράδυ.
    Κύριε φύλαττε.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς τις τίμιες ( αν υπάρχουν ακόμη ) δικαστικές αρχές της Ελλάδας

    Βάλτε να δείτε το βίντεο με την προεκλογική ομιλία Καραμανλή στο Ηράκλειο Κρήτης το 2004 λίγες μέρες πριν τις εκλογές.
    Δείτε προσεκτικά ποιοι συνοδεύουν τον Κώστα Καραμανλή στην εξέδρα για την ομιλία . Ελέγξτε τι σχέση έχουν με οικογένειες νονών της Κρήτης και αν αυτοί σήμερα είναι υπόδικοι.
    Βγάλτε προς τα έξω τις σχέσεις νονών με πολιτικούς που κάποιοι από αυτούς είναι είδη δικασμένοι για υπόθαλψη εγκληματία.
    Πιστεύουμε πως υπάρχει ακόμα κάποιος έντιμος εισαγγελέας που θα ασχοληθεί με το πολύ σοβαρό αυτό θέμα και δε θα κουκουλωθεί κι αυτό με το γνωστό τρόπο του μαύρου σκοταδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε τραμπούκε αν αναλαμβάνεις την ευθύνη για κάποια πράγματα παραιτήσου και τον πούλο !
    Άντε να πας να γαμηθείς ψευταρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η συμμορία Καραμανλή καταρρέει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φασίστες της δεξιάς έχετε πάρει χαμπάρι ότι ο Μαλάκας που σας κυβερνά και σας φανατίζει για να σας κλέψει ξανά την ψήφο σας υπέγραψε διαταγή που σε λίγο καιρό θα υπάρχει ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ; ; ;
    Αν αυτό δεν είναι λόγος για παραπομπή σε δίκη του άχρηστου με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας τότε τι είναι ; ; ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μεγάλο πολιτικό παιχνίδι αναμένεται να παίξει ο Λάκης Λαζόπουλος τόσο πριν όσο και μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να πλήξει όσο μπορεί το Γιώργο Παπανδρέου ώστε να μην πάρει υψηλά ποσοστά όπως αναμένεται.
    Οι προσωπικές επιθέσεις θα γίνουν όλο και πιο στοχευόμενες όλο και πιο ισχυρές.
    Κίνητρο του είναι εκτός από την ομοφυλοφιλική αλληλεγγύη προς τον Κώστα Καραμανλή είναι και η δημιουργία χώρου για το κόμμα που ετοιμάζει η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο νέοΚοσκωτάς Βγενόπουλος που επιθυμεί να έρθει ως μεσσίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας παίζοντας το ρόλο του Μπερλουσκόνι της Ελλάδας.
    Σταθείτε απέναντι στα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε βάρος του ελληνικού λαού.

    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ζήτω η Νέα Δημοκρατία ζήτω ο Αντώνης Σαμαράς !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καραγκιόζηδες της δεξιάς μάθετε μια και καλή πως τον αρχιπούστη Καραμανλή τον κάνανε τσακωτό να τον πηδάει στα 4 γνωστός Θεσσαλονικιός κοσμηματοπώλης .
    Τότε ο Ζαχοπουλος έτρεξε να τον παντρέψει με τη Νατάσσα για να μη βγει προς τα έξω το σκάνδαλο αλλά και για να προβάλει το προφίλ του οικογενειάρχη .
    Η Νατάσσα πήρε ως αντάλλαγμα το πτυχίο του γιατρού .
    Όλη η Ελλάδα ξέρει πως τα παιδιά δεν είναι δικά του .
    Γι αυτό πάλεψε με λύσσα να καλύψει το Ζαχόπουλο όταν ξέσπασε το σκάνδαλο .
    Αποδείξεις και φωτογραφίες υπάρχουν καλά κρυμμένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ -ΠΟΙΑ ΦΤΑΙΕΙ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Moysolino-fatsa
    pare ton poulo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριε Βαγγέλη Νικολάου (αν λέγεσαι κι έτσι) δεν μας τα λες καλά. Είναι γνωστό ότι οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν πήγαν να ψηφίσουν συνειδητά. Αντίθετα, του ΠΑΣΟΚ πήγαν "μονοκούκι", εξ'ου και πολύ υψηλή συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ (90%) σε αντίθεση με αυτή της ΝΔ (70%). Οπότε μη βιάζεσαι να μιλήσεις. Κατά τα άλλα και το ΠΑΣΟΚ σε σύγκριση με τις βουλευτικές του 2007 παρακάτω είναι σε απόλυτο αριθμό ψήφων. Αυτό αν δεν το έχεις καταλάβει, είναι κόλαφος και για το Γιωργάκη που είχε δώσει χαρακτήρα δημοψηφίσματος σε αυτές τις ευρωεκλογές. Όχι μόνο δεν έδωσαν οι ψηφοφόροι σημασία στις μπαρούφες του αρχηγού σου αλλά πήγαν παραλία και για αυτό και η μεγαλη αποχή (48%, κυρίως ΝΔκρατών)-που σημαίνει οτι ο κόσμος καθε άλλο παρα έχει πεισθεί από το... "παιντί". Κατα τα άλλα θα συμφωνήσω απολύτως ότι το ΠΑΣΟΚ κέρδισε μία μάχη (εντυπώσεων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 3.74 asxete oute mathimatika den ksereis theleis na kaneis kai politiki analisi...zoon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αγαπητε φιλε, γιατι κανεις τοσο κοπο για να αναρτας αναληθη πραγματα? η αποχη το 2007 ΔΕΝ ηταν 36% οπως γραφεις. Ελεος δηλαδη. Γι αυτο φτιαχθηκαν τα μπλογκς? για να αναρταμε ψεμματα? μηπως θελετε να εχετε την τυχη των ΜΜΕ, που ο κοσμος τα εμπιστευεται μονο σε ποσοστο...3%? λυπαμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση