GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποσπασματική η μείωση της στρατιωτικής θητείας...

Ανακοίνωση σχετικά με τις εξαγγελίες του υπουργού Άμυνας . Από τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ . Η κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή, για μία ακόμα φορά, αντιμετω...

Ανακοίνωση σχετικά με τις εξαγγελίες του υπουργού Άμυνας
.
Από τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ
.
Η κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή, για μία ακόμα φορά, αντιμετωπίζει τα ζητήματα της νέας γενιάς με τρόπο αποσπασματικό και κριτήρια μικροκομματικής εκμετάλλευσης.
Αμέσως μετά την μεγάλη ήττα της στις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, εξήγγειλε μέτρα μείωσης της στρατιωτικής θητείας.
Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ έχει επισημάνει εδώ και καιρό ότι α) ο Ελληνικός στρατός πάσχει τραγικά από έλλειμμα σύγχρονων υποδομών, την ίδια ώρα που ο Ελληνικός λαός καταβάλλει τεράστιες δαπάνες για τις ένοπλες δυνάμεις, β) δεν υπάρχει στοιχειώδες πρόγραμμα για μία ανθρώπινη θητεία, γ) το προσωπικό και οι μορφές στήριξης προς τους νέους στρατιώτες είναι ανεπαρκείς.
Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ στηρίζει οποιασδήποτε πρωτοβουλία βελτιώνει τις συνθήκες στρατιωτικής θητείας των νέων της χώρας. Πάντα όμως, υπό την προϋπόθεση ότι βασίζεται στη μελέτη και τον σχεδιασμό μιας συνολικής αναδιάρθρωσης των Ενόπλων Δυνάμεων, με άξονες τόσο την επιχειρησιακή ικανότητα και αποτελεσματικότητα τους όσο και την ανθρώπινη, ποιοτική και ασφαλή θητεία για τους στρατευμένους πολίτες.
Κάτι που στην προκειμένη περίπτωση δεν συμβαίνει.

9 σχόλια

  1. έλα ρε πρασινοφρουροί! Άστε τις παπαριές. Μια χαρά ήταν η μείωση. Μακάρι να την είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια. Η Ν.Δ. αποδείχτηκε αναξιόπιστο κόμα, σχεδόν όπως και το δικό σας. Αλλά να μην τα θάβουμε και όλα, εκτός και πήγατε ήδη φαντάροι και τα πέρνετε που δεν σας έπιασε η μείωση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαταιγιστικές οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες εις βάρος της ''άγιας οικογένειας'', επίτιμου και Ντόρας, γιά τις διαπλοκές με τους ανθρώπους της Siemens, ψεύδη της υπουργού Εξωτερικών γιά την διαφυγή (Χριστοφοράκου και) Καραβέλα, άδειασμά της από τους διπλωματικούς υπάλληλους του υπουργείου της και το ''μαγαζάκι- υποκατάστημα'' στην Αστόρια, ούτε μία κουβέντα. Πάγια η τακτική του, να μην ''δαγκώνει το χέρι που το ταίζει καλά'' γιά πολλά χρόνια, γιά να ''παραμυθιάζει'' τους 4-5.000 αναγνώστες του, που είναι -στην πλειοψηφία τους- συνταξιούχοι. (Μετά μία εβδομάδα, άρχισε ν' ασχολείται, αλλά με την...αντεπίθεση της Ντόρας. Γιά το τι προηγήθηκε, ''σφυρίζει κλέφτικα'')

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωδή σε έναν άγνωστο Νεοδημοκράτη

    Δυστυχισμένε μου,

    Απορώ με την άφελειά σου να πιστεύεις ότι η χώρα έχει πρωθυπουργό και το κόμμα σου αρχηγό.

    Ενα άτομο καταθλιπτικό, της θερμοκοιτίδας γαρ, που το γαλούχησαν με το αξίωμα ότι ένας Καραμανλής δεν χάνει ποτέ από έναν Παπανδρέου, τι περιμένεις να κάνει ;;

    Τι ελπίζεις από ένα ατομο της θερμοκοιτίδας, που το πάντρεψαν για να κάνει το σύζυγο και τον πατέρα..

    ..ένα άτομο που το βράδυ των εκλογών τού είχαν 3 ψυχιάτρους για να το συνεφέρουν από την κατάθλιψη..

    ..ένα άτομο που δεν επικοινωνεί με τον έξω κόσμο..

    ..ένα άτομο-πρωθυπουργό που ακόμα και αυτή τη στιγμή δεν ξέρει, γιατί δεν τούχουν πεί όλη την αλήθεια για το εκλογικό αποτέλεσμα..

    ..ένα άτομο που το κρατούσαν στα σκοτάδια για το εκλογικό αποτέλεσμα μέχρι να βγεί στα κανάλια, μπας και καταρρεύσει μπροστά στις κάμερες,

    ..τι περιμένεις πτωχέ τώ πνεύματι Νεοδημοκράτη ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γιωργάκη, έχει και Αμερικάνικο διαβατήριο, το ξέρει αυτό ο ανακριτής Ζαγοριανός;

    Του έχει γίνει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα;

    Εάν όχι, να γίνει άμεσα αλλιώς πάλι τα κανάλια θα λένε ότι ήταν και αυτός δεξιός, όπως λέγανε ξεδιάντροπα οι πληρωμένοι υπάλληλοι του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Κυριακού και του Αλαφούζου για το Χριστοφοράκο και τον Καραβέλα!

    Εκεί που μας χρωστάγανε ζητάνε και το βόδι, δεν βλέπει ο Καραμανλής ότι το θράσος τους δεν έχει όριο;

    Τι περιμένει πιά, οι Δόν Κιχώτες δεν κάνουν για ηγέτες.

    Ξεσκεπάστε τους απατεώνες του Γιωργάκη, εδώ και τώρα!

    Όσοι έκλεψαν στην ψειρού, όποιοι και να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ. ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΔΙ, ΑΝ Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΩ, ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΗΤΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΑΙΣΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. 18ΜΗΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΩΡΑ! ΚΑΙ 18ΜΗΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΧΙΜΗ ΘΗΤΕΙΑ ΟΧΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΕΠΟΠ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ; Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΚΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.
    ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!
    18ΜΗΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΧΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. λαμόγια της Νέας Δημοκρατίας μη παιζετε με την θητεία. Μόλις χάσατε τις εκλογές την άλλη μέρα θημηθήκατε την μείωση. ΟΥΣΤ από δω ρεμάλια , ανθέλληνες, ρεζίλια .
    Διαλύσατε τα πάντα ,διαλύσατε την Αστυνομία ,τώρα διαλύστε και τον Στρατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηλίθιοι πρασινοαρουραιοι, οι δεξιοι μειωνουν την θητεια και αντιδρατε.........ποιος θα το περιμενε?????εσεις οι προοδευτικοι να αντιδρατε με τον περιορισμο ενος αναχρονιστικου θεσμου...

    εσυ ηλιθιε που θες να ειμαστε σαν το ισραηλ, ανικανε στο ισραηλ οι φανταροι πληρωνονται και αποκτουν δεξιοτητες και εχουν δυνατοτητα εξάσκησης του επαγγελματος, εδώ τι από όλα αυτά συμβαινει περαν από την σαπιλα και την απραξια που σε εκαναν τοσο ηλιθιο και αχρηστο.....????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11 Ιουν 2009 7:43:00 μμ ΑΝΩΝΥΜΕ,ΕΙΣΑΙ Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ...ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση