GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεραυνοί από τον Αλ. Κατσαντώνη...

...για τις συλλήψεις των παιδιών του Χρ. Καραβέλα και την ολιγωρία στους χειρισμούς για την Siemens . Σκληρές δηλώσεις έκανε ο γνωστός ποιν...

...για τις συλλήψεις των παιδιών του Χρ. Καραβέλα και την ολιγωρία στους χειρισμούς για την Siemens
.
Σκληρές δηλώσεις έκανε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Κατσαντώνης για την υπόθεση Καραβέλα και τις συλλήψεις των μελών της οικογένειάς του. Όπως είπε χαρακτηριστικά για τα εντάλματα σύλληψης και τον κ. Ζαγοριανό:«Ανακριτής είναι, ό,τι θέλει κάνει, φτάνει όμως να έχει και κάποιες ενδείξεις και κάποια πραγματικά περιστατικά που του δίνουν το δικαίωμα να βλέπει ενδείξεις για το αδίκημα που κατηγορεί. Ένα κοριτσάκι 22 ετών τι να έχει κάνει; Να είναι συνεργός ξεπλύματος, από πού; Ο πατέρας έχει υποχρέωση να καλύπτει το παιδί του οικονομικά. Για τη σύζυγο, δεν ξέρω τι πληροφορίες μπορεί να έχει».
Στο ερώτημα αν οι ενέργειες αυτές αποτελούν μέσο πίεσης για να παραδοθεί ο Χρ. Καραβέλας, απάντησε πως "μπορεί κάτι τέτοιο να ισχύει", διατυπώνοντας όμως σφοδρότατες επικρίσεις: «Ο Καραβέλας κακώς κυκλοφορούσε στο δρόμο, όπως φαίνεται. Όπως και ο Χριστοφοράκος κινούνταν μέσα στην Αθήνα σα να μη τρέχει τίποτα, ανάμεσα σε πληθυσμό που δοκιμάζεται οικονομικά αυτή τη στιγμή. Έπρεπε να μην έχει καθυστερήσει η ανάκριση, να έχουν ληφθεί τα προσήκοντα μέτρα για να ματαιώσουν τυχόν φυγή των κατηγορουμένων και τα λοιπά. Εκ των υστέρων τώρα αυτές οι σπασμωδικές ενέργειες, δεν ξέρω...».

46 σχόλια

  1. Τα αρρωστημένα κόμπλεξ των Δεξιών απέναντι στον Πραγματικό Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο, που πήρε την Ελλάδα από την Λαμία και την πήγε εκεί που είναι σήμερα και πιο πέρα, και αν δεν υπήρχαν και εκείνη την εποχή οι προδότες φανφαρόνοι Δεξιοί στρατηγοί μαζί με τους επίσης Δεξιούς Πολιτικούς προϊσταμένους τους αφού είχε χάσει τις εκλογές ο Βενιζέλος, θα ήταν ακόμη στα πιο πέρα, και δεν θα υπήρχε καθόλου μα καθόλου πρόβλημα Αιγαίου, δεν περιγράφονται.
    Σημειωτέων ότι αν είχαμε μείνει εκεί που είχαμε φτάσει με τον Βενιζέλο ή τουλάχιστον να κατείχαμε τα παράλια της Μικράς Ασίας, δεν θα είχαμε το τεράστιο πρόβλημα των εξοπλισμών που έχουμε σήμερα, γιατί και περισσότεροι θα ήμασταν και πλουσιότεροι, αλλά ας όψετε η Δεξιά, Λαϊκό κόμμα τότε, με την «αξιοσύνη» της στα εθνικά θέματα.
    Άκουγα λοιπόν και έβλεπα σήμερα Δευτέρα 1/6/2009 στην ΝΕΤ, τον επίσης Δεξιό κύριο Μαρίνο Ευρωβουλευτή της Δεξιάς, να λέει για την είσοδο της Ελλάδας μας στην ΕΟΚ, Αφηγούνταν λοιπόν ο αξιότιμος αυτός κύριος ότι η Γαλλία μας ήθελε , αλλά η Γερμανία όχι, και όντως έτσι ήταν.
    Όμως ο κωσταντίνος καραμανλής ο εθνάρχης της Δεξιάς, που προσπαθούνε με νύχια και με δόντια να τον παρουσιάσουν έτσι, και που στην ψηφοφορία του ΣΚΑΙ, ήταν κοντά κοντά, δηλαδή ίσα και όμοια, αυτός που υπόγραψε συμφωνίες με τούρκους και Άγγλους, και από εκεί που οι Τούρκοι δεν είχαν κανένα νόμιμα, και μόνιμα στρατιώτη στην Κύπρο, απέκτησαν το δικαίωμα να έχουν, αυτός λοιπόν ο γενναίος άνδρας μόλις έμαθε ότι ο Χέλμουτ Κολ, η Γερμανία δηλαδή, αρνείται την Ελλάδα στην ΕΟΚ, πήγε στην Γερμανία και τον έπιασε από τον λαιμό, τον Χερ Κολ, και του είπε, ξέρεις βρε Γερμαναρά σε ποιον αρνείσαι να μπει στην ΕΟΚ;
    Στην Ελλάδα! Που πολέμησε εναντίων του φασισμού στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, Που χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχε Ευρώπη, και άλλα όμορφα.
    Χέστηκε λοιπόν από τον φόβο του ο Γερμαναράς που εκπροσωπούσε την οικονομική ατμομηχανή της Ευρώπης μπροστά στον «γενναίο» καραμανλή, που κινδύνευε να τον πνίξει κιόλας, και εν ολίγοις του είπε, ήμαρτον και δεν το ξανακάνω, και δέχτηκε να μπει στην ΕΟΚ, και η Ελλάδα μας.
    Αυτόν τον «γενναίο» που είπαμε πριν που έβαλε τους Τούρκους στρατιώτες στην Κύπρο….
    Έτσι θέλει να παρουσιάσει ένας φανατικός Δεξιός τον καραμανλή του, γιατί όμως;
    Είπαμε στην αρχή ότι οι Δεξιοί στην Ελλάδα έχουν κόμπλεξ με τον Ελευθέριο Βενιζέλο, και που ο οποίος σε μια διαπραγμάτευση που παρίστατο και ο Κλεμανσό, υπουργός εξωτερικών της Γαλλίας, ο επονομαζόμενος και Τίγρις, αρπάχτηκε με αυτόν και λέγετε ότι ο Βενιζέλος τον χαστούκισε ή κάτι τέτοιο.
    Έτσι ο Δεξιούλης μαρίνος και λάτρης του κωσταντίνου καραμανλή, προσπάθησε να εξομοιώσει σε τσαμπουκά τους δυο, καραμανλή και Βενιζέλο, αυτόν που μεγάλωσε την Ελλάδα και αυτόν που την μίκρυνε……
    Πάντως δεν μπορώ να δεχτώ ότι έκανε κάτι τέτοιο ο καραμανλής, έτσι το κατατάσσω στις Τερατολογίες.
    Αν έγραφε, ότι το έκανε σε κάποιον, και συγκεκριμένα μεγάλο αυλάρχη, των ανακτόρων, τότε θα το δεχόμουν ανεπιφύλακτα.
    Για τον άρχοντα της Γερμανίας όμως, από τον πρωθυπουργό της τότε Ελλάδας ελέω Φρειδερίκης, και που έβαλε ξανάλεω τους τούρκους στρατιώτες νόμιμα και μόνιμα στην Κύπρο, εεεεε όχι, πολύ μα πάρα πολύ του πάει!
    Να δούμε τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε, από κανένα άλλο Δεξιό για τον «εθνάρχη» τους, πάντως εγώ μια και μόνη απάντηση έχω.
    Με πορδές δεν βάφουν αυγά όσο και αν ζορίζονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή πλησιάζουν εκλογές τα παλικαράκια της Δεξιάς στα τηλεπαράθυρα και ραδιόφωνα έχουν βγάλει στην επιφάνια την υπόθεση του χρηματιστηρίου, και την παπαγαλίζουν διαρκώς.
    Γιατί δεν βρίσκετε ένας κόπανος δημοσιογράφος να τους ρωτήσει για ποιο λόγο όταν ήρθαν στην εξουσία το 2004 δεν κοίταξαν αυτήν την υπόθεση και δικαστικά και μέσα στην Βουλή;
    Μήπως γιατί αυτοί που δημιούργησαν την φούσκα ήταν οι 99 στους εκατό δική της άνθρωποι, κάνανε την λουμπινιά τους και μετά τα φορτώσανε στον Σημίτη και στο Πασόκ;
    Μήπως γι’ αυτόν τον λόγο δεν το άγγιξαν καθόλου επί της ουσίας;
    Εμ.. είναι πολλά τα λεφτά Άρη, και οι άνθρωποι δικά μας παιδιά, τι ψάχνουμε, να βγάλουμε τα μάτια μας, άστα καλά είναι, στο Πασόκ έχουν πάθει πλάκα και δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν, σκάστε.
    Το ίδιο σκηνικό δεν είχε στηθεί και με τον Κοσκωτά;
    Δικό τους παιδί γαλουχημένο από αυτούς, Δεξιούλης, και έχοντας όλη την βοήθεια των Δεξιών οικονομικών παραγόντων έγινε τραπεζίτης.
    Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος;
    Και μετά τι; Έκανε ότι έκανε, βάση δικού τους σχεδίου, και τα φόρτωσαν στο Πασόκ, γιατί αυτό ήταν το σχέδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καραμανλής: "Ακολουθούμε το δρόμο της υπευθυνότητας"


    Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΖΟΥΦΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΡΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ....!
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ???
    ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως Έλλην πολίτης, και διατελών εις πλήρη επίγνωση των συνεπειών της δηλώσεως μου, έχων σώας τας φρένας, και κάτοικος αυτής της χώρα, της Ελλάδος, και θέτοντας την ατομικήν μου ευθύνη, υπεράνω του ατομικού μου συμφέροντος, ως άλλος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, δηλώνω ευθαρσώς και απεριφράστως, ότι αναλαμβάνω πλήρως την πολιτικήν ευθύνη όσων κακώς διεπράχθησαν κατά την διακυβέρνησην της χώρας από τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας.
    Ο δε λόγος που με ώθησε προς αυτό το ακραίο έως τραγικό δια τα συμφέροντα μου διάβημα είναι το γεγονός, ότι Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Κωνσταντίνος Καραμανλής, προέβη εις το αυτό ομιλών προς όλους τους Έλληνες κατά την Τηλεοπτικήν του Μονομαχία με τους λοιπούς Πολιτικούς Αρχηγούς.
    Πλην όμως κρίνων ότι δύναται να φθαρεί η Εικόνα του από αυτήν του την δήλωση, απεφάσισα εγώ ο ταπεινός, όπως εγώ σύρω και επωμισθώ αντ’ αυτού την βαρύτατη αυτήν, ένεκα Βατοπεδίου, ένεκα Δομημένων Ομολόγων, ένεκα Γερμανού, ένεκα SIEMENS, ένεκα , ένεκα, ένεκα, ουκ έστιν αριθμός, εύθύνην αυτήν, και απαλλάξω αυτόν, ίνα απροσκόπτως συνεχίσει και προσθέσει εις, Ένεκα, πράξεις ικανές αναλήψεως Πολιτικής Ευθύνης.
    Ο Έλλην Πολίτης.
    Αέρας Κοπανιστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα το φας το γιαούρτι αλήτη!
    Θα το φας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και οπως προειπαμε , η κορη δεν ευθυνεται για "ξεπλυμα χρηματος".
    Αλλα αν ειναι σε λογαριασμο "μαυρο" ,η δικαιοσυνη ΟΦΕΙΛΕΙ να ερευνησει την υποθεση.
    Αμα δεν τρεχει τιποτα,θα αφεθει ελευθερη.

    Ουτε γατα ουτε ζημια.

    Και φυσικα,θα δηλωσει οτι παραιτειται ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ επι του "μαυρου" λογαριασμου.

    Ουδεν σαφεστερον του τοιουτου,ως θα ελεγον.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ???

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    AYTH ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ???
    ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!

    ΑΜ ΠΩΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καραμανλής: "Ακολουθούμε το δρόμο της υπευθυνότητας"


    Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΖΟΥΦΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΡΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ....!
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ???
    ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΡΕΙΣ ΚΟΛΛΗΤΟΙ – ΤΡΕΙΣ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ.

    Εάν ο Γιωργάκης (νούμερο 1) Παπαντρέου δεν διώξει αμέσως τον Γιωργάκη (νούμερο 2) Παπακωνσταντίνου, αποκτά όλη την ευθύνη του τεράστιου σκανδάλου της Ζίμενς.
    Μετά τις πονηριές του στο Βατοπέδι (με τους ψευτομάρτυρες Κουκουβίνο και Σωτηροπούλου) ο Παπακωνσταντίνου βρίσκεται ξανά στη σέντρα και φέρεται να ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΜΙΓΜΕΝΟΣ στις προμήθειες του ΟΤΕ από τη Siemens.
    Εως και το 2004 ο ΟΤΕ ήταν απόλυτα ελεγχόμενος από επίλεκτα στελέχη του πασόκ, με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους:
    1.Λ. Αγγέλου( μέλος της Κ.Ε. του ΠαΣοΚ),
    2.Γ. Αργυρόπουλο (μεγαλοστέλεχος του ΠαΣοΚ),
    3.Ν. Μανασή (πρόεδρο της Cosmote),
    4.Χρ. Πολυζωγόπουλο ( πρόεδρο τότε,της ΓΣΕΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΠαΣοΚ)
    5.τον υπόδικο σήμερα Σκαρπέλη (κορυφαίο συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ και για μία 15ετία σε όλα τα ΔΣ του ΟΤΕ»).
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ.
    Αποκαλύπτεται ότι υπήρχε και άλλος ένας πασόκος στο Δ.Σ. του ΟΤΕ, που λίγοι άνθρωποι γνώριζαν.
    Ο Γιωργάκης νούμερο 2, ο Παπακωνσταντίνου.
    Δεν είναι συνωνυμία, ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 30 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    Ο Γιωργάκης (νούμερο 2) λοιπόν απέκρυπτε από το βιογραφικό του στην προσωπική του ιστοσελίδα την πολυετή συμμετοχή του στο Δ.Σ. του ΟΤΕ!
    Μήπως δεν ήταν αρκετά σημαντική εταιρία ο ΟΤΕ για να την έχεις στο βιογραφικό σου κύριε Παπακωνσταντίνου;
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΠΟΛΛΑ!
    Και προφανώς αρκετά σημαντικά που να αξίζει το κόπο να το κρύβεις από το βιογραφικό σου.
    Εάν ο Γιωργάκης (νούμερο 1) Παπαντρέου πράγματι ενδιαφέρεται για τη διαφάνεια στην πολιτική ζωή, τότε ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να διαγράψει αμέσως τον Παπακωνσταντίνου, ως εμπλεκόμενο στις προμήθειες από τη Ζίμενς.
    ΕΑΝ Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ, αφού το θέμα των προμηθειών της Ζίμενς αφορά πολλά δισεκατομμύρια, ενώ μόνο οι επίσημες μίζες έχουν ξεπεράσει τα 140 εκατομμύρια ευρώ.
    Και να σε πάω και λίγο παραπέρα.
    Τι καίει το ΓΑΠ στην υπόθεση Ζίμενς;
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ;
    Μήπως ξέρει κάτι και για κάποιες άλλες προμήθειες, ακόμη πιο σημαντικές από τα ψηφιακά και την 8002;
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, ΤΟΝ ΤΡΕΠΕΚΛΗ ΤΟΥ C4I ΑΣ ΠΟΥΜΕ;
    Είναι ένας όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.
    Είναι ο κόσμος των νούμερων.
    Είναι ο κόσμος των σοσιαλιστών.
    Θα φέρουν και διαφάνεια λέει στα δημόσια οικονομικά.
    Έτσι λένε
    Και εγώ θα ξυρίσω τα πόδια μου, θα βάλω ξανθιά περούκα, θα φορέσω σουτιέν και θα κάνω την Πάρις Χίλτον.
    Έτσι λέω.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ, ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Δεν μπορεί να συλλαμβάνονται παιδιά επειδή ο πατέρας τους τούς αγόρασε ένα σπίτι ή τους έδωσε χρήματα».
    ==
    Μπορει ομως ΚΑΛΛΙΣΤΑ να δημευτουν τα περιουσιακα τους στοιχεια.
    ΟΛΑ~!!!!!

    Ο φυγοδικος τα εγραψε "πανω τους".

    Αν αποδειχθει "εν αγνοια τους" να αφεθουν ελευθεροι,εννοειται με δηλωση παραιτησης ολων των δικαιωματων ..

    Νομιζω οτι η Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο),καπως ετσι σκεφτεται..

    Συμφωνειτε αγαπητοι μου φιλοι?

    ο πουστης και πουτανας γιος τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι ασυναρτησίες λέτε συνεχώς ρε χαζοχαρούμενοι πράσινοι αφισσοκολλητές;
    Άντε να κοιταχτείς στον καθρέφτη ρε ανεγκέφαλο πρόβατο που θα μας κάνεις και υποδείξεις.
    Μπέεεεεε.....
    Μόνο το ότι σε εμπνέει ένα πλουσιόπαιδο από τα βόρεια προάστεια που, εκτός από πνευματικά καθυστερημένος, είναι και ξεπουλημένος στα μεγάλα συμφέρονται και στους αμερικάνους λέει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για το περιεχόμενο του εγκεφάλου σου.
    Κουφιοκεφαλάκη, έ κουφιοκεφαλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και οπως προειπαμε , η κορη δεν ευθυνεται για "ξεπλυμα χρηματος".
    Αλλα αν ειναι σε λογαριασμο "μαυρο" ,η δικαιοσυνη ΟΦΕΙΛΕΙ να ερευνησει την υποθεση.
    Αμα δεν τρεχει τιποτα,θα αφεθει ελευθερη.

    Ουτε γατα ουτε ζημια.

    Και φυσικα,θα δηλωσει οτι παραιτειται ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ επι του "μαυρου" λογαριασμου.

    Ουδεν σαφεστερον του τοιουτου,ως θα ελεγον.


    ο πουστης και πουτανας γιος τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΌ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΗΚΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΩΡΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΆΓΟΝΤΑΙ.

    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΕΣΤΑΠΟ,
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,
    ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι έγινε παιδιά ;

    Ανησυχείτε ;

    Επειδή όλοι οι απατεώνες τα έχετε γράψει στα παιδιά σας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΞΕΔΩΘΗ Η ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ:

    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΌ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

    ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΑΙ, ΕΚΑΥΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΩΡΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΆΓΟΝΤΑΙ.

    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΕΣΤΑΠΟ,
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,
    ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. .

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ...


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πασοκ

    ΣΙΕΤΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

    ΛΑΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ !!

    Στην Λάρισα βγήκε....
    η νίκη πασοκ,
    στη Θεσσαλινίκη ο θρίαμβος!!

    Ο άξιος απόγονος του Μεγαλέξανδρου, ο αυριανός Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στεφανώνεται με λαική δόξα νίκης μπροστά στο Λευκό Πύργο!!

    Χαμός εγινε στην πλατεία Λάρισας όπου μίλησε ο αυριανός Πρωθυπουργός
    Γ. Παπανδρέου!!
    Στην Θεσσαλονίκη γίνεται πρωτοφανής λαική κσμοσυρροή!!!
    Από την ΄Ανω Τούμπα έως την Καλαμαριά την Κρήνη και την Θέρμη έχει...πρασινίσει!!

    Τις πρωτοφανείς σε όγκο παλμό και δύναμη λαικές συγκεντρώσεις ενισχύουν οι πρασινοφρουροί του Δρ Κουτσούκου που δήλωσε:

    11 % η διαφορά !!

    9 ευρωβουλευτες Πασοκ !!

    Μικρή η αποχή, μεγάλη η νίκη Πασοκ!

    Θα φύγουν νύχτα!!

    Τον Πασοκ είναι σοσιαλιστικο και οικολογικό δημοκρατικό κίνημα!!
    Οι οκόλόγοι πολίτες θα ψηφίσουν Πασοκ

    Οι "δηθεν πράσινοι-οικολόγοι" Τρεμόπουλου θα πάρουν 0,5% και θα τους περάσει και ο "γνήσιος οικολόγος" Βεργής!!!

    Σας το λέει ο Δρ Κουτσούκος

    Μην ακούτε τις "δηθεν δημοσκοπίσεις" είναι πληρωμένες!!

    Κάποιοι "κόβουν κορδέλλες" για τα έργα άλλων !!

    ΄Ολοι πλέον μέσα στο Πασοκ είναι με τον Γιώργο!!

    Παίζουν τα "ρέστα" τους στην ΝΔ !!
    Οι δεξιοί θα πάνε κρυφά ακόμα και τους υπέργηρους να ψηφίσουν!!


    Διακοπές δίπλα στις κάλπες!!!!

    Το λαικό κύμα Πασοκ θα σας δροσίσει!!

    Υπερδανεισμένοι, μόνο το Πασοκ θα σας σώσει από τους ληστρικούς τραπεζίτες!!

    ΄Ολοι στις κάλπες

    Νυν υπερ πάντων ο αγών!!

    Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πασοκ

    ΣΙΕΤΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

    ΛΑΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ !!

    Στην Λάρισα βγήκε....
    η νίκη πασοκ,
    στη Θεσσαλινίκη ο θρίαμβος!!

    Ο άξιος απόγονος του Μεγαλέξανδρου, ο αυριανός Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στεφανώνεται με λαική δόξα νίκης μπροστά στο Λευκό Πύργο!!

    Χαμός εγινε στην πλατεία Λάρισας όπου μίλησε ο αυριανός Πρωθυπουργός
    Γ. Παπανδρέου!!
    Στην Θεσσαλονίκη γίνεται πρωτοφανής λαική κσμοσυρροή!!!
    Από την ΄Ανω Τούμπα έως την Καλαμαριά την Κρήνη και την Θέρμη έχει...πρασινίσει!!

    Τις πρωτοφανείς σε όγκο παλμό και δύναμη λαικές συγκεντρώσεις ενισχύουν οι πρασινοφρουροί του Δρ Κουτσούκου που δήλωσε:

    11 % η διαφορά !!

    9 ευρωβουλευτες Πασοκ !!

    Μικρή η αποχή, μεγάλη η νίκη Πασοκ!

    Θα φύγουν νύχτα!!

    Τον Πασοκ είναι σοσιαλιστικο και οικολογικό δημοκρατικό κίνημα!!
    Οι οκόλόγοι πολίτες θα ψηφίσουν Πασοκ

    Οι "δηθεν πράσινοι-οικολόγοι" Τρεμόπουλου θα πάρουν 0,5% και θα τους περάσει και ο "γνήσιος οικολόγος" Βεργής!!!

    Σας το λέει ο Δρ Κουτσούκος

    Μην ακούτε τις "δηθεν δημοσκοπίσεις" είναι πληρωμένες!!

    Κάποιοι "κόβουν κορδέλλες" για τα έργα άλλων !!

    ΄Ολοι πλέον μέσα στο Πασοκ είναι με τον Γιώργο!!

    Παίζουν τα "ρέστα" τους στην ΝΔ !!
    Οι δεξιοί θα πάνε κρυφά ακόμα και τους υπέργηρους να ψηφίσουν!!

    Διακοπές δίπλα στις κάλπες!!!!

    Το λαικό κύμα Πασοκ θα σας δροσίσει!!

    Υπερδανεισμένοι, μόνο το Πασοκ θα σας σώσει από τους ληστρικούς τραπεζίτες!!

    ΄Ολοι στις κάλπες

    Νυν υπερ πάντων ο αγών!!

    Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ, ΕΞΕΔΩΘΗ Η ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ:


    ΔΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΌΝ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΑΙ, ΕΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΑΥΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΩΡΙΑ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ.

    ΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΥΡΕΡ.


    ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΚΕΣΤΑΠΟ,
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,
    ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΟΥ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πασοκ

    ΣΙΕΤΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

    ΛΑΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ !!

    Στην Λάρισα βγήκε....
    η νίκη πασοκ,
    στη Θεσσαλινίκη ο θρίαμβος!!

    Ο άξιος απόγονος του Μεγαλέξανδρου, ο αυριανός Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στεφανώνεται με λαική δόξα νίκης μπροστά στο Λευκό Πύργο!!

    Χαμός εγινε στην πλατεία Λάρισας όπου μίλησε ο αυριανός Πρωθυπουργός
    Γ. Παπανδρέου!!
    Στην Θεσσαλονίκη γίνεται πρωτοφανής λαική κσμοσυρροή!!!
    Από την ΄Ανω Τούμπα έως την Καλαμαριά την Κρήνη και την Θέρμη έχει...πρασινίσει!!

    ΄Ολα τα καίκια του Θερμαικού είναι γεμάτα...πρασινοφρουρούς!!

    Τις πρωτοφανείς σε όγκο παλμό και δύναμη λαικές συγκεντρώσεις ενισχύουν οι πρασινοφρουροί του Δρ Κουτσούκου που δήλωσε:

    11 % η διαφορά !!

    9 ευρωβουλευτες Πασοκ !!

    Μικρή η αποχή, μεγάλη η νίκη Πασοκ!

    Θα φύγουν νύχτα!!

    Τον Πασοκ είναι σοσιαλιστικο και οικολογικό δημοκρατικό κίνημα!!
    Οι οκόλόγοι πολίτες θα ψηφίσουν Πασοκ

    Οι "δηθεν πράσινοι-οικολόγοι" Τρεμόπουλου θα πάρουν 0,5% και θα τους περάσει και ο "γνήσιος οικολόγος" Βεργής!!!

    Σας το λέει ο Δρ Κουτσούκος

    Μην ακούτε τις "δηθεν δημοσκοπίσεις" είναι πληρωμένες!!

    Κάποιοι "κόβουν κορδέλλες" για τα έργα άλλων !!

    ΄Ολοι πλέον μέσα στο Πασοκ είναι με τον Γιώργο!!

    Παίζουν τα "ρέστα" τους στην ΝΔ !!
    Οι δεξιοί θα πάνε κρυφά ακόμα και τους υπέργηρους να ψηφίσουν!!

    Διακοπές δίπλα στις κάλπες!!!!

    Το λαικό κύμα Πασοκ θα σας δροσίσει!!

    Υπερδανεισμένοι, μόνο το Πασοκ θα σας σώσει από τους ληστρικούς τραπεζίτες!!

    ΄Ολοι στις κάλπες

    Νυν υπερ πάντων ο αγών!!

    Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πασοκ

    ΣΙΕΤΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

    ΛΑΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ !!

    Στην Λάρισα βγήκε....
    η νίκη πασοκ,
    στη Θεσσαλινίκη ο θρίαμβος!!

    Ο άξιος απόγονος του Μεγαλέξανδρου, ο αυριανός Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στεφανώνεται με λαική δόξα νίκης μπροστά στο Λευκό Πύργο!!

    Χαμός εγινε στην πλατεία Λάρισας όπου μίλησε ο αυριανός Πρωθυπουργός
    Γ. Παπανδρέου!!
    Στην Θεσσαλονίκη γίνεται πρωτοφανής λαική κσμοσυρροή!!!
    Από την ΄Ανω Τούμπα έως την Καλαμαριά την Κρήνη και την Θέρμη έχει...πρασινίσει!!

    ΄Ολα τα καίκια του Θερμαικού είναι γεμάτα...πρασινοφρουρούς!!

    Τις πρωτοφανείς σε όγκο παλμό και δύναμη λαικές συγκεντρώσεις ενισχύουν οι πρασινοφρουροί του Δρ Κουτσούκου που δήλωσε:

    11 % η διαφορά !!

    9 ευρωβουλευτες Πασοκ !!

    Μικρή η αποχή, μεγάλη η νίκη Πασοκ!

    Θα φύγουν νύχτα!!

    Τον Πασοκ είναι σοσιαλιστικο και οικολογικό δημοκρατικό κίνημα!!
    Οι οκόλόγοι πολίτες θα ψηφίσουν Πασοκ

    Οι "δηθεν πράσινοι-οικολόγοι" Τρεμόπουλου θα πάρουν 0,5% και θα τους περάσει και ο "γνήσιος οικολόγος" Βεργής!!!

    Σας το λέει ο Δρ Κουτσούκος

    Μην ακούτε τις "δηθεν δημοσκοπίσεις" είναι πληρωμένες!!

    Κάποιοι "κόβουν κορδέλλες" για τα έργα άλλων !!

    ΄Ολοι πλέον μέσα στο Πασοκ είναι με τον Γιώργο!!

    Παίζουν τα "ρέστα" τους στην ΝΔ !!
    Οι δεξιοί θα πάνε κρυφά ακόμα και τους υπέργηρους να ψηφίσουν!!

    Διακοπές δίπλα στις κάλπες!!!!

    Το λαικό κύμα Πασοκ θα σας δροσίσει!!

    Υπερδανεισμένοι, μόνο το Πασοκ θα σας σώσει από τους ληστρικούς τραπεζίτες!!

    ΄Ολοι στις κάλπες

    Νυν υπερ πάντων ο αγών!!

    Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η εικόνα που παρουσιαζει η Πολιτικη Ειναι Σ Υ Χ Α Μ Ε Ρ Η - Α Π Α Γ Ο Η Τ Ε Υ Τ Ι Κ Η .Δεν ξερω πια τι πρεπει να υποθεσει κανεις γι' αυτους τους ανθρωπους, Βουλευτες Υπουργοι που εκδιωχτηκαν απο το ιδιο τους το κομμα, Βγενουν στα καναλια και κατηγορουν αλλους με μια απαθεια και ενα κυνισμο απιστευτο. Πρετεντεριδες Χατζηνικολαουδες Τραγκαδες,σαν Υαινες τρομαχτικες δεσποζουν στο φρικτο τοπιο,Νομιζει κανεις οτι ζει ενα κακο ονειρο, Η διαφθορα παντου σε Πολιτικους και μη, απλωνεται σαν καρκινος δημιουργοντας ενα συναισθημα απαισια απογοητευτικο ακομα και για την ιδια μας την Πατριδα. S O S
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε τα καημένα τα παιδια με τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων γύρω τους.
    Δεν φταίνε αυτά που Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ της Ελβετίας φυσούσε και τα έφερνε απο τις Τράπεζες στα Βιβλιάριά τους στην Ελλάδα.
    Φταίει και ο καυτός αέρας της ΚΥΠΡΟΥ που ερχόταν καυτός κουβαλώντας και απο εκεί ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΡΕΣ στα βιβλιάρια τους.
    Αλλά ποιό πολύ φταίει ο ΤΥΦΩΝΑΣ που πήγαινε και ερχόταν ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΑΘΗΝΑ- ΠΑΒΑΝΑΣ και ανάποδα.
    Αυτός ο άτιμος ο ΤΥΦΩΝΑΣ κουβαλούσε τα ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στα παιδιά και την μαμά τους..
    Αυτά και η μαμά τους ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ...........
    Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΦΤΑΙΓΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΥΜΥΡΙΟΥΧΟΙ....και δεν τους αφήνουν να τα χαρούν...
    ΑΚΟΥΣΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

    μουνοπανο Καψαμπέλη.
    Ανευ πλάκας. Βάλε κανένα 500 ευρω να δούμε πως είναι και εμείς οι μπατίρηδες του Αντώναρου.
    Ούτε το χρώμα του δεν ξέρουμε καλά-καλά...
    Βλέπεις εμείς δεν γεννηθήκαμς με ΑΝΕΜΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. the Bloopers Team είπε..
    Εγγραφείτε στην info
    Για να λαμβάνετε ενημέρωση από το ΠΑΣΟΚ στο email σας παρακαλούμε συμπληρώστε τη διεύθυνσή σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε το κουμπί Subscribe. Η διεύθυνσή σας δεν θα είναι διαθέσιμη στο κοινό, ούτε στα υπόλοιπα μέλη της λίστας.
    Το email σας:
    Σημείωση:
    Αν είστε εγγεγραμμένοι στο democracy.pasok.gr, παρακαλούμε εισάγετε το email που έχετε δηλώσει εκεί.

    ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΡΙΑ
    the Bloopers Team .
    ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΥ... ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΚΕΦΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε άει στο διάολο νομομαθείς και νομικάριοι πυ σας πήρε ο πόνος για τα παιδιά των λαμογιών. Είστε εσείς και οι "ανθρωπιστικές" θεωρίες σας που μας έφεραν σε αυτά τα χάλια.

    Όταν ο μπαμπάς είναι αρχιμαφιόζος και μεταβιβάζει τα κλοπιμαία στη σύζυγο και τα παιδιά του πριν την κάνει για εξωτικούς προορισμούς ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    Αν κάνανε το ίδιο και για πολλές άλλες οικογένειες της "υψηλής κοινωνίας" θα είχαμε καθαρίσει τον τόπο εδώ και καιρό!

    Αει στο διάολο ακόμα μια φορά Φαρισαίοι υποκριτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @5.55

    ΜΠΡΑΒΟ! Διάνα πέτυχες!

    Πήγαινε τώρα στον συμβουλευτικό χασισέμπορα Κεφαλομπάφο για να πάρεις τη δόση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΤΣΙ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΣΑΙ ΡΕΜΑΛΙ
    ΒΛΟΥΠΕΡΠ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
    ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΧΤΥΠΑΣ
    ΒΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
    ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΑΣΟΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑKOMA ENA ΡΕΖΙΛΙΚΙ...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ.
    Παράδειγμα προς " μίμηση " ο γιος Παπανδρέου

    Το δρόμο για τον εκσυγχρονισμό του στρατού και της μείωσης της θητείας δείχνει ο γιος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ανδρέας, ο οποίος μετά... μουσικής και ροδοπέταλων παρουσιάστηκε πριν από λίγο καιρό στη μονάδα του για να κάνει τη στρατιωτική του θητεία.
    Στους καταδρομείς, στα λεγόμενα ΛΟΚ στον Ασπρόπυργο παρακαλώ, σε ένα σώμα που θέλει καλή εκπαίδευση και σκληρή ζωή.
    Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου απέδειξε με τις επιδόσεις του ότι η θητεία θα πρέπει να έχει διάρκεια έξι μήνες και τίποτα παραπάνω, ούτε μέρα περισσότερο!

    Το παράδειγμα του Ανδρέα Παπανδρέου ας το δει στα σοβαρά ο κύριος Μεϊμαράκης, γιατί έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για όλα τα παιδιά της Ελλάδας.

    Ο γιος του κυρίου Παπανδρέου πήγε και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για ένα ολόκληρο εξάμηνο.

    Από κει και πέρα, στη μονάδα όλοι βλέπουν και ακούνε τον Παναή, όχι όμως και του Γιώργου, το παιδί!

    ΞΕΥΤΙΛΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ό Κατσαντώνης επί πολλά χρόνια τώρα,εξαργυρώνει πολιτικά γραμμάτια στό ΠΑΣΟΚ.
    Αλλωστε στό ΠΑΣΟΚ χρωστά τήν ιδιότητα τού καθηγητή Νομικής.
    Είναι ""χρεωμένος""!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ...ΚΛΠ.

    Σύμφωνα με το ΦΕΚ 2815/18 Απριλίου 2002 την θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου καλύπτει ο κ. Ε.ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
    Την θέση του εντεταλμένου Αντιπροέδρου το στέλεχος του ΠαΣοΚ και σημερινός υπόδικος κ. ΣΚΑΡΠΕΛΗΣ.

    Διοικητικό Συμβουλίο ΟΤΕ είναι οι κύριοι :
    Λ. ΑΓΓΕΛΟΥ, υπάλληλος του ΟΤΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΠαΣοΚ.
    Γ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, γενικός διευθυντής του ΟΤΕ και στέλεχος του ΠαΣοΚ
    Ν. ΜΑΝΑΣΗΣ, πρόεδρος της Cosmote και με παρασκηνιακό ρόλο στην πώληση της Γερμανός.
    Χρ. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ, πρόεδρος , τότε ,της ΓΣΕΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΠαΣοΚ.
    και ο .....
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ειδικός γραμματέας ,τότε,του υπουργείου Οικονομίας,και σημερινός εκπρόσωπος τύπου του ΠαΣοΚ και ... επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του ΠαΣοΚ.

    ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ ΜΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ!!

    ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΘΑ ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΡΑΚΗ

    ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ...

    ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. βρε πως έχουν λυσσάξει έτσι οι Πασόκοι...
    μήοως τελικά κάτι ξέρουν για τις εκλογές που έρχονται??
    Γιωργάααακη.... πες αλέυρι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. μουνάκια πασοκάκια
    που σας έπιασε ο πόνος για τα παιδιά του απατεώνα.
    ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ.... ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΣΑΣ...ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ..

    Τρίτη, 2 Ιούνιος 2009
    Και ...τραμπούκοι οι άνθρωποι του Καραβέλα- Επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο του "Πρώτου Θέματος"

    Πριν από λίγα λεπτά έξω από την οικεία της οικογενείας Καραβέλα στην Εκάλη έγινε χοντρό επεισόδιο με "άνθρωπο" του πρώην στελέχους της siemens που επιτέθηκε σε δημοσιογράφους τις εφημερίδας πρώτο θέμα.
    προσπάθησε να αρπάξει και να σπάσει την φωτογραφική μηχανή του φωτορεπόρτερ. ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

    Σιγά ρε νταήδες. Με τους εργαζόμενους τα βάζετε; Φέρτε πίσω το μαύρο χρήμα που...
    έχετε πάει στην Ουρουγουάη γιατί αρκετά τράβηκε το παραμύθι. Ξεφτιλίσατε την Ελλάδα και αντί να μιλήσετε την κοπανάτε στο εξωτερικό;

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 3:25 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ

    "Ούτε ένα σαρδάμ δεν έκανε ο Παπανδρέου στον Σρόιτερ"

    "Απίστευτα... σικέ η συνέντευξη του Παπανδρέου στον Σρόιτερ. Οι ερωτήσεις ήταν όλες "πάσες" του δημοσιογράφου και μάλιστα λόγω της ταχύτητος που απαντούσε... χωρις σαρδάμ ο ΓΑΠ φαινόταν ότι τις διάβαζε από το οτο κιου."

    ΤΟΝ ΧΑΖΕΨΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο Κατσαντώνης ας μην ξεχνάμε ότι έχει υπερασπιστεί και την "Αθανασία του Αιγάλεω".

    Αυτό τα λέει όλα για τη σοβαρότητα του ανδρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο Πάκης ετοιμάζει "πολιτιστικό ίδρυμα" κάτι σαν μουσείο οπλισμού (κλόμπς τρίκυκλα ασφυξιογόνα κλπ) της χωροφυλακής. Εμείς του ετοιμάζουμε κείμενο και βίντεο.

    Meanwhile, για να μην ξεχνιόμαστε ένα ωραίο κλασικό κειμενάκι κατάλληλα διασκευασμένο:

    Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοιτης ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του Υπουργείου Εσωτερικών, των ΜΑΤ και των άλλων συναφών οικογενειών.

    Για όλους και όλες .....===e-Shop ΠΑΚΗΣ===Ενδεικτικά στο e-Shop ΠΑΚΗΣ θα βρείτε τα πιο εντυπωσιακά πιστόλια, χειροβομβίδες, γκλομπς, μαχαίρια, κράνη, στιλέτα, λάβαρα της 4ης Αυγούστου και της 21ης Απριλίου, σημαίες των SS, αγάλματα και εικόνες του αγίου ΑΔΟΛΦΟΥ ΜΑΣ, φωτογραφίες πτωμάτων από το Άουσβιτς, χερούλια φούρνων αποτέφρωσης, αντίκες κάνιστρα αερίων νεύρων, φωτοτυπίες χαρτονομισμάτων από ληστείες, βιβλία με οδηγίες για δολοφόνους, βιογραφικά συναδέλφων μας στα ΜΑΤ, δονητές για τα σαδομαζό βράδια με ομοϊδεάτες μας και άλλες πολλές ακόμα εκπλήξεις που σας περιμένουν.

    Πάντα με εκτίμηση,
    ΠΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Σε έπιασε χθες το μάτι μου
    αργά, σε μια γωνία.
    Φαινόσουνα μια πούστρα bloopers.

    Με νάζι και με πουτανιά
    σ' έβλεπα περπατούσες
    και μόλις με τσιλιάρισες
    τον κώλο σου κουνούσες.

    Σε είδα και δεν άντεξα
    ήρθα να σου μιλήσω
    μα αντί να έρθω από μπροστά
    έφτασα απο πίσω.

    Ο κώλος σου με φώναζε
    να 'ρθω να τον γαμήσω
    και μόνο με τη σκέψη κόντευα
    επάνω μου να χύσω.

    Συζήτηση για να 'χουμε
    σου ζήτησα τσιγάρο
    μα ο στόχος ο απώτερος
    να σου τον εφορμάρω.

    Μα ήσουν τόσο θετική
    σ' αυτή την πρόταση μου
    που έπιασες τ' αρχίδια μου
    μαζί και την ψωλή μου.

    Καύλωσα ο δύσμοιρος πολύ
    τον πέταξα απ' έξω
    που είπες "πάμε σπίτι μου,
    θέλω να σου τον παίξω!"


    Χωρίς να χάσουμε καιρό
    φύγαμε για τη βίλα
    και μόλις φτάσαμε εκεί
    μ' άρχισες στην πιπίλα.

    Ανέβηκες από πάνω μου
    κι έκανες τραμπολίνο
    και λυσασμένη φώναζες:
    "Χύνω μωρό μου, χύνω!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. <>
    Κυριε Κατσαντωνη,

    Αυτη την εντυπωσιακη σας ιδιοτητα
    την αποκτησατε δια προσωπικης φοιτησεως
    ή δι' αλληλογραφιας ;
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @8.31

    επίσης για να μην ξεχνιόμαστε:

    1. ο mister στοπ-ιντυμίντια, Δημήτρης Παναγιωτάς κλπ

    2. συντάκτης του στόχου, του ελεύθερου κόσμου, και του greekalert, γνωστός και ως "oistros".

    3. Ονειροκλάστρα, το όνειρο του κλασίματος.

    4. Ενα ακόμα φυντάνι του "καταστήματος" που περιμένει επισκέψεις...

    Αν χρειαστεί, θα βάλουμε και ονόματα διευθύνσεις τηλέφωνα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η γονική παροχή "μαυρου" χρήματος πρέπει να τιμωρείτε και επιτέλους ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκαναν με τις συλλήψεις.
    Εφόσον το λαμόγιο έφυγε να αναλάβουν τις ευθύνες του η οικογένεια του.
    Μια σκληρή παραδειγματική τιμωρία είναι μια καλή αρχή να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Οι ξεφτιλισμένοι πούστηδες bloopers έχουν το θράσος να απειλούν; Ρε άντε πάρτε κάνα τσιμπούκι από τίποτα αφγανούς παλιόπουστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Όχι μόνο να τα συλλάβουνε αλλά και να τα σπάσουνε στο ξύλο τα τσογλάνια του κέρατα, Αλλά παιδία φυτοζωούν και δεν έχουν την ευχέρεια να σπουδάσουν σε ακριβά κολέγια και να μένουν σε βίλες στα βόρια προάστια σε βίλες που έχουν γίνει εις βάρος των συμπατριωτών τους, Και μη μου πείτε ότι δεν ξέρανε ολόκληρα γομάρια όταν υπογράφανε την αποδοχή των παρουσιών και των επιχειρήσεων ότι ο πατέρας τους είναι Λαμογιο.βεβαια αυτή η κυβέρνηση όπως πάντα συνένοχη , άφησε να φύγει ο κύριος υπαίτιος στο Εξωτερικό αλλά από ολότελα καλή κι' η Παναγιωτενα.

    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση