GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ζοομ στα ακίνητα"...

Η μοναδική τηλεοπτική εκπομπή για το real estate . Απόψε όπως και κάθε Τετάρτη στις 9 το βράδυ στο τηλεοπτικό κανάλι EXTRA 3 ο Φώτης Καρύδ...

Η μοναδική τηλεοπτική εκπομπή για το real estate
.
Απόψε όπως και κάθε Τετάρτη στις 9 το βράδυ στο τηλεοπτικό κανάλι EXTRA 3 ο Φώτης Καρύδας και οι προσκεκλημένοι του μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις από τη κτηματαγορά με την εκπομπή «ΖΟΟΜ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ». Είναι μια εκπομπή που έφερε την επανάσταση στην ελληνική τηλεόραση στον τομέα αυτό και συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της. Ενημερώνει, πληροφορεί και γεμίζει την τηλεοπτική οθόνη με όμορφες εικόνες από μοναδικές μονοκατοικίες, καλόγουστες πολυκατοικίες, κοσμοπολίτικα εξοχικά και προσφέροντας απίστευτες επενδυτικές ευκαιρίες...
Κάθε Τετάρτη ακριβώς στις 9 στο Extra 3 κάντε "Ζοομ" για το σπίτι των ονείρων σας και αν θέλετε να δείτε με την ησυχία σας όλα τα βίντεο με τα ακίνητα της εκπομπής μπείτε στο καλύτερο site στο real estate http://www.agorapolisia.gr/.

5 σχόλια

  1. Mπράβο, διαφημίζετε το κανάλι του αρχιαπατεώνα Βρυώνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μαλάκες πράσινοι τυχοδιώκτες, αφού καταφέρατε με τόσο πουσάρισμα από τα κανάλια να πάρετε 36,5% δεν πρόκειται να γίνετε κυβέρνηση ούτε όταν παγώσει η κόλαση.
    Με αυτά τα χάλια καλό είναι όχι μόνο να ξεχάσετε την αυτοδυναμία αλλά και να αρχίσετε να βάζετε και βαζελινούλα μόλις σκάσουν μύτη ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας.
    Οταν σκάσει και η υπόθεση του κολλητού του Γιωργάκη του Τρεπεκλή θα γελάσει κάθε πικραμένος!
    Μέσα και ο Δενδρινός, από ότι έμαθα, αλλά εσείς εκεί στο press ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.
    Τα 100 υποτιθέμενα χιλιάρικα του Παυλίδη ήταν αρκετά σημαντικά για να βάζετε 30 αναρτήσεις την ημέρα, αλλά για τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ του Τρεπεκλή και του Δενδρινού, ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    Η πιό επιεικής έκφραση για σας είναι ότι ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μάνα μπλούπερ συνιστά μόνο sky & 90.2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γιωργάκη, έχει και Αμερικάνικο διαβατήριο, το ξέρει αυτό ο ανακριτής Ζαγοριανός;

    Του έχει γίνει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα;

    Εάν όχι, να γίνει άμεσα αλλιώς πάλι τα κανάλια θα λένε ότι ήταν και αυτός δεξιός, όπως λέγανε ξεδιάντροπα οι πληρωμένοι υπάλληλοι του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Κυριακού και του Αλαφούζου για το Χριστοφοράκο και τον Καραβέλα!

    Εκεί που μας χρωστάγανε ζητάνε και το βόδι, δεν βλέπει ο Καραμανλής ότι το θράσος τους δεν έχει όριο;

    Τι περιμένει πιά, οι Δόν Κιχώτες δεν κάνουν για ηγέτες.

    Ξεσκεπάστε τους απατεώνες του Γιωργάκη, εδώ και τώρα!

    Όσοι έκλεψαν στην ψειρού, όποιοι και να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση