GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφιέρωμα της Washington Post στον Λάμπρο Παπαντωνίου...

Από το http://www.greekamericannewsagency.com/ . The Washington Post: Lambros Papantoniou Reporter Lambros Papantoniou, 63, a diplomatic cor...

Από το http://www.greekamericannewsagency.com/
.
The Washington Post: Lambros Papantoniou Reporter
Lambros Papantoniou, 63, a diplomatic correspondent for the Greek daily newspaper Eleftheros Typos, died May 28 at Georgetown University Hospital of acute encephalitis.
Mr. Papantoniou, known as "Mr. Lambros," was a fixture at State Department briefings. He reported, in his own words, "every day for 38 years." He worked for a variety of publication and broadcast outlets over the years.
Known for his persistent and intricate questions, he was particularly active in posing questions to the State Department on a dispute between Greece and Turkey over an Aegean island called Imia in 1996, a situation in which the Clinton administration eventually intervened to prevent an armed exchange.
Mr. Papantoniou launched his professional career as a journalist in 1975 after the...
Turkish invasion of Cyprus, specializing in U.S. foreign policy issues in Greece, Turkey, Cyprus and the Balkans. His first job in journalism was in 1975 as Washington correspondent for the Greek American daily newspaper Proini, based in New York.
A native of Mandra Xanthi, a village in Greece's Western Thrace region, Mr. Papantoniou received a degree in international law from Aristotle University in Thessaloniki, Greece, and arrived in the United States in 1973. He completed a master's degree and a law degree from the University of California at Berkeley, where he studied international law and political science.
Mr. Papantoniou had lived in Washington since 1975 and was a member of St. Sophia Greek Orthodox Cathedral. Survivors include three sisters and two brothers.
By Rebekah Davis
"ΛΑΜΠΡΟΣ(ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ) ΕΦΥΓΕ ΟΠΩΣ ΕΖΗΣΕ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!"

7 σχόλια

  1. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΠΡΙΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ

    Ιδιαίτερα οξυμμένη είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα στην ευρύτερη περιοχή γύρω απο τους άθλιους δρόμους και τα στενά της πλατείας του Αγίου Παντελεήμονα. Στο Α.Τ υπάρχουν κάποιοι από το ΣΥΡΙΖΑ(δεν κατανοούμε την παρουσία αυτόκλητων χρηματοδοτών των αλλοδαπών του Τσίπρα που μετα την κατρακύλα της Κυριακής δεν λέει να βάλει μυαλό)που προφανώς απαιτούν να αφεθούν ελεύθεροι κάποιοι από τους συλληφθέντες;
    Δεν ξέρουμε. Πάντως η κατάσταση είναι έκρυθμη, υπάρχουν μάλλον 5 συλλήψεις και βέβαια το γνωστό σκηνικό. Η βεντέτα χωρίς τελειωμό που δεν θα έχει σίγουρα καλό τέλος.

    Ας μπει ένα finale εκεί πέρα, παιδιά από την ΓΑΔΑ. Πάρε ρε υπουργέ ένα ρίσκο και μάζεψέ τους όλους σε μια νύχτα, βάλτους σε δυο καράβια του φίλου σου του Βαρδινογιάννη και στείλτους πίσω. Δεν καταλάβαμε. Ποιος έλληνας θα σε πει φασίστα; Το 4% του Τσίπρα ή ο Τζέφρυ; Γιατί υπουργέ υπάρχει και η υστεροφημία σε αυτή τη ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυπριακής καταγωγής ευρωβουλευτής στην Αγγλία - Ήρωας της ΕΟΚΑ ο θείος της


    Η νεοεκλεγείσα ευρωβουλευτής έλκει την καταγωγή της από την κατεχόμενη Γιαλούσα.
    Η Μαρίνα Γιαννακουδάκη, από το βόρειο Λονδίνο, Κύπρια δεύτερης γενιάς, εξελέγη ευρωβουλευτής με το κόμμα των Συντηρητικών της Βρετανίας. Είναι μία από τους τρεις Συντηρητικούς Ευρωβουλευτές που θα αντιπροσωπεύει το Λονδίνο στην Ευρωβουλή. Η Μαρία, τρίτη στο ψηφοδέλτιο των Συντηρητικών, είναι η πρώτη ομογενής που αναλαμβάνει βουλευτική έδρα.
    Οι άλλοι δύο Συντηρητικοί ευρωβουλευτές που θα αντιπροσωπεύουν το Λονδίνο στις Βρυξέλλες είναι ο Charles Tannock και ο Syed Kamal. Οι Συντηρητικοί στο Λονδίνο πήραν 479.037 ψήφους ή αντίστοιχα το 27,4%.

    Η Μαρίνα Γιαννακουδάκη, κόρη του Λευτέρη Γιάλλουρου από τη Γιαλούσα και της Τούλας Ζαμπάρτα, της οικογένειας του καθηγητή Ζαμπάρτα, από τη Λευκωσία, είναι...

    ...παντρεμένη με το Ζαχαρία Γιαννακουδάκη, με καταγωγή από την Κρήτη, με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά. Ο πατέρας της είναι αδελφός του ήρωα της ΕΟΚΑ Πετράκη Γιάλλουρου.

    Η Μαρίνα Γιαννακουδάκη είναι δημοτική σύμβουλος στη δημοτική περιοχή Μπάρνετ. Άρχισε την εμπλοκή της στα πολιτικά πράγματα της χώρας από τη φοιτητική της ζωή και δραστηριοποιήθηκε στην τοπική οργάνωση του συντηρητικού κόμματος στην περιοχή Μπάρνετ όπου ανεδείχθη στη θέση του αντιπροέδρου.

    Πριν από δυο περίπου χρόνια επέδειξε ενδιαφέρον για την υποψηφιότητα ευρωβουλευτή κατορθώνοντας τελικά να πάρει την τρίτη θέση υποψηφίων για το μείζον Λονδίνο, δεδομένου ότι στις προηγούμενες εκλογές, το συντηρητικό κόμμα, με λιγότερη επιρροή, είχε εξασφαλίσει τρεις έδρες.

    Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η κ. Γιαννακουδάκη εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή της για το νικηφόρο αποτέλεσμα, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν για την εκλογή της και διερμήνευσε τη συγκίνησή της για την αγάπη και την υποστήριξη που επέδειξε η παροικία στην όλη προσπάθειά της.

    «Προσβλέπω με μεγάλο ενδιαφέρον στο έργο μου ως ευρωβουλευτής. Ασφαλώς, κατά πρώτο λόγο θα υπηρετήσω το κόμμα που με ανέδειξε αλλά θα επιδιώξω να έχω μια ζεστή σχέση με τους Κυπρίους και τους Ελλαδίτες ευρωβουλευτές. Θα δημιουργήσω μια γέφυρα μεταξύ των Άγγλων και Κυπρίων στο Ευρωκοινοβούλιο για να εργαστούμε μαζί», είπε.

    Ιστορική νίκη

    Η Μαρίνα Γιαννακουδάκη, νεοεκλεγείσα ευρωβουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος για το Λονδίνο, χαρακτήρισε τη νίκη της «ιστορική».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηνύματα των εκλογών:καταδικάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Καταδικάστηκε η παρδαλή «δεκεμβριανή επανάσταση».

    Προβληματισμός επικρατεί στον Σύριζα με το χαμηλότερο των προσδοκιών τους ποσοστό που πήραν. Προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί και από την προκατασκευασμένη καταιγίδα των δημοσκοπήσεων! Δεν έχουν καταλάβει ότι καταδικάστηκε η συμπεριφορά και η αλαζονεία ενός μικρού κόμματος που υποτίθεται απειλούσε το δικομματισμό και υποτίθεται συζητούσε επί ίσοις όροις με το Πασόκ για προεκλογική-προγραμματική συνεργασία. Τα ΜΜΕ χρησιμοποίησαν τον Σύριζα, για να παίξει το ρόλο του «αριστερού ψάλτη» του προέδρου-αρχηγού Γιώργου. Έφτιαχναν μια δεξαμενή ψήφων για τις ανάγκες του Πασόκ σε περίπτωση εθνικών εκλογών! Το έστυψαν καλά και το πέταξαν σα λεμονόκουπα! Άδικα περίμεναν συγκυβερνήσεις και προγραμματικές συμφωνίες με το «κίνημα». Άδικα έραβαν κουστούμια!
    Ο πρόεδρος Γιώργος αναζητά απεγνωσμένα ανανέωση με προφίλ οικολογικό μια και κατάλαβε ότι με κοτσάνες του τύπου «είμαστε οικολόγοι γιατί έχουμε σήμα τον πράσινο ήλιο και ανεμίζουμε πράσινες σημαίες» μόνο γέλιο προκαλούν. Ακόμα και στους φανατικούς «σκληροροκάδες» οπαδούς του Πασόκ. Τη λύση μάλλον θα δώσει ο Αλαφούζος που φαίνεται προωθεί συνεργασία του Πασόκ με τους Τρεμόπουλους που συμβαδίζουν και με τα συμφέροντα του Αλαφουζέϊκου. Όλως τυχαίως οι Τρεμοπουλαίοι αντιδρούν στον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη (που θα σκοτώσει τα πουλάκια και άλλες παλαβομάρες!!!!!) και συμπτωματικά οι εφοπλιστές Αλαφούζοι μεταφέρουν αέριο με καράβια απ’ το Αλγέρι. Το αέριο είναι η χρυσή τομή στις δήθεν οικολογικές ευαισθησίες των εφοπλιστών Αλαφούζηδων. Σάμπως τα καράβια τους αφήνουν το περιβάλλον «άχραντο και αμόλυντο»!!!
    Κυρίως όμως ο Σύριζα χτυπήθηκε λόγω της «παρδαλής επανάστασης» του Δεκέμβρη! Όταν οι συνιστώσες καίγανε την Αθήνα, κάθε μέρα, για να ανοίξουν δρόμους στην «καμένη γη» που θα παραλάμβανε το Πασόκ. Όταν ακόμα και επίσημα το Αλαβανέϊκο ζητούσε εκδίκηση και με τη βοήθεια των ΜΜΕ έσπερναν παντού αστυνομοφοβία και καλλιεργούσαν πανικό και ανασφάλεια. Τώρα κατάλαβαν ότι τελικά έκαψαν το σπίτι τους και παρά ταύτα το Πασόκ μπορεί να βγήκε μεν πρώτο κόμμα αλλά δεν κέρδισε σε ψήφους. Ούτε καν διατήρησε τις δυνάμεις του παρά το μίσος που επέδειξαν εναντίον μικρών επιχειρήσεων και του Καραμανλή προσωπικά, μια και ο Καραμανλής ευθύνονταν (βάσει της λογικής της συλλογικής ευθύνης που εφαρμόζουν παντού τα τελευταία χρόνια Πασόκ και Σύριζα!) για τον άδικο χαμό ενός νέου από τα πυρά ενός αστυνόμου .
    Τελικά άδικα έγιναν το δεκανίκι του Πασόκ μια και ο Αλαφούζος αναζητά καθαρές οικολογικές συνιστώσες και όχι «παρδαλούς ακτιβιστές» για να αποκτήσει το απαραίτητο οικολογικό χρώμα η «μεγάλη δημοκρατική παράταξη»!

    το έστειλε ο exastal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντε ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
    ΓΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ "ΝΙΚΗ"
    ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ..
    ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ
    ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗΣ.
    ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ
    ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ..
    ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ sibilla..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια.
    Έφυγε ένας φλογερός και αληθινός πατριώτης.
    ΛΕΩΝΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "αντε ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
    ΓΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ "ΝΙΚΗ"
    ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ."

    Ηλίθιε, κουτοπόνηρε, ακροδεξιέ,δεξιέ έτσι λέγατε και τότε όταν διεκδικούσε ο αείμνηστος ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου και τελικά πέτυχε να δοθούν τα Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα, που είναι τα σημερινά πακέτα οικονομικής βοήθειας που παίρνουμε από την ΕΕ.

    Έτσι και τότε, λέγατε ότι γίναμε το μαύρο πρόβατο επειδή διεκδικούσαμε για την Ελλάδα και τους Έλληνες.Που αν δεν τα είχαμε πάρει τότε, η Ελλάδα τώρα θα ήταν χειρότερη από όλα τα κράτη.

    Αλλά εάν συνεχίζουν να κυβερνάνε δεξιές πολιτικές γρήγορα θα γίνουμε χειρότεροι των χειροτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. porn video clips dirty talk ebonyex free sex stoey

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση