GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πτώση 24,2% στα έσοδα από τον τουρισμό...

Aπό το PRESS ON ICE . Μεγάλη μείωση κατά 24,2% κατέγραψαν τα έσοδα απο τον τουρισμό το Μάιο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι, ενώ συν...

Aπό το PRESS ON ICE
.
Μεγάλη μείωση κατά 24,2% κατέγραψαν τα έσοδα απο τον τουρισμό το Μάιο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι, ενώ συνολικά για το πεντάμηνο Ιανουαρίου - Μαΐου τα έσοδα μειώθηκαν κατά 17,9%.
Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, η μείωση αποδίδεται στην πτώση των τιμών των καταλυμάτων, στη μικρότερη διάρκεια παραμονής των τουριστών στη χώρα μας και στη μικρότερη ημερήσια δαπάνη των τουριστών.
Σημειώνεται ότι...
η πορεία των εσόδων από τον τουρισμό στην Ελλάδα ήταν η δυσμενέστερη μεταξύ των ανταγωνιστριών χωρών, με την Πορτογαλία (12,4%), την Ισπανία (11,7%) και την Κύπρο (11,7%) να ακολουθούν. (http://www.skai.gr/)

12 σχόλια

  1. Οχι,

    θα ήταν και αυξημένα..

    όπως έλεγε ο αρμόδιος υπουργός προ ημερών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 24%?!?!

    Κλαίνε μανούλες ρεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΚΑΨΑΜΟΥΝΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ
    ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ
    Ο ΚΕΦΑΛΑΣ blooper
    ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚα ΑΠΟΒΛΗΤΑ
    ΣΤΗΝ χοντροΚΕΦΑΛΑ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ορθως αντεληφθην ,και ειμαι σιγουρος οτι ορθως αντεληφθην, η συμμορια -Νεοδημοκρατοκυλια εχει .."αρχηγο" .."προεδρο" το Μπουχέσα κλασσομπανιέρα???

    ΕΡΩΤΩΝ σας συντροφοι!...

    Και αν ειναι ετσι .....
    ΠΩΣ?? επαναλαμβανω ΠΩΣ ???
    σε καθε ερωτηση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (του κ.Παπανδρέου οπως λεει και ο κλασσομπανιέρας)
    ,αναλαμβανει το χιτλερικο κακεκτυπο καράφλικο Αντώναρο της ΝεοΔημοκρατοσκυλίας να ..απαντησει?"???

    Καπου δεν κολλαει το ολο συστημα..

    Και δηλαδη το χιτλερικο κακεκτυπο καράφλικο Αντώναρο λεει στο κλασσομπανιέρα…...

    "κατσε προεδρε και θα τους απαντησω εγω! εσυ δεν τα καταφερεις!!!????
    (Χα)!!!

    Νομιζω οτι κατι δεν κολλαει εδω

    Νομιζω???

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου κανει εντυπωσιν αυτος ο σχολιαστης με το ψευδωνυμον (The Bloopers Team) που σχολιαζει σε καθε μια αναρτηση του Blog σας.
    Απο τα επι το πλειστον χυδαια και αντιδραστικα σχολια που κανει εχω διαπιστωσει οτι μαλλον ειναι διανοητικα καθυστερημενος.
    Αλλα επι πλεον αρχιζω να πιστευω οτι καθεται μονιμα μπρος απο τον υπολογιστη του καθηλωμενος σε αναπηρικη καρεκλα διοτι πιθανως να ειναι και σωματικως αναπηρος.
    Τον λυπουμαι ειλικρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Γιαυτό ο πανβλάκας ΣΑΚΑΤΗΣ blooper team....ΒΑΡΕΣΕ ΜΠΙΕΛΑ.
    ΣΕΛΗΝΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ
    ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ
    Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 104 % κανονικά πρέπει να πέσουν τόσο μαλάκες που είναι οι περισσότεροι έλληνες και αντί για μυαλό έχουν στο κεφάλι τους σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από Σκιάθο με αγάπη!!!!



    Λοιπόν: Ενικός αριθμός, Σαγιάν
    Πληθυντικός αριθμός, Σάγιανιμ


    Ο όρος αυτός χρησιμοποιείται για τους εβραίους (είναι δικός τους όρος) οι οποίοι ζουν εκτός αυτής της τρομοκρατικής γιάφκας στην Μέση Ανατολή που οι ίδιοι ονομάζουν κράτος τού ισραήλ.
    Το ισραηλ είναι μη ανεγνωρισμένο από τα περισσότερα κράτη στον κόσμο καθ’ ότι δημιουργήθηκε με γενοκτονία εις βάρος του Παλαιστινιακού Λαού με τις πλάτες Εγγλέζων, Αμερικανών και άλλων ξεπουλημένων τομαριών.
    Αλλά και μεγάλος αριθμός κρατών πού το αναγνώρισαν το έκαναν για οικονομικούς και μόνον λόγους.
    Είναι φανερό ότι η Ανθρωπότητα δείχνει με τον ένα η άλλο τρόπο την απέχθεια που έχει για αυτό το τρομοκρατικό συνοθύλευμα της Μέσης Ανατολής.

    Έχουνε λοιπόν και υπουργείο εξωτερικών οι εβραίοι του Ισραήλ (εδώ γελάνε λίγο) με υπουργό εξωτερικών έναν αλήτη ο οποίος πριν μερικά χρόνια ήταν μπράβος σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στη Ρωσία.. Αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας επανειλημμένα έχει δηλώσει δημοσίως ότι όλοι οι Άραβες της Παλαιστίνης πρέπει να εξαφανιστούν.
    Ο κ. Λίμπερμαν, λοιπόν είχε την φαεινή ιδέα σε συνεργασία με τις πρεσβείες του (σ’ όσα κράτη τον έχουν αναγνωρίσει) να εκμεταλλευτεί τους Σάγιανιμ οι οποίοι είναι διατεθειμένοι μέσω ίντερνετ (και όχι μόνο) για λιγότερο από τριάκοντα αργύρια, να υποσκάψουν, υπονομεύσουν, προδώσουν οποιαδήποτε ανθρώπινη αξία και κάθε τι νόμιμο στις χώρες που τους φιλοξενούν, συμπεριλαμβανομένης καί τής Ελλάδας, προς όφελος της τρομοκρατικής αυτής γιάφκας.

    Έτσι εξηγείται και η κατάστασης που έχουμε με αυτόν τον Blooperισκο/
    Εβραιοπουστρόνι/Σαγιάν/προβοκάτορα/υποκινητή τρομοκρατικών ενεργειών (εμπρησμό)/γνωστό και ως Λα-λάκη με τις βυσσινί γοβίτσες, εγώ προτιμώ να τον αποκαλώ IPPPPPPήγανε και γαμήσου, η και Πιπίτσα.

    Λοιπόν μη σας κάνει εντύπωση γιατί κάνει σχόλια σε κάθε ανάρτηση της ιστοσελίδας αυτής. Πέραν του ότι είναι πνευματικά άρρωστος, μάλλον είναι καθηλωμένος και αναπηρική καρέκλα.
    Και δεν είναι αυτός μόνο. Υπάρχουν κι άλλοι ελληνόφωνοι, ντροπαλοί και πανούργοι εβραίοι, που έχουν ενεργοποιηθεί στο ίνερτνετ με απώτερο σκοπό την Χάσμπαρα. (Χασμπαρα είναι ο δικός τους τρόπος επεξήγησης ενός γεγονότος, που αφορά την ισραελοχαβούζα. Μ’ αλλά λόγια περιμένουμε τους εβραίους να μας εξηγήσουν τι ακριβώς έγινε, πως και πότε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας πήραν χαμπάρι ότι είστε κλέφτες και πήραν δρόμο η τουρίστες….

    Κατακλεμμένος Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. erxetai
    peina
    diadilseis
    dr koutsouko

    etoimasou

    100.000 les
    alla mallon 500.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι κακή σας μέρα, κακό ψόφο να ‘χετε. Η Γάζα να σας τυλίξει σαν σάβανο. Μούμιες να γίνετε ταριχευμένες και να θαφτείτε στα έγκατα των πυραμίδων που φτιάχνετε από τα λεφτά που μαζεύετε. Από αρχαιοτάτων χρόνων, όχι και πολύ να μην το παρακάνουμε, επι Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας οπου εδραιώθηκε το δίκαιο που πατούν οι σεμνοί και ταπεινοί ελβετόψυχοι επιτρέπεται δια νόμου στους εβραίους της εποχής να κάνουν μόνο τρία επαγγέλματα: να είναι σαράφηδες στο δρόμο, να είναι κλόουν και ηθοποιοί στο δρόμο και να μαζεύουν τα σκουπίδια στους δρόμους. Οτι ακριβώς κάνουν και σήμερα… Και εξηγούμαι: ελέγχουν οι εβραίοι όλες τις τράπεζες της αμερικανικής αυτοκρατορίας ελέγχουν όλο το Σόου Μπιζ που είναι σε επιδέξια εβραϊκά χέρια και συνεχίζουν ακάθεκτοι να μαζεύουν όλα του κόσμου τα σκουπίδια έχοντας στην ιδιοκτησία τους τα μουσεία. Τοκογλύφοι, τσιρκολάνοι και σκουπιδιάρηδες μια ζωή, αλλά τα τελευταία χρόνια εξασκούν κι άλλο ένα επικερδές επάγγελμα: Αυτό του επαγγελματία δολοφόνου των παιδιών και γυναικών με μαντίλες. Εχουν κατσικωθεί οι εβραίοι μετά τον πόλεμο στην Παλαιστίνη, σ’ενα μικρό μέρος της στην αρχή αλλά χρόνο με το χρόνο ο Σιωνιστικός μεταστατικός καρκίνος καταβροχθίζει τα πάντα γύρω του και τρέφεται με βομβαρδισμένες σάρκες μικρών παιδιών.

    Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι.

    Καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχεται, ε; αυτοί οι συνασπισμένοι πασοκομασωνοι της αριστεράς και της γωνίας μας έχουν αλαλιάσει. Ιδια είναι η βια του πιτσιρικά με την σφενδόνα και του πρεζοναύτη με το μπαζούκας, ίδια είναι η βία των τραπεζών που ξεκληρίζουν οικογένειες που αρπάζουν τα σπίτια με την βία του παιδιού με την μολότωφ που καίει ένα υποκατάστημα ασφαλισμένο ίδια έιναι η βία με τα 26 αυτοσχέδια πυραυλάκια της χαμάς με το πυρηνικό οπλοστάσιο του ισραήλ το Ισραήλ που κάνει λαγό τον Ομπάμα χριστουγεννιάτικα μέχρι να βγάλει ο μαυρούλης την στολή του γκολγ να φορέσει την πανοπλία και να βάλει φωτιά στα περσικά τα χαλιά τα ιπτάμενα

    σε λιγο δεν θα φαίνεται χαζή η ερώτηση της ξανθιάς: ιραν η ιράκ. θα ισοπεδωθούν και τα δυο με τεράστιες τρύπες για να παίζουν γκολφ οι ναζί σιωνιστές

    Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι.

    Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι. Εγώ θα το λέω κι ας ενοχλούνται οι Δωσίλογοι της Αριστεράς και οι κωλόγριες του Πολιτικού Ορθολογισμού ότι υπάρχουν και καλοί Εβραίοι, υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί κι ότι δεν είναι σωστό να τους βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι όλους. Καλή μου κυρία,όταν έχω τον μπάτσο απέναντι και με ψεκάζει με ληγμένο εβραϊκό χυμό – Jewish juice που λέμε – θα ρωτίξω τι ζώδιο είναι και να μου δείξει την φτωχή φορολογική του δήλωση, πριν του εκσφενδονίσω την αμυντική μου μπουκάλα;

    Τελειώνουν και οι παλαιστίνιοι σιγά σιγά στην γάζα αλλά ότι και να κάνουνε οι αμερικανοεβραίοι μιλιταριστές είναι καταδικασμένοι γιατί οι εβραϊκές οικογένειες κάνουν 1 με δυο παιδιά ενώ οι μουσουλμάνοι οκτώ με δώδεκα.
    Ναζίσιωνιστές θα πεθάνουν αγάμητοι «γελια» φιδάκια


    Τζιμάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 21 Ιουλ 2009 9:54:00 μμ

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΑΜΕΑ.

    ΠΡΟΤΙΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ , ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΑΜΑΒ(ΑΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση