GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επανίδρυση του κράτους της Δεξιάς...

Aπό το http://logoplokies.blogspot.com/ . … ποινικές ρυθμίσεις για την κουκούλα , αυτεπάγγελτη δίωξη για περιύβριση αρχής, ανεξέλεγκτη λειτο...

Aπό το http://logoplokies.blogspot.com/
.
… ποινικές ρυθμίσεις για την κουκούλα , αυτεπάγγελτη δίωξη για περιύβριση αρχής, ανεξέλεγκτη λειτουργία στις κάμερες – χαφιέδες, άρση απόρρητου των επικοινωνιών, λήψη, ανάλυση και αρχειοθέτηση DNA, ονομαστικοποίηση καρτοκινητών, επιχείρηση τρομοκράτησης και φίμωσης των blogs…
Η ψήφιση και η εφαρμογή μέτρων, που πλήττουν τα δικαιώματα όλου του λαού, όλων των πολιτών, είναι ίδιον των ανίκανων και των αδέξιων, δηλαδή των Δεξιών!...

13 σχόλια

  1. Aυτά συμβαίνουν όταν και η δικαιοσύνη ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μην παραλείψετε και τους θόδωρες. Η συμβολή (και η εμβολή) του στους Καραμανλήδες υπήρξε καθοριστική.

    Η χώρα αυτή που δεν θεσμοθετεί το σύμφωνο συμβίωσης και δεν νομιμοποιεί τους γάμους των ομοφυλοφίλων, καθιέρωσε δια του "εθνάρχη" της (του "εθνάρχη¨υπό Φ. Γκυζίκη) ΠΡΩΤΗ στον κόσμο, την πολιτική πουστιά και το δεξιό ξεκωλιαριλίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποινικές ρυθμίσεις για την κουκούλα ,
    ==
    Καψιμο στην πλατεια Συνταγματος του αλητη κουκουλοφορου,που σπαει και καιει γιατι ξερει οτι δεν θα τιμωρηθει.

    αυτεπάγγελτη δίωξη για περιύβριση αρχής,
    ==
    Αυτο ισχυε ισχυει και θα ισχυει εις τον αιωνα τον απαντα.
    Μηπως θυμασαι ποσοι βρεθηκανε φυλακη επειδη .."περιυβρισανε" τον ελληνοπολωνο μινεικο παπανδρεου επι της εποχης της παντοδυναμιας του??

    ανεξέλεγκτη λειτουργία στις κάμερες – χαφιέδες,
    ==
    Αν προκειται για εξιχνιαση εγκληματων ΝΑΙ.

    άρση απόρρητου των επικοινωνιών, λήψη,
    ==
    Απο ποτε ισχυει το "απορρητο των τηλεπικοινωνιων"??
    Με εντολη εισαγγελλεα αρεται αυθημερον.
    Νυχτωμενος εισαι αλητη..

    ανάλυση και αρχειοθέτηση DNA, ονομαστικοποίηση καρτοκινητών,
    ==
    Σωστα μετρα .

    επιχείρηση τρομοκράτησης και φίμωσης των blogs…
    ==
    Εδω ΟΧΙ.
    Οχι στη φιμωση των μπλογκς.

    νινιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κώστας Καραμανλής, ανάξιος επίγονος αξίου προγόνου.

    Ο "εθνάρχης" έγλειφε το παλάτι.
    Ο μπουχέσας γλείφει τον Παυλίδη.

    Ο "εθνάρχης" είχε πυγμή με τους αντιπάλους του. Χριστοπαναγίες, γαμωσταυρίδια, εξορίες, άμα "λάχαινε" και κανένας δύσκολος, έπεφτε Γκοτζαμάνης και τον καθάριζε.
    Ο μπουχέσας στέλνει τον Μαρκογιαννάκη για οδηγίες και πίπες στους χρυσαυγίτες, και ψεκάζει με δακρυγόνα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Ο "εθνάρχης" είχε αρχίδια στην ΚΥΠ. Είχε το αρχίδι τον μετέπειτα πραξικοπηματία Παπαδόπουλο.
    Ο μπουχέσας ακόμα ψάχνει για επίορκα αρχίδια μέσα στους δικαστικούς.

    Ο εθνάρχης είχε ένα θόδωρα στο μπάνιο. Αμα έπεφτε το σαπούνι, ξέρανε ποιος θα σκύψει να το πιάσει.
    Ο μπουχέσας δεν το έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Κοσμηματοπώλης; Ζαχόχοντρος; Μήπως -μεταφορικά- ο εκάστοτε θόδωρας που αναλαμβάνει να τον επικοινωνήσει;

    Ο "εθνάρχης" ορκίστηκε από τον "πρόεδρο" της "δημοκρατίας" στρατηγό της προδοσίας Φαίδωνα Γκυζίκη.
    Ο μπουχέσας δεν ορκίστηκε παρά μόνο στον Εφραίμ. Μετά έσκυψε και του φίλησε το κατουρημένο σώβρακο.

    Ο "εθνάρχης" είχε φρύδια!
    Ο μπουχέσας έχει αρχίδια (στην συμμορία που αποκαλεί κυβέρνηση).

    Ο "εθνάρχης" είχε το ίδρυμα δικτατορίας (που το λένε δημοκρατίας για ξεκάρφωμα).
    Ο μπουχέσας έχει την "επανίδρυση" που την λέει δημοκρατία για ξεκάρφωμα.

    Ανάξιος επίγονος...

    Κι αν ο "εθνάρχης" τη γλύτωσε τη φυλακή για τις μαλακίες του, τον μπουχέσα τον βλέπω να σαπίζει στο Κορυδαλλό. Γιατί ο θείος έκανε τα βήματα του Σουφλιά. Αθόρυβα.
    Αυτός εδώ είναι και άπληστος, αλλά και μαλάκας! Φαίνεται όταν κλέβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΦΙΛΑΡΑΚΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΕΙΣ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΑΛΛΑΞΕ.... ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΠΛΟΚΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ.

    ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΤΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ τ-Ζώον (10:22:00 πμ)

    Φασίστας καλός, μόνο νεκρός.

    Θεραπεία:
    Σκουριασμένο κονσερβοκούτι, σκίσιμο από κάτω προς τα πάνω, χάραγμα δεξιά κι αριστερά στο λαιμό και στην πηγάδα επιτόπου.

    Χτυπήσου τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...αποθάρρυνση και ανία…κακή ενέργεια...θανατική ασφυξία…φως από πουθενά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H ηγεσία της Νέας Δυστυχίας επιμένει να επιδίδεται σε μικροκομματικά παιχνίδια και σε συγγραφή σεναρίων πολιτικής φαντασίας.
    ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ απ όλα η σκέψη να μη ληφθούν το φθινόπωρο τα σχεδιαζόμενα φοροεισπρακτικά μέτρα και να κρατηθεί η κυβέρνηση στην εξουσία μέχρι την άνοιξη, με την ελπίδα ότι θ αντιστρέψει το κλίμα, θ αξιοποιήσει την προπαγανδιστική εκστρατεία της σε βάρος του ΠΑΣΟΚ για την πρόκληση πρόωρων εκλογών και θα κερδίσει εκείνη τις εκλογές, οπότε θα έχει τη δυνατότητα να πάρει στη συνέχεια τα σκληρά μέτρα λιτότητας που έχει προγραμματίσει.

    ΕΙΝΑΙ προφανές ότι ο πνιγμένος ευτραφής ''ακαταλληλότερος''από τα μαλλιά του πιάνεται, μια και είναι πολλές οι υπερβάσεις γεγονότων και καταστάσεων, τις οποίες έχουν κάνει σεναριογράφοι της Ρηγίλλης και του Μαξίμου. Και σημαντικότερη εξ όλων είναι η ψευδαίσθηση που εξακολουθεί να τους διακατέχει ότι η απόφαση του ΠΑΣΟΚ να προκαλέσει εκλογές με την ευκαιρία της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας θ αποβεί εκλογικά σε βάρος του.

    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ άλλη είναι. Και όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, μειώνεται συνεχώς το ποσοστό εκείνων που επιθυμούν να εξαντλήσει η κυβέρνηση την τετραετία. Δημοσκόπηση μάλιστα της περασμένης Κυριακής έδειξε ότι οι επιθυμούντες την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ανέρχονται στο 56%.

    ΜΕ ΒΑΣΗ την τάση αυτή αλλά και τη διαφαινόμενη ανικανότητα της κυβέρνησης ν ανατρέψει την κατάσταση που έχουν δημιουργήσει οι πράξεις και οι παραλείψεις της, είναι περισσότερο από βέβαιο ότι την άνοιξη θα είναι συντριπτική η πλειονότητα εκείνων που όχι μόνο δεν θα διαφωνούν με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αλλά θα τη βλέπουν και ως επιτακτική λύση ανάγκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καταργηση ανωνυμιας καρτοκινητων ΑΜΚΑ Καμερες παντου
    και λυθηκαν τα προβληματα παγκοσμιως ............
    Προταση ΚΑΜΕΡΕΣ μεσα και εξω απο το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
    σε συνεχη LIVE 24ωρη αναμεταδοση για να παρακολουθει
    οποιος Ελληνας πολιτης θελει τα γεγονοτα απο πρωτο χερι και την
    στιγμη που συμβαινουν Δεν ειναι τοσο δυσκολο ουτε και πολυεξοδο
    να λειτουργησουν 2 καμερες μαζι με τις εκατονταδες που μας
    παρακολουθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απο Σκιαθο με λατρεια!!!!

    @ Εβραιοπουστρονιον/Σαγιαν/αρουραιε της ισραελοχεστρας (που θελει να ονομαζεται και κρατος)/προβοκατορα κουκουλοφορε/γνωστε και ως Λα-λακη με τις βυσινι γοβιτσες.

    Καποιος ειπε οτι εισαι μαλλον καθηλωμενος σε αναπηρικο καροτσακι ρε μαλακα. Το οτι εισαι αναπηρος στο μυαλο ειναι αυτονοητο!
    Πηγαινε και σε καμμια παραλια να κανεις και κανα μπανιστηρι ρε αρχιδι.
    Φοβασαι μη στη φορμαρει κανενας;
    Πηγαινε στο τριτο λιμανακι στη Βουλιαγμενη. Εκει θασαι ασφαλης.Το πολυ-πολυ να κλεισης ραντεβου για καμμια αλλαξωκολια το βραδυ.

    Φασον σ' εχει προσλαβει ο Καψαρχιδης μωρη αδερφαρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 19 Ιουλ 2009 10:20:00 πμ


    ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 19 Ιουλ 2009 11:14:00 πμ


    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΨΥΧΩΤΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ .


    ΘΕΡΑΠΕΙΑ:

    ΔΑΦΝΙ, ΥΠΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ.

    ----------------------------------

    ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ,ΑΛΗΤΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    Ο ΟΗΕ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΙΑ ΤΟΥ:



    Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2009

    Η Ύπατη Αρμοστεία δεν θα συμμετάσχει στη νέα διαδικασία ασύλου στην Ελλάδα εκτός εάν επέλθουν δομικές αλλαγές

    Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες διαπιστώνει με ιδιαίτερη ανησυχία ότι οι θεσμικές αλλαγές που υιοθετήθηκαν με το Προεδρικό Διάταγμα 81/2009 δεν εξασφαλίζουν επαρκώς μια δίκαιη και αποτελεσματική διαδικασία αναγνώρισης του καθεστώτος του πρόσφυγα στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διεθνή και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

    Το νέο Προεδρικό Διάταγμα αποκεντρώνει τη λήψη αποφάσεων για τα αιτήματα ασύλου σε πρώτο βαθμό σε πάνω από 50 αστυνομικές διευθύνσεις ανά την επικράτεια, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρές ελλείψεις σε θέματα εξειδικευμένου προσωπικού, υπηρεσιών διερμηνείας και νομικής συνδρομής. Επιπλέον καταργεί την υπάρχουσα επιτροπή προσφυγών, που ήταν η αποφαινόμενη αρχή με αποφασιστική αρμοδιότητα σε δεύτερο βαθμό, διατηρώντας περιορισμένη δικαστική επανεξέταση ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, χωρίς να διασφαλίζεται έτσι το δικαίωμα σε μια «πραγματική προσφυγή». Τέλος, ο ορισμός του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης ως της αποφαινόμενης αρχής σε δεύτερο βαθμό για εκείνες τις προσφυγές των οποίων η εξέταση εκκρεμεί, δεν θα συμφωνούσε με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που απαιτεί ένα όργανο ανεξάρτητο από αυτό που αποφασίζει σε πρώτο βαθμό.

    «Οι νέες αυτές εξελίξεις είναι πιθανό ότι θα καταστήσουν την προστασία στην Ελλάδα ακόμα πιο δύσκολη για εκείνους που τη χρειάζονται», δήλωσε ο Laurens Jolles, Περιφερειακός Αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας.

    Με βάση τα παραπάνω, στο παρόν στάδιο η Ύπατη Αρμοστεία δεν μπορεί να συμμετάσχει τόσο στις Γνωμοδοτικές Επιτροπές Προσφύγων για την εξέταση των αιτημάτων ασύλου σε πρώτο βαθμό, όσο και στις γνωμοδοτικές επιτροπές για την εξέταση των περίπου 30.000 προσφυγών που εκκρεμούν σε δεύτερο βαθμό.

    Στην περίπτωση που οι Ελληνικές αρχές κινηθούν στο μέλλον στην κατεύθυνση δομικών αλλαγών που να διασφαλίζουν μια δίκαιη και αποτελεσματική διαδικασία αναγνώρισης του καθεστώτος του πρόσφυγα, η Ύπατη Αρμοστεία θα ήταν έτοιμη να εμπλακεί πλήρως και να αναλάβει έναν αποτελεσματικό ρόλο στο πλαίσιο της διαδικασίας ασύλου στην Ελλάδα.

    Η Ύπατη Αρμοστεία θα συνεχίσει τη στενή της συνεργασία με τις Ελληνικές αρχές όσον αφορά την εκπαίδευση και κατάρτιση, την παροχή τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης και νομικής συμβουλευτικής, την παρακολούθηση της διαδικασίας αναγνώρισης του καθεστώτος του πρόσφυγα όπως αρμόζει στο ρόλο της, και την υποβολή προτάσεων και συστάσεων προς την Κυβέρνηση για μελλοντικές βελτιώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση