GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος κερδίζει και ποιος χάνει...

Ο απόηχος μιας δημοσιογραφικής σύγκρουσης και η εφαρμογή της νομοθεσίας περί Τύπου... . Από τον Χρήστο Μπουκάτη . H διαμάχη των δημοσιογρά...

Ο απόηχος μιας δημοσιογραφικής σύγκρουσης και η εφαρμογή της νομοθεσίας περί Τύπου...
.
Από τον Χρήστο Μπουκάτη
.
H διαμάχη των δημοσιογράφων Χρήστου Ράπτη και Γιάννη Παπαγιάννη αποτελεί από χθες, με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε ο πρώτος σε βάρος του δεύτερου για συκοφαντική δυσφήμηση κλπ και τα συμπαρομαρτούντα της στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, ένα από τα κυρίαρχα θέματα συζήτησης στους δημοσιογραφικούς και όχι μόνο χώρους.
Η υπόθεση έχει προφανώς πολλές πτυχές. Ανεξάρτητα από το περιεχόμενο της δικαστικής διένεξης και την όποια έκβασή της, ωστόσο, το ευρύτερο ζήτημα που επανέρχεται συνδέεται με τη νομοθεσία περί Τύπου και την εφαρμογή της. Σίγουρα οι δημοσιογράφοι δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι υπεράνω νόμου. Όμως πόσο συμβαδίζει με μια σύγχρονη αντίληψη για τη δημοκρατία η διατήρηση για τα αδικήματα Τύπου -η αποστολή του οποίου συνδέεται άμεσα με το αγαθό της ενημέρωσης- του υφιστάμενου καθεστώτος της αυτόφωρης διαδικασίας και του τυποκτόνου νόμου με τις εξοντωτικές ποινές μέσω των αγωγών; Με ψυχραιμία, ας σκεφτεί ο καθένας αυτό το ερώτημα και ας βάλει τον εαυτό του σε διαφορετικό κάθε φορά ρόλο.
Η ποιότητα της ενημέρωσης είναι ασφαλώς ένα ζήτημα, αλλά αίγουρα αυτή δεν...
βελτιώνεται με κατασταλτικούς μηχανισμούς. Κι αν η κυβέρνηση τρίβει με όλα αυτά τα χέρια της (είτε γιατί αποκτά εν δυνάμει ρόλο παρασκηνιακού διαιτητή είτε γιατί "νομιμοποιείται" να προχωρήσει σε αυστηρότερες ρυθμίσεις στο πλαίσιο της πολιτικής "νόμος και τάξη" εκμεταλλευόμενη και το γενικότερο κλίμα δημοσιογραφικής ανυποληψίας) όλοι οι άλλοι οφείλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Να αντιληφθούν τη σχετικότητα των πραγμάτων, να προσεγγίσουν με ενσυναίσθηση και ωριμότητα τα δεδομένα και να σκεφτούν ποιοι είναι οι πραγματικά κερδισμένοι και οι πραγματικά χαμένοι απ΄αυτές τις ιστορίες.

15 σχόλια

  1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ...

    ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ !!

    ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΒΑΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΞΑΤΕ "ΨΗΛΟΜΥΤΕΣ" !!

    ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!

    ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΩKΤΕΣ" ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ!!

    OTAN KATEBOYN 100.000 ΣTO ΣYNTAΓMA AMEΣΩΣ ΘΑ ΓINOYN EKLOΓES!!

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!!

    9 Ιουλ 2009 10:39:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σασ περιμενουν και αλλα δεινα

    θα σας στιψουν οι δεξιοι ωσπου να γινετεε ρουφια νοι τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ...

    ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ !!

    ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΒΑΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΞΑΤΕ "ΨΗΛΟΜΥΤΕΣ" !!

    ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!

    ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΩKΤΕΣ" ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ!!

    OTAN KATEBOYN 100.000 ΣTO ΣYNTAΓMA AMEΣΩΣ ΘΑ ΓINOYN EKLOΓES!!

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!!

    9 Ιουλ 2009 10:39:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η βροντερή παρουσία (ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ) ανάγκασε το κράτος να ανασκουμπωθεί και να στείλει εσπευσμένα τον υφυπουργό κο Μαρκογιαννάκη στις 11!!!!! το βράδυ να μιλήσει με τους κατοίκους!---------------
    =======================

    ΤΟ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!

    ΜΟΝΟ Η ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ...

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ??

    ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!!

    10 Ιουλ 2009 9:14:00 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

    ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΑΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ...

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

    10 Ιουλ 2009 9:19:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να γινει τησ βαστιλλησ τωρα....γιατι μετα δεν θα γινεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δώρο στον καραμανλάκη! Από τα ΝΕΑ, Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009, στήλη Ριπές.

    ΔΥΟ διαμετρικά αντίθετα μεταξύ τους πρόσωπα δείχνει αυτές τις ημέρες η πολιτιστική πολιτική της χώρας.

    1) ΤΟ ένα είναι αυτό που εγκαινιάζει το Νέο Μουσείο Ακρόπολης. Ένα παγκόσμιο πολιτιστικό γεγονός, που έγινε αντικείμενο θαυμασμού από ειδικούς και επιστήμονες, πόλος έλξης τουριστών στη χώρα.

    Παρακάτω παρακάτω παρακάτω,…..

    2) ΤΟ μουσείο του Ηρακλείου Κρήτης, για παράδειγμα, ένα από τα σημαντικότερα του κόσμου και δεύτερο σε αριθμό επισκεπτών ελληνικό μουσείο, παραμένει κλειστό από τον Νοέμβριο του 2006, στο όνομα της ανακαίνισης………………! Που είσαι Θεέ;
    ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΔΙΩΧΤΕΙ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ

    ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ o mperloyskoni ΚΑΙ ΓΙΑ "ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΞΩΘΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ" ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...

    ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΓΙΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑ...

    Ο ΓΙΟΥΣΟΥΦΙΣΜΟΣ ΞΑΝΑΖΕΙ!!

    10 Ιουλ 2009 9:11:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Καλογιαλισμένε Υπουργέ Υγείας, εσύ δεν μας διαβεβαίωνες ότι η Ελλάδα είναι πλήρως θωρακισμένη απέναντι στην καινούρια γρίπη;
    Ή ήτανε το φάντασμα σου;
    Και τώρα μας μιλά και για θανάτους άχρηστε!
    Κοίταξε να περάσεις το νόμο σου που αθωώνει τις κλεψιές και άλλες ανομίες στον χώρο της δημόσιας υγείας, γιατί σε αυτό τουλάχιστον είσαι ικανός, και μόνο που το σκέφτηκες δείχνει τι είσαι…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ή ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.
    Τώρα που άρχισαν να βγαίνουν οι βρωμιές του Γιωργάκη και των «συντρόφων» του τα πράσινα blogs προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ BLOGGERS:
    1. Ο Τσουκάτος έχει παραδεχθεί ότι μετέφερε παράνομα λεφτά της Ζίμενς στο πασόκ. Οι ταμίες στην αρχή λέγανε ότι δεν ξέρουν τίποτε, μετά είπανε ότι μπορεί αλλά δεν θυμόμαστε. Το πασόκ παρουσίασε κάτι χειρόγραφα μπακαλο-τέφτερα που ήταν τα αρχεία του, λέει. Μας πείσατε, κύριοι, ωραία έρευνα κάνατε. Εάν ο Γιωργάκης επιμείνει ότι το πασόκ δεν έπαιρνε παράνομα λεφτά, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι ο Τσουκάτος θα πάει μέσα. Εάν θέλει να σωθεί θα πρέπει να μιλήσει.
    2. Ο Πάγκαλος παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος έπαιρνε μεγάλα ποσά από επιχειρηματίες και τα μετέφερε στο πασόκ, λέει όμως ότι δεν τα θεωρεί παράνομα, παρόλο που ξέρει ότι είναι. Κανένας εισαγγελέας δεν τόλμησε να επιληφθεί, προφανώς ξέρει ότι θα τον ρημάξουν στη συκοφαντία τα ιδιωτικά Γιωργοκάναλα, σαν το Σανιδά.
    3. Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γοωργάκη, έχει παραδεχθεί στον ανακριτή ότι πήρε μίζα 6,7 εκατομμύρια ευρώ για το άχρηστο C4I που μας κόστισε 255 εκατομμύρια ευρώ. Τα κανάλια και οι εφημερίδες έχουν αποσιωπήσει ΕΝΤΕΛΩΣ το θέμα, σαν να μην υπάρχει.
    4. Ο σοβαροφανής λιμοκοντόρος Παπακωνσταντίνου, που ήταν στο Δ.Σ. του ΟΤΕ και θα μπορούσε να αναδιαπραγματευθεί τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά του 67 εκατομμυρίων ευρώ δεν απαντάει κάν στις ερωτήσεις που του γίνονται για το θέμα. Μέχρι πρόσφατα έκρυβε ακόμη και τη θητεία του στον ΟΤΕ, αναρωτιέμαι γιατί.
    5. Την περασμένη εβδομάδα ασκήθηκε ποινική δίωξη στον έτερο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, πρώην Γενικό Διευθυντή του Πασόκ, για τα εκατομμύρια που χάθηκαν από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (διόδια), λόγω πλαστογραφιών και απάτης σε βάρος του δημοσίου. Τα κανάλια και τα πράσινα blogs έθαψαν το θέμα, εντελώς.
    6. Η πλειοψηφία των προφυλακισμένων για τη σκανδαλάρα Ζίμενς ήταν μέλη του πασόκ, που μάλιστα έβαλε συνήγορους υπεράσπισης τους γνωστούς Τσοβόλα (πρώην υπουργό πασόκ) και Ματζουράνη (πρώην Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου πασόκ). Ο Γιωργάκης όμως λέει ότι το σκάνδαλο είναι Νεοδημοκρατικό, δηλαδή ο Τσοβόλας και ο Ματζουράνης είναι κρυφο-νεοδημοκράτες;
    7. Ο Γιωργάκης προσπάθησε απεγνωσμένα να στείλει το σκάνδαλο Ζίμενς στη Βουλή για να θαφτεί στα γρήγορα, πριν προλάβουν να αποκαλυφθούν οι προσωπικές μαρτυρίες και οι κινήσεις των λογαριασμών. Αυτό και αν είναι ένδειξη ενοχής, αυτό και αν είναι απόδειξη θράσους.
    8. Όταν συνελήφθη η οικογένεια του καραβέλα, οι πασόκοι φοβήθηκαν μήπως αυτός αναγκαστεί να γυρίσει, γι’ αυτό έβαλαν τα κανάλια να λένε τις ψευτο-συναισθηματικές ανοησίες που έλεγαν (για τα κοριτσάκια με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ). Πάλι η Ν.Δ. έφταιγε, γενικώς.
    9. Χριστοφοράκος, τι να πεί κανείς; Ο τύπος αιφνιδίασε το Ζαγοριανό και την έκανε για να δικαστεί στη Γερμανία, που είναι χαμηλές οι ποινές. Η δικαιοσύνη έστειλε δύο εντάλματα σύλληψης και Έλληνες ιδιωτικούς ντετέκτιβ που τον βρήκαν και έτσι συνελήφθη. προσπαθούμε να τον φέρουμε να δικαστεί στην Ελλάδα και το πασόκ προτείνει να του χαμηλώσουμε την ποινή για να «μιλήσει». Και πώς εμείς ξέρουμε ότι θα πεί αλήθειες, αν θα κρύψει αλήθειες, ή θα πεί ψέματα; Θα βασιζόμαστε στη μαρτυρία ενός ανθρώπου, που ξέρει πολύ καλά ότι εάν δεν πεί αυτά που πρέπει υπάρχει και «η Σέχτα»; Και νομίζω ότι οι περισσότεροι υποπτευόμαστε ποιοι είναι πίσω από τη Σέχτα (βλέπε 17 Νοέμβρη).
    10. ΟΜΩΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ. Είναι ντροπή να παίρνει τον ίδιο δρόμο που έχουν πάρει τα ιδιωτικά κανάλια και οι εφημερίδες. Δηλαδή, να χρηματοδοτείται για να λέει μισόλογα, να κρύβει αλήθειες, να συκοφαντεί και να μπερδεύει επίτηδες τα σημαντικά με τα επουσιώδη.. Οι πιο ύποπτοι μηχανισμοί παραπληροφόρησης είναι τα blogs που δεν δημοσιοποιούν σχόλια (πχ. troktiko) και αυτά που τα δημοσιοποιούν πολλές ώρες μετά (πχ, press-gr). Το άτιμο το χρήμα, βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 1789

    Η ΠΤΩΣΗ ΤΗς ΒΑΣΤΙΛΛΗς

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με μαζικες διαδηλωσεις!!

    Μονο ενας μπορει να σας σωσει...ο δρ κουτσουκος...μπορει να ριξει την δεξια σε 3 βδομαδες με εισαριθμες συγκεντρωσεις 90.000 πολιτων.θα γινει της Βαστιλλης!!
    Μονο ετσι θα γινουν εκλογες...
    παρτε το χαμπαρι...μην περιμενετε κανενα Μαρτη...τον Μαρτη θα ειναι πολυ αργα ......για δακρυα Στελλλαα!

    10 Ιουλ 2009 12:41:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οι δεξιοι θα σας την ξανα πεσουν ωσου να γινετε γιουσουφηδες!!

    μονο ο δρ κουτσουκος και ο λαος θα σας σωσει!!

    ολοι στον αγωνα!!

    ορματε αδερφια!!
    νυν υπερ παντων ο αγων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ
    Άπαιχτος είναι ο γιός της κυρίας Τσάντ.
    Είναι ο Γιωργάκης, ο Αϊνστάϊν, που μετά από 58 χρόνια πάνω στον πλανήτη δεν κατάφερε ακόμη να μάθει ακόμη ποδήλατο.
    Μετά πήγε για κανό στο Σχοινιά και χάθηκε για τρείς ώρες (πώς μπορεί κάποιος να χαθεί όταν τον περιτριγυρίζουν καμιά δεκαριά άτομα της προσωπικής του ασφάλειας, είναι κατόρθωμα). Είδες ο αριστούχος;
    Πάει το βράδυ του Πάσχα να ανάψει το κερί στην Πάρο και το βάζει στο μανουάλι ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ. Εύγε γιγαντο-τεράστιε, θα πάς μπροστά.
    Ευτυχώς που έρχονται και εκλογές για να τον ψηφίσουμε πρωθυπουργό, είμαστε σίγουροι ότι, με ΤΕΤΟΙΑ πνευματική υποδομή, θα μείνει αξέχαστος στην πολιτική ιστορία της χώρας. Φτού, φτού!
    Εμπρός λοιπόν, ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ
    ΑΛΗΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥ.

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
    ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΟΛΚ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    Λ Ε Ρ Ε Σ .....ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση