GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μπλόκο" σε αεροσκάφος για την Κωνσταντινούπολη...

Οι Τούρκοι δεν έδωσαν άδεια για πτήση από το Ηράκλειο . Από το Iraklio web radio http://irakliowebradio2.blogspot.com/ / (από ΤΟΛΜΗ) . Ματα...

Οι Τούρκοι δεν έδωσαν άδεια για πτήση από το Ηράκλειο
.
Από το Iraklio web radio
http://irakliowebradio2.blogspot.com/ /
(από ΤΟΛΜΗ)
.
Ματαιώθηκε, για αδιευκρίνιστους λόγους, πτήση της Αegean με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, μετά από την άρνηση των τουρκικών αρχών να χορηγήσουν άδεια εκτέλεσης της πτήσης.
Αυτή η εξέλιξη σήμανε την πλήρη ανατροπή των καλοκαιρινών διακοπών για τους επιβάτες της πτήσης, η οποία ήταν προγραμματισμένη να απογειωθεί από τον αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στις 2.50 τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Το αεροσκάφος είχε...

ναυλωθεί από τουριστικά γραφεία από το Ηράκλειο, στο πλαίσιο πακέτων διακοπών.
Πληροφόρηση: Ωστόσο, όπως με έκπληξη πληροφορήθηκαν τόσο οι επιβάτες όσο και οι εκπρόσωποι των τουριστικών γραφείων, η πτήση Α34880 για Κωνσταντινούπολη ακυρώθηκε, αφού δεν έλαβε τη σχετική άδεια εκτέλεσης πτήσης από τις αρχές της γείτονος χώρας. Η σχετική πληροφόρηση έλαβε χώρα περίπου στις 5 το πρωί με την ανάγνωση ανακοίνωσης και ενώ οι μισοί εκ των επιβατών είχαν προηγουμένως προχωρήσει σε check in.
Η εταιρία της Aegean Airlines δεν ήταν σε θέση να παρέχει περισσότερες πληροφορίες για τα ακριβή αίτια άρνησης των τουρκικών αρχών, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο περιστατικό συμβαίνει για πρώτη φορά. Για τους ταλαιπωρημένους και «άτυχους» επιβάτες δόθηκε εναλλακτική λύση, την οποία περίπου οι μισοί από αυτούς αποδέχτηκαν.
Ταξίδεψαν με άλλη πτήση για το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, και από εκεί επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία και ταξίδεψαν οδικώς έως την Κωνσταντινούπολη. Αυτή η εναλλακτική ήταν χαμηλότερης οικονομικής αξίας, όμως προτιμήθηκε μπροστά στην συνολική ματαίωση του προγραμματισμένου ταξιδιού προς την Πόλη.

8 σχόλια

  1. Οποιος γαμεί τον Αύγουστο, περνάει κακό χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια οι Τούρκοι προχώρησαν στην ακύρωση,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Τουρκοι για μια ακομη φορα εδειξαν την προτογονη συμπεριφορα τους.
    Εγω πιστευω οτι ειναι καλυτερο να τους αγνοουμε σαν να μην υπαρχουν. Οσο τους αγνοουμε τοσο αυτοι θα τρελαινονται και θα σκυλιαζουν (εννοω τους τουρκους στρατηγους).
    Η Τουρκοι στρατηγοι εδω και καιρο προσπαθουν να προκαλεσουν την Ελλαδα και να μπουνε σε οποιαδηποτε διαμαχη με εμας προκειμενου να αποφυγουν απο τα εσωτερικα τους προβληματα οπως το σκανδαλο Εργκενεκον. Με λιγα λογια να στρεψουν αλλου την τουρκικη δημοσιοτητα η και ακομη να ριξουν απο την Κυβερνηση τον Ερντογκαν που εδω και καιρο τον εχουν στην μπουκα.
    Ολες αυτες οι βλακειες οπως και οι παραβιασεις στο Αιγαιο ειναι κολπα των Τουρκων στρατηγων.
    Καλο θα ηταν η Ελλαδα να μην εμπλακει αλλα παρολα αυτα να στηριζει την Ευρωπαικη προοπτικη της Τουρκια (που πρακτικα σημαινει αποδυναμωση των Τουρκων στρατηγων στην Τουρκια).
    Ο Ερντογκαν εδω και καιρο προσπαθει να εκσυγχρονισει αλλα και να βελτιωσει τις σχεσεις της Τουρκιας με τους γειτονες αλλα εχει απο πισω τους στρατηγους που οπως ειναι γνωστο μπορουν οποιαδηποτε στιγμη να ριξουν την Κυβερνηση με το αιτιολογικο οτι ο Πρωθυπουργος της δεν επραξε το σωστο (υπαρχει και σχετικος νομος στην Τουρκια που το επιτρεπει).

    Γι αυτο υπομονη!
    Με την υπομονη μας δεν βοηθαμε μονο τον εαυτο μας αλλα και τους Τουρκους πολιτες που ειναι ομηροι των στρατηγων τους.
    Ο καιρο θα δειξει οτι εχουμε δικαιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ , ΜΑΛΙΣΤΑ

    ΠΕΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ

    ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ

    ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΙΝΟ ΣΕ ΚΑΝΑ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΥΛΙΑΣΟΥΝ

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΕ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΥΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟ ΕΣΥ ΑΓΝΟΕΙΣΕ ΤΟΥΣ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ? ΦΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΑΓΙΠ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΩΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ

    ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΤΛ

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ 1996 ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ .... ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά να πάθουν, αφού προτιμούν την Τουρκία από την Ελλάδα για διακοπές. Και δίνουν και τα λεφτά τους και τρώνε και ξύλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KALA NA MAS KANOY OI TOYRKOI RE PAIDIA.

    SE FIGO 8A PETENE PANO APO THN BOYLH KAI OI EDV POLITIKOI MAS THN MONH EGNIA POY 8A EXOYN POS 8A EKLEGOYN GIA NA TAKONOMISOYN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω μόνο θα πω καλά να πάθουν.
    Χαθηκαν αλλα μέρη να πάνε?
    εχει στηθεί ένα καλό πηγαινε έλα με την αγια σοφια, τη σμύρνη και όλα τα υπόλοιπα....
    Ας πρόσεχαν.....Τοσο απλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρός 28 Ιουλ 2009 8:14:00 μμ

    Απο αυτά που γράφεις και μόνο φαίνεται ότι είσαι μετα βίας είτε απόφοιτος Δημοτικού είτε ένας 12-χρόνος.
    Μην φοβάσαι από τους Τούρκους, αυτοί μας φοβούνται περισσότερο.
    Μην φοβάσαι αγοράκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση