GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Β. Πολύδωρας λύνει τη σιωπή του...

...και διορθώνει το Press-gr: "Δεν τοποθέτησα εγώ τον Ι. Κοραντή στην ΕΥΠ..." Μέσα σε χρόνο - ρεκόρ ο πρώην υπουργός (και φανατικ...

...και διορθώνει το Press-gr: "Δεν τοποθέτησα εγώ τον Ι. Κοραντή στην ΕΥΠ..."

Μέσα σε χρόνο - ρεκόρ ο πρώην υπουργός (και φανατικός, όπως αποδυκνείεται αναγνώστης μας) Βύρων Πολύδωρας (ο οποίος παραμένει, γενικά, "σιωπηλός" εδώ και καιρό για τα δημόσια πράγματα της χώρας), μας έστειλε e-mail με το οποίο διορθώνει τις πληροφορίες (διαβάστε εδώ) του Στάθη Παλαιολόγου (αχ, βρε Στάθη...) ότι ο παραιτηθείς διοικητής της ΕΥΠ Ι. Κοραντής τοποθετήθηκε επί των δικών του ημερών στο υπουργείο Δημ. Τάξης. Η αλήθεια όντως είναι .ότι ο κ. Κοραντής τοποθετήθηκε το Νοέμβριο του 2004 ενώ ο κ. Πολύδωρας ανέλαβε υπουργός Δημ. Τάξης το 2006.
(Ελπίζουμε να μην θεωρεί ως συκοφαντική την αναφορά ότι η τοποθέτηση του κ. Κοραντή είχε γίνει κατόπιν "εισήγησης" του κ. Μητσοτάκη - διότι δεν διαβάσαμε τίποτε άλλο σχετικό στο post του Στ. Παλαιολόγου)
Η απάντηση του κ. Πολύδωρα, όπως ακριβώς μας εστάλη:
"Απάντηση του Πρ. Υπουργ., Βύρωνα Πολύδωρα στο σημείωμα του Στάθη Παλαιολόγου σχετικά με την αλλαγή Διοικητή της Ε.Υ.Π.‏
Κύριοι του
PRESS-GR,
Τον κ. Ιω. Κοραντή δεν τον τοποθέτησα εγώ. Τον βρήκα εκεί και τον κράτησα. Είχε διαδεχθεί τον κ. Παύλο Αποστολίδη. Ήταν άξιος και ως διπλωμάτης και ως Διοικητής. Μην συκοφαντείτε, μιλώντας απαξιωτικά, προφανώς αγνοούντες πρόσωπα και πράγματα. Παρακαλώ επανορθώσατε.
Βύρων Γ. Πολύδωρας
Βουλευτής-Πρ. Υπουργός
"

13 σχόλια

  1. Ας μας πει ο Αραβαντινος,κουμπαρος του εμπορου ναρκωτικων Ζεκεριδη και αρχιδεσμοφυλακας οταν με ορθανοιχτη πορτα δραπετευσαν 90 κταρουμενοι μερα μεσημερι.

    Ο αειμνηστος αγωνιστης της Δημοκρατιας Γιαννοπουλος ειναι υπευθυνος για τη μετατροπη της Δικαιοσυνης σε υπονομο.

    Η γραμματεας του καταδικαστηκε ως εντολεας του βασανισμου της γυναικας του Παπαδια,Βελιμαχιτη.

    Η ιστορια ξεκινα με τους Αθανασοπουλο(Γιουγκοσλαυικο καλαμποκι και δημιο του Παγκρατιδη ωστε να μη γινουν ερευνες για γονο πλουσιας οικογενειας ως Δρακου του Σειχ Σου,Ασημακοπουλο ΓΓΔικαιοσυνης,την εξοντωση του εισαγγελεα στη Θεσσαλονικη Λογοθετη ο οποιος ο ανθρωπος δε μιλα πλεον γιατι ξερει οτι ΟΛΟΙ οι ανωτατοι δικαστικοι ειναι βρωμικοι.Ας θυμηθουμε και τη Γιαταγανα,την αποφυλακιση του Τουρκου Σαιτ Σαμπαν και την εξοντωση οσων δικαστικων στη Θεσσαλονικη προσπαθησαν να σταθουν στο υψος τους.
    Ας θυμηθουμε τη δολοφονια του Φλουδα και το βουλευτη της Ν.Δημοκρατιας που ηταν δικηγορος σε υποθεση μαστρωπειας που κατεληξε στην τραγικη αυτοκτονια της νεαρης Βουλγαρας που κατηγγειλε τις κτηνωδιες σε βαρος της συγκατοικου της.

    Ας θυμηθουμε τους αστυνομικους που διηυθυναν οικους ανοχης στα Λαδαδικα στη Θεσσαλονικη και ας βγει ο καθε γελοιος ΠΑΣΟΚος να μας μιλησει για διαφθορα σημερα.

    Η αστυνομια και οι δικαστικοι ειναι συνεταιροι των δις Ευρω του παραεμποριου,παλιοτερα στο Πανεπιστημιο και τωρα σε ολες τις πολεις με τους εχοντες ασυλια παρανομους μικροπολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να την δέσει πάλι τη σιωπή του γιατί μας είχε φλομώσει στις παπαριές- τύπου στρατηγός άνεμος, γράνες που φεύγουν τα νερά και ότι του κατέβαζε το κεφάλι του κάθε στιγμή- και να μας αφήσει να τον ξεχάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε προλάβατε και αντιληφτήκατε κάτι τέτοιο κύριε Πολύδωρα;



    Περιμένω απάντηση.



    Τι άλλο, πιό τρανό και πιό μεγάλο απ' αυτό, αντιληφτήκατε κύριε Πολύδωρα;


    Όχι, σ' αυτό αποκλείεται να απαντήσετε, γι' αυτό και δεν περιμένω καμιά απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί να περιμένεις από αφισσοκολλητές;
    Να παραδεχθούν αυτό που βλέπει και ένα μικρό παιδί;
    Το να επιλέξω να μην βλέπω την αλήθεια όταν δεν με "βολεύει", είναι ένας από τους πέντε μηχανισμούς αμύνης του εγώ, σύμφωνα με τον Φρόϋντ.
    Αμφισβητούν ότι ο Γιωργάκης χάθηκε με το κανό, αμφισβητούν το πέσιμο με το ποδήλατο, αμφισβητούν που έβαλε το κερί στο μανουάλι μαζί με το ποτηράκι το Πάσχα στην Πάρο (παρόλο που είναι και σε βίντεο στο youtube).
    Εάν οι κακόμοιροι οι πασόκοι είχαν την παραμικρή υγιή κριτική σκέψη θα τον είχαν πετάξει με τις κλωτσιές από το κόμμα, δεν κάνει το παιδί.
    Θα έβλεπαν ξεκάθαρα ότι είναι καθυστερημένο, η σκέψη του δεν έχει καμμία συνοχή.
    Κάποιοι το βλέπουν, αλλά τώρα είναι αργά πιά.
    Μπλέξανε και δεν μπορούν να κάνουν πίσω.
    Σπρώχνουν και ότι γίνει.
    Καλά ξεμπερδέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ !
    Λόγια τους αέρος έλεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου, όταν συναντούσε κάποιο φαφλατά που «τα ήξερε όλα». Μέσα από τη σοφία των χρόνων της , η ζωή την είχε μάθει πώς αντιμετωπίζει τους πονηρούς που έλεγαν πολλά και έκαναν λίγα, που μίλαγαν γλυκά και έκαναν τα αντίθετα.
    Μου έρχονται στο μυαλό όσα ακούω τελευταία από την παρέα του Γιωργάκη και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!
    ΤΑΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ τη στιγμή που κρύβουν το βρώμικο παρελθόν του κόμματός τους, παρόλο που ο Νο2 τότε του κόμματος, ο Τσουκάτος, τα έχει παραδεχθεί όλα. Τι σόϊ κάθαρση μπορεί να φέρουν αυτοί οι άνθρωποι; Λένε ότι το σκάνδαλο Siemens αφορά όχι μόνο το πασόκ αλλά και τη ΝΔ, τη στιγμή που η μίζες δόθηκαν για αποφάσεις που υπογράφηκαν από το πασόκ. Προσπάθησαν μάλιστα να θάψουν το θέμα φέρνοντάς το βιαστικά στη βουλή για να μην προλάβουν οι ανακριτές να μαζέψουν όλο το υλικό, ειδικά τις κινήσεις των πράσινων λογαριασμών.
    ΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ αλλά δεν μας λένε τίποτε συγκεκριμένο. Τους πήραν στο ψιλό ακόμη και οι άλλοι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές που τους λένε «δώστε μας το σχέδιό σας να σωθούμε και εμείς». Συγχρόνως, το πασόκ αυξάνει συνεχώς τα δανεικά του ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ με αποτέλεσμα να είναι το πιο υπερχρεωμένο. Καταλάβαμε, πάμε όλοι για το Ταμείο ανεργίας. Και μετά θα καθόοοοοομαστε. Αυτή είναι ζωή.
    ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, παρόλο που όλα τα ιδιωτικά κανάλια και η πλειοψηφία των εφημερίδων τους υποστηρίζουν τόσο χοντροκομμένα που σούρχεται να ξεράσεις. Όλοι αυτοί οι παντοδύναμοι επιχειρηματίες ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ τους υποστηρίζουν (και οικονομικά όπως παραδέχθηκε ο Πάγκαλος, μόνο που δεν λέει ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, για να δούμε τι παρε-δώσε έχουν με το δημόσιο οι χρηματοδότες του πασόκ);
    Θα μου πεις, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ, όταν έλθει η ώρα να κυβερνήσουν θα βρούν τις κατάλληλες δικαιολογίες.
    ΑΠΛΑ, ΜΕ ΤΣΑΤΙΖΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
    Με τσατίζει όταν καταλαβαίνω ότι με δουλεύουν και μάλιστα τόσο εξόφθαλμα.
    Τι έγινε ρε παιδιά εκεί στο πασόκ, όλοι πτυχίο από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ έχετε πάρει;
    Καλά, ο Γιωργάκης είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ της σχολής, αυτό εννοείται!
    Με τόσα ιδιαίτερα και πρακτική εξάσκηση που έκανε με τον πατέρα του σίγουρα θα σκίσει, και αυτό εννοείται.
    Ευτυχώς που το παιδί χάνει λάδια, αυτό έχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν αλεκτωρ λαλησει!!

    Σας το εχει ηδη πει ο δρ κουτσουκος οτι βαδιζουμε για στυγνη δικτατορια

    και περιεργως σιωπατε!!!

    σε ενα χρονο θα κλαιτε ομαδικα γιατι θα ειναι αργα!!

    ποιος θελετε να σας το πει? η απογευματινη??

    Κοιμηθειτε ακομα λιγο!

    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΙΞΤΟΥΣ ΒΥΡΩΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΡΙΞΤΟΥΣ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΝΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΑΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ - Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ!!

    Εισαγγελέας Παπαγγελόπουλος;;;
    Έκανα ένα google και...
    Ο Παπαγγελόπουλος ήταν προϊστάμενος της έρευνας για τις υποκλοπές!

    Δηλαδή για να καταλάβουμε: Έβαλαν τον "νεκροθάφτη" των υποκλοπών επικεφαλής της ΕΥΠ;;;
    ΚΙ ΟΜΩΣ ΝΑΙ...
    Φανταστείτε τι θάψιμο έχει να πέσει στα επόμενα cd της παρέας Βλαστού-Τρομπούκη και υπολοίπων...

    Είδατε που τα cd με τα ονοματάκια ΝΔουλήδων, επιχειρηματιών και ιδιοκτητών εταιρειών δημοσκοπήσεων σίγησαν;;; Και άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες για το τί γινόταν με τον Βλαστό την εποχή του... Ευάγγελου Γιαννόπουλου..?!

    Φανταστείτε τί έχει να γίνει τώρα με Παπαγγελόπουλο...

    Το παρακράτος αντεπιτίθεται...

    Υ.Γ.1 Αν δεν κάνω λάθος ο Παπαγγελόπουλος είναι "νεκροθάφτης" και της υπόθεσης του φακέλου της χρηματοδότησης της ΝΔ από MAYO....... Ole!!

    Υ.Γ.2 Είδατε το... βιογραφικό του Παπαγγελόπουλου από το Σόμπολο; Ούτε κουβέντα για υποκλοπές! Τίποτα! Τσιμουδιά! Μόνο γλώσσα έξω και γλύψιμο...

    Ρε ουστ! Πόσο βαθειά στα σκ@τ@ βρίσκεται αυτό το MEGA; Πόσο ανακουφίστηκαν τώρα με την παρουσία Παπαγγελόπουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,13 Ιουλ 2009 9:40:00 μμ, ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ, ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΤΙ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΚΛΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟΨΥΧΙΣΜΟ ΣΟΥ!
    ΓΡΑΨΕ ΒΡΕ Ν ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΕΙΑΝΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
    ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΑΣ??
    ΜΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ??
    ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣΚ ΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ, ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ!! ΜΑΛΛΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ή ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.
    Τώρα που άρχισαν να βγαίνουν οι βρωμιές του Γιωργάκη και των «συντρόφων» του τα πράσινα blogs προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ BLOGGERS:
    1. Ο Τσουκάτος έχει παραδεχθεί ότι μετέφερε παράνομα λεφτά της Ζίμενς στο πασόκ. Οι ταμίες στην αρχή λέγανε ότι δεν ξέρουν τίποτε, μετά είπανε ότι μπορεί αλλά δεν θυμόμαστε. Το πασόκ παρουσίασε κάτι χειρόγραφα μπακαλο-τέφτερα που ήταν τα αρχεία του, λέει. Μας πείσατε, κύριοι, ωραία έρευνα κάνατε. Εάν ο Γιωργάκης επιμείνει ότι το πασόκ δεν έπαιρνε παράνομα λεφτά, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι ο Τσουκάτος θα πάει μέσα. Εάν θέλει να σωθεί θα πρέπει να μιλήσει.
    2. Ο Πάγκαλος παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος έπαιρνε μεγάλα ποσά από επιχειρηματίες και τα μετέφερε στο πασόκ, λέει όμως ότι δεν τα θεωρεί παράνομα, παρόλο που ξέρει ότι είναι. Κανένας εισαγγελέας δεν τόλμησε να επιληφθεί, προφανώς ξέρει ότι θα τον ρημάξουν στη συκοφαντία τα ιδιωτικά Γιωργοκάναλα, σαν το Σανιδά.
    3. Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γοωργάκη, έχει παραδεχθεί στον ανακριτή ότι πήρε μίζα 6,7 εκατομμύρια ευρώ για το άχρηστο C4I που μας κόστισε 255 εκατομμύρια ευρώ. Τα κανάλια και οι εφημερίδες έχουν αποσιωπήσει ΕΝΤΕΛΩΣ το θέμα, σαν να μην υπάρχει.
    4. Ο σοβαροφανής λιμοκοντόρος Παπακωνσταντίνου, που ήταν στο Δ.Σ. του ΟΤΕ και θα μπορούσε να αναδιαπραγματευθεί τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά του 67 εκατομμυρίων ευρώ δεν απαντάει κάν στις ερωτήσεις που του γίνονται για το θέμα. Μέχρι πρόσφατα έκρυβε ακόμη και τη θητεία του στον ΟΤΕ, αναρωτιέμαι γιατί.
    5. Την περασμένη εβδομάδα ασκήθηκε ποινική δίωξη στον έτερο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, πρώην Γενικό Διευθυντή του Πασόκ, για τα εκατομμύρια που χάθηκαν από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (διόδια), λόγω πλαστογραφιών και απάτης σε βάρος του δημοσίου. Τα κανάλια και τα πράσινα blogs έθαψαν το θέμα, εντελώς.
    6. Η πλειοψηφία των προφυλακισμένων για τη σκανδαλάρα Ζίμενς ήταν μέλη του πασόκ, που μάλιστα έβαλε συνήγορους υπεράσπισης τους γνωστούς Τσοβόλα (πρώην υπουργό πασόκ) και Ματζουράνη (πρώην Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου πασόκ). Ο Γιωργάκης όμως λέει ότι το σκάνδαλο είναι Νεοδημοκρατικό, δηλαδή ο Τσοβόλας και ο Ματζουράνης είναι κρυφο-νεοδημοκράτες;
    7. Ο Γιωργάκης προσπάθησε απεγνωσμένα να στείλει το σκάνδαλο Ζίμενς στη Βουλή για να θαφτεί στα γρήγορα, πριν προλάβουν να αποκαλυφθούν οι προσωπικές μαρτυρίες και οι κινήσεις των λογαριασμών. Αυτό και αν είναι ένδειξη ενοχής, αυτό και αν είναι απόδειξη θράσους.
    8. Όταν συνελήφθη η οικογένεια του καραβέλα, οι πασόκοι φοβήθηκαν μήπως αυτός αναγκαστεί να γυρίσει, γι’ αυτό έβαλαν τα κανάλια να λένε τις ψευτο-συναισθηματικές ανοησίες που έλεγαν (για τα κοριτσάκια με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ). Πάλι η Ν.Δ. έφταιγε, γενικώς.
    9. Χριστοφοράκος, τι να πεί κανείς; Ο τύπος αιφνιδίασε το Ζαγοριανό και την έκανε για να δικαστεί στη Γερμανία, που είναι χαμηλές οι ποινές. Η δικαιοσύνη έστειλε δύο εντάλματα σύλληψης και Έλληνες ιδιωτικούς ντετέκτιβ που τον βρήκαν και έτσι συνελήφθη. προσπαθούμε να τον φέρουμε να δικαστεί στην Ελλάδα και το πασόκ προτείνει να του χαμηλώσουμε την ποινή για να «μιλήσει». Και πώς εμείς ξέρουμε ότι θα πεί αλήθειες, αν θα κρύψει αλήθειες, ή θα πεί ψέματα; Θα βασιζόμαστε στη μαρτυρία ενός ανθρώπου, που ξέρει πολύ καλά ότι εάν δεν πεί αυτά που πρέπει υπάρχει και «η Σέχτα»; Και νομίζω ότι οι περισσότεροι υποπτευόμαστε ποιοι είναι πίσω από τη Σέχτα (βλέπε 17 Νοέμβρη).
    10. ΟΜΩΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ. Είναι ντροπή να παίρνει τον ίδιο δρόμο που έχουν πάρει τα ιδιωτικά κανάλια και οι εφημερίδες. Δηλαδή, να χρηματοδοτείται για να λέει μισόλογα, να κρύβει αλήθειες, να συκοφαντεί και να μπερδεύει επίτηδες τα σημαντικά με τα επουσιώδη.. Οι πιο ύποπτοι μηχανισμοί παραπληροφόρησης είναι τα blogs που δεν δημοσιοποιούν σχόλια (πχ. troktiko) και αυτά που τα δημοσιοποιούν πολλές ώρες μετά (πχ, press-gr). Το άτιμο το χρήμα, βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καίρια ερωτήματα για το ποιον των ανθρώπων στους οποίους η χώρα εμπιστεύεται την εθνική της ασφάλεια προκαλεί η σύλληψη ενός πράκτορα της ΕΥΠ με ηρωίνη! Πόσο μάλλον, όταν ο άνθρωπος αυτός υπηρετεί σε ευαίσθητη παραμεθόρια περιοχή και μάλιστα είχε συλληφθεί ξανά με ναρκωτικά στο παρελθόν, αλλά παρέμεινε στην υπηρεσία”!, γράφει σήμερα η ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος¨.

    Στην ΚΥΠατζήδικη τσογλαναρία δεν έτυχε μέχρι τώρα να τα ψάλουμε. Ισως γιατί δεν θέλαμε να επαναλάβουμε γνωστά πράγματα, ίσως γιατί η μπόχα που βγαίνει από κει μέσα δεν αντιμετωπίζετε ούτε με αντιασφυξιογόνα μάσκα.

    Ποιος δεν θυμάται, εξάλλου, τις ιστορίες με τον Κρυστάλη, τον πρώην αρχηγό της Βασιλακόπουλο να καταθέτει στα δικαστήρια για να πέσουν στα πούπουλα τα καλόπαιδα της ΜΑΒΗ, τον ρόλο της στην υπόθεση του Οτσαλάν.

    Είναι τόση η βρόμα που βγαίνει απ’ τα υπόγεια της Κατεχάκη που ακόμα και κυβερνητικοί εθνονταβατζήδες, όπως ο πρώην υπουργός μπάτσων Σκουλαρίκης και ο βολευτής Χρυσανανθακόπουλος τους έκραξαν δημόσια ζητώντας να πέσει αποσμητικό στο χαμετυπείο τους.

    Το πιθανότερο είναι ότι και σήμερα η ιστορία του Κυπατζή έμπορα ναρκωτικών, που έπιασαν θα την φάει το σκοτάδι. Όπως τότε, πριν δυο τρία χρόνια, που είχαν μπουζουριάσει έναν άλλο Κυπατζή στην Φλώρινα. Βασιλείου τον έλεγαν. Τον είχαν κάνει τσακωτό –μάλλον τα χάλασαν στην μοιρασιά και είχαν αλληλοκαρφωθεί αναμεταξύ τους τα Κυπατζίδικα καλόπαιδα- με ένα ολόκληρο οπλοστάσιο ικανό να εξοπλίσει μια πολεμική διμοιρία.

    Συγκεκριμένα είχε ένα οπλοπολυβόλο «ντικτιάρερ», δυο ρώσικα υποπολυβόλα , ένα πιστόλι δίκαννο «μάουζερ» 6000 φυσίγγια, πολλούς γεμιστήρες, μια κάμερα νυχτερινής λήψης, 4 κινέζικους πυροκροτητές και ένα σωρό άλλο πολεμικό υλικό.

    Κοντά σ’ αυτά και δυο ζυγαριές ακριβείας. Βλέπεται όπλα και ναρκωτικά σ’ αυτά τα κυκλώματα πάνε αγκαλιά. Δεν είναι τυχαίο το ότι –όπως είχαν γράψει τα ΝΕΑ - τις ανακρίσεις παρακολουθούσε αμερικάνος αξιωματικός της DEA (είναι η αμερικάνικη μπασκηναρία της δίωξης ναρκωτικών) προφανώς για να θαφτεί καλύτερα η υπόθεση και μην ανθιστεί η πλέμπα τι ακριβώς γίνετε με αυτούς τους μηχανισμούς. Και φυσικά έγινε το αυτονόητο. Η υπόθεση θάφτηκε και κανείς δεν έμαθε ποια ήταν η κατάληξη της.

    Παίρνοντας αφορμή την καινούργια κυπατζίδικη λαμογιά που έσκασε μύτη είναι ευκαιρία να πούμε δυο κουβέντες γ’ αυτό το κολοχανείο που ονομάζετε σήμερα ΕΥΠ.

    Δημιούργημα της CIA στις αρχές του εμφυλίου πολέμου με την ονομασία Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών – Ερευνών (ΚΥΠ-Ε), ενώ το Μάη του 1953 αναδιοργανώνετε ριζικά με πρώτο αφεντικό τον ελληνοαμερικάνο Τομ Καραμεσίνη.

    Ηταν τα πρώτα χρόνια μετά το τέλος του εμφύλιου πολέμου και η δουλειά της να στρατολογεί χαφιέδες πολυτελείας για την αντιμετώπιση του «εσωτερικού κομμουνιστικού κινδύνου».

    Σιγά-σιγά οι μετοχές της όπως και οι δουλειές της ανέβηκαν και από τις γραμμές της πέρασε η αφρόκρεμα του φασισταριού. Γεωργαλάς, Παπαδόπουλος, Μακαρέζος, Ρουφογάλης και άλλα τέτοια φυράματα.

    Εξετάσεις στους αμερικάνους και στην ντόπια ολιγαρχία έδωσε όταν έφτιαξε και εκτέλεσε το περίφημο «σχέδιο Περικλής» στις εκλογές βίας και νοθείας το 1961. Τότε που ψήφισαν και τα δέντρα. Αποκλειστικό της ρόλος ήταν να δημιουργεί και να καθοδηγεί παρακρατικές οργανώσεις στυλ «Καρφίτσας», ενώ έχουν γραφτεί πολλά για τον βρώμικο ρόλο της στην δολοφονία του Γ. Λαμπράκη τον Μάη του ’63 στην Θεσσαλονίκη.

    Τι να πρωτοθυμηθεί κανένας για τον ρόλο της ΚΥΠ; Την προβοκάτσια που οργάνωσε στον Εβρο, όταν ο μετέπειτα δικτάτορας έριχνε ζάχαρη στα ντεπόζιτα των τανκς και το χρέωνε σε κομμουνιστές φαντάρους; Στην σκευωρία του «ΑΣΠΙΔΑ»; Στην υπόθεση «Δίκης Αεροπόρων»; Στο ρόλο που έπαιξε στην δικτατορία, που είχε σαν αποκλειστική ασχολία το κυνήγι των κομμουνιστών και των λεγόμενων συνοδοιπόρων; Πρόσφατες δεν είναι οι αποκαλύψεις για τον ρόλο του αρχικυπατζή Γρυλάκη με τηλεφωνικές υποκλοπές, εκβιασμούς και άλλες λαμογιές;

    Α, ρε γαμώτο, πότε θα ρθει η στιγμή του επαναστατικού εκτελεστικού αποσπάσματος που θα δώσει την χαριστική βολή σε όλο αυτό το σκυλολόι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ολόκληρο μηχανισμό έχει στήσει το ΠΑΣΟΚ

    Ένας ολόκληρος μηχανισμός που θυμίζει... εργοστάσιο δουλεύει στην Ιπποκράτους γύρω από τα ιντερνετικά μέσα, το διαδίκτυο, τα μπλογκ και τις ιστοσελίδες, προκειμένου να παρακολουθεί η ηγεσία του ΠαΣοΚ ανά πάσα στιγμή τι γίνεται, τι λέγεται, τι διαμορφώνεται, τι κλίμα δημιουργείται, καθετί που διακινείται στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

    Καθημερινά στα γραφεία του ΠαΣοΚ οι επιτελείς που χειρίζονται τα ψηφιακά μέσα ενημερώνουν σε διάφορα επίπεδα την ηγεσία του ΠαΣοΚ, ώστε να γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν στο διαδίκτυο, ακόμη και όσα διακινούνται ... υπό μορφήν ψιθύρου...

    Η δουλειά που γίνεται είναι μοιρασμένη και εμπλέκονται πολλοί τομείς, επικοινωνίας κυρίως, το γραφείο του προέδρου υπό την Τίνα Μπιρμπίλη, ο Γιώργος Πετρουλάκης, που παρέχει τις γνώσεις και την τεχνική επιμέλεια, αλλά και άλλοι τομείς και πολλά άλλα στελέχη.
    Όλοι εργάζονται σ' έναν οργανωτικό σκελετό κάθετα και οριζόντια, ώστε η ενημέρωση να παρέχεται σε χρόνο dt.

    Ύστερα, γύρω-γύρω από την Ιπποκράτους, σαν ένας άλλος ιστός αράχνης, έχει απλωθεί ένα δίκτυο φίλων, εθελοντών και μελών του κόμματος που όταν ανιχνεύσουν κάτι παρεξηγήσιμο σε κάποια ιστοσελίδα ακόμα και βουλευτού ή στελέχους αμέσως βαράνε συναγερμό, στέλνουν μηνύματα, κάνουν chat, ειδοποιούν το ΠαΣοΚ...

    Επίσης, για ό,τι τους φαίνεται ασυνήθιστο, τους έχει κάνει εντύπωση, ένα γεγονός στην πόλη όπου ζούνε το οποίο τους παραξενεύει, ενημερώνουν αμέσως το Κίνημα. Από τέτοια στο ΠαΣοΚ ουκ ολίγα...

    Και επειδή όλοι κινούμαστε πλέον σε ρυθμούς διαδικτύου, οι ειδικοί έχουν ανά πάσα στιγμή ανοιχτό το laptop τους. Τι θέλουν να δούνε; Εξετάζουν τις συνέπειες μιας είδησης, αν είναι σκόπιμη, αν εξυπηρετεί κάποιους ή κάποιον, αν είναι αληθής, αν κρύβονται πίσω από αυτήν συμφέροντα και ποια, αν πρόκειται για κάτι που δεν ήταν γνωστό και τώρα αποκαλύπτεται, αν μια είδηση σε κάποιο μπλογκ συμπαρασύρει και δημιουργεί γεγονότα και αντιδράσεις και φυσικά αν προκαλεί αρνητικό ή θετικό κλίμα για το ΠαΣοΚ.

    Μάλιστα ορισμένες ειδήσεις γράφονται στα μπλογκ και από βουλευτές του ΠαΣοΚ και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κάτι που συνέβη βρίσκεται γραμμένο εκεί ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και για τον ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ .

    Μέχρι και οι ερωτήσεις των βουλευτών της αντιπολίτευσης καταγράφονται στα μπλογκ, καθώς γνωρίζουν ότι έχουν μεγάλη αναγνωσιμότητα. Μάλιστα ορισμένοι βουλευτές που έχουν πιάσει το νόημα και αντιλαμβάνονται ότι το κλίμα που δημιουργείται συμπαρασύρει τα πάντα, δημοσιεύουν στο διαδίκτυο τις ερωτήσεις εκείνες που ξέρουν ότι θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον και των υπόλοιπων Μέσων Ενημέρωσης ώστε να πάρει διάσταση η καταγγελία ή η αποκάλυψη.

    Συχνός... πελάτης των μπλογκ είναι ο Μιχάλης Καρχιμάκης και όσοι βουλευτές υπογράφουν μαζί του κείμενα ερωτήσεων για μίζες, προσλήψεις στο Δημόσιο, κακοδιαχείριση, σπατάλες, παρασκήνια και πολλά άλλα.

    Το «Αυτί και το Μάτι» του ΠαΣοΚ είναι, με δυο λόγια, το διαδίκτυο και καθημερινά δεκάδες άτομα εργάζονται ώστε η ηγεσία του Κινήματος να γνωρίζει τι κινείται και τι αναπνέει στην μπλογκόσφαιρα. Όλα αυτά τα αναφέρει η κυριακάτικη εφημερίδα «Το Παρόν».

    Και φυσικά το διαδίκτυο είναι και το «Στόμα» του κόμματος, αφού όπως κατά καιρούς έχει γραφεί στα ψιλά ορισμένων εφημερίδων μόνο για τα ...συντροφικά μπλόγκ ( για την συντήρηση τους ) η Ιπποκράτους δαπανά μηνιαίως 30.000 Ευρώ.

    Όλος αυτός λοιπόν ο μηχανισμός που έχει στηθεί αποτυπώνεται στα επιμέρους ευρήματα των δημοσκοπήσεων, όπου το ΠαΣοΚ κυριαρχεί στις νεανικές και μεσαίες ηλικίες με σημαντική διαφορά. Κυριαρχεί δηλαδή στις ηλικίες του διαδικτύου.

    Στην Ιπποκράτους θεωρούν το διαδίκτυο το ανερχόμενο μέσο πληροφόρησης που έχει σιγά-σιγά υποκαταστήσει σημαντικό κομμάτι του παραδοσιακού τύπου.
    Κινούνται λοιπόν τόσο στο προσκήνιο , όσο και στο...παρασκήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση