GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήραν άδεια απο το Μαρκόγιαννη για να καπνίσουν...

Aπό το http://rebetcafe.blogspot.com/ . Το περασμένο Σάββατο γινόταν ένα κρητικό γλέντι γάμου σε μεγάλη κλειστή και κλιματιζόμενη αίθουσα σ...

Aπό το http://rebetcafe.blogspot.com/
.
Το περασμένο Σάββατο γινόταν ένα κρητικό γλέντι γάμου σε μεγάλη κλειστή και κλιματιζόμενη αίθουσα στον Αποκόρωνα Χανίων. Η απαγόρευση του καπνίσματος και στην Κρήτη έχει φοβίσει όλους και εφαρμόζεται κατα γράμμα !! Ετσι λοιπον οι επιχειρηματίες είχαν απαγορεύσει ρητά το κάπνισμα στην αίθουσα πράγμα που εφαρμόζουν απο την 1 Ιούλη ...
Ελα όμως που πολλοι μερακλήδες καλεσμένοι ήθελαν να καπνίσουν ντε και καλα !! Ετσι μετα απο ένα...
σχετικό επεισόδιο και πολλες αντεγκλήσεις, οι επιχειρηματίες βρήκαν στον τηλέφωνο τον αναπληρωτή υπουργό εσωτερικών, Χανιώτη, Χρήστο Μαρκογιαννάκη ο οποίος έδωσε ειδική (προφορική φανταζόμαστε...) άδεια να επιτρέψουν το κάπνισμα κατ'εξαίρεση στην αίθουσα τη βραδυά αυτη και την επόμενη στιγμη τα γκαρσόνια μοίρασαν τασάκια σε όλα τα τραπέζια του κέντρου !!!
Η Κρητική λεβεντιά και η Ελληνική πατέντα σ'όλο το μεγαλείο της !!!

13 σχόλια

  1. ΟΙ ΚΟΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ φελλοί χορεύουν τσάμικο με τον απόπατο τον εγκληματικό. Η επιτομή της απόλυτης παρακμής. Ο διορισμένος γαμπρός του υφυπουργού, ο λογιστής του αρχιμαφιόζου της πασίγνωστης απαγωγής. Η ιδιαιτέρα του υφυπουργού, η ερωμένη του αρχιμαφιόζου του συνδικάτου των συμβολαίων και των δολοφονιών. Να πιάνεις τη μύτη σου δηλαδή. Αν κοντά σε αυτά βάλεις και τις περιρρέουσες υποψίες για διάφορα πρόσωπα πολιτικά, ε τότε η κατάσταση εφιαλτική. Και αν αθροίσεις σε όλα αυτά και τα χτυπήματα τα τρομοκρατικά και τάχα μου αριστερά, ε τότε όλα μπορεί κάπου στο βάθος να διασταυρώνονται παρέα μια χαρά. Συγκοινωνούντα δοχεία η εξουσία με τη μαφία την ελληνική. Το «διά ταύτα» αυτού του πολτού, ριάλιτι σόου να περνάει η ώρα προκαλώντας ένα διαρκές τς, τς, τς! Και πού ΄σαι. Ουδείς εξ αυτών λαθρομετανάστης, Ρουμάνος, Φιλιππινέζος, Αλβανός. Να μας χαιρόμαστε. Εθισμένοι στη διαφθορά, το έγκλημα, την παρακμή. «Πεθαίνουμε» ως Έλληνες, ορθόδοξοι και χριστιανοί!

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δευτέρα, 13 Ιούλιος 2009
    Καλά ήταν όταν τον έλεγε "κλεφτραίμ"; - Τώρα με την δικαστική απόφαση δεν λέει κουβέντα;


    Πριν λίγους μήνες ο Νίκος Χατζηνικολάου φώναζε μέσα από το ραδιόφωνο του και έλεγε τον ηγούμενο Εφραίμ: "Κλεφτραίμ"!
    Αν και ήταν πολύ χοντρό για να το λέει έτσι χωρίς να υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις σε βάρος του, το είπε γιατί θεωρεί ότι δεν θα του έκανε κανείς τίποτα. Μπορεί και να του ξέφυγε πάνω στον λόγο ή την πλάκα που ήθελε να κάνει.
    Ο Χατζηνικολάου είναι ο πλέον σοβαρός δημοσιογράφος που έχουμε στην χώρα. Ε, δεν...


    πρέπει να βγει και να πει ότι δικαιώθηκε στην πρώτη δίκη η Ι.Μ. Βατοπαιδίου; Γιατί επί μήνες ήταν πρώτο θέμα παντού και τώρα δεν χωράει ούτε για ένα δευτερόλεπτο στο δελτίο ειδήσεων του(ράδιο λέμε).

    Όπως δεν θέλει να τον αδικούν έτσι πρέπει να προσπαθεί να μην αδικεί...
    Θα μας πείτε γιατί δεν λέτε για τους άλλους; Αν πούμε για τους άλλους ...φέξε μου και γλύστρα μου.
    Kαι βέβαια αυτοί που κοιμούνται όρθιοι είναι οι ...Βατοπαιδινοί βουλευτές. Κανείς δεν μιλάει γιατί έχουν λερωμένη την φωλιά τους και ενοχές απέναντι στο Μοναστήρι...
    Το έχουμε πει ότι υποστηρίζουμε πως ούτε λεφτά έφαγε κάποιος μοναχός, ούτε λάδωσε. Αποδείχθηκε από τις κινήσεις των λογαριασμών. Όταν το κράτος τους ΖΗΤΗΣΕ την ανταλλαγή τι θα έλεγαν όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πω....πω..ΕΓΚΛΗΜΑ !
    ΑΚΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ !
    Να κανει επερώτηση ο Καχριμάκης.
    Να παραιτηθεί ο Μακρογιαννάκης.
    Να Κρεμασθεί ο Καραμανλής.
    Να διαλυθεί η Ν.Δ.
    ΤΩΡΑ....
    ΤΟ /rebetcafe.blogspot.com/
    απαιτει !!!!!!

    ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ?
    ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.
    ΠΩ..ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ... ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΑΝ ΔΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ
    .//rebetcafe.blogspot.com/
    ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ !

    Σε καθε αναρτηση του press.. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ......
    Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ..
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ "ΞΕΧΑΣΑΤΕ" ΠΑΣΟΚΙΑ..
    Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΣΑΣ.
    ΣΑΝ ΖΩΑ.
    ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ..
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
    ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕ.
    ΕΝΑΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΣΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΑΡΧΗΓΟ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ-ΓΑΙΔΑΡΟ.
    ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΕΡΠΕΤΑ-ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ Κ.Λ.Π
    ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ .ΔΗΛΑΔΗ. ΖΩΑ ΤΩΝ ΒΟΘΡΩΝ.

    Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΠΡΕΣΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΝΤΑ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
    ΖΩΩΝ...
    ΚΑΙ ΤΙ ΖΩΩΝ ! ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
    Ο άνθρωπος είναι αδιάφθορος. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ.
    ***********************************************************

    Οι πολίτες ζητούν αλλαγή πορείας. Το ζήτησαν ξεκάθαρα με την ψήφο τους στις Ευρωεκλογές. Δεν περιμένουν τίποτα πια από την κυβέρνηση της Νέας Δυστυχίας. Βλέπουν να κρατούν το τιμόνι της χώρας, άνθρωποι που δεν ξέρουν προς τα που να οδηγήσουν το καράβι. Κάθε μέρα αλλάζουν τα πράγματα, κάθε μέρα ανακαλύπτουν την ανάγκη για νέους φόρους, κάθε μέρα ανακαλύπτουν ότι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τις δαπάνες και ετοιμάζονται να στείλουν ένα ακόμη λογαριασμό της αποτυχίας τους, στους πολίτες.

    Οι πολίτες ζητούν αλλαγή πορείας. Θεωρούν ότι το μεγάλο πρόβλημα για τη χώρα, δεν είναι το να στηθούν πρόωρες κάλπες, αλλά το να συνεχιστεί η καταστροφική διακυβέρνηση της ΝΔ.
    Οι πολίτες ζητούν αλλαγή πορείας, εναποθέτοντας τις ελπίδες τους στο ΠΑΣΟΚ και τις ξεκάθαρες προτάσεις του, για την αντιμετώπιση της πολύπλευρης κρίσης που υπάρχει.

    Ο Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, είναι ξεκάθαροι. Εκλογές το φθινόπωρο και αλλαγή πορείας. Η κυβέρνηση κάνει πώς δεν καταλαβαίνει. Το μόνο που επιδιώκει είναι η παραμονή της με κάθε μέσο στην εξουσία ακόμη και αν αυτό αποβαίνει σε βάρος των συμφερόντων της χώρας και των πολιτών της. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ, που ζητά εκλογές, για ανευθυνότητα. Με λίγα λόγια, μας λένε ότι η υπεύθυνη στάση είναι να τους αφήσουμε να διαλύσουν τη χώρα με την ησυχία τους. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ENA ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
    ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΜΕΝΩΝ ΜΜΕ ΤΟΥ.

    "Τι έχουν να πουν τώρα οι τιμητές του νόμου και της ηθικής για το Βατοπέδι;
    Ως πολίτες το τελευταίο χρόνο έχουμε κατακλυστεί από σειρά καταγγελιών σε νομικό και πολιτικό επίπεδο για το σκάνδαλο (εντός ή εκτός εισαγωγικών) του Βατοπεδίου. Πολύωρες αναφορές στις τηλεοράσεις, πολλά πρωτοσέλιδα στις...εφημερίδες, πολλές αναφορές στα blog.

    Mία υπόθεση που κυριάρχησε στη πολιτική ζωή, περισσότερο ακόμα και από τη διεθνή οικονομική κρίση. Και ενώ έχει εμπεδωθεί στην κοινή γνώμη μία ξεκάθαρη αντίληψη περί σκανδάλων , πολιτικών ευθυνών συγκεκριμένων προσώπων κλπ η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης, (όπου απορρίπτει τις αγωγές φορέων της Ξάνθης και της Χαλκιδικής κατά της Μονής και δεν ακυρώνει τα συμβόλαια ανταλλαγής για τη λίμνη Βιστωνίδα) δημιουργεί νέα δεδομένα –τουλάχιστον- σε νομικό επίπεδο.

    Ελπίζω για λόγους ηθικής, δικαιοσύνης και δεοντολογίας η συγκεκριμένη απόφαση να τύχει ανάλογης προβολής και δημοσιότητας με αυτή που υπήρχε τόσο καιρό. Γιατί η αλήθεια δεν μπορεί να προβάλλεται μόνο όταν εξυπηρετεί εκατέρωθεν συμφέροντα ή πολιτικές στρατηγικές. Σε κάθε περίπτωση έχει ενδιαφέρον να δούμε τη στάση των ΜΜΕ, καθώς και των πολιτικών κομμάτων με βάση τα νέα δεδομένα.

    Θα ήταν πολύ άσχημη η σιωπή και η υποβάθμιση των γεγονότων γιατί τότε θα δικαιωθούν αυτοί (οι λίγοι) που εκτιμούσαν από την πρώτη στιγμή, ότι σε αυτή την υπόθεση έχει πέσει πολύ λάσπη και έχουν στοχοποιηθεί άνθρωποι μόνο και μόνο για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών μικροκομματικών συμφερόντων "

    ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ !
    ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΚΑΛΑΚΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας μας πει ο Αραβαντινος,κουμπαρος του εμπορου ναρκωτικων Ζεκεριδη και αρχιδεσμοφυλακας οταν με ορθανοιχτη πορτα δραπετευσαν 90 κταρουμενοι μερα μεσημερι.

    Ο αειμνηστος αγωνιστης της Δημοκρατιας Γιαννοπουλος ειναι υπευθυνος για τη μετατροπη της Δικαιοσυνης σε υπονομο.

    Η γραμματεας του καταδικαστηκε ως εντολεας του βασανισμου της γυναικας του Παπαδια,Βελιμαχιτη.

    Η ιστορια ξεκινα με τους Αθανασοπουλο(Γιουγκοσλαυικο καλαμποκι και δημιο του Παγκρατιδη ωστε να μη γινουν ερευνες για γονο πλουσιας οικογενειας ως Δρακου του Σειχ Σου,Ασημακοπουλο ΓΓΔικαιοσυνης,την εξοντωση του εισαγγελεα στη Θεσσαλονικη Λογοθετη ο οποιος ο ανθρωπος δε μιλα πλεον γιατι ξερει οτι ΟΛΟΙ οι ανωτατοι δικαστικοι ειναι βρωμικοι.Ας θυμηθουμε και τη Γιαταγανα,την αποφυλακιση του Τουρκου Σαιτ Σαμπαν και την εξοντωση οσων δικαστικων στη Θεσσαλονικη προσπαθησαν να σταθουν στο υψος τους.
    Ας θυμηθουμε τη δολοφονια του Φλουδα και το βουλευτη της Ν.Δημοκρατιας που ηταν δικηγορος σε υποθεση μαστρωπειας που κατεληξε στην τραγικη αυτοκτονια της νεαρης Βουλγαρας που κατηγγειλε τις κτηνωδιες σε βαρος της συγκατοικου της.

    Ας θυμηθουμε τους αστυνομικους που διηυθυναν οικους ανοχης στα Λαδαδικα στη Θεσσαλονικη και ας βγει ο καθε γελοιος ΠΑΣΟΚος να μας μιλησει για διαφθορα σημερα.

    Η αστυνομια και οι δικαστικοι ειναι συνεταιροι των δις Ευρω του παραεμποριου,παλιοτερα στο Πανεπιστημιο και τωρα σε ολες τις πολεις με τους εχοντες ασυλια παρανομους μικροπολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα έρθει η ώρα του.
    Του ετοιμάζουμε χαρές...
    Να διαβάζει ξένο τύπο, θα χαρεί πολύ.

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΝ?ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΙΣΑΝ ΚΑΛΑ?ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ ΧΑΣΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΖΩΝΙΑΝΩΝ!

    Ε ΡΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΤΗ!
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΝΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ(ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ ΠΟΥ "ΕΦΑΓΕ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΤΙΜΗ" ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΧΟΡΕΥΤΑΚΗ) ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥς ΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ!
    ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΝΑΕΡΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΟΧΙ ΤΟΝ ΝΗΚΗΦΟΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΥΤΟΣ.ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΦΡΟΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι Κρητικοί πάντα ζώα ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι Κρητικοί πάντα ζώα ήταν.

    13 Ιουλ 2009 9:32:00 μμ

    ----------------

    Φιλισταίοι είναι.
    Και μια ζωή θα τους γαμούν οι οβριοί, είτε απευθείας είτε μέσα από τα "δημοκρατικώς διορισμένα" τσιράκια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση