GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανασχηματισμός και Παυλόπουλος...

Τρίζει η καρέκλα του υπουργού Εσωτερικών! . Από το http://www.taseis.net/ . O Καραμανλής δείχνει ότι οι πολιτικές αντιδράσεις γίνονται μόνον...

Τρίζει η καρέκλα του υπουργού Εσωτερικών!
.
Από το http://www.taseis.net/
.
O Καραμανλής δείχνει ότι οι πολιτικές αντιδράσεις γίνονται μόνον όταν βρίσκεται με το πιστόλι στον κρόταφο. Θα κάνει ανασχηματισμό, αλλά θα τον κάνει όταν η πράξη αυτή θα είναι απολύτως προεξοφλημένη, άρα και μικρότερου πολιτικού οφέλους απ' ότι θα μπορούσε να είναι αν γινόταν εγκαίρως. Δηλαδή αν έδινε την εντύπωση ότι δεν είναι προϊόν πιέσεων διαφόρων εσωκομματικών παραγόντων.
Φαίνεται λοιπόν ότι...
με την επιστροφή από τις διακοπές, δηλαδή αμέσως μετά τις 17 Αυγούστου, θα προχωρήσει σε αλλαγή του σχήματος. Τα διλήμματα του πολλά : Τι θα κάνει με τους πρωτοκλασάτους, πόση ανανέωση θα τολμήσει και αν καταφέρει να αποδείξει ότι αντέχει την οποιαδήποτε εσωκομματική πίεση. Δείγμα για το ύφος του ανασχηματισμού είναι ο χειρισμός της περίπτωσης Παυλόπουλου.
Η πολιτική αδυναμία της κυβέρνησης έγινε απολύτως εμφανής όταν ακόμα και την μοναδική ίσως επιτυχία που είχε εδώ και πολλούς μήνες, με την σύλληψη των απαγωγέων Παναγόπουλου, την ακύρωσε πανηγυρικά με τους χειρισμούς Παυλόπουλου στο θέμα ΕΥΠ . Δεν ήταν βεβαίως η πρώτη φορά που οι αστοχίες του Υπουργού Εσωτερικών στον οποίο χρεώνεται επίσης η πλήρης απορύθμιση της κρατικής μηχανής και η μεταφορά των ζητημάτων τοπικής αυτοδιοίκησης σε ένα προσωπικό αλισβερίσι υποσχέσεων με έναν - έναν τους διάφορους αυτοδιοικητικούς.
Παρατηρείται ότι ο Παυλόπουλος έχει αντιληφθεί ότι είναι πλέον υπό κρίση και έτσι στην προσπάθειά του να αντιδράσει, στοχοποιεί τον Αναπληρωτή Υπουργό Μαρκογιαννάκη με όλη τη δύναμη πυρός που διαθέτει σε δημοσιογραφικούς παπαγάλους. Γι αυτό και ο χειρισμός Παυλόπουλου θα είναι ο πλέον ενδεικτικός της πολιτικής δυνατότητας Καραμανλή.

9 σχόλια

  1. Ο Γιωργάκης προορίζεται από τους αμερικανούς να είναι ο ΙΔΕΩΔΗΣ πρωθυπουργός μιας υποτελούς Ελλάδας.
    Και αργόστροφος και δοσίλογος.
    Εντάξει με τους γνωστούς 4 καναλάρχες (Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κυριακού, Αλαφούζο) ξέρουμε ότι τα έχουν συμφωνήσει.
    ΕΜΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ή ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το παιγνιδι ειναι χαμενο για τη δεξια οποτε κανει εκλογες. Καραμανλης,Παυλοπουλος και λοιποι Δεξιοι εξαπατητες του Ελληνικου λαου το συντομοτερο δυνατον πρεπει να πανε στον αγυριστο για να γλυτωσουμε εμεις και τα ανεργα παιδια μας.Ουστ κοπριτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ανεπρόκοπος Παυλόπουλος, γνωστός και ως Πάκης ο Ανεπρόκοπος, είναι ο πιο άχρηστος Υπουργός όχι μόνο της σημερινής Κυβέρνησης - που έτσι κι' αλλιώς δε φημίζεται στο σύνολό για την αποτελεσματικότητά της- αλλά όλων των τελευταίων 20 ετών. Καλός στα λόγια και ανύπαρκτος στα έργα. Μοναδικό του μέλημα να τα έχει καλά με τους δημοσιογράφους, γι' αυτό και έχει δημιουργήσει ένα ολόκληρο σύστημα αργόμισθων κατευθυνόμενων κονδυλοφόρων για να τον αγιοποιούν. Και τώρα προσλαμβάνει άλλους 500 δημοσιογράφους ή δημοσιογραφούντες στη δύσμοιρη ΕΡΤ για να προσθέσει και νέες ορδές στο στρατό της χρηματιζόμενης-μέλανος ψευτοδημοσιογραφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ?
    ΒΓΑΛΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΜΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το "ποιόν" του Παυλόπουλου είναι γνωστό από παλιά. ΜΟΝΟΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 2009 ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΡΕ......
    ΠΕΙΝΑΜΕ ΕΚ ΓΕΝΝΗΣΗΜΙΟΥ ΜΑΣ..
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ....ΠΑΣΟ.
    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ.
    ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ..
    ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ.
    Θα μας σώσει ο Γιωργάκης από τη γρίπη H1N1.
    Ξέρετε γιατί;
    Γιατί έχει σχέδιο.
    Για όλα έχει σχέδια ο μπαγάσας (απλά δεν τα λέει για να μην του τα αντιγράψει αυτός ο παλιοχαρακτήρας ο Καραμανλής)
    Σοβαρά τώρα, να βγάλτε τα κομματικά γυαλιά και προσπαθήστε να δείτε την αλήθεια κατάματα Να δείτε αυτό που βλέπει και ένα μικρό παιδί, ή ένας τσοπάνης της Πέρα Βρύσης Καλαμπάκας.
    Αμφισβητείτε ότι ο Γιωργάκης χάθηκε με το κανό, αμφισβητείτε το πέσιμο με το ποδήλατο, αμφισβητείτε που έβαλε το κερί στο μανουάλι μαζί με το ποτηράκι το Πάσχα στην Πάρο (παρόλο που είναι και σε βίντεο στο youtube).
    Δεν μπορείτε να δείτε ότι είναι καθυστερημένο, η σκέψη του δεν έχει καμμία συνοχή.
    Τα νέα οράματα και τα άλλα αόριστα παραληρήματα που ευαγγελίζεται, τα διαβάζει σε αμερικάνικα περιοδικά ποικίλης ύλης. Εάν είχατε πραγματικά συνειδητοποιήσει περί τίνος πρόκειται θα τον είχατε πετάξει με τις κλωτσιές.
    Δεν κάνει το παιδί.
    Κάποιοι το βλέπουν, αλλά τώρα είναι αργά πιά.
    Μπλέξανε και δεν μπορούν να κάνουν πίσω.
    Σπρώχνουν και ότι γίνει.
    Καλά ξεμπερδέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση