GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τρίτο συνέδριο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας...

Aπό την Φιλελεύθερη Συμμαχία Η Φιλελεύθερη Συμμαχία ανακοινώνει τη διοργάνωση του τρίτου της συνεδρίου στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2009 στην Αθή...

Aπό την Φιλελεύθερη Συμμαχία

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία ανακοινώνει τη διοργάνωση του τρίτου της συνεδρίου στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2009 στην Αθήνα. Το συνέδριο αυτό θα αφιερωθεί στον απολογισμό της πορείας του κόμματος μέχρι τώρα, στην αναζήτηση των αιτίων που δυσκολεύουν την ανάπτυξή του και στη διαμόρφωση μιας στρατηγικής που θα ανοίξει νέες πολιτικές δυνατότητες. Επιπλέον, το συνέδριο θα ασχοληθεί με το πολιτικό πρόγραμμα της Φιλελεύθερης Συμμαχίας ώστε να συμπληρωθεί ή/και διορθωθεί όπου χρειάζεται. Τέλος, θα συζητηθεί και θα εγκριθεί νέο καταστατικό, με βάση το οποίο θα γίνει και η εκλογή των νέων οργάνων.
Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τα μέλη και τους φίλους της Φιλελεύθερης Συμμαχίας να συμμετέχουν, χωρίς όρια και προϋποθέσεις, στον...
ανοικτό προσυνεδριακό διάλογο. Για τη διευκόλυνση αυτού του προσυνεδριακού διαλόγου διατίθεται, συνημμένο στο παρόν μήνυμα, αλλά και εδώ, σχετικό ερωτηματολόγιο προς συμπλήρωση, όπως επίσης και ηλεκτρονικό φόρουμ για παραπέρα συζήτηση. Η συμπλήρωση αυτού του ερωτηματολογίου δεν αποτελεί μόνο εσωτερική υπόθεση της Φιλελεύθερης Συμμαχίας. Αντίθετα, ζητείται μέσω αυτού η γνώμη κάθε πολίτη που γνωρίζει, λίγο ή πολύ, την Φιλελεύθερη Συμμαχία και έχει θετική ή αρνητική εικόνα για αυτήν. Για αυτόν τον λόγο ζητείται η συμπλήρωσή του από τα μέλη (νυν και πρώην) της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, από τους φίλους της, από ειδικούς στην πολιτική επιστήμη, αλλά και πολίτες που, αν και υποστηρικτές άλλων κομμάτων, συμπαθούν ή …αντιπαθούν την Φιλελεύθερη Συμμαχία. Το ερωτηματολόγιο, αφού συμπληρωθεί, θα πρέπει να αποσταλεί με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dioikousa_epitropi@greekliberals.net
Σε επόμενη φάση του προσυνεδριακού διαλόγου θα δημιουργηθούν άλλα δύο ηλεκτρονικά φόρουμ για τη συζήτηση του πολιτικού προγράμματος και του καταστατικού.
Η Διοικούσα Επιτροπή θεωρεί ότι το τρίτο συνέδριο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας μπορεί να αποτελέσει ένα νέο, ελπιδοφόρο, ξεκίνημα. Όμως, προϋπόθεση για κάτι τέτοιο αποτελεί η ενεργή συμμετοχή του ευρύτερου δυνατού αριθμού μελών και φίλων της Φιλελεύθερης Συμμαχίας στον προσυνεδριακό διάλογο και στο ίδιο το συνέδριο. Υπογραμμίζεται ότι, πέραν των μελών της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, οι φίλοι της που δεν είναι μέλη της, αλλά και φιλελεύθεροι που ανήκουν σε άλλους πολιτικούς χώρους, είναι καλοδεχούμενοι στο συνέδριο για αναπτύξουν ελεύθερα τις απόψεις τους χωρίς όρια και προϋποθέσεις. Το συνέδριο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας αφορά κάθε πολίτη που θεωρεί τον εαυτό του φιλελεύθερο, και γενικότερα μεταρρυθμιστή και εκσυγχρονιστή.
Η βιωσιμότητα Ελληνικού φιλελεύθερου κόμματος, της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, και η ανάπτυξή του είναι στα χέρια σου.
Το συνέδριο αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να βοηθήσεις αλλά και να συνδιαμορφώσεις, μέσω της συμμετοχής σου, τη Φιλελεύθερη Συμμαχία.
Αποτελεί ζήτημα προσωπικής ευθύνης σου να ανταποκριθείς σε αυτήν την ευκαιρία.

5 σχόλια

  1. http://sotiras.blogspot.com/2009/07/24-1974.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!!!!
    τΟ ΚΌΜΜΑ ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ ΤΩΝ ΑΝΑΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑς ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΏΝΤΑς ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑς ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑς ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΧΘΡΟΥς ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ..
    ΑΝ Ο ΤΑΤΟΥΛΗς ΥΠΑΡΞΕΙ -ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ- ΜΕΣΑ ΑΠΟΤΙς ΔΟΜΕς ΤΗς
    ΦΣ(ουτ) ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΣΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑς!
    ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΤΟΥ δΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ.
    Την διάβασα με προσοχή την διακήρυξη, μπας και επιτέλους, ακούσω ή δω τον από Μηχανής Θεό, που πάντα έδινε την κάθαρση στην Αρχαία Ελληνική Τραγωδία... Μπας...

    Αφήνω τα πρώτα ....
    Όχι πως δεν έχουν σημασία!!! Το ίδιο κεκρυμμένα, αλλά και δήλα είναι!!!
    Τον ίδιο στόχο έχουν, να προβοκάρουν τις σκέψεις μας και τις αγωνίες μας, να διεμβολίσουν την ίδια μας την ικανότητα να σκεφτόμαστε και να βλέπουμε πίσω από τις λέξεις...Προθέσεις και στόχους, που ούτε να καμουφλάρουν οι συντάκτες της δεν μπορούν....

    Ίσως γιατί έχουν σαν πρώτη γλώσσα την.... Αγγλική....
    Λένε λοιπόν οι ....Σύμμαχοι. ή επι το Σαιξπηρικώτερον …the Alies
    Μέ τά "ναι" αλλά, κυρίως, μέ τά "όμως"!!!!

    ".....Υποστηρίζουμε την διεθνή ειρήνη και συνεργασία.
    Ταυτόχρονα όμως η διεθνής δημοκρατική κοινότητα δεν μπορεί και δεν πρέπει να μένει απαθής σε γενοκτονίες και άλλες κραυγαλέες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που υφίστανται οι λαοί του τρίτου κόσμου(!)".

    Για κείνες του δευτέρου κόσμου;;; Όπως εκείνες του Λιβάνου η της Κύπρου;;; Υπάρχει καμιά σκέψη ;

    "...Στο πλαίσιο της διεθνούς νομιμότητας ( -σαν αυτό, μέσα στο οποίο έδρασαν οι ...σπόνσορες(!)-) οι ανθρωπιστικές επεμβάσεις, όταν είναι αναγκαίες, δεν θα πρέπει να θεωρούνται κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας, αλλά αποκατάστασή της προς όφελος των ανθρώπων που υποφέρουν."

    Επίκληση Μηλιώκα... Για το καλό τους!!! Έλεος Θεοί!!!!

    ...συνεχιζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....εκ του προηγουμενου

    φιλελευθερη συμμαχια, μερος β

    "... Έτσι, ένα κράτος που παραβιάζει με αποτρόπαιες πράξεις τη συμβίωση των πολιτών του, δεν δικαιούται να προβάλλει την εθνική του κυριαρχία(!!!) και η διεθνής κοινότητα έχει καθήκον να επέμβει και να διασώσει τους πολίτες που κινδυνεύουν με βάση το διεθνές δίκαιο και τους μηχανισμούς που αυτό προβλέπει.
    Η ελευθερία και ασφάλεια της Ευρώπης και η ειρήνη στο κόσμο απαιτούν κοινή εξωτερική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε συνεργασία, στα πλαίσια του ΟΗΕ, με τα μέλη της Ατλαντικής συμμαχίας και ιδίως τις ΗΠΑ(!!!)"
    "......Η παγκοσμιοποίηση θα πρέπει να σημάνει και την πλανητική ολοκλήρωση και την προαγωγή της ελευθερίας και των ατομικών δικαιωμάτων. Για να πετύχουμε τους στόχους αυτούς, υποστηρίζουμε την ριζοσπαστική μεταρρύθμιση των βασικών θεσμών της παγκόσμιας διακυβέρνησης, την απελευθέρωση του εμπορίου και την βοήθεια προς τις αναπτυσσόμενες χώρες

    Απορρίπτουμε χωρίς επιφυλάξεις τον αντιδυτικισμό, με ακραία και ενδημική μορφή του, τον τυφλό αντιαμερικανισμό ο οποίος αποτελεί την αιχμή της κυρίαρχης ιδεολογίας και θεμελιώδες ενοποιό στοιχείο του αντιφιλελεύθερου «φαιοκόκκινου» μετώπου
    ....Εναντιωνόμαστε σε κάθε μορφή ρατσιστικής προκατάληψης και συμπεριφοράς στον αντιμεταναστευτικό ρατσισμό της άκρας δεξιάς,-"
    ( Δηλαδή με άλλα λόγια αποδεχόμαστε το σύγχρονο σκλαβοπάζαρο που τροφοδοτεί με δούλους και δούλες τα γρανάζια της φιλευλεύθερης οικονομικής αντίληψης),
    -"στον φυλετικό και εθνοτικό ρατσισμό, στο ρατσισμό ενάντια σε ανθρώπους που κατάγονται από μουσουλμανικές χώρες ή στους απογόνους τους.
    Η πρόσφατη αναβίωση μιας άλλης, πολύ παλιάς μορφής ρατσισμού, του αντισημιτισμού ( -μη ξεχάσουμε και τους ...Sπόνσορες ένα μήνα μετά την εισβολή στο Λίβανο, 7 χρόνια μετά την επιβολή της τάξης στην Γιουγκοσλαβία, τρία χρόνια μετά την εισβολή και την κατοχή του Ιράκ -), δεν έχει αντιμετωπισθεί όπως πρέπει καθώς πολλοί εκμεταλλεύονται την αραβική διαμάχη με το Ισραήλ για να καλλιεργήσουν ή να αναβιώσουν, υπό το πρόσχημα του «αντισιωνισμού» προκαταλήψεις ενάντια στον εβραϊκό λαό."

    Εδώ προσέχουμε το αμερόληπτον των συντακτών της Φιλελεύθερης Διακήρυξης!!!! Για κρατείστε το!

    <"...Εναντιωνόμαστε σε κάθε μορφή τρομοκρατίας. Αντλώντας τα διδάγματα από την καταστροφική ιστορία των αριστερών απολογητών των εγκλημάτων του σταλινισμού και του μαοϊσμού, όπως και άλλων πιο πρόσφατων ανάλογων στάσεων (π.χ. ορισμένες απαράδεκτες αντιδράσεις για το έγκλημα της 11ης Σεπτεμβρίου ή τη δικαιολόγηση των τρομοκρατικών επιθέσεων αυτοκτονίας(!!!!!)(***) ή την ατιμωτική συμμαχία με αντιφιλελεύθερους θεοκράτες στο πλαίσιο του «αντιπολεμικού» κινήματος).
    Ασπαζόμαστε την παραδοσιακή φιλελεύθερη αξία της ελευθερίας της σκέψης και ελεύθερης έκφρασης"

    Παρατήρηση Βλακός, φαιοκόκκινου δεξιού τινός:
    Γιατί αυτή η ελεύθερη σκέψη όταν κρίνει την βαναυσότητα των παραπάνω ...σπονσόρων, λέγεται αντισημιτισμός και απαγορεύεται να την ασπαστούμε ;;;;;;;;

    ".... Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαίο να επαναβεβαιώσουμε πως εντός των γνωστών ορίων πέραν των οποίων υπάρχει η συκοφαντία και η προτροπή σε πράξεις βίας, οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να επικρίνουν ιδέες –ακόμα και ολόκληρα ιδεολογικά συστήματα– που θεωρούνται πολύτιμες από άλλους ανθρώπους..."

    τς..τς...τς..!!!!!!!!!

    Αν είναι επιτρεπτό να επικριθούν ιδέες, γιατί απαγορεύεται και ποινικοποιείται η κρίση της πράξεως;
    Οι Ανάδελφοι Σπόνσορες, γιατί εξαιρούνται;;;;!!!


    ...synexizetai kai συγχλιζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλελευθερησ συμμαχια μερος ΓΑΜΑ


    ...
    "...... Η κριτική του θρησκευτικού φαινομένου και των μεμονωμένων θρησκειών εμπίπτει στην κατηγορία αυτή. Σε κάθε περίπτωση, ο σεβασμός προς τους άλλους δεν ταυτίζεται με την αποσιώπηση της κριτικής στις πεποιθήσεις τους, εφόσον θεωρείται πως οι πεποιθήσεις αυτές χρήζουν κριτικής..."

    τς..τς...τς..!!!!!!!!! τα εμά, εμά και τα εσά, εμά!!!! Έλεος

    Αυτά τα ολίγα ενδεικτικά από την διακήρυξη «Σκατά με λεμόνι, Φτου ξυνά» των Συμμάχων.
    Που σ΄ όλο το κείμενό τους δεν είδα ούτε ένα από τα οράματα εκείνου που διάλεξαν για έμβλημά τους, ούτε μια αναφορά στην πολιτική του σκέψη, ούτε μια σύνδεση με τον αγώνα του για την γλώσσα την καθαρή, για την πίστη, για την Ελεύθερη και Ανεξάρτητη Ελλάδα!
    Αντ΄ αυτού θέλουν δεύτερη επίσημη γλώσσα την Αγγλικήν !!!!

    "....6. Καθιέρωση της αγγλικής γλώσσας ως δεύτερης επίσημης γλώσσας του ελληνικού κράτους, για την αναβάθμιση της παιδείας, την πρόσβαση στην παγκόσμια γνώση, την πρόσβαση στην αγορά εργασίας, την τόνωση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας, τη διευκόλυνση των ξένων επενδύσεων, την πρόσληψη των καινοτομιών και την ταχεία και πλήρη ένταξή μας στις σύγχρονες ανοικτές κοινωνίες. Η ελληνική γλώσσα άλλωστε δεν κινδυνεύει από κανέναν παρά μόνο από τους αμαθείς ή ημιμαθείς δήθεν υπερασπιστές και λειτουργούς της..."

    Αφού πρώτα βέβαια, sτο 5 τους τονίζουν: «Για την άμεση αξιοποίηση από τους νέους των γνώσεων που απόκτησαν από τις σπουδές τους, θα υπάρξει σταδιακή κατάργηση της στρατιωτικής θητείας και μετατροπή του ελληνικού στρατού σε επαγγελματικό(!!!!!).»

    Για να μπορούν ανερώτητα, εκείνοι που «δεν θα έχουν αποκτήσει γνώσεις από τις σπουδές τους ώστε να πρέπει να τις χρησιμοποιήσουν άμεσα», και ως εκ τούτου ο στρατός θα είναι η μόνη επαγγελματική τους αποκατάσταση, να στέλνονται στα σφαγεία που η πλανητική ολοκλήρωση θα επιτάσσει!

    Έτσι για να ξανασχολιάσω την “δικαιολόγηση των τρομοκρατικών επιθέσεων αυτοκτονίας(!!!!!)”(***), θέλω να βάλω στοίχημα μαζί σας πως στην περίπτωση των Αγωνιούντων να μας σώσουν Συμμάχων, το Κούγκι και το Αρκάδι είναι πλατείες της Βαγδάτης και ο Σαμουήλ πρωτοξάδελφος του Μπιν Λάντεν, πού είχε έρθει μετανάστης στην Ελλάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO MEGA, ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ-ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΚΑΡΠΕΛΗΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙ-ΠΑΣΟΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ.
    Με πονηριές, εικασίες, ψιθύρους, κουτσομπολιά και αοριστίες δεν γίνεται πολιτική κύριε Μπόμπολα.
    Ειδικά εκείνο το Mega μπουρδέλο το έχεις κάνει.
    Με αστείες καρικατούρες σαν τον Οικονομέα, τον Καμπουράκη, την Τρεεεεέμη, τον Τσίμα, τον Πρετεντέρη, το Χασαπόπουλο, τον Κανελλάκη και τον Καψή προσπαθείς να πουσάρεις το πολιτικό σου ψοφίμι, τον αργόστροφο γιό της κυρίας τσάντ.
    Φαίνεται ότι έχεις πανικοβληθεί γιατί βλέπεις να τρεκλίζει το άλογο που πόνταρες.
    Έτσι είναι η ζωή, οι εντυπώσεις είναι εντυπώσεις και η αλήθεια είναι αλήθεια.
    Οι off-shore που τροφοδοτούσαν το πασόκ δεν είναι ούτε ψευτοσενάρια, ούτε εντυπώσεις.
    Και οι λογαριασμοί των προφυλακισμένων πασόκων από την Ελβετία και τη Γερμανία δέν είναι ψίθυροι, ούτε εικασίες.
    Είναι η πραγματικότητα, είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει.
    Ας μαζέψεις το Mega σου, τον Έθνος σου, το Πρώτο Ψέμμα σου και την Ημερησία σου και άς πιείτε ξυδάκι όλοι μαζί.
    Γκέ-γκε αχόρταγε βοϊδομάτη;
    Γελάει όλη η Ελλάδα με την κατάντια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση