GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποφυλακίζεται και η σύζυγος του Καραβέλα...

. Την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης τoυ κατηγορούμενου για την Siemens Εμ. Σταυριανού και της συζύγου του καταζητούμενου Χρ. Καραβ...

.
Την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης τoυ κατηγορούμενου για την Siemens Εμ. Σταυριανού και της συζύγου του καταζητούμενου Χρ. Καραβέλα, Μάρθας, με την επιβολή περιοριστικών όρων, αποφάσισε με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.
Σύμφωνα με το βούλευμα, η Μάρθα Καραβέλα...
δεν προέβη σε προπαρασκευαστικές ενέργειες για διαφυγή στο εξωτερικό και δεν μπορεί να προβεί σε διάπραξη νέων αδικημάτων. Γι αυτό αποφυλακίζεται με την καταβολή χρηματικής εγγύησης 60.000 ευρώ και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Ανάλογοι όροι τέθηκαν και στον Εμ. Σταυριανό.
Το Συμβούλιο μειώνει επίσης τη χρηματική εγγύηση του ενός εκατομμυρίου ευρώ, που είχε επιβληθεί σε κάθε μία από τις δυο μικρότερες κόρες του κ. Καραβέλα, σε 30.000 ευρώ. και τις υποχρεώνει σε εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα σε τακτά χρονικά διαστήματα καθαώς και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

3 σχόλια

  1. @4.42

    Καλά, εσύ δε φταις, είσαι βλάκας, όμως αυτός...

    Σαν πολύ καιρό δεν έχει να καεί κανένα μαγαζί του τηΛεσαβουροπώΛη που σε αποβΛάκωσε;;;

    Περίεργο, γιατί άραγε αργεί τόσο;

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγωγή και Μήνυση Ράπτη - Κουρτάκη στον Παπαγιάννη


    Ραγδαίες οι εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες αφού όπως μάθαμε δύο δημοσιογράφοι Ράπτης - Κουρτάκης καταθέτουν αγωγή και μήνυση στον Γιάννη Παπαγιάννη για όσα έγραψε στο blog του(έχει πει ο ίδιος ότι είναι δικό του δεν το λέμε εμείς για να τον καρφώσουμε). Ψιλοχάσαμε την μπάλα με όσα έγιναν και δεν προλάβαμε να τα μάθουμε όλα αλλά αυτό που έγινε γνωστό πλέον είναι ότι οι δύο δημοσιογράφοι προσφεύγουν στην δικαιοσύνη. Το τι και το πως δε ρωτήσαμε και προφανώς οι ίδιοι θα ξέρουν. Κάτι θα έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση