GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρούσμα της νέας γρίπης και σε εφημερίδα!...

. Σύμφωνα με πληροφορίες, κρούσμα που όπως ειπώθηκε οφείλεται στον ιό της νέας γρίπης εκδηλώθηκε σήμερα στην εβδομαδιαία εφημερίδα "Ο ...

.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κρούσμα που όπως ειπώθηκε οφείλεται στον ιό της νέας γρίπης εκδηλώθηκε σήμερα στην εβδομαδιαία εφημερίδα "Ο Κόσμος του Επενδυτή", σε εργαζόμενη στο ατελιέ της εφημερίδας. Αμέσως έγινε απολύμανση στο χώρο και ενημερώθηκαv όλοι οι εργαζόμενοι ότι δεν πρέπει να ανησυχούν.

Ο Τυπικός

4 σχόλια

  1. Άμα διαβάσουμε την εφημερίδα λες να κολλήσουμε??? :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SOS -- SOS -- SOS

    ΄Ελληνες ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.

    Αν πάτε στη παραλία και δείτε την θάλασσα βρώμικη να μη μπείτε για μπάνιο.Σίγουρα θα κάνει μπάνιο κάποιος υπουργός της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και θα έχει βρωμίσει το νερό από αυτόν.
    Αν πάλι δείτε το νερό τόσο βρώμικο που μαυρίζει και έχει χολέρα ,τότε σίγουρα θα κάνει μπάνιο ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΉΣ. Προσοχη υπάρχει κίνδυνος πανδημίας μη πλησιάζετε τους βρωμιάριδες.!!!!!Διώξτε τους όσο είναι καιρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αυτά τα καινούργια δεδομένα.
    Δημιουργούνται ΔΥΟ ερωτήματα.

    1ο) ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ.
    EINAI ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΟΥΣ.
    και αν οχι...

    2ο) στο Πασόκ την ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ.
    Πως τους την δίνουν ?
    Με το Μέτρο ? Με το κιλό ?
    Με τον αριθμό των ΥΠΟΘΕΤΩΝ ?
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκεί απολύμαναν το κτήριο...στον ΟΤΕ στην Κηφισίας απλά ήρθε το ΚΕΕΛΠΝΟ για να πει να πλένουμε καλά τα χέρια μας και οτι αργά ή γρήγορα θα κολλήσουμε όλοι οπότε ας μην πανικοβαλόμαστε!!!Ζήτω η Deutsche Telecom!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση