GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Γ. Καρατζαφέρης για τη βίλα του υφυπουργού και τον Γ. Τρομπούκη...

. Ολόκληρο το απόσπασμα από την ομιλί α του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, στη Βουλή, με την συγκλονιστική καταγγελία για την κατασκευή...

.
Ολόκληρο το απόσπασμα από την ομιλία του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, στη Βουλή, με την συγκλονιστική καταγγελία για την κατασκευή βίλας εν ενεργεία υφυπουργού από τον Γ. Τρομπούκη έχει ως εξής:

"Φέρτε ένα νόμο εδώ στη Βουλή ότι απαγορεύονται οι αναθέσεις έργου. Να γίνονται όλες με διαγωνισμό και μάλιστα ανοιχτό μέσω internet. Επειδή όμως κάποιοι βολεύονται σ’ αυτή την Αίθουσα από δώθε και από κείθε, αναθέσεις. Αναθέσεις για το ένα, αναθέσεις για το άλλο, αναθέσεις για το τρίτο. Τι σημαίνει ανάθεση; Ανάθεση σημαίνει ότι τα παίρνουν οι ημέτεροι, ανάθεση σημαίνει «καπέλο».
Σας προκαλώ κύριε Υπουργέ, είσθε ο καθ’ ύλην αρμόδιος, να βγείτε αύριο και να πείτε ότι σε αυτή τη χώρα, σε αυτές τις προμήθειες που έγιναν τόσες τοις εκατό είναι με διαγωνισμό και τόσες με ανάθεση. Κακίζαμε και οι δύο μαζί κύριε Υπουργέ το ΠΑ.ΣΟ.Κ. για το κόλπο που έκανε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που έφερε τελευταία ημέρα, για να έχει ανάθεση και να πάρουν οι δικοί του τα έργα; Το κακίζαμε ναι ή όχι; Από την ίδια πλευρά, από τα ίδια έδρανα, κακίζαμε; Γιατί το ...
κάνατε εσείς σχολή αυτό το οποίο κακίζατε, του πράγματι κακού ΠΑ.ΣΟ.Κ.; Εσείς γιατί το κάνατε σχολή τώρα;
Και επιτέλους συμμαζέψτε τους Υπουργούς σας από τα σκάνδαλα. Όταν σκάει σκάνδαλο σε αυτή τη χώρα, όταν σκάει η βρωμιά σε αυτή τη χώρα, υπάρχει και ένας Υπουργός δίπλα. Το κύριο όνομα κύριε Υπουργέ, είναι ο κ. Τρουμπούκης, ο κατασκευαστής, που γράφει εφημερίδα σε πρωτοσέλιδο, ο οικονομικός εγκέφαλος κ.λπ. Ο κ. Τρουμπούκης λοιπόν έχει φτιάξει τη βίλα συναδέλφου σας Υφυπουργού της Νέας Δημοκρατίας, τώρα. Σύμπτωση; Μία φορά, σύμπτωση. Αλλά δύο και τρεις, είναι σύμπτωση; Όπου παλιάνθρωπος και από πίσω η Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Τρουμπούκης...."

26 σχόλια

  1. Μεγαλη μποχα αναδυεται απο το βασιλειο της σεμνοταπεινοτητας ή κανω λαθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά το είπαι ο αναμάρτητος, που έχει και την ευλογία του Κυρίου, με την Εκκλησία που έκτισε.

    Ο Θεός να δώσει την ευχή του μη βγή ο οίκος του, βατοπαιδίτικο Σκυριανό λαυράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μιλαει κι οσαχλιομπαχουλαςαυτος κι αν θαχει μπραβους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΑΟΣ...
    ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΣΧΑΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ....Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΜΕ ΠΙΣΩ.
    ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. NTOKOYMENTO.TH BIΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ,ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑΧΑΜ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΛΜΑ .ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ,Ο ΜΑΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΥΛΑ

    ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ

    Σεμνά και ταπεινά ο κ. Σαλμάς!!!


    Αυτή η είναι η φτωχική βίλα του Αμφιλοχιώτη Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κυρίου Μάριου Σαλμά.Μία βίλα 850 τ.μ. σε ένα οικόπεδο 3 στρεμμάτων στο Πανόραμα Παλλήνης!Βλέπουμε λοιπόν και στην πράξη από τον Βουλευτή μας την προτροπή του Πρωθυπουργού για σεμνότητα και ταπεινότητα!Έτσι εξηγείται και η πολύχρονη εξαφάνιση του Βουλευτή από τα τεκτενόμενα στον Νομό,"σήκωνε οικοδομή ο άνθρωπος".
    Τα στοιχεία είναι από το δημοσίευμα "Η λαϊκή βίλα του λαϊκού Μάριου" της ανεξάρτητης μάχημης εφημερίδας του Νομού μας,"Το Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ή ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.
    Τώρα που άρχισαν να βγαίνουν οι βρωμιές του Γιωργάκη και των «συντρόφων» του τα πράσινα blogs προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ BLOGGERS:
    1. Ο Τσουκάτος έχει παραδεχθεί ότι μετέφερε παράνομα λεφτά της Ζίμενς στο πασόκ. Οι ταμίες στην αρχή λέγανε ότι δεν ξέρουν τίποτε, μετά είπανε ότι μπορεί αλλά δεν θυμόμαστε. Το πασόκ παρουσίασε κάτι χειρόγραφα μπακαλο-τέφτερα που ήταν τα αρχεία του, λέει. Μας πείσατε, κύριοι, ωραία έρευνα κάνατε. Εάν ο Γιωργάκης επιμείνει ότι το πασόκ δεν έπαιρνε παράνομα λεφτά, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι ο Τσουκάτος θα πάει μέσα. Εάν θέλει να σωθεί θα πρέπει να μιλήσει.
    2. Ο Πάγκαλος παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος έπαιρνε μεγάλα ποσά από επιχειρηματίες και τα μετέφερε στο πασόκ, λέει όμως ότι δεν τα θεωρεί παράνομα, παρόλο που ξέρει ότι είναι. Κανένας εισαγγελέας δεν τόλμησε να επιληφθεί, προφανώς ξέρει ότι θα τον ρημάξουν στη συκοφαντία τα ιδιωτικά Γιωργοκάναλα, σαν το Σανιδά.
    3. Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γοωργάκη, έχει παραδεχθεί στον ανακριτή ότι πήρε μίζα 6,7 εκατομμύρια ευρώ για το άχρηστο C4I που μας κόστισε 255 εκατομμύρια ευρώ. Τα κανάλια και οι εφημερίδες έχουν αποσιωπήσει ΕΝΤΕΛΩΣ το θέμα, σαν να μην υπάρχει.
    4. Ο σοβαροφανής λιμοκοντόρος Παπακωνσταντίνου, που ήταν στο Δ.Σ. του ΟΤΕ και θα μπορούσε να αναδιαπραγματευθεί τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά του 67 εκατομμυρίων ευρώ δεν απαντάει κάν στις ερωτήσεις που του γίνονται για το θέμα. Μέχρι πρόσφατα έκρυβε ακόμη και τη θητεία του στον ΟΤΕ, αναρωτιέμαι γιατί.
    5. Την περασμένη εβδομάδα ασκήθηκε ποινική δίωξη στον έτερο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, πρώην Γενικό Διευθυντή του Πασόκ, για τα εκατομμύρια που χάθηκαν από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (διόδια), λόγω πλαστογραφιών και απάτης σε βάρος του δημοσίου. Τα κανάλια και τα πράσινα blogs έθαψαν το θέμα, εντελώς.
    6. Η πλειοψηφία των προφυλακισμένων για τη σκανδαλάρα Ζίμενς ήταν μέλη του πασόκ, που μάλιστα έβαλε συνήγορους υπεράσπισης τους γνωστούς Τσοβόλα (πρώην υπουργό πασόκ) και Ματζουράνη (πρώην Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου πασόκ). Ο Γιωργάκης όμως λέει ότι το σκάνδαλο είναι Νεοδημοκρατικό, δηλαδή ο Τσοβόλας και ο Ματζουράνης είναι κρυφο-νεοδημοκράτες;
    7. Ο Γιωργάκης προσπάθησε απεγνωσμένα να στείλει το σκάνδαλο Ζίμενς στη Βουλή για να θαφτεί στα γρήγορα, πριν προλάβουν να αποκαλυφθούν οι προσωπικές μαρτυρίες και οι κινήσεις των λογαριασμών. Αυτό και αν είναι ένδειξη ενοχής, αυτό και αν είναι απόδειξη θράσους.
    8. Όταν συνελήφθη η οικογένεια του καραβέλα, οι πασόκοι φοβήθηκαν μήπως αυτός αναγκαστεί να γυρίσει, γι’ αυτό έβαλαν τα κανάλια να λένε τις ψευτο-συναισθηματικές ανοησίες που έλεγαν (για τα κοριτσάκια με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ). Πάλι η Ν.Δ. έφταιγε, γενικώς.
    9. Χριστοφοράκος, τι να πεί κανείς; Ο τύπος αιφνιδίασε το Ζαγοριανό και την έκανε για να δικαστεί στη Γερμανία, που είναι χαμηλές οι ποινές. Η δικαιοσύνη έστειλε δύο εντάλματα σύλληψης και Έλληνες ιδιωτικούς ντετέκτιβ που τον βρήκαν και έτσι συνελήφθη. προσπαθούμε να τον φέρουμε να δικαστεί στην Ελλάδα και το πασόκ προτείνει να του χαμηλώσουμε την ποινή για να «μιλήσει». Και πώς εμείς ξέρουμε ότι θα πεί αλήθειες, αν θα κρύψει αλήθειες, ή θα πεί ψέματα; Θα βασιζόμαστε στη μαρτυρία ενός ανθρώπου, που ξέρει πολύ καλά ότι εάν δεν πεί αυτά που πρέπει υπάρχει και «η Σέχτα»; Και νομίζω ότι οι περισσότεροι υποπτευόμαστε ποιοι είναι πίσω από τη Σέχτα (βλέπε 17 Νοέμβρη).
    10. ΟΜΩΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ. Είναι ντροπή να παίρνει τον ίδιο δρόμο που έχουν πάρει τα ιδιωτικά κανάλια και οι εφημερίδες. Δηλαδή, να χρηματοδοτείται για να λέει μισόλογα, να κρύβει αλήθειες, να συκοφαντεί και να μπερδεύει επίτηδες τα σημαντικά με τα επουσιώδη.. Οι πιο ύποπτοι μηχανισμοί παραπληροφόρησης είναι τα blogs που δεν δημοσιοποιούν σχόλια (πχ. troktiko) και αυτά που τα δημοσιοποιούν πολλές ώρες μετά (πχ, press-gr). Το άτιμο το χρήμα, βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε τι μαθαίνει κανείς τη σήμερον ημέρα!
    Πρώτος κολλητός του Χριστοφοράκου ο Τσίμας.
    Ποιος Τσίμας;
    Ο Παύλος Τσίμας βέβαια, εκείνη η ποντικομαμή με το γύφτικο μουστάκι που με παρτενέρ τον παμπόνηρο Οικονομέα κάνουν μόνιμη προπαγάνδα στο Mega υπέρ του Γιωργάκη από καταβολής κόσμου.
    Είδες μεταγραφές ο Μπόμπολας;
    Τα καλύτερα παλληκαράκια έχει μαζέψει στο μαγαζί.
    Τους δίνει από 400.000 στον καθένα και του κάνουν τη δουλειά.
    Σιγά το δύσκολο όταν έχεις το κατάλληλο ταλέντο (γλύψ, φτού).
    Και, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, Ο ΤΣΙΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.
    Και, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, ΔΕΝ ΤΑΜΑΘΕ ΤΩΡΑ.
    Και, όπως καταλαβαίνουμε, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ένα χρόνο τώρα που παίζει η σκανδαλάρα Ζίμενς.
    ΤΙ ΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΦΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ;
    Μήπως ΔΕΝ είναι δημοσιογράφος;
    Μήπως είναι άλλος ο ρόλος του σε αυτή τη ΣΑΠΙΛΑ που λέγεται "ενημέρωση" στην Ελλάδα;
    Απλές ερωτήσεις, απλών ανθρώπων, που μπορεί να μην ξέρουν το ΒΑΘΟΣ της διαπλοκής αλλά έχουν συνειδητοποιήσει το ΕΥΡΟΣ.
    Ευτυχώς που υπάρχουν τα blogs και ξεστραβωνόμαστε από το σκοτάδι που μας έχουν βουτήξει οι νταβατζήδες!
    Πεθαίνω για Γιωργάκη, σβήνω για Τζέφρυ, τρελλαίνομαι να τον ακούω και να φτιάχνομαι.
    Ευχαριστημένος τώρα κύριε Παύλο μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΦΙΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΣΑΝΤ.
    Και Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, λέει, θα ιδρύσει το πασόκ.
    Για να κτυπήσει, λέει, την εσωτερική διαφθορά.
    Εντάξει, για το γιωργάκη τα ξέρουμε, θα ήθελα όμως να ήξερα τί μυαλά κουβαλάτε όλοι οι υπόλοιποι.
    Ντίπ χάνοι είσαστε;
    Δεν ξέρω άν ξέρετε από ψάρεμα, αλλά ξέρετε τι κάνει ο χάνος;
    Ότι βρεί μπροστά του το χάφτει, γι' αυτό και πιάνεται τόσο εύκολα στα αγκίστρια. Έτσι και εσείς.
    Άρπ!!!!
    Υπηρεσία εσωτερικών Υποθέσεων, ωραία.
    Θα απαρτίζεται από τα ίδια μέλη που βγάλανε ότι ο Τσουκάτος τσίμπησε τα λεφτά της Ζίμενς και ότι το πασόκ είναι πεντακάθαρο;
    Σας το λέω γιατί, εάν κάνεις ένα γκάλοπ ανάμεσα στους οπαδούς όλων των κομμάτων, όλοι θα σας πούν ότι αποκλείεται να έχει βουτήξει ο στρατηγός Τσουκάτος.
    Ο Γιωργάκης λέει χοντρά ψέματα χωρίς να τον νοιάζει ότι κρίνεται η ζωή και η υπόληψη ενός ανθρώπου.
    Το μόνο που έχει σημασία είναι να κερδίσει πολιτικούς πόντους.
    Εξαιρετική ηθική, αμερικάνικου επιπέδου.
    Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
    Δεν παίζεται ο οραματιστής Τζώρτζ, δεν παίζεται.
    Από οράματα έχει πιο πολλά και από την Αθανασία του Αιγάλεω.
    Μάλλον το μοναδικό του όραμα είναι αυτό που τούταξε η μαμμά του, να γίνει πρωθυπουργός με οποιοδήποτε μέσο.
    Ειλικρινά νομίζει ότι είναι ηγέτης ένα μαμόθρεφτο, που εξαιτίας του πατέρα του βέβαια, είναι βουλευτής από 28 χρονών;
    Με αυτά τα μυαλά νομίζεις Τζώρτζ ότι μπορεί να κυβερνηθεί μια χώρα;
    Με μαϊμού ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ;
    Με τέτοιο ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ;
    Με τέτοιο ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ;
    Να εξαγγέλει Υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων ένας άνθρωπος που λέει ο Τσουκάτος έφαγε τα λεφτά της Ζίμενς;
    Ένας άνθρωπος που δεν παραδέχεται ότι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ μαϊμού τα χειρόγραφα μπακαλο-τέφτερα αρχεία του πασόκ;
    Που λέει ότι το 2000 (που ήταν εκλογική χρονιά) το πασόκ δεν είχε έσοδα και εισφορές;
    ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑ;
    Και οι οπαδοί του τι λένε;
    Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.

    ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΛΕΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΜΑ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ, ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ "ΕΛ" ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ.

    ΠΕΤΥΧΕ ΟΜΩΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ. ΕΞΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΞΑΝΑΚΑΤΣΕ ΣΤ'ΑΥΓΑ ΤΗΣ.

    ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ! ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕ Η ΑΓΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ.

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγωγή και Μήνυση Ράπτη - Κουρτάκη στον Παπαγιάννη


    Ραγδαίες οι εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες αφού όπως μάθαμε δύο δημοσιογράφοι Ράπτης - Κουρτάκης καταθέτουν αγωγή και μήνυση στον Γιάννη Παπαγιάννη για όσα έγραψε στο blog του(έχει πει ο ίδιος ότι είναι δικό του δεν το λέμε εμείς για να τον καρφώσουμε). Ψιλοχάσαμε την μπάλα με όσα έγιναν και δεν προλάβαμε να τα μάθουμε όλα αλλά αυτό που έγινε γνωστό πλέον είναι ότι οι δύο δημοσιογράφοι προσφεύγουν στην δικαιοσύνη. Το τι και το πως δε ρωτήσαμε και προφανώς οι ίδιοι θα ξέρουν. Κάτι θα έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ Καψαμπέλη και Σία,



    Η προσπάθειά σας να αποσπάσετε την προσοχή του κόσμου από την σκανδαλάρα των δισεκατομμυρίων της Ζίμενς δεν θα πετύχει.



    Μόνο οι μέχρι στιγμής διαπιστωμένες μίζες ξεπερνούν τα 140 εκατομμύρια ευρώ.



    Ο Γιωργάκης είναι μέσα στο κόλπο, δεν υπάρχει περίπτωση.



    Ο παιδικός του φίλος ο Τρεπεκλής με το C4I, έχει ήδη παραδεχθεί ότι έχει τσιμπήσει 6,7 εκατομμύρια ευρώ.



    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΙΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.



    Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.



    ΕΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ.



    Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.



    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.



    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ
    ********************************************************************
    Η κυβέρνηση Καραμανλή είναι μια αναξιόπιστη κυβέρνηση απέναντι στους Έλληνες πολίτες. Μια κυβέρνηση που άλλα λέει και άλλα κάνει.
    Έλεγε ο πρωθυπουργός ότι δεν θα επιβάλει νέους φόρους.
    Μέσα σε ένα χρόνο, έχουμε τρία κύματα φοροεπιδρομών στα χαμηλά και στα μεσαία εισοδήματα. Και όλα αυτά επειδή η κυβέρνηση έχασε τον έλεγχο του ελλείμματος. Οι δαπάνες έχουν εκτροχιαστεί, τα έσοδα έχουν καταρρεύσει. Η μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού, ξεπερνά τα 3,5 δις ευρώ
    Η αναξιοπιστία αυτής της κυβέρνησης είναι τόσο μεγάλη, που εύλογα οι πολίτες αναρωτιούνται. Ακόμα και αν πληρώσουμε για μια ακόμη φορά τα σπασμένα της αποτυχημένης και άδικης πολιτικής της ΝΔ, ποιος εγγυάται ότι δεν θα δημιουργήσει η κυβέρνηση πολύ σύντομα και νέες μαύρες τρύπες, και νέα ελλείμματα; Μπορούν αλήθεια οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να πιστέψουν ποτέ ξανά τα λόγια και τις εξαγγελίες ενός πρωθυπουργού και μιας κυβέρνησης που αποδεδειγμένα αποπειράθηκε να τους εξαπατήσει;
    Η κυβέρνηση Καραμανλή είναι μια κυβέρνηση που η πλειοψηφία της στηρίζεται στην ψήφο βουλευτών, που έδιναν δωρεάν μαθήματα φοροδιαφυγής μέσω offshore, από την τηλεόραση. Βουλευτών που οραματίστηκαν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν το γνωστό σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Η κυβέρνηση βασίζεται σε μια πλειοψηφία και σε βουλευτές που έχουν ευθύνες, για τα δομημένα ομόλογα, στηρίζεται σε μια πλειοψηφία που αρνείται επίμονα το φως και τη διαφάνεια στα σκάνδαλα, όπως η SIEMENS, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, οι υποκλοπές. Στηρίζεται δηλαδή η πολιτική της κυβέρνησης σε μια εμπεδωμένη αντίληψη κακοδιαχείρισης, σπατάλης, μικροκομματικών πελατειακών επιλογών και ιδιοτελών αποφάσεων.
    Αλλά τα σπασμένα της κυβερνητικής διαχείρισης δεν μπορούν και πάλι να τα πληρώσουν οι χαμηλόμισθοι, τα μεσαία εισοδήματα και οι συνταξιούχοι. Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν χαμένος πλούτος για την οικονομία, χαμένος κόπος για τον Έλληνα και, ως εκ τούτου, χαμένος χρόνος για την Ελλάδα. Γι' αυτό και η πατρίδα μας χρειάζεται άμεσα αλλαγή πορείας, με μια νέα ισχυρή κυβέρνηση, με εντολή νωπή από τον Ελληνικό λαό.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Ανώνυμο 9 Ιουλ.09 6.29 μμ

    Δεν είμαστε φίλοι σου, παλιομαλάκα!...

    Πασόκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. To της όλης πόλεως ήθος ομοιούται τοις άρχουσι (Ισοκράτης)
    Ου γαρ ο δικαστής, ουδ’ ο βουλευτής, ουδ’ ο εκκλησιαστής άρχων εστί,
    αλλά το δικαστήριον, η βουλή και ο δήμος.
    Αριστοτέλης

    Πολιτικατζήδες πονηροί. Χαλασμένοι. Πολιτικοί-επιχειρηματίες. Κατασκευαστές βουλήσεων. Που πέταξαν από τα παράθυρα του νεοπλουτισμού τους και του μικροαστισμού τους, ό,τι γνήσιο και αυθεντικό ελληνικό, στους σκουπιδοτενεκέδες της Ευρώπης και της Παγκοσμιοποίησης.

    Διανοούμενοι»-γυμνοσάλιαγκες, νεόπλουτοι της μάθησης, σπουδαιογελοίοι, με τα «τρισβάρα ελληνικά των» (Καβάφης). Που επαγγέλλονται διανόηση, πατώντας πάνω στο άδειο τους κεφάλι. Οι πετρωμένοι στην ακαμψία της σοβαροφάνειας. Οι, κατά βάθος, ρηχοί.

    Γυμνοσάλιαγκες, που βρωμίζουν τις αετοκορφές, σκαρφαλώνοντας σούρνοντας, γλύφοντας και με τα κέρατά τους. Και με ώθηση στα οπίσθιά των.

    Μεγαλοδημοσιογράφοι, τσιράκια μεγαλοεκδοτών, με την κίβδηλη ευγένεια του νεόπλουτου του χρήματος και το θράσος του σφουγγοκωλαρίου μεγαλοεκδοτών-μεγαλοεργολάβων του Δημοσίου.
    Δημοσιογραφίσκοι και γυάλινες καμπαρετζούδες μεσημβρινών αποκαλυπτηρίων, που κάνουν την ψυχαγωγία χυδαία διασκέδαση.
    Σοβαροφανείς δημοσιογράφοι που στρεβλώνουν την είδηση στην προκρούστεια κλίνη του πολιτικοδημοσιογραφικού συμπλόκου των διαπλεκομένων συμφερόντων.
    Γυάλινα, άδεια μάτια πάνω στο αδιάκριτο γυαλί, που αντανακλούν τα σκοτάδια της ψυχής τους και τον αρυτίδωτο, ψαρίσιο, εγκέφαλό τους.

    Εμπρός ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ με τον ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΗ να Βάλουμε στη φιλάκι όλο το κλεφτό ασκέρι.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πέμπτη, 9 Ιούλιος 2009
    Στο Α.Τ Περιστερίου στο γραφείο του διοικητή ο Παπαγιάννης πάει για αυτόφωρο


    Παιδιά μην τρελαθούμε. Ο Γ.Παπαγιάννης συνελήφθη ύστερα από μήνυση του Χ.Ράπτη για εκβιασμό και αύριο θα κάνει μήνυση και ο Γ.Κουρτάκης. Ο Παπαγιάννης δίνει κατάθεση και θα περάσει αύριο από αυτόφωρο. Αυτή την στιγμή είναι στο γραφείο του διοικητή και δίνει κατάθεση. Πόσο πιο έγκυρα να το πούμε; Από κάτω είμαστε στον υπόνομο.

    Λέμε τι γίνεται τώρα. Όχι τι θα γίνει αύριο ή μεθαύριο. Ούτε δικάζουμε. Απλά η ιστορία ξεκίνησε από ένα απειλητικό μήνυμα που σε συνοδευτικό με υβριστικά δημοσιεύματα....

    καίνε τον Παπαγιάννη. Λάθος χειρισμός. Και το φωνάζουμε από το μεσημέρι. Τι άλλο να κάνουμε ρε παιδιά; Παρότι με τον Παπαγιάννη δεν τα πάμε καθόλου καλά, γράψαμε ότι του κάνουν μηνύσεις και αγωγές. Σαν να του λέμε εξαφανίσου ρε παιδί μου μην απαντάς. Τι τα θέλεις τα άλλα;

    Κανονικά θα έπρεπε να τον....μαλώσουμε που υπερηφανευόταν ότι είναι ο διαχειριστής του blog και φοράει παντελόνια. Τώρα όμως το γυρίζει και λέει ότι δεν είναι. Καλά κάνει έτσι πρέπει. Μόνο που το παιχνίδι δεν παίζεται έτσι.

    Αν αυτό γινόταν σε οποιονδήποτε άλλον δεν θα είχε την τύχη του Παπαγιάννη. Μην κοροιδευόμαστε.

    ---------------------------------

    ΜΕΣΑ ΠΟΥΣΤΗ.

    Πέμπτη, 9 Ιούλιος 2009
    Στο Α.Τ Περιστερίου στο γραφείο του διοικητή ο Παπαγιάννης πάει για αυτόφωρο


    Παιδιά μην τρελαθούμε. Ο Γ.Παπαγιάννης συνελήφθη ύστερα από μήνυση του Χ.Ράπτη για εκβιασμό και αύριο θα κάνει μήνυση και ο Γ.Κουρτάκης. Ο Παπαγιάννης δίνει κατάθεση και θα περάσει αύριο από αυτόφωρο. Αυτή την στιγμή είναι στο γραφείο του διοικητή και δίνει κατάθεση. Πόσο πιο έγκυρα να το πούμε; Από κάτω είμαστε στον υπόνομο.

    Λέμε τι γίνεται τώρα. Όχι τι θα γίνει αύριο ή μεθαύριο. Ούτε δικάζουμε. Απλά η ιστορία ξεκίνησε από ένα απειλητικό μήνυμα που σε συνοδευτικό με υβριστικά δημοσιεύματα....

    καίνε τον Παπαγιάννη. Λάθος χειρισμός. Και το φωνάζουμε από το μεσημέρι. Τι άλλο να κάνουμε ρε παιδιά; Παρότι με τον Παπαγιάννη δεν τα πάμε καθόλου καλά, γράψαμε ότι του κάνουν μηνύσεις και αγωγές. Σαν να του λέμε εξαφανίσου ρε παιδί μου μην απαντάς. Τι τα θέλεις τα άλλα;

    Κανονικά θα έπρεπε να τον....μαλώσουμε που υπερηφανευόταν ότι είναι ο διαχειριστής του blog και φοράει παντελόνια. Τώρα όμως το γυρίζει και λέει ότι δεν είναι. Καλά κάνει έτσι πρέπει. Μόνο που το παιχνίδι δεν παίζεται έτσι.

    Αν αυτό γινόταν σε οποιονδήποτε άλλον δεν θα είχε την τύχη του Παπαγιάννη. Μην κοροιδευόμαστε.

    ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.
    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
    ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ..
    ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΑ ΧΥΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το άκουσα και τρελάθηκα. Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ έκανε πρόταση να γίνει κίνημα ηθικών βουλευτών για να ξεκαθαρίσουν τα σκάνδαλα. Δεν μας είπε όμως αν αυτός θα είναι στο κίνημα. Μάλλον όμως όχι γιατί αυτός χρέωνε μέχρι και τα παγωτίνια του και τα μανικετίκουμπά του στα απόρρητα κονδύλια του Υπουργείου Άμυνας. Προσπάθησε ,χωρίς να δικαιούται, να πάρει σύνταξη ως θήμα τρομοκρατίας ,έβαλε ψευδομάρτυρες για να πάρει αποζημείωση από ασφαλιστική ετερεία, μέχρι και 800 χιλιάδες ευρώ από την λίστα γάμου της κόρης του βούτηξε από τα κατάστημα. Τι να μας πεί για ηθική ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ,ξεχνάει τι έκανε στην Βουλγαρία . Μη μας τρελένεις Μιχαλολιάκο σε ξέρουμε και δεν σε ξεχνούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ...

    ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ !!

    ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΒΑΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΞΑΤΕ "ΨΗΛΟΜΥΤΕΣ" !!

    ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!

    ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΩKΤΕΣ" ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ!!

    OTAN KATEBOYN 100.000 ΣTO ΣYNTAΓMA AMEΣΩΣ ΘΑ ΓINOYN EKΛOΓES!!

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Χρήστος Καλογρίτσας, που επελέγη πριν από δύο δεκαετίες από τους αριστερούς κύκλους του πολιτικού σκηνικού να αναλάβει την έκδοση της εφημερίδας «Πρώτη», ελέγχει μέσω των τριών παιδιών του, τον Ιωάννη, την Ηλέκτρα και την Κωνσταντίνα το 75% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας GPO.

    Διευθύνων Σύμβουλος της GPO είναι ο Γιάννης Θεοδωρικάκος, πρώην Γραμματέας της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας (ΚΚΕ) που διαχειρίστηκε και την Μεγάλη διάσπαση 1991-1992. Πολύ αργότερα και όταν ο Κώστας Λαλιώτης αναλαμβάνει Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Θεοδωρικάκος αναλαμβάνει το Γραφείο Τύπου του Κινήματος. Είναι προφανές πως η γνωριμία Καλογρίτσα- Θεοδωρικάκου υφίσταται από τα χρόνια μιας κοινής πορείας στα μονοπάτια της Αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. esi tu 6,40 den pas na psifisis opion thelis,,apo oti fenete isoun ,tenekes,kai tha minni tenekes,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://www.guardian.co.uk/artanddesign/2009/jul/08/parthenon-marbles-guardian-poll

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΛΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,9 Ιουλ 2009 6:23:00 μμ,ΤΑ ΙΔΙΑ?? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΜΠΑΣΤΡΑΔΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΙΓΜΑ!! ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ??
    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. KOSTA NOSTRA

    Ο Πανάγος εκβιαστής. Ο Ζαχόπουλος το ίδιο. Ο Κεφαλογιάννης προστάτης. Ο Βουλγαράκης φοροφυγάς. Ο Ρουσοπουλος, ο Δουκας, ο Κοντός κοκ οικοπεδοφάγοι. Ο Σουφλιάς αυθαίρετος. Ο Πάκης-χούπης παράνομοι διορισμοί. Η Ντορα δωρολήπτης. Ο Μαγγίνας μαύρη εργασία. ο Αλογοσκούφης, ο Τσιτουρίδης και οι άλλοι βαποράκια τοξικών ομολόγων. η Σωτηρίου στο συνδικάτο...

    Η ιστορία της κυβέρνησης Καραμανλή πρέπει να γραφεί από τον Τσιφόρο: "Ιστορίες πίσω από τα κάγκελα"...

    Μιλάμε, εξάντλησαν τον ποινικό κώδικα. Πρέπει να φύγουν πριν πλακώσει η Ιντερπόλ!

    Και στην παράδοση-παραλαβή να φορούν ρούχα χωρίς τσέπες. Είναι ικανοί φεύγοντας να παίρνουν ό,τι εξέχει..

    Και αυτός ο Πελέκης, είναι δυνατόν να είναι παντού; Να δεις που θα 'κανε και τη μοιραία ένεση στον Μάικλ Τζάκσον...

    Ξεφύλλισα όλον τον ποινικό κώδικα.
    Λοιπόν, μέλη της κυβέρνησης έως τώρα μόνο σε δυο αδικήματα δεν έχουν εμπλακεί: παράνομη αφαίρεση και εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων και διακίνηση πυρηνικών αποβλήτων. Όλα τα άλλα τα έκαναν!

    Εκλογές τον Σεπτέμβρη! Για τον Θεό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 5:40 ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΤΟ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ. ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ, ΘΕΣΕΙΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΛΑΣΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πού χάθηκε εκείνος ο καθυστερημένος άσχετος πασόκος που έλεγε ότι είναι ακριβή η βενζίνη στην Ελλάδα;
    Ξέρετε ποιος.
    Ο φανατικός αφισσοκολλητής που μπέρδευε την τιμή σε δολάριο με την τιμή σε ευρώ και μας έβγαζε με αλχημίες ούτε λίγο ούτε πολύ ότι κλέβουν τους Έλληνες καταναλωτές.
    Του ετοιμάζω λίστα με επίσημα στοιχεία της Ε.Ε. για το μήνα Ιούνιο.
    Σε ρωτάω (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ), οικονομολόγε τις πεντάρας, να μου απαντήσεις μία απλή ερώτηση, εάν μπορείς.
    Πώς γίνεται να έχουμε, με μεγάλη διαφορά, ΤΗ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και εσύ να καταγγέλεις αυτά που καταγγέλεις;
    Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν εκθέτεις μόνο την κοινή λογική αλλά και το κόμμα σου;
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ.
    Τι έγινε εκεί στο πασόκ, πτυχίο από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ έχετε πάρει;
    Δηλαδή, όποιος λέει τις μεγαλύτερες ανοησίες και αερολογίες παίρνει άριστα;
    ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙ;
    Βάζετε στοίχημα ότι ξέρω τουλάχιστον ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟ της σχολής;
    Ποιόν άλλο;
    Το Γιωργάκη τον Αϊνστάϊν, που μετά από 58 χρόνια πάνω στον πλανήτη δεν κατάφερε ακόμη να μάθει ακόμη ποδήλατο.
    Μετά πήγε για κανό στο Σχοινιά και χάθηκε για τρείς ώρες (πώς μπορεί κάποιος να χαθεί όταν τον περιτριγυρίζουν καμιά δεκαριά άτομα της προσωπικής του ασφάλειας, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ). Είδες ο αριστούχος;
    Πάει το βράδυ του Πάσχα να ανάψει το κερί στην Πάρο και το βάζει στο μανουάλι ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ. Εύγε γιγαντο-τεράστιε, θα πάς μπροστά.
    Ευτυχώς που έρχονται και εκλογές για να σε ψηφίσουμε πρωθυπουργό, είμαστε σίγουροι ότι, με ΤΕΤΟΙΑ πνευματική υποδομή, θα μείνεις αξέχαστος στην πολιτική ιστορία της χώρας. Θα μιλάνε για σένα και μετά από 100 χρόνια.
    Φτού, φτού!
    Εμπρός λοιπόν, ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΑΑΑ.. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΔΟΣ ΖΩΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ.....................

    ΡΕ ΖΩΥΦΙΟ ΠΑΣΟΚΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΤΑΙΣΜΕΝΟ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?
    ΜΠΡΑΒΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ
    ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ....
    ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΖΩΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ..

    ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ..ΜΗΝ ΣΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση