GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απολογισμός ...έργου στη "Γερμανός"...

Από το http://amoirakagem.blogspot.com/ . Ας κάνουμε ένα γρήγορο και περιληπτικό απολογισμό του "έργου". Στην κινητή τηλεφωνία είχ...

Από το http://amoirakagem.blogspot.com/
.
Ας κάνουμε ένα γρήγορο και περιληπτικό απολογισμό του "έργου".
Στην κινητή τηλεφωνία είχαμε τρεις συνεργαζόμενες εταιρίες (Cosmote, Wind, Vodafone). Μετά την εξαγορά μείναμε με μία (Cosmote).
Πριν είχαμε τέσσερις συνεργαζόμενες εταιρίες internet (Hol,Forthnet,Otenet,Tellas).
Μετά την εξαγορά έχουμε μία (Otenet).
Πριν είχαμε δύο συνεργαζόμενες εταιρίες σταθερής τηλεφωνίας (ΟΤΕ,Tellas). Μετά την εξαγορά έχουμε μία (ΟΤΕ).
Πριν την εξαγορά διαφημίζαμε ότι...
σε εμάς ο κόσμος έχει την επιλογή. Είχε να επιλέξει ανάμεσα σε όλες αυτές τις εταιρίες. Τώρα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε τριπλάσιο (ίσως και τετραπλάσιο) αριθμό καταστημάτων. Μετά την εξαγορά δηλαδή "αναγκάσαμε" τους πελάτες μας να πηγαίνουν και στους τωρινούς ανταγωνιστές μας.
Πριν την εξαγορά όλες αυτές οι συνεργαζόμενες εταιρίες μας πρόσεχαν και μας φρόντιζαν επειδή τους φέρναμε αποτελέσματα. Τώρα έχουμε να "ανταγωνιζόμαστε" την μία και μοναδική εταιρία που μας αγόρασε μαζί με όλους τους υπόλοιπους που "εφυγαν".
Πριν την εξαγορά μας ήξερε ο περισσότερος κόσμος για την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση μας. Τώρα μας έμαθαν και οι υπόλοιποι για το σκάνδαλο της εξαγοράς...

3 σχόλια

  1. Κύριε Καραμανλή θέλετε 1.000.000, ψήφους περισσότερους από ότι έχετε αυτήν την στιγμή;
    Είναι απλό, δώσετε το δικαίωμα να μπορούν να κτίσουν οι μικροί ιδιοκτήτες οικοπέδων, όσα μέτρα και αν είναι.
    Εφ όσον έχουν νόμιμους τίτλους , εφ όσον δεν είναι δάση, εφ όσον δεν είναι στον αιγιαλό, εφ όσον δεν έχουν αρχαία, και άλλα τινά, και προπαντός βγάζοντας την άδεια νόμιμα να πληρώνουν Το κράτος, να κτίζουν ακριβώς όσο δικαιούνται ως να ήταν ενταγμένοι σε σχέδιο πόλεως.
    ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.
    Διότι οι εντάξεις στο σχέδιο πόλεως Κύριε Καραμανλή είναι μια από τις πιο μεγάλες πληγές στην χώρα μας, πχ.
    Έχω κάνει αίτηση το 1983 για ένταξη στο σχέδιο ----------- και ακόμη το συζητούν οι διάφοροι ημέτεροι προκειμένου να τακτοποιήσουν τα δικά τους και τους δικούς τους.
    Εκτός αυτού Κύριε Καραμανλή θα εκτιναχτεί η κατασκευή ακινήτων συμπαρασύροντας δεκάδες επαγγέλματα, δημιουργώντας ευημερία, και πλούτο στο κράτος, θα γεμίσουν τα ταμεία τους κράτους λεφτά! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
    Ε… και αν σας βλαστημούν μερικοί κομπιναδόροι και λοβιτουρατζήδες των αυθαιρέτων, μην τους πάρετε τοις μετρητοίς, αυτοί και την μάνα τους βλαστημούν άμα λάχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α κι εσύ από πανω τον εαυτό σου κοιτάς να εξασφαλίσεις...
    είμαι σίγουρος ότι ψηφίζεις στις εκλογές όποιον σε συμφέρει.

    μακάρι να μη χτίσουν ούτε τα παιδιά σου στο χωράφι αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πριν είσασταν μονοπώλιο και δεν είχατε ούτε τα μισά κέρδη που έχετε τώρα...αν δεν σ'αρέσει πήγαινε στην vodafone να δεις τι ωραίες απολύσεις έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση