GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πειραιάς: Τα μαύρα τους τα χάλια έχουν τα πεζοδρόμια

Από το http://kataskeui.blogspot.com/ . Τριτοκοσμικές εικόνες έξω από το τερματικό σταθμό του ΗΣΑΠ στο Πειραιά. Συγχαρητήρια στο δήμο του Π...

Από το http://kataskeui.blogspot.com/
.
Τριτοκοσμικές εικόνες έξω από το τερματικό σταθμό του ΗΣΑΠ στο Πειραιά.
Συγχαρητήρια στο δήμο του Πειραιά!

5 σχόλια

  1. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΕΛΕΟΣ......
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ???
    ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΑΠΟ 4,4 ΙΝΤΖΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ Η ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΑΣ ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και τι να πούμε για τους πάγκους των πλανόδιων πωλητών που έχουν καταλάβει τις στάσεις του ΟΑΣΑκαι για την έλλειψη υποστέγων σ' αυτές, τι να πούμε για το σκουπιδαριό, τι να πούμε τι να πούμε τι να πούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε τρολιάρη νεοδημοκράτη,

    Βάλε τσίγκινο σωβρακο!

    Ερχονται τα αυστηρά κωλοδάχτυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Καραμανλή, η κατ’ οίκον νοσηλεία των ασθενούντων από την νέα γρίπη θα είναι και η μεγαλύτερη αιτία διασποράς της νόσου!
    Διότι πόσοι νοσούντες και συγγενείς τους θα τηρήσουν επακριβώς τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί;
    Έτσι οι συγγενείς αυτοί που ζούνε με τους πάσχοντες κατά ένα ποσοστό μικρό ή μεγάλο, κατά την γνώμη μου μεγάλο, θα έρθουν σε επαφή με την νόσο, και θα την έχουν μαζί τους, θα βγουν έξω από το σπίτι είτε για να πάνε στις δουλειές τους είτε για να πάνε για ψώνια μεταφέροντας τον ιό ο οποίος δεν τους έχει ακόμη δώσει απτά σημεία συμπεριφοράς του στο σώμα τους, αλλά υπάρχει, θα προσκολληθεί σε άλλους ανθρώπους μη υποψιασμένους περί αυτού και η εξάπλωση θα είναι ραγδαία, και με απρόβλεπτες συνέπειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυσικά κι έχουν τα μαύρα τους τα χάλια, αφού έχουν μετατραπεί όλα σε τζάμπα πάρκιν για κάποια ζώα συμπολίτες μας. Η Δημοτική Αστυνομία είναι διακοσμιτικό είδος στον Πειραιά. Ο δε Δήμαρχός μας αποδείχτηκε ο πιο αδιάφορος Δήμαρχος που πέρασε απ' αυτήν την πόλη.

    Ελπίζω την επόμενη τετραετία να βγάλουμε κανένα σοβαρό άνθρωπο. Έλεος πια με τους άσχετους σελέμπριτις που μας φορτώνουν στο σβέρκο τα κομματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση