GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Πετραλιά επιβεβαιώνει το Press-gr...

...με τη γραπτή δήλωσή της, για τον εμφύλιο με τον διοικητή του ΟΑΕΔ. Του καταλογίζει "προσωπικές επιδιώξεις". Ένας εκ των δύο θα...

...με τη γραπτή δήλωσή της, για τον εμφύλιο με τον διοικητή του ΟΑΕΔ. Του καταλογίζει "προσωπικές επιδιώξεις". Ένας εκ των δύο θα φύγει...
.

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
.
Πλήρη επιβεβαίωση του Press-gr που αποκάλυψε ότι έχει ξεσπάσει εμφύλιος μεταξύ της υπουργού Απασχόλησης Φ. Πάλλη - Πετραλιά και του προέδρου του ΟΑΕΔ Γιώργου Βερναρδάκη (διαβάστε εδώ) συνιστούν οι δηλώσεις που έκανε η υπουργός στην εφημερίδα "τα Νέα" και με τις οποίες αδειάζει και ...σεντράρει τον υφιστάμενό της (αλλά κολλητό του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος) Γ. Βερναρδάκη.
Αφορμή, όπως γράψαμε, είναι οι μονιμοποιήσεις συγγενών, κολλητών και "γαλάζιων" στελεχών που έκανε στον Οργανισμό ο Γ. Βερναρδάκης και είδαν το φως της δημοσιότητας προ ημερών - κατατέθηκε και Ερώτηση στη Βουλή (διαβάστε την εδώ). Ο ίδιος ο Γ. Βερναρδάκης υποστηρίζει από την πλευρά του ότι η διαρροή των στοιχείων σε βάρος του έγινε από το υπουργείο και μάλιστα μέσα από το υπουργικό γραφείο.
Η ίδια η κ. Πετραλιά με τη δήλωσή της -που κατά τις πληροφορίες εστάλη με δική της πρωτοβουλία στην εφημερίδα και γι' αυτό το σχετικό κείμενο είναι ανυπόγραφο- "σφάζει" τον πρόεδρο του ΟΑΕΔ. Και λέει:...

Κανείς δεν δικαιούται να εκμεταλλεύεται την ανεργία για ίδιον όφελος. Μακριά από εμάς το εμπόριο προσδοκιών και ελπίδων. Η ανεργία δεν έχει κομματικό χρώμα. Αφορά όλους τους νέους και τις νέες. Γι΄ αυτό και επιλογή μας, πρώτιστο μέλημά μας, είναι η ικανοποίηση του δικαιώματος των νέων για αξιοπρεπή εργασία».
Γνωρίζω τις καταγγελίες που έχουν γίνει από μερίδα του Τύπου. Ζήτησα ενημέρωση από τον διοικητή του ΟΑΕΔ, τον κ. Βερναρδάκη. Να είστε βέβαιοι ότι η κυβέρνησή μας, με εντολή του Πρωθυπουργού, δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να εκμεταλλευθεί την αγωνία των νέων για απασχόληση. Για μας η καταπολέμηση της ανεργίας είναι ο χώρος συνάντησης, συναίνεσης και συνεννόησης, μακριά από κομματικές και προσωπικές υστεροβουλίες και επιδιώξεις. Η καταπολέμηση της ανεργίας δεν μπορεί και δεν πρέπει να ευτελίζει την πολιτική μας ούτε να γίνεται εργαλείο για την εξυπηρέτηση προσωπικών στόχων και επιδιώξεων».
Σαφώς δηλαδή τον κατηγορεί για "εξυπηρέτηση προσωπικών στόχων και επιδιώξεων".
Κανονικά ύστερα από αυτή την κλιμάκωση του εμφυλίου, ένας εκ των δύο δεν μπορεί να παραμείνει για πολύ στη θέση του. Ή υπουργός ή ο πρόεδρος του ΟΑΕΔ...

10 σχόλια

  1. ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΟΠΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΜΕ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΑΣ 3 ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΚΑΙ 2ΟΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ.ΑΡΑΓΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σβήνει τις κάμερες... η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων….Η εξαρτημένη από την κυβέρνηση παρακαλώ.
    Ποιοι περίμεναν να γίνει πρώτα νόμος του κράτους και μετά να δημοσιοποιήσουν την απόφαση; Σε ποιους τα πουλάνε αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στις 30 Ιουλιου περναει στη ζούλα από τον ανακριτή ο Αγάπιος Σημαιοφορίδης, για τα δομημένα ομόλογα. Θα πάρει αναβολή, ωστε να εξεταστεί μέσα στον Αυγουστο. Κάτι παρόμοιο θα γίνει και με τον εγκέφαλο των ομολόγων τον Παπαμαρκάκη. Τα ταμεία δεν έχουν να πληρώσουν και οι 'ληστες' των αποθεματικων θα μείνουν ελεύθεροι.Τα γαλάζια παιδιά θα τη γλυτωσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SOS -- SOS -- SOS

    ΄Ελληνες ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.

    Αν πάτε στη παραλία και δείτε την θάλασσα βρώμικη να μη μπείτε για μπάνιο.Σίγουρα θα κάνει μπάνιο κάποιος υπουργός της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και θα έχει βρωμίσει το νερό από αυτόν.
    Αν πάλι δείτε το νερό τόσο βρώμικο που μαυρίζει και έχει χολέρα ,τότε σίγουρα θα κάνει μπάνιο ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΉΣ. Προσοχη υπάρχει κίνδυνος πανδημίας μη πλησιάζετε τους βρωμιάριδες.!!!!!Διώξτε τους όσο είναι καιρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με αυτά τα καινούργια δεδομένα.
    Δημιουργούνται ΔΥΟ ερωτήματα.
    1ο) ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ. EINAI ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΟΥΣ.
    και αν οχι...
    2ο) στο Πασόκ την ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ.
    Πως τους την δίνουν ?
    Με το Μέτρο ? Με το κιλό ?
    Με τον αριθμό των ΥΠΟΘΕΤΩΝ ?
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ
    Ο Γιωργάκης προορίζεται από τους αμερικανούς να είναι ο ΙΔΕΩΔΗΣ πρωθυπουργός άλλης μιας υποτελούς αποικίας τους στη βαλκανική.
    ΚΑΙ αργόστροφος ΚΑΙ δοσίλογος ΚΑΙ μισός (εξ’ αίματος) αμερικάνος.
    Εντάξει, με τους γνωστούς 4 καναλάρχες (Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κυριακού, Αλαφούζο) ξέρουμε ότι τα έχουν συμφωνήσει.
    ΕΜΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ή ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ.
    Θα μας σώσει ο Γιωργάκης από τη γρίπη H1N1.
    Ξέρετε γιατί;
    Γιατί έχει σχέδιο.
    Για όλα έχει σχέδια ο μπαγάσας (απλά δεν τα λέει για να μην του τα αντιγράψει αυτός ο παλιοχαρακτήρας ο Καραμανλής)
    Σοβαρά τώρα, βγάλτε επιτέλους τα κομματικά γυαλιά και προσπαθήστε να δείτε την αλήθεια κατάματα Να δείτε αυτό που βλέπει και ένα μικρό παιδί, ή ένας τσοπάνης της Πέρα Βρύσης Καλαμπάκας.
    Αμφισβητείτε ότι ο Γιωργάκης χάθηκε με το κανό, αμφισβητείτε το πέσιμο με το ποδήλατο, αμφισβητείτε που έβαλε το κερί στο μανουάλι μαζί με το ποτηράκι το Πάσχα στην Πάρο (παρόλο που είναι και σε βίντεο στο youtube).
    Δεν μπορείτε να δείτε ότι είναι καθυστερημένο, η σκέψη του δεν έχει καμμία συνοχή.
    Τα νέα οράματα και τα άλλα αόριστα παραληρήματα που ευαγγελίζεται, τα διαβάζει σε αμερικάνικα περιοδικά ποικίλης ύλης. Εάν είχατε πραγματικά συνειδητοποιήσει περί τίνος πρόκειται θα τον είχατε πετάξει με τις κλωτσιές.
    Δεν κάνει το παιδί.
    Οι υπόλοιποι πασόκοι βουλευτές το βλέπουν, αλλά τώρα είναι αργά πιά.
    Μπλέξανε και δεν μπορούν να κάνουν πίσω.
    Σπρώχνουν και ότι γίνει.
    Καλά ξεμπερδέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;
    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει.
    2. Όταν τον δείχνουν, είναι πάντοτε σε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα» με ωραίο απαλό φόντο ή να χαιρετάει τον κόσμο μπροστά στις στημένες κάμερες με το πλαστικό του αμερικάνικο χαμόγελο (αλά τζίμμυ κάρτερ)
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλάει αργά, για να συγχρονίζεται η γλώσσα του με το λειψό εγκέφαλο (για να γλυτώνει και τα σαρδάμ).
    4. Αντ’αυτού, βγάζουν καθημερινά τον εμπλεκόμενο στη συνομωσία του Βατοπεδίου και στο σκάνδαλο Μίζενς Παπακωνσταντίνου να παίζει τη γνωστή πράσινη κασέτα για το πώς αισθάνεται ο ελληνικός λαός.
    5. Όταν τον αφήνουν να κυκλοφορεί ελεύθερος ΠΡΩΤΟΝ απομακρύνουν τις κάμερες και δεύτερον τον παρακολουθούν από κοντά να μη χαθεί (όπως με το κανό στο Σχοινιά) ή να μην πάθει πάλι κανένα ατύχημα (όπως με το ποδήλατο).
    ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ.
    Εκλογές τώρα για να «σωθούμε» μια ώρα αρχίτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εαν δεν υπηρχαν τοσο ηλιθιοι σαν τους δυο τελευταιους η Ελλαδα θα πηγαινε πολυ καλυτερα Τολμουν και κατηγορουυ τον Γιωργο ενω ξερουν οτι η Ελλαδα εχει πρωθυπουργο εναν ηλιθιο που οταν παει στο εξοτερικο κρυβεται και δεν διεκδικει τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙΡΙΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΙΑ ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΒΟΛΕΥΤΙΚΑΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ?
    ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ?
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ?
    ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ?
    ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ?
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΑ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΚΕ.Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΜΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση