GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξέχασαν το 2007... Άντε, καλό χειμώνα κύριε πρωθυπουργέ!

Από το http://lefteria.blogspot.com/ Σα να μην πέρασε μια μέρα η "ακυβέρνητη πολιτεία" μας, δεν διδάχτηκε τίποτα, δεν βελτίωσε τίπ...

Από το http://lefteria.blogspot.com/

Σα να μην πέρασε μια μέρα η "ακυβέρνητη πολιτεία" μας, δεν διδάχτηκε τίποτα, δεν βελτίωσε τίποτα, δεν καταφέρνει να λειτουργήσει ξανά αποτελεσματικά τον κρατικό μηχανισμό.
Ο καταλληλότερος (πού; στην ανικανότητα; ή στο Play Station και το Pro;) στα 2 χρόνια που πέρασαν πέταξε, με τη βοήθεια και του Dr. Παυλοπουλου και του "Καμαριού του Ψηλορείτη" Μαρκογιαννάκη καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους μερικά εκατομμύρια ευρώ σε ΟΤΑ και Πυροσβεστική Υπηρεσία, χωρίς κανέναν ουσιαστικό σχεδιασμό, χωρίς συγκεκριμένες δράσεις και το κυριότερο χωρίς να ακούσουν κανέναν αρμόδιο φορέα : Πυροσβεστική, Δασαρχεία, Δήμους, επιστήμονες, δασολόγους.
Ξέχασαν το 2007, δεν κατάλαβαν τίποτα, αν και...

τα νούμερα ήταν πρωτοφανή:
κάηκαν περισσότερα από 268.834 εκτάρια γης,
κάηκαν 63 άνθρωποι,
κάηκαν 1.500 σπίτια και μείναν 6.000 άστεγοι.
Το ύψος των καταστροφών έφθασε τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ, άφου η φωτιά έκαψε 4,5 εκατομμύρια ελαιόδεντρα, καθώς και 60.000 ζωντανά (πρόβατα και κατσίκες) στους νομούς Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Ηλείας, Αχαΐας, Λακωνίας, Αργολίδος, Κορινθίας, Αττικής και Ευβοίας, Φθιώτιδος με το νομό Ηλείας να δέχεται το πιο εκτεταμένο και φονικό πλήγμα. Η αποκατάσταση των περιοχών που εκρεμεί είναι η πιο θλιβερή προεκλογική υπόσχεση που έδωσε ποτέ Έλληνας Πρωθυπουργός....
Φαντάζομαι πως και πάλι αύριο πρωί- πρωί ο "καταλληλότερος" θα βάλει το μπλεΐζερ του, θα πάει σε κάποια καμένη πλαγιά, θα μιλήσει για οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών (τελικά ρε παιδιά αυτοί οι εμπρηστές να οργανώνονται καλύτερα από τους Υπουργούς, τους Πυροσβέστες, τους Αστυνόμους, τους Δημάρχους ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;), θα κυρήξει αναδασωτέες τις περιοχές χωρίς να ορίσει όμως χρονοδιάγραμμα αναδασώσεων, θα δώσει μερικά χιλιάρικα στο "χέρι" σε κάθε καημένο-καμένο (περιλαμβανομένων και των τσιγγάνων της Θήβας) θα δώσει άλλα τόσα για τις καμένες οικοσκευές, θα δώσει κίνητρα για να φτιαχτούν τα καμένα σπίτια (θα του στοιχίσει βέβαια κάτι παραπάνω, βλέπεις τα σπίτια στον Διόνυσο και τον Αγ. Στέφανο δεν είναι ίδια με αυτά της ορεινής Ηλείας), θα δώσει έκτακτες ενισχύσεις σε αγρότες- κτηνοτρόφους που πλήγηκαν, οι οποίες θα συμψηφιστούν με μαγικό τρόπο στα ταμεία της Αγροτικής με αποζημιώσεις άλλων αγροτικών καταστροφών (το είδαμε το 2007 και αυτό).
Μετά θα γυρίσει Ραφήνα, θα μιλά με Προκόπη και θα δεχθεί εντατικά μαθήματα, καθημερινά, από Σουφλιά, Μεϊμαράκη, Αντώναρο, Ρουσόπουλο (ναι τα λένε ακόμα, profesor ο Τεο στο crisis managment) και Λούλη για να ανεβεί στη Θεσσαλονίκη να μιλήσει στη ΔΕΘ, κυρίως για την μεταφορά της και το Μητροπολιτικό Πάρκο κάτω απο τις ιαχές του Νομάρχη - Ζορρό και τη λάμψη του πιο αστραφτερού χαμόγελου της πόλης, αυτο του Δημάρχου -τόσο λαμπερού που θαμπώνει και δε βλέπει κανείς τα εκατομμύρια ευρώ που εκλάπησαν απο τα ταμεία του Δήμου επί ημερών του. Χωρίς να μας πει με τι λεφτά θα το κάνει. Μήπως ΣΔΙΤ με διόδια στους γύρω δρόμους από το πάρκο άμεσα και εισητήριο -φωτιά μετά, σαν τον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου;
Στο τέλος θα μας πει και για πρόωρες εκλογές με αιτία: οικονομία - διεθνή κρίση που φέτος θα χτυπήσει την πόρτα της κατα τ' αλλα "θωρακισμένης" ελληνικής οικονομίας, προώθηση αναγκαίων μεταρρυθμίσεων κλπ κλπ, αφού πλέον οι μισοί κάτοικοι του Λεκανοπαιδίου θα έχουν στο χέρι κάνα ταλιράκι χιλιάρικα, ενώ τα ψώνια οι Θεσσαλονικείς την υπόσχεση για ενα έργο που θα άλλαξει και θα δώσει αίγλη στην "πρωτεύουσα των Βαλκανίων", αλλά και όλη την κεντρική Μακεδονία...
Και ετσι ο κύριος "καταλληλότερος" θα διεκδικήσει για ακόμη μια φορά στα ίσα την Πρωθυπουργία, αφού με κάτι τέτοια πείθει αρκετούς συμπολίτες μας, με αποτέλεσμα η δημοσκοπική ψαλίδα να κλείνει.
Άντε, καλό χειμώνα κύριε Πρωθυπουργέ!
Καλό κουράγιο ένδοξε ελληνικέ λαέ!
Λιτοχωρίτης

17 σχόλια

  1. Όσοι δεν έχουν δεί ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ φωτιά στο δάσος όταν έχει πολύ αέρα, τους εύχομαι ολόψυχα να μην το ζήσουν ποτέ.
    Εάν το ζήσουν θα καταλάβουν γιατί ούτε οι αμερικανοί δεν μπορούν να τις σβήσουν, παρόλο που τα βουνά στο Κολοράντο και την Καλιφόρινα έχουν πυροσβεστικούς κρουνούς (ναί στα βουνά έχουν πυροσβεστικούς κρουνούς!) κάθε 300 μέτρα.
    Οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε να κάνουμε σχόλια εκ του ασφαλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε πλήρη διάλυση και σήμερα η κυβέρνηση και το κράτος. Δεν υπάρχει κανένας συντονισμός. Ο Καραμανλής για να δείξει ότι κινείται και ότι κάνει αυτό που πρέπει, επιβιβάστηκε σε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας που πραγματοποιεί πτήση πάνω από τα μέτωπα της πυρκαγιάς. Οι υπουργοί έχουν... εξαφανιστεί και δεν ξέρουν τι να πουν. Η κυβέρνηση από χθες το πρωί επιβεβαιώνει ότι είναι ένα διαλυμένο μαγαζί. Το Μέγαρο Μαξίμου είναι ερμητικά κλειστό! Κανένας υπουργός δεν βρίσκεται στο γραφείο του πλην των αρμοδίων Παυλόπουλου και Μαρκογιαννάκη. Τραγικές στιγμές. Ήρθε η ώρα ο κουρασμένος να πάει στο σπίτι του. Δεν πάει άλλο. Είναι ανίκανος και επικίνδυνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανίκανε άχρηστε μαλάκα πουστοΚαραμανλή φύγε από την Ελλάδα ΤΩΡΑ και μη ξαναγυρίσεις ποτέ ούτε εσύ ούτε τα μπάσταρδα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη φυλακή ο απατεώνας Καραμανλής και η συμμορία του για εγκλήματα κατά συρροή σε βάρος του Ελληνικού λαού.
    Δεν υπάρχει κάποιος έντιμος εισαγγελέας σ αυτή τη χώρα ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις φωτιές του 2007 δεν παραιτήθηκε ούτε ένα πολιτικό πρόσωπο .

    Στα γεγονότα του Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός δεν δέχθηκε ούτε μια παραίτηση πολιτικού προσώπου.


    Σήμερα ; Θα παραιτηθεί κανείς ;



    Ή θα περιμένουν να καεί και η καρέκλα τους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δικαιοσύνη τώρα

    Σύλληψη και φυλάκιση του ανίκανου Καραμανλή , Παυλόπουλου , Μαρκογιαννάκη και παραπομπή σε δίκη με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας εντός της ημέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στις φωτιές του 2007 δεν παραιτήθηκε ούτε ένα πολιτικό πρόσωπο .

    Στα γεγονότα του Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός δεν δέχθηκε ούτε μια παραίτηση πολιτικού προσώπου.


    Σήμερα ; Θα παραιτηθεί κανείς ;



    Ή θα περιμένουν να καεί και η καρέκλα τους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ.
    ΡΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΕΟΙ, ΠΟΣΟ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ;
    Είναι ντροπή σου Καψαμπέλη να κάνετε τους τζάμπα μάγκες από τους καναπέδες και τα πληκτρολόγια.
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΣΕΙΣ;
    ΜΟΝΟ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ;
    Έχει ποτέ κανένας σας πάρει μέρος σε κατάσβεση;
    Έχετε συνειδητοποιήσει ότι στα 6-7 μποφόρ η φλόγα μπορεί να πηδήξει έως και 250 μέτρα;
    Ακόμη και τον πιό φρέσκο δασοπυροσβέστη να ρωτήσετε θα σας πεί ότι όταν έχει πάνω από 6 μποφόρ οι φωτιά δεν σταματάει με τίποτε, ειδικά όταν πρόκειται για δύσβατες περιοχές.
    Σκέφτεστε καθόλου τους πιλότους, που με πραγματική αυτοθυσία πετούν στα 80 μέτρα ενώ οι διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας είναι τα 200;
    Σκέφτεστε καθόλου τους πυροσβέστες που είναι σε συνεχή επιφυλακή (μέρα και νύκτα, με βάρδιες) από τις αρχές Μαίου για να έχουμε τα πολύ καλά αποτελέσματα που είχαμε μέχρι σήμερα;
    Ξεχνάτε ότι έχουμε συνεχείς ανέμους στις Αττική πάνω από 5 μποφόρ από τα μέσα Ιουλίου;
    Υπάρχουν αυτή τη στιγμή χιλιάδες άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν να μειώσουν το κακό και εσείς, τυφλωμένοι από τις σοσιαλιστικές σας παρωπίδες, κομματικοποιείτε ακόμη και τις φυσικές καταστροφές.
    Σε λίγο θα προσπαθήσετε να μας πείσετε ότι και για την τερηδόνα των δοντιών σας φταίει ο Καραμανλής.
    Μετά σας ενοχλεί που σας λένε ότι είστε ανεγκέφαλοι αφισσοκολλητές.
    Θα έπρεπε να ντρέπεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοίτα φίλε μου, πως τα κατάφερες.
    Εσύ που πολλοί νόμιζαν πως θα γινόσουν άλλος, εγκαταλείπες τη πολιτική ζωή του τόπου, πιο μόνος απο ποτέ και σχεδόν απαξιωμένος.
    Σπατάλησες μέσα σε 5 χρόνια, τη κληρονομιά του θείου σου, το πολιτικό οξυγόνο, που σ έκανε πρωθυπουργό. Οσα πληρωμένα ντοκυμαντέρ κι αν διατάξεις να παίξει η χαζοΝΕΤ, των πλουσιόπαιδων παρουσιαστών-με τα δικά μας λεφτά- δεν πρόκεται ποτέ να επουλώσεις το στραπάτσο που προκάλεσες στ όνομα Καραμανλής.
    Κι όλα αυτά γιατί, ανέλαβες καθήκοντα που σε ξεπερνούσαν, φροντίζοντας να κοκορεύεσαι το προηγούμενο καιρό, για την ισχυρή ομάδα σου που θα επανίδρυε τη χώρα.
    Δύστυχε! Ισχυρή ομάδα ο Αλογοσκούφης, το πουλέν της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της διαπλοκής. Ο υπουργός που δημιούργησε παράδοση στη λεύκανση πάσης φύσεων μαύρων-ίσως γιατί είναι και ρατσιστής-θυμήσου τουν αράπη, αγαπητέ αναγνώστη.
    Ισχυρή ομάδα, ο Πάκης που κατάντησε καλαμπούρι στις βίλες των νταβατζήδων, με το στραπατσάρισμα του Βασικού μετόχου.
    Ισχυρή ομάδα, ο Βουλγαράκης των βατοπεδινών και του Κορωνιά.
    Ισχυρή ομάδα η Ντόρα που σε μισεί θανάσιμα, παρότι ούτε δράμι μίσος δεν αξίζει η ανεπάρκειά σου.
    Ισχυρή ομάδα ο Ρουσόπουλος που αναζητούσε στο πρόσωπο του Εφραίμ και στο κορακίσιο βλέμμα του Αρσένιου, μεσίτες που θα του εξασφάλιζαν πρόσβαση στη σωτηρία της ψυχής, όντας αμαρτωλός και πλούσιος στα βαθιά γεράματα.
    Ισχυρή ομάδα, ο εξάδελφός σου ο Λιάπης, ο εξωφυλαρούχας του Χριστοφοράκου.
    Ισχυρή ομάδα ο Πολύδωρας, που έβλεπε την φλεγόμενη Πελοπόννησο σαν Μεγάλη Σχολή για Αγροφύλακες. Ισχυρή ομάδα ο Μαρκογιαννάκης, η χαρά των απαγωγέων.
    Ισχυρή ομάδα, ο Παπαληγούρας, ο νεκροθάφτης της Δικαιοσύνης. Ισχυρή ομάδα ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο θαυμαστής του Τσοχατζόπουλου. Ισχυρή ομάδα ο Ιωαννίδης, του Κόκκαλη, ο κηπουρός. Ισχυρή ομάδα ο Ζαγορίτης, ο Τραγάκης, η ζάπλουτη Φεβρωνία.
    Πως κατάντησες έτσι την Ελλάδα μας;
    Ελάχιστοι πίστευαν πως η κυβέρνησή σου, θ αποδεικνύονταν πιο ανίκανη, πιο επικίνδυνη, πιο αρπακτικό απο τα πράσινα αρπακτικά του Σημίτη. Κι ομως τα κατάφερες! Επέλεξες οτι πιο σάπιο και διεφθαρμένο, διέθετε το κόμμα σου και του έδωσες εξουσία. Κι εκείνοι αποδείχθηκαν αντάξιοι της επιλογής σου-εσύ που δεν είχες κουμαντάρει ούτε περίφτερο, ήταν λογικό να τα κάνεις κώλο-έκλεψαν, λεηλάτησαν και στο τέλος απαίτησαν απο την ιδιωτική σας Δικαιοσύνη, να μην τους ακουμπήσει.
    Αυτή είναι η (κυβερνητική) ζωή σου, φίλε μου. Κι όσο αργείς να μας ζητήσεις ένα μεγάλο συγνώμη και να βγεις απο το κάδρο, τόσο θα καταστρέφεις τον οικογενειακό σου μύθο.
    Κι αν γι αυτόν δεν δίνεις δεκάρα, δικαίωμά σου. Με την αξιοπρέπειά μας όμως, δεν έχεις δικαίωμα να παίζεις.

    -Φύγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καραγκιόζηδες της δεξιάς μάθετε μια και καλή πως τον αρχιπούστη Καραμανλή τον κάνανε τσακωτό να τον πηδάει στα 4 γνωστός Θεσσαλονικιός κοσμηματοπώλης .
    Τότε ο Ζαχοπουλος έτρεξε να τον παντρέψει με τη Νατάσσα για να μη βγει προς τα έξω το σκάνδαλο αλλά και για να προβάλει το προφίλ του οικογενειάρχη .
    Η Νατάσσα πήρε ως αντάλλαγμα το πτυχίο του γιατρού .
    Όλη η Ελλάδα ξέρει πως τα παιδιά δεν είναι δικά του .
    Γι αυτό πάλεψε με λύσσα να καλύψει το Ζαχόπουλο όταν ξέσπασε το σκάνδαλο .
    Αποδείξεις και φωτογραφίες υπάρχουν καλά κρυμμένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ νομιμοποίησε δεκάδες χιλιάδες αυθαίρετα στην Αττική το 2003;

    Και ποια ήταν η Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ τότε (και σήμερα κάνει την παρθένα);

    Και ποιος ήταν πρωθυπουργός τότε (και σήμερα κάνει τη νυφίτσα);

    Και ποιος ήταν ο Ράν ταν πλάν της παράταξης τότε (και σήμερα κάνει την πάπια;

    Καψαμπέλη, γράψε και ένα αρθράκι, έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι).

    Γελάς μαλακισμένο έ;

    Και εγώ γελάω, όλοι γελάμε, όχι μόνο με αυτά που λές αλλά και με αυτά που ΔΕΝ ΛΕΣ, πουλημένε πράσινε χαζοβιόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΟΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΡΑΛΛΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 1981.

    ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΛΙ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΕΝΩ ΟΤΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΥΡΑΓΙΕΣ...

    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλό Χειμώνα κύριε άχρηστε και ανίκανε πρωθυπουργέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΧΙ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΑ...ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΩΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ "ΠΡΟΛΗΨΗ" ΜΕ 100% ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, (ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ)...ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΙΣ ΒΑΛΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΤΡΩΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΗΜΙΤΗ (ΟΠΟΥ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΑΝ ΛΟΓΩ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ). ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥΤΙΝΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΛΑΓΝΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΙ; ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ; ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ; Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν ντρεπόσαστε ρε πασοκομμούνια.
    που καίετε την Ελλάδα κάθε φορά
    που θέλετε εκλογές και με περίσσιο Θράσος ,κανετε και κριτική κατά
    της Κυβερνήσεως. Ντροπή σας
    λιούρηδες, ας όψεται ο Κ Καραμαν-
    λής ,που έκλεισε την Μακρόνησο,
    εκεί είναι η κατοικία σας κοπρόσκυλα.

    Θάνος ο Μεγάλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΤΑ ΟΙ ΖΩΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΠΡΕΣΣ.
    ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΗΚΑΝ ?
    ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙΑ
    ΠΩΣ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση