GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την άδεια ίδρυσης 33 Κολεγίων...

Aπό το http://blog-tou-fititi.blogspot.com/ Άδεια ίδρυσης έλαβαν 33 Κολέγια, τα οποία είχαν υποβάλει το προηγούμενο διάστημα στο υπουργείο Π...

Aπό το http://blog-tou-fititi.blogspot.com/

Άδεια ίδρυσης έλαβαν 33 Κολέγια, τα οποία είχαν υποβάλει το προηγούμενο διάστημα στο υπουργείο Παιδείας τις σχετικές αιτήσεις, ενώ μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα πρέπει η αρμόδια επιτροπή του ΥΠΕΠΘ να έχει προλάβει να ελέγξει τα συγκεκριμένα Κολέγια - θεωρείται δύσκολο μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα- προκειμένου να δώσει και τις άδειες λειτουργίας. Ο Σύνδεσμος Κολεγίων σημειώνει ότι απαιτείται ακόμη η άμεση έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο η χώρας μας θα εφαρμόσει τις ευρωπαϊκές οδηγίες και τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την αναγνώριση των τίτλων σπουδών των αποφοίτων των κολεγίων. (Έθνος κ Βήμα)
Κύριοι που νομίζετε ότι κάτι κάνετε με το να λέτε τις αποφάσεις σας μεταρυθμίσεις ΔΕΝ συμφωνούμε και είμαστε κάθετα αντίθετοι με την φθορά και την καταστροφή που προκαλείτε στην ελληνική κοινωνία της μεσαίας και χαμηλής τάξης, της πλειοψηφίας δηλαδή. Πώς είναι δυνατόν ένα λογικό κατά τα άλλα ανθρώπινο μυαλό να προχωράει σε ενέργειες αδειοδότησης Κολλεγίων ενώ γνωρίζει ότι η βάση της ελληνικής παιδείας που είναι τα Πανεπιστήμια και τα...
Τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα υστερεί.
Δεν ξέρετε τι κάνετε γιατί αν ξέρατε δε θα ενεργούσατε με τέτοιο γελοίο τρόπο. Επανειλημμένα γράψαμε μπας και ακούσετε για αυτή τη λάθος κίνηση η οποία εξυπηρετεί κάποιους με οικονομική άνεση ενώ ταυτόχρονα δυσχεραίνει την κατάσταση του απλού Έλληνα.
Φυσικά γίνεται για αυτούς που έχουν καταθέσεις της τάξης των 2.258.000 ευρώ.
Δεν είπαμε να μην εναρμονιστούμε με την υπόλοιπη Ευρώπη. Ναι λέμε, σίγουρα να πάμε μπροστά αλλά πρώτα ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΜΕ την ελληνική δημόσια παιδεία και μετα προχωρούμε σε αδειοδοτήσεις.
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ (3ΕΤΗ ΟΠΟΥ Ο ΠΛΗΡΩΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ)
...υποκρισία γιατί πολύ απλά δείχνετε ότι δεν ενδιαφέρεστε για τη δημόσια παιδεία και ενισχύετε την ιδιωτική.
Στην ιδιωτική μιλάτε με πράξεις ενώ στη δημόσια είστε μόνο λόγια γιατί πραγματικά δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως μέχρι σημερα ουσιαστικό που να εκπληρώνει τις απαιτήσεις του Έλληνα φοιτητή.

14 σχόλια

  1. ...μετά θα βγουν πάλι τα ζώα να μιλάνε για συντάγματα και για την "δημοκρατία τους", που γαμώ κι αυτούς και τη δική τους ΑΝΤΙΘΕΣΜΙΚΗ "δημοκρατία"...

    Ο τρελοσυνταγματάρχης έκανε νόμο για την Δέσποινα, και ο Καραμανλής για την Νατάσα. Το DNA βλέπεις.

    "Αμα το'χει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες..."

    Πουτάνα δεξιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι που καταντησε τη δημοσια ανωτατη παιδεία η Αριστερα του βώλου και του αλαβάνου, καλλιτερα τα ιδιωτικα.
    Δεν θα απεργουν καθε τρεις και λιγο:
    Για τους Τσιάπας
    Για την Κούνεβα
    Για τον Σαββα Ξηρο
    Γιατι ετσι!!! κλπ
    Και αμα γινουν τα κολλεγια με τα αγγλικα τους και τους Η/Υ δεν θα βρισκουν θεση στον ιδ.τομεα οι του δημοσιου αδούλωτου πανεπιστημιο ουτε για κλητηρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://mariatweey.blogspot.com

    ena a3iologo blog

    zhna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o dr koytsoykos
    me 100.000 diadhlvtes gremizei ta pseytokolegia
    toy koloy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε μπαγλαμα Ζαc η κοινωνικοπολιτικη κατασταση μιας χωρας εχει σχεση με την παιδεια και τη δημοκρατια και αν οι νεοι δεν δουνε περα απ την εξιδεικευση αλλοιμονο μας.καλα κανουν και ανακατευονται για τα πραγματα που αναφερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Καραμανλή θέλετε 1.000.000, ψήφους περισσότερους από ότι έχετε αυτήν την στιγμή;
    Είναι απλό, δώσετε το δικαίωμα να μπορούν να κτίσουν οι μικροί ιδιοκτήτες οικοπέδων εκτός σχεδίου, όσα μέτρα και αν είναι.
    Εφ όσον έχουν νόμιμους τίτλους , εφ όσον δεν είναι δάση, εφ όσον δεν είναι στον αιγιαλό, εφ όσον δεν έχουν αρχαία, και άλλα τινά, και προπαντός βγάζοντας την άδεια νόμιμα να πληρώνουν Το κράτος, να κτίζουν ακριβώς όσο δικαιούνται ως να ήταν ενταγμένοι σε σχέδιο πόλεως.
    ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.
    Διότι οι εντάξεις στο σχέδιο πόλεως Κύριε Καραμανλή είναι μια από τις πιο μεγάλες πληγές στην χώρα μας, πχ.
    Έχω κάνει αίτηση το 1983 για ένταξη στο σχέδιο ----------- και ακόμη το συζητούν οι διάφοροι ημέτεροι προκειμένου να τακτοποιήσουν τα δικά τους και τους δικούς τους.
    Εκτός αυτού Κύριε Καραμανλή θα εκτιναχτεί η κατασκευή ακινήτων συμπαρασύροντας δεκάδες επαγγέλματα, δημιουργώντας ευημερία, και πλούτο στο κράτος, θα γεμίσουν τα ταμεία τους κράτους λεφτά! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
    Ε… και αν σας βλαστημούν μερικοί κομπιναδόροι και λοβιτουρατζήδες των αυθαιρέτων, μην τους πάρετε τοις μετρητοίς, αυτοί και την μάνα τους βλαστημούν άμα λάχει..

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ, ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΙ, ΠΟΥ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ. ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΕΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΓΙΝΟΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΜΟΙΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ..."Πώς είναι δυνατόν ένα λογικό κατά τα άλλα ανθρώπινο μυαλό να προχωράει σε ενέργειες αδειοδότησης Κολλεγίων ενώ γνωρίζει ότι η βάση της ελληνικής παιδείας που είναι τα Πανεπιστήμια και τα Τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα υστερεί."...

    η βάση της ελληνικής παιδείας που είναι τα Πανεπιστήμια και τα Τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα δεν υστερεί καθόλου σε διορισμένα κομματόσκυλα όπως και σε οικογενειακούς/φιλικούς δεσμούς στο επιστημονικό προσωπικό. Είναι αμφίβολο αν όχι αδύνατο αν αυτοί οι δεσμοί μπορούν να ευωδώσουν και στα τα ιδιωτικά κολέγια που θα ανταγωνίζονται τα κρατικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο στοχος ειναι διπλος.Και να τα κονομησουν καποιοι κουμπαροι με τα ιδιωτικα κολεγια και να αφησουν την Ελληνικη νεολαια αγραματη και ποδογετουμενη,γιατι ο εχων ελλειπεις γνωσεις ειναι ευκολοχρησιμοποιησιμος.Οσων δε σπουδαστων οι γονεις το φυσανε το παραδακι,μπορει να σπουδασουν νηπιαγωγοι και να αποκτησουν και μεταπτυχιακους τιτλους χειρουργων γιατρων σαν τη ΝΑΤΑΣΣΑ τη νηπιαγωγο συζυγο του πρωθυπουργου ντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καριέρες σαν και της Παναγιωταρέα μονο στα κρατικά εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορούν να γίνουν. Ποιος θα πλήρωνε για να μάθει τι από αυτήν την γκιόσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. επιτελους
    να καταλαβουν ολοι τι ειναι διαβασμα, τι ειναι γνωσεις, τι ειναι εξιδηκευση,
    σπουδαζουν 4-5 χρονια και οταν τελειωσουν μετα 8-10 πανε για δουλεια και ξερουν λιγοτερα απο το τιποτα,
    ασε οι καθηγηταραδες,
    μια ηλιθια μασωνια της μηδενικής γνωσης του αληθινου κοσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι πάει να πει "να θωρακίσει τη δημόσια παιδεία"; Αρκετά λεφτά δε μας έφαγαν τα δημόσια τεμπελχανεία μέχρι τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-PRESS
    EΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ
    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ
    ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΣΑΣ.
    Αποφράξεις
    Απολυμάνσεις
    Καθαρισμοί (βόθρων - αποχετευτικών δικτύων)
    Βιολογικοί Καθαρισμοί
    Οικολογικές λύσεις αποβλήτων
    Εκκενώσεις Βόθρων
    Έλεγχος αγωγών με κάμερα.
    ΣΥΝΤΟΜA ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
    YΠΟΝΟΜΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ PRESS.
    "O AXOΡΤΑΓΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση