GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

76.624 ευρώ ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ως μέλος της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας ...

Aπό το http://papatzides.blogspot.com/ . Τώρα τι σχέσει μπορεί να έχει αυτός ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ με τον νεκρό εργάτη στην Λαρκο με τα 4 παι...

Aπό το http://papatzides.blogspot.com/
.
Τώρα τι σχέσει μπορεί να έχει αυτός ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ με τον νεκρό εργάτη στην Λαρκο με τα 4 παιδιά και τα 1000 Ευρώ το μήνα!
Μονο ως μέλος της διοικησης της Εθνικής Τράπεζας εισπράττει το ποσό των 76.624 Ευρώ!
Είναι επίσης και υπάλληλος της ίδιας τράπεζας και μάλιστα Διευθυντής! Πόσα ακόμα λέτε να εισπράττει! Είναι και μέλος της διοίκησης της ΔΕΗ !
Στη ΓΣΕΕ πότε είναι!
Τελικά μήπως η δουλειά του εργατοπατέρα είναι η καλύτερη δουλειά στο κόσμο!
Θα επανέλθουμε με νέα στοιχεία... σύντομα!
Το σχετικό δημοσίευμα υπάρχει στο ΠΑΡΟΝ της Κυριακής!

23 σχόλια

  1. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=5008806
    Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
    Με 44 ακίνητα
    Εισόδημα: 92.785,38 από βουλευτική αποζημίωση και 369.220,63 από άλλες πηγές.
    Ακίνητα: Εμφανίζει 44 ακίνητα, εκ των οποίων τα 12 ανήκουν στη σύζυγό του και τα 2 στα παιδιά του. Το 2008 αγόρασε ένα αγροτεμάχιο 5.135 τ.μ. στη Μήλο, για το οποίο πλήρωσε 91.917,23 ευρώ και το υπόλοιπο μέρος 38.082,78 θα καταβληθεί με την υπογραφή του οριστικού συμβολαίου. Επιπλέον, διαθέτει το μισό 5 καταστημάτων στην Ερμού, ένα κατάστημα και τρία γραφεία στο Νέο Ψυχικό, τρία σπίτια σε Γλυφάδα και Κηφισιά, αγροτεμάχια στο Μονοδένδρι Κηφισιάς, οικία στην Παλλήνη, 2 αγροτεμάχια στα Γλυκά Νερά.
    Καταθέσεις: 314.247,26
    Χαρτοφυλάκιο: Το 2007 αύξησε τη συμμετοχή του στις δύο από τις τρεις επιχειρήσεις στις οποίες είναι μέτοχος με εισφορά 837.760 ευρώ και η συμμετοχή της συζύγου του παρέμεινε σταθερή σε μία ΑΕ και μία ΕΠΕ με συνολικό κεφάλαιο 37.622 ευρώ.
    ΙΧ: Δηλώνει 3 μηχανές και δύο αυτοκίνητα 1400 και 1800 κ.ε., ένα εκ των οποίων ανήκει στη σύζυγό του.
    ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
    Πλουσιότερη όλων
    Εισοδήματα: 27.377 ευρώ από βουλευτική αποζημίωση, καθώς εξελέγη βουλευτής και πάλι τον Σεπτέμβρη του 2007 και το ποσό είναι η αποζημίωση του τελευταίου τριμήνου του έτους. 247.586,84 από άλλες πηγές, περίπου 69.000 ευρώ η υπουργική αποζημίωση, 100.000 ευρώ προερχόμενα από δόση εκποίησης ακινήτου, 70.000 από δάνειο ΕΤΕ και 8.500 από πώληση ΙΧ. Το εισόδημα του συζύγου ανέρχεται σε 737.111,33 ευρώ.
    Ακίνητα: Δύο διαμερίσματα στην Αραβαντινού, ένα γραφείο στην Αρεοπαγίτου, τρία αγροτεμάχια στο Ακρωτήρι Χανίων, μια οικία και ένα αγροτεμάχιο στο Καρπενήσι, τμήμα δύο αγροτεμαχίων στη Γαλλία. Ο σύζυγός της διαθέτει ποσοστό σε δύο καταστήματα στο Αιγάλεω, ποσοστά σε τέσσερα ακίνητα στην Αθήνα, ένα αγροτεμάχιο και οικία στην Κηφισιά, ένα κατάστημα ένα οικόπεδο στην Αθήνα και ένα διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο.
    Καταθέσεις: 1.557,208. (193.597 ευρώ κατάθεση στην HypoYereinsBank, όπως αναφέρει προέρχονται από την ασφάλεια ζωής του Π. Μπακογιάννη). Ο σύζυγός της διαθέτει καταθέσεις σε ευρώ ύψους 466.798 ευρώ, 2.716.520 δολάρια και 9 λίρες Αγγλίας
    Χαρτοφυλάκιο: Η ίδια διαθέτει μεγάλο αριθμό αμοιβαίων κεφαλαίων της Alpha Bank και εκποίησε επίσης μεγάλο αριθμό αμοιβαίων κεφαλαίων της Εθνικής Τράπεζας, αξίας περίπου 250 χιλιάδων ευρώ. Αγόρασε ένα ομόλογο της Alpha Bank αξίας 120.000 ευρώ. Ο σύζυγός της διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο μεγάλης διασπορά, καθώς περιλαμβάνει μετοχές της Eurobank, της Πειραιώς, του ΤΤ του ΙΑΣΩ, της Καθημερινής, του Πήγασου, Αστήρ Παλλάς, Ελληνικά Χρηματιστήρια και άλλων επιχειρήσεων.
    Το ύψος του χαρτοφυλακίου του ανέρχεται στις 205.919 ευρώ. Ο κ. Κούβελος είναι μέτοχος στην Α.Ε Ιντερσαλόνικα Ζωής και είναι εταίρος σε ΕΠΕ ναυτιλίας με ποσό συμμετοχής 30.000 ευρώ.
    ΙΧ: Διαθέτει ένα αυτοκίνητο 5000 κ.ε. Ο σύζυγός της δηλώνει δυο ΙΧ 1.800 και 850 κ.ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ κ.Γ. ΡΩΜΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΛΑΜΟΓΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ.Α ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ. ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτοι οι αλητες πουλανε το Πασοκ και τον λαο!!

    γιαυτο δεν κουνιεται τιποτα

    ουτε μια διαδηλωση

    πουλημενοι εργατοπατερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εμ κάτι θα ήξερε ο κουνταρδάς που πλάκωσε τον πολυζωγόπουλο.

    είναι ένα από τα βασικά προβλήματα που δε μας αφήνουν να σηκώσουμε κεφάλι σαν εργαζόμενοι. τα καπελώματα από τους εργατοπατέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζήτω η Συνδικαλισμένη Δημοσιοϋπαλληλία.
    Συνδικαλισμός ιδιωτικού τομέα στο Ρωμέϊκο δεν υπάρχει στην πράξη. Υπαρκτός είναι μόνο ο συνδικαλισμός των τρεφόμενων απο τον δημόσιο κορβανά, των συτιζόμενων "δημοσία δαπάνη", πανίσχυρος και τυραννικός, κράτος εν κράτει, με συμπεριφορές στρατού κατοχής (για να εξασφαλίσουν τον πλούσιο επιούσιο ... και να γίνουν τελικά χρυσοδάχτυλοι). Δημοσιουπαλληλία αναξιοκρατικά διορισμένη, με ρουσφέρι, ξεπούλημα στον βουλευτή ή αναγκαστική στράτευση σε κόμμα, θεραπαινίδες κομματικών αφεντικών, με κατάφορη αδικία και παραγκωνισμό των ικανών, δίχως δοκιμασία σύγκρισης προσόντων, δίχως κρίση αμερόληπτη. Προϊόντα ρουσφετιού, παράσιτα του κοινωνικού σώματος, με το να κερδίζουν την καρέκλα γίνονται οι βασανιστές του πολίτη, ηδονίζονται με τη γεύση της εξουσίας που αποκτούν πάνω στη ζωή των συνανθρώπων τους. Με ελάχιστη έως μηδενική παραγωγικότητα, αμπελοφιλοσοφία, ξυστό, και στοίχημα στο 8ωρο που συνήθως είναι τρίωρο ή και μηδενισμένο για τους μεγαλοσυνδικαλιστές, με ποικιλότροπης δικαιολογίας άδειες πότε μιας μέρας, πότε δύο, οι συνδικαλισμένοι λειτουργοί του κοινωνικού σώματος, πάντα κάτι απαιτούν απαιρόμενοι για τους "αγώνες τους" (για την τσεπάρα τους δηλαδή).Μαριονέτες των κομματικών αντιπάλων της κυβέρνησης, κατεβάζουν στους δρόμους τις αποχαυνομένες απο καταναλωτική δίψα μάζες.
    Οι άλλοι όμως, οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, τρέμουν μήπως απολυθούν, θεωρούν τον εαυτό τους προνομιούχο σε σχέση με τους άνεργους (π.χ. απολυμένους) συναδέλφους τους. Κρίνονται στη δουλειά τους αμείλικτα κάθε λεπτό, και απο τους εργοδότες και απο τον ανταγωνισμό, δεν τολμούν ούτε να δεχθούν ιδιωτικό τηλεφώνημα την ώρα της δοιλειάς, ούτε να απαιτήσουν χρόνο για μεσημεριανή τροφή. Αυτό λοιπόν το καινούργιο προλεταριάτο, που η εργασία του πουλιέται και αγοράζεται μόνο με τους νόμους της αγοράς, νόμους προσφοράς και ζήτησης, νόμους της ζούγκλας, δέχεται καθημερινά την ιταμή πρόκληση της συνδικαλισμένης δημοσιοϋπαλληλίας.Τέρμα το ραχάτι στην πλάτη του εργάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα εσεις τι περιμενατε?
    Απο κατι τετοια λαμογια,τεμπελοσκυλα του κερατα και φυσικα με φαντεζι γραβατες.εχουν ιδρωσει ποτε τους?εχουν βγαλει ροζους τα χερια τους?εχουν νιωσει ποτε τα μελιγκια τους να σπανε κατω απο το βαρος των τοσων προβληματων?
    76.624 ευρω.και ο εργατης λαος στεναζει καθε μερα.αντε να βγαλουμε και αυτον το μηνα,ο Θεος ειναι μεγαλος,,,76.624 ευρω.και εσυ τρεχα να προλαβεις το αστικο με την μπουκια στο στομα...Κατι σαν αυτον πρεπει να αρπαξουμε απο τα τετοια του και να τον σερνουμε για παραδειγματισμο....Και μετα ανεβαινει στο βημα και μιλα για το δικιο του εργατη,και ολος οργη τα βαζει με το κεφαλαιο και αναθεματιζει τους εχοντες και κατεχοντες.......α ρε φουκαρα Ελληνα,θα πεθανεις μεσα στην μιζερια ενω αλλοι θα κανουν το μπανακι τους στις πισιναρες τους πινοντας το δροσιστικο τους και γραφοντας μας στα αρχιδια τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kala sas kanei esys psomozitate kai o kifinas armenizi.ala pou na ksipnisete koroida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυριε Γιαννη ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ,η γυναικα του Καισαρα δεν πρεπει να ειναι μονο τιμια,αλλα και να φαινεται.Επειδη το ποσο μου φαινετα λιγο υπερβολικο για αμοιβη μελους του Δ.Σ.της Εθνικης Τραπεζας ως εκπροσωπος των εργαζομενων,παρακαλω να δοσετε στη δημοσιοτητα τη φορολογικη σας δηλωση.
    Ειναι γεγονος οτι καποιοι συνεργατες σου στη ΓΣΕΕ,προκαλουν τους εργαζομενους με την πολυθεσια τους και ειναι αντικειμενο σχολιασμου στους εργασιακους χωρους.Γιατι κυριε Γιαννη Παναγοπουλε οτι ειναι νομιμο δεν ειναι και ηθικο.Σε συζητηση μεταξυ Ταχυδρομικων Διανομεων στην τελευταια απεργιακη συγκεντωση της ΓΣΕΕ,ακουσα οτι μελος του Προεδρειου της ανωτατης συνδικαλιστικης οργανσης,που προερχεται απο το χωρο τους, εκτος απο το μισθο του εχει και 4 αμειβομενες θεσεις τουλαχιστον ως εκπροσωπος του συνδικατου στο χωρο,λες και εκει δεν υπαρχουν αλλοι ικανοι να εκπροσωπησουν τους ταχυδρομικους,και ισως και καπου αλλου να ειναι διορισμενος ως εκπροσωπος της ΓΣΕΕ.Αν ειναι ετσι οπως ελεγαν οι ταχυδρομικοι,δεν ειναι αυτο προκληση κυριε Παναγοπουλε.Οπως προκληση ειναι ,στο ονομα των εργαζομενων ,καποιοι συνδικαλιστες να προκαλουν με τη συμπεριφορα τους και με το τροπο ζωης του.Αυτα τα φαινομενα οδηγουν το συνδικατο σε αναξιοπιστια και το συνδικαλιστικο κινημα σε κριση.Εκτος βεβαια αν τα συνδικαλιστικα στελεχη σημερα λειτουργουν με ακρως ιδιωτικα και ατομικα κριτηρια και τους ενδιαφερει μονο πως θα ανεβασουν το ατομικο τους βιοτικο επιπεδο.
    Επειδη η παρουσια σου στη ΓΣΕΕ ειναι αξιολογη και κινειται σε υψηλα για τα συνδικαλιστικα επιπεδα δεδομενα,επειδη ο λογος σου ειναι τεκμηριωμενος και πιστικος και μπορεις να αντπαραβαλεις τα συμφεροντα των εργαζομενων με στοιχεια και τεκμηριωση στα συμφεροντα των εργοδοτων,κυριε ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ,ουτε εσυ,αλλα ουτε και οι συνεργατες σου με την ιδιοτελεια τους και τα καμωματα τους,δεν πρεπει να καψουν το κεφαλαιο Παναγοπουλος Προεδρος της ΓΣΕΕ.Οι καιροι ειναι δυσκολοι και αυτοπροστατευθειτε,αλλα πανω απο ολα μην απαξιωνετε τη ΓΣΕΕ και το συνδικαλιστικο κινημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...δίνουν τόσα στους ξεφτιλισμένους για να ανέχονται τους παχυλούς μισθούς της διοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οι Κουρήδες παράγουν Κουράδες.

    Θα τον πιείτε όμως, θα τον πιείτε στη ΔΕΘ και θα τον ξαναπιείτε τον Σεπτέμβρη. Θα τον πάρετε και θα τον πιείτε.

    ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ! ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΣ

    ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    ΠΡΩΗΝ ΨΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ
    ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.
    ΟΛΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΚΑΙ ΡΟΥΦΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΤΡΟΚΤΙΚΟ.
    ΠΟΥΣΤΡΟΥΛΕΣ ΜΠΟΜΠΟΛΕΙΚΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αντε και γαμήσου ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ που θέλεις και σχόλια.
    Ενώ εξαφανιζεις 12 ώρες όσα βάζουν.
    Αντε και γαμήσου πούστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σημανική άνοδο κατά 2,19% σημείωσε ο μέσος όρος της λιανικής τιμής πώλησης της αμόλυβδης βενζίνης στα 1,073 ευρώ ανά λίτρο, με βάση τη δειγματοληψία του υπουργείου Ανάπτυξης σε 2.300 περίπου πρατήρια σε όλη την Ελλάδα την Παρασκευή 31 Ιουλίου.

    Οι μέσες τιμές που κατέγραψε το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του υπουργείου Ανάπτυξης φτάνουν στις τουριστικές περιοχές έως το 1,20 ευρώ το λίτρο και στην Αττική αγγίζουν τα 1,129 ευρώ ανά λίτρο.

    Ωστόσο, δεν είναι λίγα τα πρατήρια βενζίνης, κυρίως στις εξόδους της Αθήνας, τα οποία πωλούν την αμόλυβδη έως και 1,250 ευρώ το λίτρο, ενώ ακόμα υψηλότερες είναι οι τιμές που καταγράφονται στα νησιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O Zαγορίτης προκλητικότατος σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Χασαπόπουλου στο MEGA κάλεσε τον λαό να ξεσηκωθεί να τα σπάσει όλα στο ΠΑΣΟΚ για να το εμποδίσει με το ζόρι να παραβιάσει το σύνταγμα στο θέμα των εκλογών τον Μάρτιο.
    Την δική σου μούρη ποιός θα την βάλει στο χώμα ρε ελεεινότατε τυμβωρύχε??
    Θα χαρώ πολύ κάποια μέρα να σε δώ μαζί με τον Αντώναρο και τον μπουχέσα κρεμασμένους ανάποδα.
    Αυτή η τιμωρία σας αξίζει σκατάνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΤΟ 2004?
    Ή ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΠΕΡΝΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ "ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΟΥΣΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΥΠΕΡ-ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑ"ΛΗΣΤΕΣ"?
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ "ΠΑΡΟΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΣΑ ΦΥΛΛΑ ΠΟΥΛΑΝΕ, ΠΟΣΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝΕ, ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝΕ.
    ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΛΑΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

    ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τί μισαλλοδοξία είναι αυτή ρέ παιδιά!!!
    Ένας πρασινολαμόγιας σοσιαΛΗΣΤΗΣ,
    εργατοπατέρας,φουκαράς είναι!!!


    ""ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ
    ΧΩΡΙΣΤΑ""!!!


    ΞΥΠΝΑ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΡΓΑΤΗ ΚΙ ΑΝΟΙΞΕ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. =



    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ;

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


    Το αεροδρόμιο της Ικαρίας κόστισε (έστω και πριν από 10 χρόνια) 8 εκατομμύρια ευρώ.


    Και ο ποδηλατόδρομος του Δήμου Βριλλησίων, που εγκαινίασε σήμερα ο Στυλιανίδης, έχει μήκος 2500 μέτρα και κόστισε... 1 εκατομμύριο ευρώ.

    Μπορεί κάποιος να μου πει αν σε αυτη τη στενή λωρίδα ασφάλτου πρόκειται να προσγειωθούν αεροπλάνα ή, απλά, το κόστος κατασκευής "απογειώθηκε", χωρίς να πάρει άδεια από τον Πύργο Ελέγχου;

    Γειά σου εργολάβε (και λοιποί) και σε καλή μεριά!!!



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΣΤΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙΣ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση