GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ερυθρός Σταυρός κοντά στα ανήλικα...

...παιδιά μεταναστών που βρίσκονται κρατητήρια της Άρτας‏ . Aπό το http://epirusgate.blogspot.com/ . Βοήθεια σε ατομικά είδη υγιεινής και κα...

...παιδιά μεταναστών που βρίσκονται κρατητήρια της Άρτας‏
.
Aπό το http://epirusgate.blogspot.com/
.
Βοήθεια σε ατομικά είδη υγιεινής και καθαριότητας και σε είδη πρώτης ανάγκης πρόσφερε ο Ερυθρός Σταυρός Άρτας στις δύο οικογένειες λαθρομεταναστών, Ιρακινής καταγωγής, που έχουν μεταφερθεί από την περασμένη Παρασκευή στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας όπου και εξακολουθούν να παραμένουν, έχοντας ανάμεσά τους και 5 ανήλικα παιδιά, ηλικίας από ενός έως έξι ετών. Οι δύο οικογένειες, οι οποίες ήταν στα κρατητήρια της Ηγουμενίτσας και μεταφέρθηκαν με εντολή της Γ.Α.Δ.Π. Ηπείρου, σύμφωνα με πληροφορίες θα παραμείνουν στα κρατητήρια της Α.Δ. Άρτας μέχρι την Πέμπτη, οπότε και θα φύγουν, άγνωστο για πού! Το πιο πιθανό είναι να μεταφερθούν σε κάποια άλλα κρατητήρια, κάποιας άλλης Αστυνομικής Διευθυνσης.
Η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας είναι μεγάλη, κυρίως σε ότι αφορά τα ανήλικα παιδιά, στα μάτια των οποίων βλέπει κανείς την αντανάκλαση αυτών των ενεργειών που στόχο έχουν...

να κάνουν πιο άνετη και, ει δυνατόν, πιο ευχάριστη την παραμονή τους στο χώρο αυτό που μόνο για παιδιά δεν είναι κατάλληλος. «Όλοι οι φορείς είναι μαζί μας και ο κόσμος έχει ευαισθητοποιηθεί διότι το πρόβλημα τώρα είναι πιο ευαίσθητο λόγω των παιδιών, είναι πέντε μωρά» δήλωσε η Χάιδω Γκοργκόλη, γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Άρτας.
«Οι συνάδελφοι οι ίδιοι αγοράσανε λεκάνες για να μπορούμε να τα πλένουμε, τους αγοράσανε γάλατα. Τώρα ευαισθητοποιήθηκε ο Ερυθρός Σταυρός μετά από παρέμβαση δική μας σαν Σωματείο και ήρθανε και πρόσφεραν σήμερα τη βοήθειά τους» είπε η κυρία Γκοργκόλη η οποία επανέλαβε πως τα κρατητήρια της Α.Δ. είναι για ποινικούς κρατούμενους και για βραχυχρόνια παραμονή και όχι για λαθρομετανάστες, πόσο μάλλον για την παραμονή παιδιών για τα οποία οι συνθήκες είναι εντελώς ακατάλληλες.
«Κάναμε το αυτονόητο» δήλωσε ο πρόεδρος του παραρτήματος Άρτας του Ερυθρού Σταυρού Γιώργος Βασιλείου, τονίζοντας ότι ο Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας κατέγραψε τις ανάγκες αυτών των ανθρώπων και πρόσφερε ό,τι μπορούσε στο μέτρο του δυνατού.
Η διατροφή των ενηλίκων εξασφαλίζεται από την Υπηρεσία ενώ ο Ερυθρός Σταυρός εξασφάλισε γι’ αυτούς κάποια είδη ατομικής υγιεινής και για τα παιδιά είδη διατροφής, είδη ρουχισμού και παιχνίδια. Όποιοι πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν σ’ αυτή την προσπάθεια καλό είναι να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους του Ερυθρού Σταυρού ώστε η διάθεση προσφοράς να είναι με βάση τις πραγματικές ανάγκες οι οποίες καταγράφονται πάντα σε συνεργασία του Ερυθρού Σταυρού με την Α.Δ. Άρτας.

7 σχόλια

  1. Η γνωστη κλάψα για τα αθώα παιδιά για να μας φορτώσουν και τους γονείς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι της κυβέρνησης, το μόνο που μπορεί να μας σώσει από την καταστροφή σε σχέση με τα οικονομικά, είναι να υποχρεώσετε να συνδεθούν στο INTERNET, όλα τα σημεία πωλήσεων, από περίπτερο μέχρι SUPER MARKET, με κάποια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών που θα βλέπει τις συναλλαγές τους, τις πωλήσεις τους., σε πραγματικό χρόνο, και αυτομάτως τον οφειλόμενο ΦΠΑ.
    Και για όποιον αρνηθεί την σύνδεση του στο Υπουργείο να του αφαιρείτε αμέσως η άδεια λειτουργίας.
    Σε όποιον αρέσει να δουλέψει έτσι ας δουλέψει, οι υπόλοιποι έτσι και αλλιώς είναι άχρηστοι και επιζήμιοι για τον Ελληνικό λαό.
    Παράλληλα θα βγάλετε στην αγορά ανθρώπους από την ΚΥΠ, από τον ΣΔΟΕ, που είναι Εθνική ανάγκη να τον αναστήσετε και με αυξημένη ισχύ, και να αφήσετε κατά μέρος τις σκέψεις όπως επειδή δούλεψε επί Πασόκ, και ανδρώθηκε, αλλά τα πήγε θαυμάσια, εσείς πρέπει να τον θάψετε, αυτά είναι για κακομοίρηδες και αποτυχημένους, από την εφορία, και να κάνουν διαπιστώσεις εάν οι οπουδήποτε πωλητές, περνούν τις πωλήσεις και με πραγματικές ποσότητες και τιμές στο INTERNET, στο Υπουργείο Οικονομικών.
    Θα υπάρξουν βεβαίως αντιδράσεις, αλλά θα είναι από τους κλέφτες, και σαν κλέφτες θα τους αντιμετωπίσετε, και προπαντός όχι με το γάντι.
    Και φυσικά στο εγχείρημα αυτό θα ξεκινήσετε από δυο επαγγέλματα, από τα Φαρμακεία, και τα Βενζινάδικα.
    Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσα δισεκατομμύρια περνούν από τα φαρμακεία;
    Πόσα δισεκατομμύρια περνούν από τα Βενζινάδικα;
    Εμπρός λοιπόν να σας πει ο Ελληνικός λαός ένα μπράβο με την καρδιά του, και όχι από κακομοιριά ή από συμφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΜΕΤΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχείο γεννετικού υλικού για όλους τους λαθρομετανάστες γιατί αλλάζουν κατά βούληση ονόματα ειδικά οι ποινικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριοι της κυβέρνησης, το μόνο που μπορεί να μας σώσει από την καταστροφή σε σχέση με τα οικονομικά, είναι να υποχρεώσετε να συνδεθούν στο INTERNET, όλα τα σημεία πωλήσεων, από περίπτερο μέχρι SUPER MARKET, με κάποια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών που θα βλέπει τις συναλλαγές τους, τις πωλήσεις τους., σε πραγματικό χρόνο, και αυτομάτως τον οφειλόμενο ΦΠΑ.
    Και για όποιον αρνηθεί την σύνδεση του στο Υπουργείο να του αφαιρείτε αμέσως η άδεια λειτουργίας.
    Σε όποιον αρέσει να δουλέψει έτσι ας δουλέψει, οι υπόλοιποι έτσι και αλλιώς είναι άχρηστοι και επιζήμιοι για τον Ελληνικό λαό.
    Παράλληλα θα βγάλετε στην αγορά ανθρώπους από την ΚΥΠ, από τον ΣΔΟΕ, που είναι Εθνική ανάγκη να τον αναστήσετε και με αυξημένη ισχύ, και να αφήσετε κατά μέρος τις σκέψεις όπως επειδή δημιουργήθηκε επί Πασόκ, και ανδρώθηκε, αλλά τα πήγε θαυμάσια, εσείς πρέπει να τον θάψετε επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι που υπάρχουν και σε εσάς και σε όλα τα κόμματα και τα σπίτια δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους, και αυτά είναι για κακομοίρηδες και αποτυχημένους, από την εφορία, και να κάνουν διαπιστώσεις εάν οι οπουδήποτε πωλητές, περνούν τις πωλήσεις και με πραγματικές ποσότητες και τιμές στο INTERNET, στο Υπουργείο Οικονομικών.
    Θα υπάρξουν βεβαίως αντιδράσεις, αλλά θα είναι από τους κλέφτες, και σαν κλέφτες θα τους αντιμετωπίσετε, και προπαντός όχι με το γάντι.
    Και φυσικά στο εγχείρημα αυτό θα ξεκινήσετε από δυο επαγγέλματα, από τα Φαρμακεία, και τα Βενζινάδικα.
    Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσα δισεκατομμύρια περνούν από τα φαρμακεία;
    Πόσα δισεκατομμύρια περνούν από τα Βενζινάδικα;
    Εμπρός λοιπόν να σας πει ο Ελληνικός λαός ένα μπράβο με την καρδιά του, και όχι από κακομοιριά ή από συμφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντε και γαμήσου ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ που θέλεις και σχόλια.
    Ενώ εξαφανιζεις 12 ώρες όσα βάζουν.
    Αντε και γαμήσου πούστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *