...του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου για τον Χριστοφοράκο . ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ http://www.kentri.gr/ . Τέλος της επόμενης εβδομάδας η απ...
.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
http://www.kentri.gr/
.
Τέλος της επόμενης εβδομάδας η απόφαση του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου για τον Χριστοφοράκο
.
Τέλος της επόμενης εβδομάδας η απόφαση του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου για τον Χριστοφοράκο
Άλλη μια πατάτα των «πάντα καλά ενημερωμένων» καναλιών σήμερα το μεσημέρι. Μετέδωσαν την ανυπόσταση είδηση, ότι το Γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο απέρριψε σήμερα την προσφυγή κατά της παράδοσης του Χριστοφοράκου στην Ελλάδα.
Το kentri.gr επικοινώνησε με την εκπρόσωπο του BFG και είχε την ακόλουθη στιχομυθία μαζί της:
kentri.gr: Αποφάσισε το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο επί της προσφυγής του Ελληνογερμανού Χριστοφοράκου;
Anja Kersting: Όχι! Δεν γνωρίζω πώς το συμπεραίνετε αυτό.
kentri.gr: Και όμως αυτό έχει ήδη διαδοθεί.
Anja Kersting: Μπορεί να είναι όπως το λέτε, αλλά δεν προέρχεται από εμένα αυτή η πληροφορία, η οποία είναι όλως διόλου λάθος. Πριν από το τέλος της επόμενης εβδομάδας, δεν πρόκειται να εκδοθεί καμία απόφαση.
kentri.gr: Απ’ όσο γνωρίζω υπάρχει μία ακόμη προσφυγή.
Anja Kersting: Ναι, αλλά δεν υπάρχει καμία απόφαση.
kentri.gr: Οριστικά;
Εκπρόσωπος Δικαστηρίου: Οριστικά. Πιστέψτε με γνωρίζω τι λέω.
Είναι αλήθεια ότι χθες εκδόθηκε μια απόφαση αναφορικά με την παράδοση Χριστοφοράκο στο Μόναχο όμως και όχι στην Karlsruhe. Το 1ο Ποινικό Τμήμα του Εφετείου απέρριψε την ένστασή του της δικαστικής απόφασης να παραδοθεί στις Ελληνικές αρχές.
θΑ αποφασίσεται ρε άχρηστα ασπόνδυλα του Πασοκ ...μμε και χέσε μέσα...
ΑπάντησηΔιαγραφήτελικά ?
Για να ηρεμήσουν λίγο οι άνθρωποι
και να τα ΦΑΝΕ με την ησυχία τους..
ΜΗΖΕΝΣ ΠΑΣΟΚ.
ΓΕΙΤΟΝΑΣ. ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ. ΜΑΝΤΕΛΗΣ. ΒΕΡΕΛΗΣ ΜΑΝ.
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ.
ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ.
ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ
Στελέχη ΟΤΕ: Γιώργος Σκαρπέλης πρώην γεν. διευθυντής ΟΤΕ. Δημήτρης Παπούλιας πρώην πρόεδρος ΟΤΕ.
Ευάγγελος Κυριαζής πρώην διευθυντής ΟΤΕ.
Γιώργος Χρυσολούρης πρώην διευθύνων σύμβουλος.
Γιώργος Ορφανός πρώην μέλος ΔΣ ΟΤΕ, εκπρόσωπος εργαζομένων ΠΑΣΚΕ, Κωνσταντίνος Γκόγκας πρώην διευθυντής κέντρων.
Βασίλης Τσακωνιάτης διευθυντής διαχείρισης δικτύου.
Βασίλης Κούτρης πρώην διευθυντής δικτύων.
Αθανάσιος Γρεβενίτης πρώην γεν. διευθυντής λειτουργιών.
Χρήστος Καζαντζής πρώην γεν. διευθυντής χρηματοοικονομικών.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ:
Δημήτρης Νέγρης πρώην αντιπρόεδρος του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών. Αλέξανδρος Λέτζας επιχειρηματίας. Γιώργος Καλβής επιχειρηματίας. Σάββας Γιαννακάκης επιχειρηματίας. Βασίλης Τυρογαλάς επιχειρηματίας.
Αθανάσιος Ράμμος χρηματιστής. Νίκος Δεβλέτογλου χρηματιστής. Στυλιανός Δίος επιχειρηματίας. Ηλίας Πιτταούλης επιχειρηματίας. Μιχάλης Βόγιας επιχειρηματίας. Γιώργος Γενναίος οδηγός Σ. Δίου και συνεργάτης Θ. Τσουκάτου.
Φώτης Γενναίος.
Γιώργος Χριστογιάννης.
Θεόδωρος Βόσσος.
Παναγιώτης Χαραμής.
Παναγιώτης Παπούλιας.
Σοφία Αραβοσίτα.
Στην κατάθεση που έδωσε τον Οκτώβριο του 2008, ο κ. Σίκατσεκ φωτογραφίζει ως διαχειριστές των χρημάτων που έφταναν στη χώρα μας από τα «μαύρα» ταμεία της εταιρίας τους Μ. Χριστοφοράκο και Πρ. Μαυρίδη.
«Χονδρικά, στους κ. Χριστοφοράκο και Μαυρίδη διέθετα ετησίως 10-15 εκατομμύρια ευρώ... Μπορεί κάλλιστα να τα χρησιμοποιούσαν για νόμιμους σκοπούς... Το 2004 θυμάμαι μια πληρωμή 1,3 εκατ. ευρώ...
Υπήρχαν και άλλες πληρωμές για το C4I. Πιστεύω ότι το συνολικό ποσό ανερχόταν σε 1,5 εκατ. ευρώ... Δε θυμάμαι αν αυτές οι πληρωμές γίνονταν πριν ή μετά τις εκλογές στην Ελλάδα.
Ο Χριστοφοράκος ήρθε σε μένα και μου είπε ότι χρειαζόταν περίπου 10 εκατ. ευρώ για το έργο αυτό, επειδή έπρεπε να πληρώσει διάφορα υπουργεία».
------------------------------
ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-PRESS
ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΜΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΣΙΜΟ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΝΤΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΟ 2004, ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ. ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΕΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ...
Χθες ο κ. Παπαθανασίου, πρώην υφυπουργός του κ Αλογοσκούφη, δήλωσε για την Οικονομία: «Χρέος, αλλά και απόφαση, της Κυβέρνησης είναι να παρουσιάσει και να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαρθρωτικών αλλαγών, προκειμένου η χώρα να έχει μόνιμη ανάπτυξη, με περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Γι' αυτό και πρέπει να κάνουμε τώρα αυτά τα οποία δεν έγιναν τις προηγούμενες δεκαετίες».
Τι λέτε κύριε Παπαθανασίου;
- Και μεις που νομίζαμε ότι, ήδη από το 2007, «η Χώρα απέκτησε υγιή δημόσια οικονομικά» (Κ. Καραμανλής, διάγγελμα προκήρυξης εκλογών, 17/8/2007)
- Και μεις που νομίζαμε ότι οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις είχαν ήδη γίνει και «η Ελληνική Οικονομία απέκτησε ισχυρές αντοχές. Οι μεταρρυθμίσεις θωράκισαν αποτελεσματικά την Οικονομία μας» (Κ. Καραμανλής, Βουλή - ομιλία για την οικονομία, 17/4/2008).
Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση Καραμανλή δεν σεβάστηκε τίποτα. Ούτε τις θυσίες ετών των Ελλήνων πολιτών για να σταθεί η Ελληνική οικονομία στα πόδια της, ούτε τα χρήματά τους. Αντί να χτίσει σε αυτά που παρέλαβε, διορθώνοντας τα αρνητικά στοιχεία, γκρέμισε τα πρώτα και πολλαπλασίασε τα δεύτερα. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Εξακολουθούν να συμπεριφέρονται λες και κέρδισαν χθες στις εκλογές, λες και η κυβέρνηση-παράδειγμα προς αποφυγή για όλες τις μελλοντικές κυβερνήσεις, η κυβέρνηση των αρνητικών ρεκόρ, δεν ήταν δική τους:
- Αρνητικό ρεκόρ στην ανάπτυξη. Για πρώτη φορά από το '93 η χώρα μας έχει αρνητικό πρόσημο στην ανάπτυξη. Και το '93 πάλι η Νέα Δημοκρατία ήταν κυβέρνηση.
- Αρνητικό ρεκόρ στον κρατικό δανεισμό. Έχουμε ξεπεράσει σήμερα τα 60 δις, το μεγαλύτερο ποσοστό του ΑΕΠ του δανεισμού που υπήρξε ποτέ.
- Αρνητικό ρεκόρ στην ανταγωνιστικότητα. Το έλλειμμα ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών είναι το πιο υψηλό που ήταν ποτέ.
- Αρνητικό ρεκόρ στα φέσια στην αγορά. Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε τόσο μεγάλο αριθμό ακάλυπτων επιταγών, που έχουν ξεπεράσει στο επτάμηνο του 2009 τα 2 δις.
Απέδειξαν ότι δεν σέβονται τον πολίτη, ούτε την νοημοσύνη του. Και μία κυβέρνηση που δεν σέβεται τον πολίτη, δεν μπορεί να περιμένει το σεβασμό του σε αυτή. Παρά μόνο περιφρόνηση και αποστροφή.
''PASOK poisonous''
ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ (ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ) ΟΙ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌτι και να λένε οι πασόκοι και ο Χριστοφοράκος ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ.
Καμμία σχέση, λέει ο αργόστροφος γιός της κυρίας τσάντ.
Τώρα ποιος τον πιστεύει είναι μια άλλη υπόθεση.
Γιωργάκη πές αλεύρι, η Siemens σας γυρεύει.
Για τον Τσουκάτο λές εμείς δεν ξέρουμε τίποτε.
Τάφαγε μόνος του τα λεφτά που έδωσε η Ζίμενς, Γιωργάκη;
Την έκανε και ο κολλητός σου ο Χριστοφοράκος αλλά δεν θα το χαρεί και πολύ. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ Ο ΣΚΑΡΠΕΛΗΣ.
Εξάλλου εσύ Giorgakis έχεις και άλλον ακόμη πιο κολλητό στην ιστορία. Τον παιδικό σου φίλο τον Τρεπεκλή που έχει ήδη ομολογήσει ότι πήρε τα 6,5 εκατομμύρια μίζα για το C4I, αλλά ήταν «νόμιμη» λέει.
Καλά.
Να δούμε τι θα πεί και ο εισαγγελέας που έχει διασταυρώσει τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών.
Αλλά ξέχασα, ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ αυτά που έγραφαν οι ταμίες σας χειρόγραφα, πάνω σε μπακαλόχαρτα.
Τόσο πρόβατα μας περνάτε.
Γιωργάκη, ξεφτίλησες ακόμη και την έννοια ξεφτίλα.
Είπε ο ο Γιωργάκης να τον κρίνουμε σαν υποψήφιο με βάση αυτά που έχει ήδη κάνει.
ΑπάντησηΔιαγραφήΆς τα θυμήσουμε και λίγο στο Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τον Κυριακού, τον Αλαφούζο, τον Κουρή και τον Βρυώνη που, για κάποιο λόγο, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ:
-Θυμάμαι τη στάση σου στο ευχαριστώ από τον Σημίτη στους Αμερικάνους για τα Ίμια.
ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
-Θυμάμαι την πρότασή σου περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας (μαζί με τους Τατούλη και Δαμανάκη).
ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
-Θυμάμαι τα ζεϊμπέκικα με τον Τζέμ την ώρα που κάνανε βόλτες στο Αιγαίο τα τούρκικα F16.
ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
-Θυμάμαι τι θέση πήρες όταν επί Σημίτη το 2002 ιδρύθηκαν εταιρείες ενοικιάσεως εργαζομένων .
ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
-Θυμάμαι που έσπρωχνες άοκνα το σχέδιο ΑΝΑΝ που εάν πέρναγε θα χανόταν για πάντα η Κύπρος.
ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
-Θυμάμαι που έχεις τάξει στους οικονομικούς μετανάστες την Ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου, κ.λ.π.), λες και δεν έχουμε αρκετή ανεργία από μόνοι μας.
ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
-Θυμάμαι που διαφωνείς για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, ξεχνώντας ότι και εσύ ζούσες κάποτε στο εξωτερικό.
ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
-Θυμάμαι που επέλεξες να εκπροσωπούν το πασόκ μουσουλμάνοι βουλευτές που δήλωναν ότι νιώθουν Τούρκοι και ζητούσαν από την Τουρκία να διεκδικήσει τη Δυτική Θράκη από την Ελλάδα.
ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
-Θυμάμαι που την εποχή Οτσαλάν, που παραιτήθηκε ντροπιασμένος από ΥΠΕΞ ο Πάγκαλος, ενώ εσύ κρυβόσουν για να του αρπάξεις τη θέση.
ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
-Θυμάμαι που έκανες την πάπια για την κλοπή των 35 τρισεκατομμυρίων του Χρηματιστηρίου από τους απατεώνες επιχειρηματίες, μαζί με πολλούς από τους οποίους έτρωγες κρυφά την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι του Λάτση στην Εκάλη.
ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
-Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις το κέντρο, κάλεσες στο πασόκ τους νεοφιλελεύθερους Μάνο και Ανδριανόπουλο.
ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
-Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις ψήφους και από την αριστερά, δεν δίστασες να φέρεις τη Δαμανάκη και τον Ανδρουλάκη που ήθελαν να βάλουν τον πατέρα σου φυλακή το 1989 για το σκάνδαλο Κοσκωτά.
ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
-Τέλος, Γιώργο, θυμάμαι ότι όταν πήρες το δαχτυλίδι από το Σημίτη (με ενόχλησε η «δημοκρατική» διαδικασία) ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΑ.
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙΩΡΓΟ; Πάλι τις αγκαλίτσες με το Σημίτη και τα λαμόγια του άρχισες.
Παρόλα αυτά Γιωργάκη, αυτό που με απωθεί περισσότερο σε σένα, δεν είναι ότι έχεις παρελθόν στα ΨΕΜΑΤΑ και τις ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.
Πιο πολύ με απωθεί η ξεδιάντροπη υποστήριξη που έχεις από πάμπλουτους επαγγελματίες σαν τον Ευαγγελάτο, τον Πρετεντέρη, τον Τσίμα, το Χατζηνικολάου, τον Οικονομέα, τον Καψή, την Τρέμη, το Βερύκιο, τον Κύρτσο και τον Καμπουράκη.
ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΑΟΥ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ
ΑπάντησηΔιαγραφήΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ .
ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ.
Ότι αυτοί στήν "ηγετική ομάδα του Πασοκ".
Είναι ΗΛΙΘΙΟΙ μέχρι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ
για την χώρα μας.
ΚΑΙ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ακόμα και για το
κόμμα τους.
"Μια ερώτηση για τον κυρ Εκπρόσωπο"
ΑπάντησηΔιαγραφήτου ΓΕΛΟΙΟΥ και ΗΛΙΘΙΟΥ Πασόκ.
"Το ΠΑΣΟΚ δεν πήρε χρήματα από τη Siemens, όταν ταμίας ήταν ο Κώστας Γείτονας, δήλωσε ο κύριος Παπακωνσταντίνου. Απείλησε μάλιστα και με αποκαλύψεις για στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που συγχνωτίζοντο με τον κύριο Χριστοφοράκο σε κοινωνικές εκδηλώσεις.
- Ερχόμαστε λοιπόν εμείς οι βλάχοι και αγράμματοι για να ρωτήσουμε:...
1. Έστω ότι ο κύριος Γείτονας τα είχε πάρει. Αφού εκείνη την περίοδο ήταν βουλευτής, έχει ήδη παραγραφεί το αδίκημα.
2. Έστω ότι και η κυρία Μπακογιάννη που εντέχνως φωτογραφίζετε, τα είχε πάρει και αυτή. Πάλι παραγράφεται το αδίκημα διότι ήταν βουλευτής την επίμαχη περίοδο.
3. Εάν κάποια από τα μέλη των ΔΣ (1998-2003 του ΟΤΕ) που υπερψήφισαν τις ελεεινές συμβάσεις κατά παράβαση του προϋπολογισμού του 1997 ζημιώνοντας το δημόσιο για κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ, ΔΕΝ ήταν ΤΟΤΕ βουλευτές, τι γίνεται κύριε εκπρόσωπε;
- ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ....χαχα..χεχχσσ..χιιι.
Υποκριτή μουσίτσα Γιωργάκη, οι πληγές που μας αφήσατε είναι βαθειές και τώρα κάνετε τον κινέζο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣκάνδαλα είναι ο παυλίδης, ο ζαχόπουλος και οι υποκλοπές;
Πιπιλάτε συνεχώς την ίδια βαρετή καραμέλα για υποτιθέμενα σκάνδαλα, ποιοι εσείς που δώσατε πραγματικό νόημα στη λέξη.
Μιλάμε για δισεκατομμύρια, όχι πασατέμπο.
ΕΧΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
Στο σπίτι του κρεμασμένου ΔΕΝ μιλάνε για σχοινί ρε παλιάνθρωποι.
ΜΗΖΕΝΣ ΠΑΣΟΚ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΕΙΤΟΝΑΣ. ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ. ΜΑΝΤΕΛΗΣ. ΒΕΡΕΛΗΣ ΜΑΝ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ.
ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
Στελέχη ΟΤΕ:
Γιώργος Σκαρπέλης πρώην γεν. διευθυντής ΟΤΕ.
Δημήτρης Παπούλιας πρώην πρόεδρος ΟΤΕ.
Ευάγγελος Κυριαζής πρώην διευθυντής ΟΤΕ.
Γιώργος Χρυσολούρης πρώην διευθύνων σύμβουλος.
Γιώργος Ορφανός πρώην μέλος ΔΣ ΟΤΕ, εκπρόσωπος εργαζομένων ΠΑΣΚΕ, Κωνσταντίνος Γκόγκας πρώην διευθυντής κέντρων.
Βασίλης Τσακωνιάτης διευθυντής διαχείρισης δικτύου.
Βασίλης Κούτρης πρώην διευθυντής δικτύων.
Αθανάσιος Γρεβενίτης πρώην γεν. διευθυντής λειτουργιών.
Χρήστος Καζαντζής πρώην γεν. διευθυντής χρηματοοικονομικών.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ:
Δημήτρης Νέγρης πρώην αντιπρόεδρος του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών. Αλέξανδρος Λέτζας επιχειρηματίας. Γιώργος Καλβής επιχειρηματίας. Σάββας Γιαννακάκης επιχειρηματίας. Βασίλης Τυρογαλάς επιχειρηματίας.
Αθανάσιος Ράμμος χρηματιστής. Νίκος Δεβλέτογλου χρηματιστής. Στυλιανός Δίος επιχειρηματίας. Ηλίας Πιτταούλης επιχειρηματίας. Μιχάλης Βόγιας επιχειρηματίας. Γιώργος Γενναίος οδηγός Σ. Δίου και συνεργάτης Θ. Τσουκάτου.
Φώτης Γενναίος.
Γιώργος Χριστογιάννης.
Θεόδωρος Βόσσος.
Παναγιώτης Χαραμής.
Παναγιώτης Παπούλιας.
Σοφία Αραβοσίτα.
δείτε DNS εγγραφές για anigalla.net
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://dns.domaintasks.com/anigalla.net