GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Των οικιών ημών εμπιμπραμένων...

Ουδείς παραιτείται για την τραγωδία... . Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο . «Των οικιών ημών εμπιμπραμένων, υμείς άδετε» Αίσωπος. Η καταστροφή τη...

Ουδείς παραιτείται για την τραγωδία...
.
Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο
.
«Των οικιών ημών εμπιμπραμένων, υμείς άδετε» Αίσωπος.
Η καταστροφή της Αττικής ισούται με εθνική τραγωδία και εθνική προδοσία, αλλά ουδείς παραιτείται...
Αυτό, όμως δεν εμποδίζει τους εισαγγελείς να ασκήσουν διώξεις ακόμα και για κυβερνητικά στελέχη. Να πληρώσουν αμέσως όσοι ευθύνονται.
Άμοιρες φτωχές γυναίκες επικαλούνται την Παναγία να τις βοηθήσει ενώ τα κυβερνητικά στελέχη δεν δείχνουν καμία υποψία ανάληψης ευθύνης.
«Εμού θανόντος γαία πυρί μειχθήτω» (Πανάρκης)
«Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αν αμφοίν μύθον ακούσης» (Φωκυλίδης)
Ο ύψιστος να βάλει το χέρι του για να δοθεί τέλος σε αυτήν την τραγωδία που ζει σήμερα η Ελλάδα. Όλη η Αττική πάλι...

φλέγεται (όπως και άλλες περιοχές της Ελλάδας) και οι «διοικούντες» όχι μόνο είναι καταφανώς ανίκανοι να κάνουν έστω και το παραμικρό για να αποτραπεί η εθνική τραγωδία, αλλά και επικίνδυνοι για πρόκληση νέων δεινών. Παρόμοια τραγωδία ζήσαμε και με τις φωτιές στην Πελοπόννησο, αλλά τώρα καταστρέφονται ζωτικά προάστια της Αθήνας. Η καταστροφή της Αττικής ισούται με εθνική τραγωδία και εθνική προδοσία. Να πληρώσουν αμέσως όσοι ευθύνονται με άμεσες συλλήψεις και αυτόφωρες δίκες...
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπανδρέου, από την Παλαιά Πεντέλη, δήλωσε ότι «αυτή η εθνική καταστροφή θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους, αλλά όλα αυτά την επόμενη ημέρα. Αυτήν την στιγμή, προέχουν άμεσες πρακτικές ενέργειες που θα σώσουν ζωές και περιουσίες» τόνισε, εκφράζωντας παράλληλα τη συμπαράστασή του σε όσους δίνουν μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών.«Μπροστά σε αυτήν την ανυπολόγιστη καταστροφή περιττεύουν τα πολλά λόγια» ανέφερε ο Γ. Παπανδρέου.
Η πυρκαγιά στην Αττική συνεχίζει ανενόχλητη το καταστροφικό έργο της αφού κανείς δεν μπορεί να εφαρμόσει ένα επαρκές σχέδιο αντιμετώπισης της. Στο έλεος της φωτιάς Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Παλαιά Πεντέλη, Γραμματικό, Ροδόπολη, Βαρνάβας, Σταμάτα, Παλλήνη και Μαραθώνας, ενώ απειλείται η Νέα Μάκρη. Συνεχείς αναζωπυρώσεις και εκκενώσεις πόλεων. Δεκάδες κατοικίες, χιλιάδες στρέμματα δάσους και καλλιεργειών παραδίδονται στις φλόγες. Άμοιρες φτωχές γυναίκες επικαλούνται την Παναγία να τις βοηθήσει ενώ τα κυβερνητικά στελέχη δεν δείχνουν καμία υποψία ανάληψης ευθύνης. Ο καπνός από τις πυρκαγιές έχει σκεπάσει τον ηλιόλουστο Αττικό ουρανό και έχει φτάσει και πάνω από την σημαία του ελληνικού Κοινοβουλίου στο Σύνταγμα ενώ πολλά ΜΜΕ προβάλουν χιουμοριστικά προγράμματα!!.
Όλα αυτά συμβαίνουν σήμερα που η Ελλάδα, είναι εξασθενημένη οικονομικά (λιμός) και επίκειται νέα επιδημία (λοιμός) υπό την μορφή της "νέας γρίπης" και στα σύνορά της παραμονεύουν διαφόρων ειδών "βάρβαροι". Στην χώρα επικρατεί μαρασμός, πείνα, υπογεννητικότητα, εξαθλίωση. Έχουν περάσει 35 χρόνια από την τραγωδία της Κύπρου και τα προβλήματα και στην Κύπρο και στο Αιγαίο συνεχίζονται χωρίς να υπάρχει μια στεντόρεια ελληνική φωνή. Την χώρα μαστίζει πρωτοφανής οικονομική κρίση, ενώ η οικονομική ολιγαρχία διάγει «βίον Κροίσου». Περίπου 8.000.000 έλληνες είναι υπερδανεισμένοι, 500.000 σπίτια κατάσχονται ακόμα και από άτομα με ειδικές ανάγκες ακόμα και για το ευτελές χρέος των 100 ευρώ!!! Τα επιτόκια δανεισμού είναι κραυγαλέως δυσανάλογα με τα επιτόκια καταθέσεων. Ενώ το ευρωπαϊκό επιτόκιο δανεισμού έχει κατέβει σε επίπεδα ρεκόρ τα ελληνικά επιτόκια έχουν ρεκόρ ανόδου, μια εγχώρια πρωτοτυπία διεθνώς που ισοδυναμεί με «νόμιμη κλοπή».
Σήμερα η κρίση του πολιτικού συστήματος είναι βαθιά, κυρίως επειδή έχει τρωθεί ο αξιακός κώδικας» και κάνατε λόγο για ανάγκη «επανακαθορισμού των κανόνων Η πολιτική ζωή του τόπου είναι δέσμια της «κάθε λίστας Χριστοφοράκου». Η μόνη δημοκρατική έντιμη λύση, πλέον, είναι η προσφυγή στις κάλπες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Με ανοιχτή επιστολή μας έχουμε καλέσει την Αυτού εξοχότητα τον Κύριο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια και τον παρακαλούμε να καλέσει όλους τους αρχηγούς των κομμάτων ώστε να οριστεί ημερομηνία εκλογών, ως μόνη ελπίδα διεξόδου από την πολλαπλή κρίση που μαστίζει την Ελλάδα.
Η καταστροφή της Αττικής ισούται με εθνική τραγωδία και εθνική προδοσία, αλλά ουδείς παραιτείται.... Αυτό δεν εμποδίζει τους εισαγγελείς να ασκήσουν διώξεις ακόμα και για κυβερνητικά στελέχη. Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας πανίσχυρος Πρωθυπουργός κ.. Γιώργος Παπανδρέου, είναι ο μόνος πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος. Ακολουθήστε τον με αξιοπρέπεια, αξιοπιστία, σιγουριά, πίστη, ελπίδα και ενθουσιασμό!! Το Πασοκ και σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση όλων των ελλήνων, χωρίς διακρίσεις!!
Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο δημοκρατικό τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!!
Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!
Εκλογές Εδώ και Τώρα.
Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας
www.koutsoukos-anastasios.gr

71 σχόλια

  1. Μπραβο δρ κουτσουκο

    καθε μερα ενα αρθρο

    μα που ειναι οι αλλοι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΡΩΝΕΙΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΚΟ


    ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.
    ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΟ ΕΤΩΝ,ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ.

    Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣHΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ.ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΦΡΙΚΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΑΝΤΕ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΜΕ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αΝ Ο ΣΓΟΥΡΟς Ο ΠΡΑΣΙΝΟΜΛΕ ΝΟΜΑΡΧΗΣ

    ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ
    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ

    ΣΓΟΥΡΕ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OI PASOKOI VOYLEFTES

    POU EINAI?/

    STHN mYKONO EINAI AKOMA?/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TO TELEIOTIKO PRODOTIKO

    XTYPHMA STHN ATTIKH

    APO TON KARAMANLH

    OUST

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε τον δεξιο Σγουρο!!!

    καλυπτει την ανικανοτητα της ΝΔ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρχισαν τις δηλωσεις οι αρχηγοι και τα μεγαλοστελεχη των πολιτικων κομματων,αναφορικα με τις φωτιες που εδω και 2 μερες κανουν σταχτη την Αττικη,προσπαθοντας ερτσι με αυτο το τροπο να καπιλευτουν πολιτικα τον πονο και την αγωνια του κοσμου,ο οποιος βλεπει μπροστα στα ματια του να καταστρεφεται η περιουσια του και το ιδιο του το σπιτι.

    Θα θελαμε να ξεραμε ρε καραγκιοζηδες...ποσες φορες γερατε στη Βουλη το θεμα της πυρασφαλειας της χωρας και τηνς οργανωσης η οποια θα πρεπει να υπαρχει σε τετοιες περιπτωσεις;;;;
    Ποσες φορες μιλησατε για ζωνες προστασιας,συστηματα παρακολουθησης και πυρασφαλιας των δασων της χωρας,κατασκευη υροσβεστικων σταθμων μεσα στα δαση,σχεδια εκκενωσης πολεων σε περιπτωσης φωτιας οπως η σημερινη,ποσες φορες μιλησατε για την αγορα πυροσβεστικου εξοπλιμου και το διορισμο πυροσβεστων κατα την διαρκεια του καλοκαιριου,ποσες φορες μιλησατε για σχεδιο πυρασφαλειας του καθε νομου ξεχωριστα;;;

    Πως τολματε λοιπον και κανετε δηλωσεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΟΔΟΠΟΛΗ

    ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ!!

    ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΚΑΙΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΥΤΙΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

    Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΤΑΚΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΕΠΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΟΥΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΑΔΥΑ ΣΗΜΕΡΑ

    ΜΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό, όμως δεν εμποδίζει τους εισαγγελείς να ασκήσουν διώξεις ακόμα και για κυβερνητικά στελέχη.

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ??

    ΜΕΣΑ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΣΣΣΑΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ



    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρός ξεφτιλισμένους τηλεπαρουσιαστές ρεπόρτερς και δημοσιογράφους:

    Καραγκιόζηδες, υποκριτές, κοράκια αφήστε τους ανθρώπους στον πόνο τους και πάψτε να πουλάτε την δυστυχία και την αγωνία των ανθρώπων.
    Είστε τόσο άθλιοι που με πρόσχημα την ενημέρωση έχετε στήσει ένα σόου στο οποίο βάζετε να πρωταγωνιστήσουν τα θύματα της φωτιάς.
    Θλιβερά καραγκιοζάκια σε ρόλο αναμεταδοτών -ρεπορτερς- που ραυγάζουν αγχωμένα και ενίοτε ουρλιάζουν για να μας πείσουν οτι κινδυνευουν ανθρώπινες ζωές.
    Ενα σόου που το διακόπτετε κανονικά για να μεταδώσετε διαφημίσεις μην τύχει και χάσετε τα πολυπόθητα έσοδα σας. Γι αυτό σας λένε αλήτες και ρουφιάνους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. «Εμού θανόντος γαία πυρί μειχθήτω»

    ΚΑΡΑ ΜΑΝ ΑΛΗς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΡΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ??

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΟ ΑΡΣΕΝΗ??

    ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
    ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. σκιστους την κολαρα

    πεταξε τους στον Κορυδαλλο

    οι αλλοι θελουν να γινουν υφυπουργοι του καρα μαν αλη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ
    ΦΩΤΟΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ

    Α..ΠΕΡΑΣΕ ΕΧΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΘΕΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για το τελικό αποτέλεσμα των πυρκαγιών οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ είναι αυταπόδεικτες. Τα μέλη της, με πρώτον και καλύτερο τον Καραμανλή, ευθύνονται για την οικονομική και περιβαλλοντική καταστροφή .

    Πίσω απ’ αυτούς, όμως, πρέπει να διακρίνουμε τη λειτουργία του καπιταλιστικού συστήματος που υπηρετούν.

    Είναι πολύ εύκολο να μιλάει κανείς για ανίκανη κυβέρνηση, υπονοώντας ότι πρέπει να έρθει κάποια άλλη, ικανή.

    Το δύσκολο είναι να απαιτήσει τα κονδύλια που απαιτούνται για την ανάπτυξη της δασοπροστασίας
    Ο καπιταλισμός θεωρεί αντιπαραγωγικό ό,τι δεν αποφέρει άμεσο κέρδος.

    Τα ίδια τα δάση τα βλέπει σαν πηγή αποκόμισης κέρδους.

    Όχι κέρδους κοινωνικού, αλλά κέρδους που μετριέται με ευρώ.

    Γι’ αυτό και τα κοράκια ετοιμάζονται να πέσουν πάνω στις νέες καμένες περιοχές.
    Ξέροντας ότι σε κάποια χρόνια, όποια αστική κυβέρνηση και να υπάρχει θα πληρώσουν κάποια λεφτά και θα νομιμοποιήσουν τα αυθαίρετα που θα έχουν φτιάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το ακροδεξιάς έμπνευσης και λογικής κυβερνητικό σχέδιο «νόμος και τάξη» δεν περιορίζεται μόνο στον «Mεγάλο Aδελφό», στο ανεξέλεγκτο ηλεκτρονικό φακέλωμα με τις κάθε είδους κρατικές παρακολουθήσεις με κάμερες και τηλεφωνικές υποκλοπές στα αρχεία DNA υπόπτων, ακόμα και για τροχαίες παραβάσεις και ατυχήματα.

    Eγκαταλείποντας οριστικά το ενοχλητικό και περιοριστικό για εκείνη προσωπείο του «μεσαίου χώρου», η κυβέρνηση «παίζει όλα τα λεφτά» ποντάροντας στη δημόσια τάξη και ασφάλεια αφού βλέπει ότι βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των δημοσκοπήσεων, λόγω του φόβου και της ανασφάλειας που κατάφερε να εμφυσήσει στον κόσμο η ανεπάρκεια των αστυνομικών αρχών να ανταποκριθούν στο ρόλο τους.

    Tο κυβερνητικό πακέτο μέτρων περιλαμβάνει επίσης διατάξεις που δίνουν στις στρατιωτικές αρχές το «πάνω χέρι» για να μπορέσει να αποκατασταθεί η δημόσια τάξη και ασφάλεια όταν διαπιστωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές αδυνατούν να ελέγξουν την κατάσταση. Παράλληλα η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προωθήσει νέες λεόντειες συμφωνίες με τις HΠA επεξεργαζόμενη ρυθμίσεις που θα επιτρέπουν την ανεξέλεγκτη ροή πληροφοριών και στοιχείων για τα λεγόμενα «σοβαρά αδικήματα». Tο σύνολο των ρυθμίσεων και συμφωνιών αυτών θα δίνει τόσο διάφανα στοιχεία για τη δράση όλων των εν δυνάμει υπόπτων πολιτών που η βίζα θα είναι πλέον παντελώς αχρείαστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΑΡΟΝΕΙ Ο Ρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΑΧΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ αΝΔΡΕΑ πΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εκτός από τ' ανθρωπόμορφα τέρατα, τους πυρομανείς εμπρηστές που ηδονίζονται στη θέα καταστροφικών πυρκαγιών, πάνω στο δασικό πλούτο της Ελλάδας ασέλγησαν και ασελγούν πλείστες όσες πολιτικές φατρίες και αδηφάγες κοινωνικές ομάδες. Όμως, κατά έναν περίεργο τρόπο, ου μην αλλά και ευκόλως εξηγήσιμο, οι μεγαλύτερες πύρινες καταστροφές συμπίπτουν με ανώμαλες πολιτικές περιόδους και δη προεκλογικές. Φαίνεται ότι οι πυρκαγιές μεταφράζονται σε ψήφους… Τα στατιστικά στοιχεία των πυρκαγιών με το μεγαλύτερο αποτεφρωτικό απολογισμό πείθουν πέραν πάσης αμφιβολίας ακόμη και τον πιο δύσπιστο. Είναι αυτό που λένε, “ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται”… Ε, εσείς διεφθαρμένοι εξουσιαστές, πείτε μου πόσους εμπρηστές απ’ αυτούς που πιάσατε έχετε βάλει ισόβια στη φυλακή; Κανέναν; Γιατί άραγε; Μήπως είναι φίλοι και συνεργάτες σας, όργανά σας στο καταχθόνιο έργο σας; Α, τώρα θυμήθηκα: δεν υπάρχει το νομικό πλαίσιο. Και γιατί δεν το φτιάχνετε, άχρηστοι; Δεν είναι ο εμπρησμός κακούργημα; Δεν είναι εθνική προδοσία;

    Ποιος, όμως, είναι ο λύκος, ή μάλλον, οι λύκοι που χαίρονται στην αναμπουμπούλα; Ποιοι κακούργοι υποθάλπουν αυτόν τον πόλεμο κατά της πατρίδας μας; Ποιοι εγκληματίες τον αναζωπυρώνουν, χρόνος μπαίνει χρόνος βγαίνει; Ποιοι δήμιοι του μέλλοντος της Ελλάδας την εκτελούν σαδιστικά και συστηματικά με τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό πυροσβεστικό εξοπλισμό και σε ανθρώπινο δυναμικό, τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους; Η απάντηση είναι προφανής: Οι κυβερνήσεις με την ανεύθυνη και ψηφοθηρική πολιτική τους, η Βουλή με τους δασοκτόνους νόμους που ψηφίζει, το κράτος με τις παράλυτες και ασυντόνιστες υπηρεσίες του, οι συνεταιρισμοί αυθαιρέτων, καταπατητές και οικοπεδοφάγοι, κυρίως αυτοί, και τέλος οι πολίτες, όλοι εμείς, με την εγκληματική αδιαφορία και την ανευθυνότητά μας.

    Οι μόνοι που δε φταίνε είναι οι Έλληνες πυροσβέστες που με την αυτοθυσία και τον ηρωισμό τους μας διδάσκουν στην πράξη το πρότυπο του ανθρώπου με φιλότιμο. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σ’ αυτούς τους αφανείς ήρωες, που μάλιστα έχουν επανειλημμένα θρηνήσει απώλεια συναδέλφων τους. Συγχρόνως θέλω να εκφράσω έντονη μομφή κατά των τρισάθλιων κυβερνήσεών μας που δεν αναγνωρίζουν έμπρακτα την ύψιστη προσφορά των πυροσβεστών μας αλλά τους εμπαίζουν κυνικά. Εξακολουθούν να μην αναγνωρίζουν το λειτούργημά τους ως βαρύ, ανθυγιεινό και επικίνδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ


    ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ

    -"ΚΑΗΚΑΝ ΟΛΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ"!!

    Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΡΩΡΤΗΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΣΠΙΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΟΕ

    - ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΘΥΝΕΤΑΙ ?

    - Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΕΡΟΣ ΕΙΠΕ Η ΜΥΡΤΩ

    - ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΞΙ ΜΕΤΡΑ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ.

    ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΕΙΤΑΙ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

    ΛΟΙΜΟΣ ΤΕ ΛΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ

    ΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ

    ΜΙΝΑ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είμαι 24, δεν θυμάμαι να έχω ακούσει κάτι παρόμοιο όσον αφορά της καταστροφες.οπως και δεν θυμάμαι να λένε ότι αυτή η κυβέρνηση ήταν η πιο άχρηστη και με τον πιο άχρηστο πρωθυπουργό. Δεν υπάρχει κανένας που να λέει ότι έκαναν κάτι σωστά ειδικά φέτος. Συμβόλαια δεν ανανεώθηκαν με την δικαιολογία ότι ακόμα έχουμε βροχές….. προσλήψεις δεν έγιναν χωρίς καμία δικαιολογία τι μας να πουν άλλωστε… και ο στρατός που έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό, ώστε να γίνει αυτό το κάτι που χρειάζεται για να μην βλέπουμε αυτές τις καταστροφές , πάει χαμένος κάθε χρόνο .
    ΓΙΑΤΙ??????
    Κάθε μέρα ανεβάζουν τον πήχη για το ποσό άχρηστος μπορεί να είναι κάποιος. Κάθε φορά που ανοίγω τηλεόραση την κλείνω αμέσως γιατί ακούω ότι προστατεύουν βίλες…. Ενώ αφήνουν το δάσος να καεί ,σας ακούγετε παράξενο??? Μα γιατί η Πάρνηθα είναι τελείως καμένη από την μια πλευρά άλλα το Μον παρνες είναι ακόμα εκεί……..
    Αν και πασοκ δεν είμαι ούτε για αστείο, θυμάμαι εκείνες της εποχές με νοσταλγία άλλα μάλλον είναι γιατί ήμουν πολύ μικρός η μήπως όχι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. KAIGETAI H ELLADA

    KAI O XONNDROS

    XTENIZETAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτος ο Κουτσουκος δεν ζηταγε τη διαγραφη δαμανακη προχτες και εστειλε επιστολη στον παπουλια εχτες?

    εχει δραστηριοτητα υπουργου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ


    ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ

    -"ΚΑΗΚΑΝ ΟΛΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ"!!

    Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΡΩΡΤΗΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΣΠΙΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΟΕ

    - ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΘΥΝΕΤΑΙ ?

    - Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΕΡΟΣ ΕΙΠΕ Η ΜΥΡΤΩ

    - ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΞΙ ΜΕΤΡΑ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ.

    ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΕΙΤΑΙ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

    ΛΟΙΜΟΣ ΤΕ ΛΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ

    ΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ

    ΜΙΝΑ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ!!

    O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας επικοινώνησε, αμέσως μετά την επιστροφή τους από τα Γιάννενα...

    ...με τον υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο. Ο αρμόδιος υπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο για την εξέλιξη της κατάστασης με τις πυρκαγιές και ειδικότερα για την μεγάλη πυρκαγιά στην Αττική.

    Τώρα τι ακριβώς του είπε αυτό δεν είμαστε σε θέση να το ξέρουμε. Μάλλον του είπε ότι κάνουν ότι μπορούν και όλα θα πάνε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ο Παπουλιας να τραβηξει το αυτι του

    Πακι που εκαψε την Αθηνα

    και να του πει να παραιτηθει αμεσως

    ερχονται εκτακτα στρατοδικεια
    με δικες για εσχατη προδοσια

    στον τοιχο ολοι οι προδοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ

    ΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ ΔΕΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΙΩΡΓΟ

    ΔΙΩΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΕΣΑ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ

    ΜΕΣΑ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ
    ΜΕΣΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΝΕΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δικαιοσύνη τώρα

    Σύλληψη και φυλάκιση του ανίκανου Καραμανλή , Παυλόπουλου , Μαρκογιαννάκη και παραπομπή σε δίκη με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας εντός της ημέρας.

    23 Αυγ 2009 2:15:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΦΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ??

    ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ

    ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

    ΜΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    22 Αυγ 2009 11:48:00 μμ

    Η ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ!!

    ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΣΑ
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ??


    Να συλλαβουν οι καταδρομεις τον Kαραμανλη στο ονομα τηw δημοκρατιας

    Δεν θα κανουν δικτατορια

    θα σωσουν την δημοκρατια απο τους επικινδυνους εθνικους προδοτες

    ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒEΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
    ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


    Εκλογες τωρα!!

    23 Αυγ 2009 12:37:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΝΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

    ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τσακάλια, δεν είναι να καταγράψει τις σκέψεις του ο υποψήφιος Δρ. Κουτσούκος και πέσατε με τα μούτρα στα σχόλια... Είναι γνωστό ποιες αναρτήσεις και ποιοι συγγραφείς προσφέρουν υλικό για σχολιασμό!

    Διαβάστε Κουτσούκο για να τον ψηφίσετε αύριο-μεθαύριο! Εγώ δεν θα ψηφίσω πάλι, ο Κουτσούκος έχει σίγουρη την εκλογή του και δεν χρειάζεται δεύτερος να εκλεγεί! One man parliament θα λειτουργήσει! Ε καλά, θα είναι και ο Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ για να του δίνει χαστούκια ο Κουτσούκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    Άφησαν τον Μαραθώνα να καεί για να σώσουν την Εκάλη οι δεξιοι

    Ούτε μια ρίψη από ένα αεροπλάνο σήμερα στον Μαραθώνα...

    ΑΥΤΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

    Η δεξια ειναι παντα ιδια!!

    Τακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Άκουσα τον Τζέφρι που έλεγε στα κανάλια για τις πυρκαγιές. Μίλαγε αργά αργά, σαν να διάβαζε στο μυαλό του το κείμενο που είχε αποστηθίσει. Ίσως όμως να διάβαζε στο μυαλό του Κουτσούκου, ο οποίος συντονίζεται με τον αρχηγό πνευματικά. Σκέφτεται ο Κουτσούκος και διαβάζει ο Γιώργος. Το δίδυμο του θριάμβου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. γΙΟΥΧΑΙΣΤΕ ΤΟΥς ΔΕΞΙΟΥς ΥΠΟΥΡΓΟΥς ΟΠΟΥ ΤΟΥς ΠΕΤΥΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΜΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ, εκεί στη Ροδόπολη όλα αυθαίρετα δεν είναι που κτίστηκαν επί ΠΑΣΟΚ; Τώρα ούτε αποζημίωση θα πάρετε, τα αυθαίρετα δεν αποζημιώνονται - υπάρχει οριστική απόφαση του Α.Π.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. αΧ......ΤΡΕΧΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ!!!

    ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΒΙΛΛΑ ΤΗΣ ΔΑΜΟΥΝΑΚΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ
    ΦΤΕΙΑΓΜΕΝΗ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΖΗΜΕΣ ΜΙΖΕΣ ΕΛΛΑΣ

    ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΜΙΖΕΣ ΖΙΜΕΝΣ ΕΛΛΑΣ

    ΜΑΡΞ ΖΙΜΕΝΣ ΕΝΓΚΕΛΣ ΜΙΖΕΣ
    ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ!!

    ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ

    Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,


    Μπροστά σε αυτή την ανυπολόγιστη καταστροφή, που μας πονάει και νοιώθουμε όλοι μας απόγνωση, περιττεύουν τα πολλά λόγια.

    Είναι στιγμή για άμεσες πρακτικές κινήσεις, που θα περιορίσουν και θα σταματήσουν τελικά τις πυρκαγιές και θα σώσουν ζωές και περιουσίες.

    Υπάρχει η δική μας αμέριστη συμπαράσταση σε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν, το Πυροσβεστικό Σώμα, τους εθελοντές, την Αυτοδιοίκηση, που και αυτοί με μεγάλες προσπάθειες δίνουν τη μάχη. Και η συμπαράστασή μας στους ανθρώπους που έχουν πληγεί και βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

    Αυτή η εθνική καταστροφή είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει όλους, αλλά όλα αυτά την επόμενη μέρα.


    ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΛΟ!!

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

    ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ

    ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ

    ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. nai h ellada akhke
    kai o Karamanlis oute pou katourise

    gia na svisei h fotia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. μολις σβησουν οι φωτιες στα δαση

    θα ανψουν οι φψτιες των διαδηλωσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μηπως ειδε κανεις την Συλβανα του πασοκ??
    κρυβεται απο τοτε που εφαγε τη θεση του αγωνιστη μεσω ΔΟΛου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Σιγα ρε Δόκτωρ να μη βαλει ο Υψιστος το χέρι του...
    Οταν η Πυροσβεστικη συνιστα αντυπυρικές ζώνες στους Δήμους και οταν οι δήμοι πανε (όσοι πάνε) να τις εφορμοσουν επεμβαίνει το Δασαρχειο και ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ..
    Καμμια ασκηση δεν εγινε ποτε, ακομα και μετα την προπερσινη τραγωδια στη Ζαχάρω..
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και θα τα κανουν σταχτη και μπούμπερη όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

    ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

    ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑ..ΝΑ ΤΗΝ ΝΔ
    ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ

    ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο ΓΙΩΡΦΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

    ΓΤΑΙΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η καταστροφή της Αττικής ισούται με εθνική τραγωδία και εθνική προδοσία. Να πληρώσουν αμέσως όσοι ευθύνονται με άμεσες συλλήψεις και αυτόφωρες δίκες...

    μα που ειναι οι εισαγγελεις

    αυτη η ραικοθ ακομα με τον παπαγιαννη ασχολειται δεν βλεπει κα καμμενα?/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΒΑΡΑΤΕ ΑΛΥΠΗΤΑ

    ΟΠΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΕΞΙΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. KALA NA PATHETE
    KALA NA PATHETE.....OLOI LADOMENOI KAI OLOI KTIZOUNE STA DASI..... GREMISTETA OLA ALLA POU.....FOVOSASTE MIN SAS KANOUNE NTANTA.....KAI AUTOI POU FONAZOUNE PIO POLI EINAI OI PARANOMOI.....ELLADA......O ADIOS SKOUPIDONTENEKES KANI TO MEGALITERO THORIVO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΣΓΟΥΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΠΟΛΥ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ

    ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Προδοσια

    καποιοι μεσα στο Πασοκ εμφανιζονται οτι

    ΔΕΝ θελουν να την πληρωσει ο Καραμανλης

    αυτο εχει γινει αντιληπτο απο τους πολιτες

    και θα εκτιμηθει δεοντως

    η θεωρια το Πασοκ ως "μαξιλάρι" στην ΝΔ για να πλουτιζουν ετσι καποιοι "δηθεν πασοκ" επανερχεται!!

    Pasoktzhdes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 23 Αυγ 2009 9:37:00 μμ


    "Εξακολουθούν να μην αναγνωρίζουν το λειτούργημά τους ως βαρύ, ανθυγιεινό και επικίνδυνο."


    ΒΡΗΚΕΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ .

    ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΗΚΑ .


    ΕΔΩ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΕΣ ;

    ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ποιός να παραιτηθεί ρε φίλε ;

    Δεν τους νοιάζει πλέον εφόσον δεν πρόκειται να ξαναβγούν κυβέρνηση.

    Η Νέα Δημοκρατία και γενικά η δεξιά στην Ελλάδα έβγαινε κυβέρνηση πάντα για κακό.
    Είμαι παλαιότερος και γνωρίζω δέκα πράγματα περισσότερα.Όλα τα άσχημα γεγονότα της χώρας,συνδέθηκαν με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο με κυβερνήσεις της δεξιάς,πάρτε το απόφαση για να τελειώνουμε.

    Όσο και να έφαγε το ΠΑΣΟΚ ,όσο και να έκλεψε τουλάχιστον έκανε έργο και παρέδωσε σε αυτούς τους αχαΐρευτους,ανίκανους και άχρηστους Νεοδημοκράτες μια χώρα κόσμημα ειδικά μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες.
    Η Βάσω Παπανδρέου όσο και να μην τη γουστάρω επειδή έριξε τότε στη μούρη του Ανδρέα Παπανδρέου τα χαρτιά στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ,τουλάχιστον έκανε έργο και είχε μηδενίσει σχεδόν τις φωτιές αλλά και είχε εκτοξεύσει τα αντανακλαστικά του κράτους σε τέτοιες περιπτώσεις.

    Αυτοί εδώ που κυβερνούν τώρα και που γρήγορα θα ξεκουμπιστούν,εκτός του ότι δεν έχουν κάνει τίποτα,δίνουν από την πρώτη ημέρα της ορκωμοσίας τους το 2004 την εντύπωση ότι βγήκαν κυβέρνηση για να εκδικηθούν το ΠΑΣΟΚ και να φάνε επειδή τόσα χρόνια κατ' αυτούς έτρωγε το ΠΑΣΟΚ και αυτοί ζήλευαν.

    Μιλάμε για εντελώς άχρηστη κυβέρνηση και το χειρότερο ανίκανη.

    Τοποθέτησε διοικητές όλα τα γεραμολυμέντα εν αποστρατεία και καίριες θέσεις ή αυτούς που ήταν πολύ πιο πίσω στις κρίσεις από άλλους σίγουρα περισσότερο έμπειρους.
    Διέλυσε την ιεραρχία σε οργανισμούς,δημόσιο,ΝΠΙΔ και σώματα ασφαλείας.Τι περιμένει λοιπόν κανείς ;Να δει ένα κράτος που να λειτουργεί άψογα ή ένα κράτος ασυντόνιστο ;

    Είναι απλή η εξήγηση.

    Και δεν θα βρίσω ούτε τους νεοδημοκράτες ούτε κανέναν άλλο γιατί όταν δεν λειτουργεί το κράτος ,δεν λειτουργεί και για μένα που είμαι Πασοκ και για σένα πού είσαι ΝΔ ή ΚΚΕ ή ΛΑΟΣ ή ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ή ότι άλλο σκατά είμαστε τέλος πάντων.
    Το καμένο και τα αποτελέσματα ενός κράτους που δεν λειτουργεί σωστά όλοι μας το μυρίζουμε και το ζούμε.

    Απλά βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί.
    Τους μόνους που βρίζω είναι αυτοί που έχουν αποτελέσει αυτή την άθλια κυβέρνηση και που είναι άχτηστοι,αναποτελεσματικοί,ανίκανοι και γελοίι μέσα σε όλα καθώς φυσικά και μερίδα δημοσιογράφων που αντί να τους πηγαίνει κόντρα τους "γλύφει" για να μην χάσουν μερικοί τη δουλειά τους και έτσι βλέπουμε το φαινόμενο δημοκρατικά κανάλια να χαιδεύουν αυτιά και δημοκρατικούς δημοσιογράφους να εκτελούν εντολές των εργοδοτών τους σε μια εξευτελιστική εικόνα τηλεόρασης τόσο για τους ίδιους όσο και για τα ίδια τα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ασφαλώς και οι έλληνες πυροσβέστες δεν μας φταίνε και ασφαλώς εγώ προσωπικά επειδή είχα και ένα περιστατικό εχθές που εγκλωβίστικα σε ασανσέρ στη Βάρκιζα τους υπερευχαριστώ διότι ήρθαν και με απεγκλώβισαν σε 20 λεπτά όταν ήξερα ότι μπορεί να έρθουν και σε μία ώρα ή περισσότερο λόγω της κατάστασης με τις πυρκαγιές.
    Ασφαλώς δεν ήμουν στη θέση των ανθρώπων που έχασαν σπίτια και περιουσίες αλλά για φανταστείτε να είμαι εγκλωβισμένος σε ένα ασανσέρ 1.5τμ και να περιμένω όταν έχω και πρόβλημα με κρίσεις πανικού !

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη καρδιά μου στη πυροσβεστική και στον νεαρό και ευγενέστατο πυροσβέστη που ήρθε έγκαιρα και με απεγκλώβισε μαζί με τον πεθερό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΣΑΣ.ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΆΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ.ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΑΝΩΡΩΠΟΣ.ΣΑΝ ΤΗ ΘΩΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - AΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ! Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ πήρε με χρησικτησία το δίπλα οικόπεδο στην Ραφήνα

    ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

    Αλλάζει η πολιτική ατζέντα με την συγκλονιστική αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός της χώρας έχει πάρει το δίπλα οικόπεδο στην Ραφήνα με την μέθοδο της...δίκης σε ανύπαρκτο πρόσωπο που δεν εμφανίστηκε ποτέ να διεκδικήσει το κτήμα του! Το παράτησε δηλαδή...
    Τον πρωθυπουργό της χώρας Κώστα Καραμανλή εννοούσε ο Μάκης Τ. όταν είπε στον ΑΝΤ1 ότι κέρδισε δίκη με χρησικτησία και με μαιμού ιδιοκτήτη στην περιοχή της Ραφήνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - AΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ!

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ πήρε με χρησικτησία το δίπλα οικόπεδο στην Ραφήνα

    ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

    Αλλάζει η πολιτική ατζέντα με την συγκλονιστική αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός της χώρας έχει πάρει το δίπλα οικόπεδο στην Ραφήνα με την μέθοδο της...δίκης σε ανύπαρκτο πρόσωπο που δεν εμφανίστηκε ποτέ να διεκδικήσει το κτήμα του! Το παράτησε δηλαδή...
    Τον πρωθυπουργό της χώρας Κώστα Καραμανλή εννοούσε ο Μάκης Τ. όταν είπε στον ΑΝΤ1 ότι κέρδισε δίκη με χρησικτησία και με μαιμού ιδιοκτήτη στην περιοχή της Ραφήνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ....ΡΩΣΟ ΠΙΛΟΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ

    ΔΗΘΕΝ ΠΑΛΙΑ ΟΦΕΛΗ 600 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΥ ΞΑΝΑΕΣΒΗΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ!!

    ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΚΟΜΑ

    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΤΘΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    Η ΝΕΤ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

    ΝΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ..

    ΛΕΕΙ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ...ΣΤΗ ΝΕΤ Η ΔΕΞΙΟΥΛΑ

    ΠΕΤΑΧΤΗ ΤΗ ΕΞΩ

    ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ
    ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑ ΡΙΑ

    ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ
    ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΣΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΣΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΒΟΥΝ ΤΑ ΨΑΡΙΚΑΙΚΑ

    ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΧΕΣΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ

    ΠΙΚΕΡΜΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΦΤΑΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ

    ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΜΑΜΕΝΗ ΦΩΝΗ

    ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΠΟ ΛΑΟΔΙΚΕΙΑ


    O ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ!!

    Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ??

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. EKKΛΗΣΗ

    ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ

    ΦΤΑΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ

    ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΜΑΜΕΝΗ ΦΩΝΗ

    ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΠΟ ΛΑΟΔΙΚΕΙΑ


    O ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ!!

    Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ??

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΡΟΜΠΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ

    ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΦΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ??

    ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ

    ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

    ΜΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    22 Αυγ 2009 11:48:00 μμ

    Η ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ!!

    ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΣΑ
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ??


    Να συλλαβουν οι καταδρομεις τον Kαραμανλη στο ονομα τηw δημοκρατιας

    Δεν θα κανουν δικτατορια

    θα σωσουν την δημοκρατια απο τους επικινδυνους εθνικους προδοτες

    ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒEΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
    ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


    Εκλογες τωρα!!

    23 Αυγ 2009 12:37:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΜΟΤΡΟ


    ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ...

    Thank you for voting!


    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 37% (272 votes)

    ΣΟΥΦΛΙΑΣ 12% (90 votes)

    ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 22% (160 votes)

    ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 16% (114 votes)

    ΤΣΙΑΤΟΥΡΑΣ 6% (41 votes)

    ΑΛΛΟΣ 2% (11 votes)

    ΚΑΝΕΝΑΣ 5% (35 votes)

    ΔΓ/ΔΑ <1% (3 votes)

    Total Votes: 726
    View Comments (3)
    Return To Poll
    PollDaddy.com
    Αναλυτικά ...
    στις 5:44 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ
    ΟΤΙ ΟΙ ΒΙΛΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΥΕΣ ΦΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ !

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
    ΑΜΕΣΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΡ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ.
    ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΔΕΝΔΡΟ.
    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΕΙ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΟ ΗΛΙΘΙΟ ΘΑ ΤΑ ΣΒΗΣΕΙ ΟΛΑ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ..
    ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΠΡΕΣΣ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση