GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο φόβος του Προκόπη...

-Ηρθα να πω στον Καραμανλή, αυτό που δήλωσα και σε μια εφημερίδα, ότι μπορεί να φύγω όχι μαζί του αλλά και πριν απ' αυτόν. Αλλά αν το π...

-Ηρθα να πω στον Καραμανλή, αυτό που δήλωσα και σε μια εφημερίδα, ότι μπορεί να φύγω όχι μαζί του αλλά και πριν απ' αυτόν. Αλλά αν το πάρει τοις μετρητοίς και στον ανασχηματισμό με πετάξει έξω από την κυβέρνηση, τι γίνεται;
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

12 σχόλια

  1. Το μονο που χουν στο μυαλο τους Καραμανλης,Πακης,Μαξιμου και περιξ,ειναι παροχες φουμαρα και υποσχονται αβερτα δανεια με δανεικα που αυξανουν το ελλειμα με επιτοκια φωτια,στα μετρα των Τραπεζων.Λεφτα δεν εχουν,λεφτα μοιραζουν και υποσχεσεις...για το 2010,μετα τις εκλογες,φυσικα κατοπιν εορτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καραμανλης,Παυλοπουλος και λοιποι της δεξιας αγυρτιας,κοροιδευουν εν ψυχρω τους ανεργους,οτι δηθεν τους βρισκουν δουλεια,παραμονες των εκλογων,που θα ειναι ομως προσωρινη,και μετα οι παπαγαλοι-δημοσιογραφοι τους,ρωτουν αν θα τους απολυσει το ΠΑΣΟΚ.Αγυρτες και κλεφτες στην εξουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο καραμανλης μου κανει εντυπωση ,δεν λεει να μαθει με τιποτα,μετα τον Ρουσοπουλο που του ειχε απεραντη εμπιστοσυνη και να τα αποτελεσματα ,τωρα εμπιστευεται απολυτως και ακριτα τον Πακη και μονο οτι αναφερεται ως Πακης φτανει.Δεν λεει να βαλει μυαλομε τιποτα τον ξερει καλα τον τυπο ειναι αξιος εμπιστοσυνης αλλαζει γνωμη στο δευτερο για καθε θεμα ,ειναι ασπονδυλος και μονο την δικη ανελιξη κοιταει.Μπορει για το δικο του καλο και των υπολοιπων Ελληνων να τον φυγει νωριτερα.Κακο του εχει κανει και σε μας.Ουτε καλος νομικος δεν ειναι.Δεστε τους νομους που εχει κανει αντισυνταγματικοι ο ενας μετα τον αλλο.Αμαν φυγε μην περιμενεις τον αρχηγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναιιιιιι... ναιιιι...
    ΟΙ οπαδοί της επαρχίας Μπόμπολα
    του νομού Μαλακιστάν...
    της χώρας Πασοκιστάν..
    να κοιμούνται ήσυχοι.
    Ετσι ακριβώς είναι τα πράγματα.
    Έτσι ακριβώς.
    Το είπε και το MEGA στις 8 .
    ναι.....ναι....
    Κοιμηθείτε ζωάκια πασοκάκια ήρεμα.

    ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O FOBOS TOY KAUE PROKOPH

    EINAI OI PRASINOFROYROI TOY DR KOYTSOYKOY

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. Κατά του «κύκλου Παιδείας» Πασοκ.

    www.stoxasmos-politikh.blogspot.com/.../blog-post_09.html

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ??

    ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΑΝΘΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ??

    ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΩΡΕ!!

    "Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ"

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ
    ΤΕΛΟΣ ΧΑΖΕΨΕ.
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΛΕΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...
    ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΤΟΥ.
    ΓΡΗΓΟΡΑ..... ΧΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ.
    + ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aντι για σχολιο μπορω να αφησω μια κουραδα για τον Πακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το επομενο διαφημιστικο σποτ της ΝΔ θα ειναι απο την ταινια η σωφερινα οπου ο Αλεξανδρακης λεει προς την Αλικη " να πληρωσει ο Πακης" και ο γυλος (Αυλωνιτης )τον κοιταει αλοιθωρα.
    Τωρα ποιος ειναι ο γυλος δεν θελει και πολυ σκεψη.
    Προφητικος ο Σακκελαριος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποια οικονομια και αρχιδιες στην Ελλαδα? θα αφησουν τιποτε οι αρπαχτουαρ ετσι γαλλιστι μιας και ειναι των σαλονιων οι κυβερνονωντες.
    Στις εκλογες πρωτο κομμα θα ειναι του Τειρεσια με αυτοδυναμη κυβερνηση τι 151 και μαλακιες 250 και βαλε και χωρις αρχηγο θα βαλουμε κανενα απο το ΙΝΚΑ παμψηφει θα βγει περιπατο θα κανει.
    Ακου 2010!!!! μεταναστες θα εχουμε φυγει στην αλβανια γιατι αυτοι εχουν τα λεφτα.
    Αυτοι θα ειναι οι μελλοντικοι επενδυτες στην Ελλαδα ηδη εχουν ξεκινησει σουβλατζιδικο για σουβλατζιδικο δεν αφησαν που να μην το αγορασουν.
    Ακου 2010!! με τα κανονια στην αγορα να εχουν συγχρονιστει σε ομοβροντιες.
    Οι κατασχεσεις πανε συννεφο, οι διαταγες πληρωμης σταματημο δεν εχουν οι μισοι κανουν πως δουλευουν και οι αλλοι μισοι κανουν πως τους πληρωνουν.Ολα κουβεντιαστα οι μεταναστες η πρωτη λεξη που μαθανε μετα τα λεφτα ηταν το ΑΥΡΙΟ.Παντως θα πρεπει να παραδεχθουμε οτι η κυβερνηση κανει οτι μπορει για να μας στειλει αδιαβαστους.
    Πολυ σαλταδοριλικι ρε παιδι μου βγαινει ο Παπαθανασιου καθε εβδομαδα μοιραζει κανενα 2 δις ευρω αερα
    κοπανιστο μηπως και θα τα παρει κανεις!! ετσι να ειχαμε να λεγαμε, απο αυτα που δεν εχουμε και καπακι εκει που μας φλομωσε στο χρημα και αισθανομαστε ολοι πλουσιοι σε αυτο τον τοπο ξαφνικα φορο πουστη πληρωνε αυτο δεν ειναι αερας το μπιλιετακι ερχεται στο σπιτι σου αυτο το λεει φορολογικη μεταρυθμιση.
    Κατσε ρε ακομα δεν τα πηραμε να στα χωσουμε? Οχι πραγματικα πιστευετε οτι παιζονται αυτοι οι τυποι?
    Οι παπατζηδες και οι αβανταδοροι ειναι νηπιαγωγειο εδω μιλαμε για καθηγητες της απατης.MASTER MBA εχουν οι αφιλοτιμοι που να τους την βγεις.
    Τωρα τελευταια παιζει το σεναριο των επιδοτησεων βεβαια!!! στα αυτοκινητα στα κλιματιστικα στα παραθυρα στους καμπινεδες στα μπουζουκσιδικα στα δυο μπουκαλια το ενα με επιδοτηση.
    Και ολα αυτα ονομαζονται μετρα στηριξης της πραγματικης οικονομιας!!! δηλαδη καποιοι μεγαλοεισαγωγεις αυτοκινητων (6 οικογενειες ειναι αν δεν κανω λαθος που ελεγχουν τα αυτοκινητα) και κλιματιστικων ξεστοκαρανε και κινηθηκε η οικονομια.Φορτωθηκαμε στο χρημα παραληρημα μας εχει πιασει. Παραλληλα πουλησαν και τα φιλαρακια μας η Μερκελ και ο Σαρκοζι αυτοκινητακια ετσι για να ξοφλαμε που και που κανενα γραμματιακι.
    Τωρα πιασαμε τα παραθυρα αλουμινιου δεν πρεπει να επιστρεψουμε τα λυτρα στον κ Μυλωνα?
    Αρε Παλαιοκωστα σε τι μπελα μας εβαλες.
    Χατζηδακη ψωμι τυρι δεν εχουμε να φαμε ρεπανακια για την ορεξη μας λες.
    Ελλαδα δεν ειναι οι 100000 βολεμενοι και φραγκατοι η Ελλαδα ειναι 11000000 αν δεν το καταλαβες και δεν λεγομαστε ολοι Βγενοπουλοι.
    Κανε καμια βολτα προς αλλες συνοικιες απο αυτες που συνηθιζετε να συχναζετε και θα καταλαβεις πολλα σε ποιους και για ποιους δινετε κινητρα.
    Τελος καποιος πρεπει να πει στο κουφαλογο απο την Λαρισα οτι οι πολλοι δεν εχουν λεφτα να αλλαξουν αυτοκινητο και να κοψει τις μαλακιες με τα τελη.
    Εκτος και αν μας τα κανει δωρο.
    Τι λεω τωρα αυτωνων ο αγγελος τους πεθανε απο διψα.
    Παντως επανιδρυθηκα ναναι καλα το παλληκαρι εχασα καμια 10αρια κιλα που θα παει σε λιγο θα βγουνε και οι κοιλιακοι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ
    ΑΠΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΑΣΟΚ 250 ΚΙΛΩΝ...
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ
    Ή ΜΕ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΧΕΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΓΛΑΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΟΙΝΩΣ ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΑΝΤΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΡΘΡΟ 10 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΑΙ ΣΤΑΣ ΑΡΧΑΣ ΠΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΨΕΥΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση