GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βοηθούσε στη κατάσβεση των πυρκαγιών...

Μια απάντηση του Γερ. Γιακουμάτου . Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη . Για την ενημέρωση των αναγνωστών σας και για να μην κατηγορηθώ για κακ...

Μια απάντηση του Γερ. Γιακουμάτου
.
Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη
.
Για την ενημέρωση των αναγνωστών σας και για να μην κατηγορηθώ για κακοβουλία, κωλοπαιδισμό και λογοκρισία, σας γνωστοποιώ ότι ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός, κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, μου τηλεφώνησε, γνωστοποιώντας μου ότι παρευρίσκετο στο τόπο της φωτιάς ως τις 1:00 το μεσημέρι και έπειτα επέστρεψε σπίτι του και έφαγε στο "Πρυτανείο" (που βρίσκεται πολύ κοντά στην οικία του) με τη σύζυγο και τη κόρη του. Επικαλέστηκε, δε, μαρτυρίες δημοσιογράφων, που βρισκόταν κοντά του όταν βοηθούσε στη κατάσβεση πυρκαγιών, για την απόδειξη των λεγομένων του, κάτι που δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω.

17 σχόλια

  1. Η Ελλάδα θα σωθεί μόνον με τον Εθνικοσοσιαλισμό .
    Άλλη λύση δεν υπάρχει , τα άλλα συστήματα
    έχουν αποτύχει ,
    και τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α! το μαλακα το γιακουματο.

    Βρε ζωον καλα τα λες ,αλλα δεν σε καταλαβαινει κανεις.

    Κουρκουτι εχεις στο στομα σου,παλιομαλακα??

    Αει στο διαολο

    Λοιπον κανε ορθοφωνια βλαχαδερο,ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχόλιο σε ανάρτηση του παπαριώτη (26 Απρ 2008 1:39:00 μμ):

    Πολλοί από εσάς φαίνεστε πως είστε νέοι άνθρωποι και με ιδεολογία. Προσέξτε τα blogs που έχουν καταντήσει chat rooms! Χώροι δηλαδή όπου ο καθένας μπορεί να γράψει ατιμώρητα την μεγαλύτερη ανοησία.
    Εδώ κάποιος Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης, επώνυμα, ξεφτυλίζει τη δημοσιογραφία: Πατώντας σε λάθος στοιχεία -δημοσιογραφικό αίσχος- προχωρεί σε ανάλυση -δημοσιογραφικό περίττωμα- που είχε εξ αρχής στόχο να μειώσει έναν πολιτικό -δημοσιογραφική αλητεία.
    Όταν ένας Παπαγιώτης -δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και δεν φροντίζω να τον μάθω- "εξηγεί" χωρίς ντροπή, τί σημαίνει "Χασασίνος"
    -βάζει και το "Χ" τρομάρα του ο άσχετος- και πάνω σ αυτό στηρίζει έναν λίβελο προ-κατ, καταλαβαίνεις ότι βρίσκεσαι σε βρώμικο -δημοσιογραφικά- χώρο και είναι ώρα να φεύγεις, διότι αν τέτοια γράφονται επωνύμως, μπορεί κανείς να υποθέσει τί γράφεται ανωνύμως.

    Δημοσιογράφος Είσαι
    Και Φαίνεσαι

    (...εδώ όμως όχι!)

    ΕΔΩ: 26 Απρ 2008 1:39:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Άμα Βρέχει – Πνίγεστε, Άμα Καίει- Καίγεστε, Άμα Έχετε Σάλιο – Φτύνετε Μας Να Μην Ματιαστούμε» Αυτό το τρίπτυχο είναι το νέο δόγμα – προπαγάνδα της κυβερνητικής επιχειρηματολογίας για να υπερασπίσει τον εαυτό της από την λαίκή κατακραυγή για την ανυπαρξία της κατά την πύρινη λαίλαπα.
    Επιχειρηματολογία που ούτε ο Νεάτερνταλ δε θα τολμούσε να σκεφτεί ως υποτιμητική της νοημοσύνης του. Το τολμούν όμως οι κυβερνητικοί χωρίς αιδώ. Χωρίς ένα συγνώμη. Χωρίς τσίπα, όταν ο λαός της Αττικής χειμάζεται όχι μόνο από τις φωτιές αλλά και... από την εξαετή κυβερνητική αντιλαϊκή πολιτική. Από την κραιπάλη, την σπατάλη, και την προκλητικότητα των μισθών των golden boys. Σε τί έφταιξε αυτή η χώρα για να’χει τέτοιους κυβερνήτες.
    Όταν η μικρή αυτή χώρα διατήρησε και υπεράσπισε ως κόρη οφθαλμού αυτό το Ελληνικό περιβάλλον, αυτό το περίφημο Αττικό κλίμα επί χιλιάδες χρόνια χωρίς να έχει τα τεχνολογικά μέσα που έχουν στη διάθεση τους οι κυβερνώντες , που και τότε υπήρχαν φυσικές καταστροφές και δεν καταστράφηκε το Αττικό Τοπίο, μπορεί να μας εξηγήσει η κυβέρνηση πώς επιτεύχθηκε αυτό;. Και τί ήταν αυτό που μεσολάβησε και έγινε αυτή η ασύλληπτη δήωση του Αττικού και ευρύτερα Ελληνικού Περιβάλλοντος;. Ψύλλους στ’ άχυρα όμως ψάχνουμε με τέτοια ερωτήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ελλάδα θα σωθεί μόνον με τον Εθνικοσοσιαλισμό .
    Άλλη λύση δεν υπάρχει , τα άλλα συστήματα
    έχουν αποτύχει ,
    και τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρ Παπαγιωτη, ξερεις κανενα φαρμακο για την φαγουρα των γεννητικών οργάνων??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που κρύβεται αυτός ο μαλάκας ο φαφλατάς ο Γιακουματος που η γλώσσα του τρέχει πιο γρήγορα από το μυαλό του να βγει να πει πάλι πως το πράσινο καίει το πράσινο.

    Καραμανλή βγες με το τζάκετ σου να δούμε φέτος σε χωράει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ίσως γι' αυτό κάηκαν τόσα πολλά φέτος, ήταν ο Γιακουμής παρών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο του! Θα μπορούσε όμως να έκανε και κάτι πιο μπροστά, όσο μπορούσε από την θέση του δηλ. ώστε να μην χρειαζόταν να τρέξει κανένας...
    http://www.youtube.com/watch?v=NMfLWtNY_GM

    Καπετάν Μακρής. Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ νομιμοποίησε δεκάδες χιλιάδες αυθαίρετα στην Αττική το 2003;

    Και ποια ήταν η Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ τότε (και σήμερα κάνει την παρθένα);

    Και ποιος ήταν πρωθυπουργός τότε (και σήμερα κάνει τη νυφίτσα);

    Και ποιος ήταν ο Ράν ταν πλάν της παράταξης τότε και σήμερα (αλλά τώρα κάνει την πάπια παρουσιάζοντας τζάμπα ευχολόγια αντί πραγματικών σχεδίων);

    Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγνώμη ζήτησες ρε ανεύθυνε φανατικέ πράσινε συκοφάντη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και αυτά με τον Τοτό και τον Μπόμπο καλά είναι αν και λίγο παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «Θεωρώ ότι έγινε ό,τι μπορούσε να γίνει. Εάν υπήρξαν και μερικές αστοχίες, είναι λογικό».
    Αυτό δήλωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Γιάννης Τραγάκης αναφερόμενος στην παρουσία της κυβέρνησης στις πυρκαγιές στην Αττική.

    Τι λες ωρέ γίγαντα!!!! Ενας άνθρωπος έχασε την ζωή του -ο σμήναρχος Στέργιος Κωτούλας-, εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα δάσους εξαφανίστηκαν απ’ τον χάρτη, περιουσίες καταστράφηκαν, ανθρώπινες ζωές κινδύνευσαν και εσύ έχει το θράσος και την αναίδεια να μας μιλάς για «μερικές αστοχίες»;;;;!!!!

    Με τον κυβερνητικό θίασο που μπλέξαμε εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει η Νέα Δημοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το να λέμε τα ίδια και τα ίδια μετά από κάθε συμφορά που μας βρίσκει, χωρίς να έχουμε διδαχτεί τίποτα από την αμέσως προηγούμενη και χωρίς ν’ αλλάζουμε τίποτα, είναι περίτρανη απόδειξη ότι είμαστε ένας λαός καραγκιόζηδων. Χρειάζονται ριζοσπαστικές και επώδυνες αποφάσεις και συλλογική επίπονη προσπάθεια, για να ξημερώσει άσπρη μέρα σε τούτο τον τόπο. Αλλιώς, ας αρκεστούμε στο τσιμέντο, στ’ αποκαΐδια και στα κούτσουρα, στις στάχτες και το γκρίζο ουρανό, μέχρι να βγει η ψυχή μας και να λυτρωθούμε από τη βαρβαρότητα της «δημοκρατίας» που φιλοτεχνήσαμε με τόσο ζήλο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ πάντως το αμφισβητώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΖΩΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΝ ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ
    ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΤΕ
    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.
    ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΟΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ
    ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ.

    ΔΥΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ 7.5 Kgr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση