GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύσκεψη για τη διαδήλωση στη ΔΕΘ‏...

Από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου Αττικής . Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου Αττικής καλεί σε σύσκεψη των πρωτοβάθμιων σωματε...

Από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου Αττικής
.
Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου Αττικής καλεί σε σύσκεψη των πρωτοβάθμιων σωματείων, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 7,30 μ.μ., με θέμα "τη διαδήλωση στη ΔΕΘ". Η σύσκεψη θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου (Λόντου 6, β' όροφος, Εξάρχεια).
Χρειάζεται να συζητήσουμε για το πως θα οργανώσουμε, όσο το δυνατόν καλύτερα, την πρωτοβουλία που έχουν πάρει 5, μέχρι τώρα, σωματεία (Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου Αττικής, Σωματείο Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου Ν. Θεσ/κης, Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών, Σύλλογος Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Καθηγητών, Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν) για ...

ανεξάρτητη συγκέντρωση στην Καμάρα, το Σάββατο 5/9 (ημέρα εγκαινίων της ΔΕΘ), στις 6.00 μ.μ. και για πορεία προς την ΔΕΘ, σε κοινή διαδρομή με τη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Θεσ/κης - ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.
Πεποίθηση του Συλλόγου μας είναι ότι, στη συγκέντρωση στην Καμάρα μπορούν και πρέπει να εκφραστούν πολύ περισσότερα σωματεία από όσα μέχρι τώρα κάνουν το κοινό κάλεσμα. Μπορούν επίσης να εκφραστούν και σωματεία που καλούν με το δικό τους ιδιαίτερο στίγμα (π.χ. Παναττική Ένωση Καθαριστριών & Οικιακού Προσωπικού - ΠΕΚΟΠ), καθώς και φοιτητικοί σύλλογοι, ή άλλα κομμάτια που βρίσκονται σε αγώνα (π.χ. μπλοκ για το νερό - ΕΥΑΘ).
Τα σωματεία που κάνουν το κοινό κάλεσμα θα στήσουν στην Καμάρα μικροφωνική για να γίνουν ομιλίες από τα σωματεία και τους συλλόγους.
Πεποίθησή μας είναι ότι, με το τέλος της συγκέντρωσης, όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να συγκροτήσουμε μια ενιαία, μαζική και μαχητική διαδήλωση.
Ο Σύλλογός μας προτείνει, η διαδήλωση αυτή να ακολουθήσει την εξής διαδρομή: Ανεβαίνουμε την Εγνατίας. Όταν φτάσουμε κοντά στο άγαλμα του Βενιζέλου, όπου θα διεξάγεται η συγκέντρωση του ΕΚΘ-ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στρίβουμε αριστερά (ένα δρόμο πριν το άγαλμα του Βενιζέλου) και βγαίνουμε στην Τσιμισκή. Διαδηλώνουμε προς την είσοδο της ΔΕΘ, κρατώντας επαφή με τη διαδήλωση του ΕΚΘ-ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ που θα έρχεται από πίσω.
Πιστεύουμε ότι, έχει αξία ο κόσμος που θα είναι συγκεντρωμένος στο άγαλμα του Βενιζέλου, ιδιαίτερα τα εργατικά κομμάτια από επιχειρήσεις και εργοστάσια που αντιμετωπίζουν λουκέτα και απολύσεις (π.χ. Λαναράς, Ελεύθερος Τύπος, εργοστάσια Εύβοιας και Βορείου Ελλάδας), να δει τη συγκέντρωσή μας, να ακούσει τα συνθήματά μας.
Η διαδήλωση θα ανέβει την οδό Αγγελάκη και θα τελειώσει στην Καμάρα.
Στη σύσκεψη πρέπει να συζητήσουμε και πρακτικά - οργανωτικά ζητήματα, όπως: μικροφωνική, ομιλίες, κόλλημα αφίσας, μοίρασμα ανακοινώσεων, πούλμαν, έξοδα κλπ
Δεύτερο ζήτημα που θα απασχολήσει τη σύσκεψη, αλλά όχι υποδεέστερο σε σημασία, είναι η συγκέντρωση - διαδήλωση που έχουμε εξαγγείλει για την Πέμπτη 10/9 στην Αθήνα (7.30 μ.μ. στα Χαυτεία). Η διαδήλωση αυτή θα έχει το χαρακτήρα μιας πρώτης απάντησης στις κυβερνητικές εξαγγελίες από το βήμα της ΔΕΘ. Πρέπει να είναι μαζική και πετυχημένη.
Επειδή πιστεύουμε πως η διαδήλωση αυτή πρέπει να έχει και χαρακτήρα παρέμβασης - ζύμωσης στο κέντρο της Αθήνας, προτείνουμε την εξής διαδρομή, με βάση και την περσινή εμπειρία: Συγκεντρωνόμαστε στα Χαυτεία (στον πεζόδρομο στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου). Διαδηλώνουμε στη Σταδίου - πλατεία Συντάγματος - Ερμού - Μοναστηράκι - Αθηνάς και τελειώνουμε και πάλι στα Χαυτεία.
Νομίζουμε ότι τα σωματεία πρέπει να έρθουν στη σύσκεψη με συγκεκριμένες προτάσεις - αποφάσεις των συλλογικών τους διαδικασιών.

10 σχόλια

  1. Μππρρααααβο ΜΠΛΟΥΠΕΡ μας!!!!!
    Που μας τα λες και μεις τα καταλαβαινουμε.
    Ολα τα καταλαβαινουμε, ακομα και τη προτροπη σου για συσταση τρομοκρατικης ομαδας, κι αυτο το καταλαβαμε.
    Νασαι καλα παληκαρι μας.
    Να, βαλε τη μαμα ΜΠΛΟΥΠΕΡ να στο ραψει στο πετο σου, να σε αναγνωριζουμε Πασσα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ .

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. balte dr koytsoyko!!

    sarotiki niki pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @6.13

    Επειδη βρε παλιομαλάκα, όταν λειτουργεί η δημοκρατία και η δικαιοσύνη, η αυτοδικία δεν έχει χώρο να πατήσει.

    Οταν όμως ρε αλήτη συμβαίνει αυτό εδώ, ή αυτό εδώ, όταν επανεκδίδονται εντάλματα αυθημερόν για βουλεύματα αποφυλάκισης, όταν δεν δίνεται η δικογραφία σε συνηγόρους, όταν 150 αλήτες απαλλάσσουν τον εκατοστό πεντηκοστό πρώτο με συντριπτικά στοιχεία ενοχής, όταν πλέον ένα κομματόσκυλο αλήτης διορισμένος κομματικά καταργεί το Σύνταγμα των Ελλήνων, αποστερώντας την Βουλή των Ελλήνων από στοιχεία δικογραφίας, εγώ θα είμαι υπέρ της αυτοδικίας.

    Ολα αυτά μέχρι να ξεκαθαρίσει το κομματικο-δικαστικό κύκλωμα, μέχρι να παραπεμφθούν όλοι οι ύποπτοι στη δικαιοσύνη, μέχρι να κάτσουν στο σκαμνί οι επίορκοι δικαστικοί, μέχρι να τιμωρηθούν οι επίορκοι πραξικοπηματίες, μέχρι να επανέλθει η δημοκρατία στη χώρα.

    Μόνο τότε θα καταδικάζω την αυτοδικία, γιατί τότε, θα υπάρχει Δικαιοσύνη και όχι "δενδιοσύνη". Και μόνο τότε θα παρέχω προνόμια, διευκολύνσεις και αμέριστη υποστήριξη στους λειτουργούς της Δημοκρατίας ανεξάρτητα από όποιον από τις τρεις εξουσίες-πυλώνες παρέχουν τις υπηρεσίες τους προς αυτήν.

    Γκέγκε μαλάκα;

    ...πάρε τώρα κι εσύ αυτό το αναμνηστικό από το τελευταίο "συνέδριο" της συμμορίας σας.

    Μην το ράψεις πάνω σου.
    Σας αναγνωρίζουμε έτσι κι αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ,ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΠΟΛΥΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 'Η ΖΗΜΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΣ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 18 Αυγ 2009 6:44:00 μμ



    "Υπάρχουν ιπτάμενα αντικείμενα με γνωστή μεν ονομασία, αλλά άγνωστη ταυτότητα."
    14 Αυγ 2009 4:24:00 μμ



    O BLOOP ΣΕ ΜΙΑ ΕΚ ΒΑΘΟΥΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mΔιαβασα σε αναρτηση του ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ, που δημοσιευσε και η εφημεριδα ΑΞΙΑ,οτι τα ΕΛΤΑ και ο Διευθυνων Συμβουλος τους,Σταματης Μαυρος,που τον διορισε εκει ο Στυλιανιδης,εξεδωσαν γραμματοσημο με το προσωπο του Μαυρου,και προφανως το διανεμουν στις Κυκλαδες,οπου πολιτευεται με τη Ν.Δ. ΠΡΟΤΑΣΗ.Επειδη ο φιλος του,και απο την περιοδο της ΟΝΝΕΔ κολλητος,Μαυρος δεν τον σκεφτηκε να του εκδοσει γραμματοσημο-ο μπαγασας ολα τα καλα για παρτη του κανει και αφηνει εξω τον Υπουργο του-να παρει την πρωτοβουλια το PRESS-GR με εξοδα του και οχι με δαπανη των ΕΛΤΑ,να εκδοσουν γραμματοσημο με τη φατσα του και να τα διανεμουν δωρεαν στη Ροδοπη.Ετσι οσοι αλληλογραφουν θα χρησιμοποιουν γραμματοσημα με την αφεντια του,θα τους ειναι συμπαθης και θα τον ψηφισουν.Τι λετε,δεν ειναι ΟΚ η προταση μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΦΟΒΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΛΗΣΤΕΙΑΣ.ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΚΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ. ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ,ΟΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 200.000 ΕΥΡΩ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΤΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ;ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ;ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
    ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ
    ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ...ΤΗΝ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ
    ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ..
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
    ΤΗΣ ΜΑΣΕΛΑΣ.
    ΒΟΔΙΑ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ..........
    ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
    ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ
    ΠΙΠΕΡΙΑΣ
    ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ
    ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
    ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ...
    ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ
    ΖΩΑ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΣΧΑΡΙΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.ΝΑ ΤΑ ΔΩΡΙΖΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΕΙΔΩΣ ΔΩΡΙΖΕΙ.ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΟΙΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΤΑ,ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση