GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρηνωδίες και κατάρες: Τα αδιέξοδα της υποταγής...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/ Η Ιστορία διδάσκει ότι δεν διδασκόμαστε τίποτε από αυτήν Η φύση και τα δάση έζησαν εκα...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/

Η Ιστορία διδάσκει ότι δεν διδασκόμαστε τίποτε από αυτήν
Η φύση και τα δάση έζησαν εκατομμύρια χρόνια χωρίς προστασία και δεν έπαθαν τίποτα.
Άρχισε να βιάζεται και να καίγεται η φύση από τότε που υπήρξαν οι «προστάτες». Ήταν οι «προστάτες» αυτοί και ο πολιτικός τους μηχανισμός (το κράτος αποτελεί την κεντρική πολιτική δομή των «προστατών») που «βίαζαν» τη Φύση (περιβάλλον και ανθρώπινη φύση) και έκαιγαν τα δάση για την προώθηση των ποικίλων και πολύμορφων συμφερόντων τους.
Σήμερα οι υπερεθνικοί «προστάτες» («νταβάδες») και τα τοπικά τους παραρτήματα είναι που εξοντώνουν τη Φύση, καίνε τις κοινωνίες, τους λαούς και τη Γη τους.
Χωρίς τη βαθιά γνώση αυτής της πραγματικότητας οι κοινωνίες, οι λαοί και η γη τους δεν μπορούν να σωθούν. Μόνο οι λαοί με τη γνώση και...

την αγωνιστική τους ΠΟΛΙΤΙΚΗ πράξη και οργάνωση μπορεί να σώσουν την ανθρωπότητα και τη Φύση.
Οι θρήνοι, τα απελπισμένα αναθέματα και οι οργισμένες κατάρες δεν οδηγούν ΠΟΥΘΕΝΑ. Ή μάλλον οδηγούν στην ΥΠΟΤΑΓΗ στους «νταβάδες», στους «βιαστές» και εμπρηστές «προστάτες».
Αυτά σαν πρόλογος.
Τα ίδια λόγια
Αν ανατρέξουμε στην ιστορία των τελευταίων 35 χρόνων (από τη μεταπολίτευση και μετά) θα διαπιστώσουμε το εξής τραγικό:
35 χρόνια τώρα ακούμε για τις φωτιές (ακριβέστερα για τους εμπρησμούς) τα ίδια λόγια από τους πολιτικούς και τα ίδια θρηνώδη αναθέματα απελπισίας.
Ακατάπαυστα επί 35 χρόνια καιγόμαστε κάθε χρόνο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που δεν το ήθελαν οι «νταβάδες»!!!
α).Το 1997: καλοκαίρι των παγκόσμιων αγώνων στίβου στην Αθήνα, «πρόβα» για την ανάθεση των Ολυμπιακών (ελέω Αμερικάνων) στην Ελλάδα του Σημίτη!
β). Το 2002: όταν ξένοι πράκτορες, από κοινού με τους εγχώριους σκηνοθετούσαν την «εξάρθρωση» της «τρομοκρατίας»!
γ). Το 2004: καλοκαίρι της πλανητικής φιέστας των Ολυμπιακών Αγώνων!
Επί 35 χρόνια ακούμε από τους πολιτικούς τα ίδια, σαν καρμπόν, λόγια.
Σημείωση: Σε αυτές τις τρις χρονιές δεν υπήρχαν «καιρικές συνθήκες» ή «οικοπεδοφάγοι» και άλλα φαιδρά που ακούμε επί 35 χρόνια;
Κάθε κυβέρνηση μίλαγε για έντονες καιρικές συνθήκες, για αέρηδες, για κουκουνάρες που «πετούσαν», για το «συντονισμό» και «ηρωισμό» των κρατικών λειτουργών και τα παρόμοια.
Και κάθε αντιπολίτευση επαναλάμβανε το ίδιο τραγούδι: Για τις ελλείψεις της δασικής «πρόληψης» και «προστασίας», τις παραλείψεις του κρατικού μηχανισμού, για το «ανίκανο κράτος», την «ανίκανη κυβέρνηση» και τα παρόμοια.
Οι εναλλαγές των κυβερνήσεων απλώς άλλαζαν τους ρόλους. Τα λόγια τα ίδια, αλλά αντίστροφα.
ΣΗΜΕΡΑ ακριβώς τα ίδια ακούμε. Αυτά που επί 35 χρόνια μας πρήξανε τα αυτιά.
ΚΑΜΙΑ απολύτως πρόοδος στις «ατέλειες» του κράτους και στην «προστασία», παρά το γεγονός ότι οι φανατικοί πολιτικοί «προστάτες» με τους πύρινους λόγους ήρθαν εναλλάξ στην κυβερνητική εξουσία με μακρόχρονη θητεία.
ΓΙΑΤΙ δεν άλλαξε ΤΙΠΟΤΑ; Φταίνε τα «κακά» ή «ανίκανα» άτομα ή ότι η πολιτική μας «προστάτες» και το κράτος (που από χρόνο σε χρόνο γίνεται όλο και πιο «ανίκανο») αποτελούν το «πολιτικό προσωπικό» των μεγάλων, υπερεθνικών, οικονομικών «προστατών»;
Φαύλος κύκλος
Επίσης επί 35 χρόνια ακούμε τις ίδιες θρηνωδίες και κατάρες εναντίον του «ανίκανου κράτους» και των «ανίκανων κυβερνήσεων».
Ούτε όμως τα θρηνώδη αναθέματά μας και η οργή μας οδήγησαν σε καμία βελτίωση.
ΓΙΑΤΙ; Γιατί ήταν απλώς απελπισμένη και τυφλή οργή και ΟΧΙ ΓΝΩΣΗ των πραγμάτων.
Αυτού του είδους η οργή και απελπισία, γενικά οι θρήνοι και οι κατάρες είναι αδιέξοδες. Είναι απελπισμένο «συναίσθημα» και όχι ΓΝΩΣΗ. Είναι «στοιχεία» που πάρα πολύ εύκολα χειραγωγούνται και αξιοποιούνται από τις εκάστοτε αντιπολιτεύσεις. Είναι στοιχεία που αξιοποιούνται απλώς από τους «προστάτες» για τα εκλογικά τους παιχνίδια και τις αναγκαίες κυβερνητικές πτώσεις.
Φαύλος κύκλος δηλαδή: Ρίχνουμε το συγκεκριμένο ορατό «εχθρό» και ανεβάζουμε αυτόν τον «εχθρό» που είχαμε ρίξει χθες…
Και ακόμα χειρότερα: Πιστεύουμε σε «Μεσσίες» και σε «ισχυρούς άνδρες». Δηλαδή σε καινούργιους απατεώνες που οι μεγάλοι «προστάτες» τούς εμφανίζουν σαν «ηγέτες» όταν οι περιστάσεις το απαιτήσουν…
ΣΗΜΕΡΑ γίνεται κάτι ακόμα χειρότερο: Οδηγούμαστε σε μια γενικευμένη αηδία και αποστροφή για την πολιτική. Σε αυτό, δηλαδή που επιδιώκει η πλανητική εξουσία: Στον ολοκληρωτικό μηδενισμό και στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ αδράνεια.
Οι χλευαστικές θρηνωδίες, τα αφοριστικά αναθέματα και οι μηδενιστικές κατάρες αποτελούν τον ιδανικότερο παράγοντα διαιώνισης και διάσωσης αυτού που καταριόμαστε. Το πιο γόνιμο έδαφος των μοιρολατρικών εκτονώσεών μας και της ασυνείδητης υποταγής μας στους «προστάτες», σε όλους αυτούς δηλαδή που αφορίζουμε.
Έτσι θέλουν να μας κατασκευάσουν σήμερα: Να αηδιάζουμε και να οργιζόμαστε για όλους και τυφλοί, άβουλοι και μοιραίοι να περιφερόμαστε σαν θυμωμένες σφήκες.
Να εκτονωνόμαστε στα αδιέξοδα της πολιτικής άγνοιας περί «ανικάνου κράτους», «προσώπων», κ.λπ
Η διέξοδος
Αν καταπολεμούσαμε την άγνοιά μας, αν αναζητούσαμε τη βαθύτερη γνώση των πραγμάτων θα διαπιστώναμε ότι είναι καταστροφική ουτοπία να περιμένουμε λύσεις από Μεσσίες, από το κράτος και τα κομματικά διακοσμητικά ντεκόρ των διεθνών και εγχώριων «νταβάδων».
Η μόνη ΔΙΕΞΟΔΟΣ βρίσκεται στη συνειδητή πράξη και ΟΡΓΑΝΩΣΗ (αυτό-οργάνωση) των λαϊκών κινημάτων.
Η ΓΝΩΣΗ των πραγμάτων οδηγεί μόνο εκεί: Στη συνειδητή ΠΟΛΙΤΙΚΗ πράξη και οργάνωση του ελληνικού λαού.
ΠΡΟΣ αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθούμε και όχι σε εκλογικά υποκατάστατα της πολιτικής αθλιότητας των «προστατών».

11 σχόλια

  1. Karaman Ali: Μια ιστορία αδηφαγίας γης και οικοπέδων.

    Η αδηφαγία γής και η οικοπεδοποίηση - τσιμεντοποίηση των δασών είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της οικογένειας Karaman Ali από αρχαιοτάτων χρόνων.

    Εδώ και τέσσερις γεννιές η αγία οικογένεια έχει ανοίξει πόλεμο με τα δάση και τη γή, κάτι που είναι χαραγμένο πια στο DNA της. Ετσι εξηγείται γιατί έχει ανακηρυχθεί ακόμα και από διεθνή μέσα ως ο σύγχρονος Νέρωνας. Εχουμε και λέμε.

    1. Karaman Ali Koytsuk o A!.

    Γενάρχης των Karaman Ali ήλθε από τα βάθη της Ασίας και εγκαταστάθηκε στη περιοχή των Σερρών στα τέλη του 19ου αιώνα. Με τα 12 γρόσια που είχε αγόρασε στην περιοχή των Σερρών 2 στρέμματα γής και εκεί έχτισε το κονάκι του. Μετά την Μικρασιατική καταστροφή η κυβέρνηση του Ε. Βενιζέλου παραχώρησε εκτάσεις στους πρόσφυγες στα πλαίσια της ανταλλαγής γής. Τότε ο Koytsuk Karaman Ali o A!, προσέλαβε 700 τσέτες Βουλγάρους και βάλθηκε να τρομοκρατήσει και τελικά να εκδιώξει τους πρόσφυγες από τη νέα τους γή, αρπάζοντας την περιουσία τους. Ετσι 37.000 στρέμματα έγιναν περιουσία της Αγίας οικογένειας.

    2. Karaman Ali Kotso, ο Εθνάρχης

    Εγγονός του Koytsuk κληρονόμησε όλα τα χαρίσματα του παππού του. Μόνο αντί των Βουλγάρων έδειξε ιδιαίτερη αγάπη στους Γερμανούς κατακτητές. Οι Αγγλοι μετά την απελεύθέρωση τον έκαναν πρωθυπουργό, γιατί τον είχαν στο χέρι (κατείχαν γαρ όλα τα αρχεία της Γκεστάπο).
    Σαν υπουργός Δημ. Εργων διέπρεψε στην τσιμεντοποίηση. Αμοιβή του το βουνό της Φιλοθέης (Τουρκοβούνια) όπου και ο τάφος του
    Επί πρωθυπουργίας του κάηκε όλη η βόρεια Αττική. Αμοιβή έκταση 82 στρεμμάτων στην Πολιτεία.

    3. Karaman Ali o Atsili- αδελφός του Kotso και θείος του σημερινού κούτσικου.
    Αυτός είχε μανία τα καταπατά αρχαιολογικούς χώρους. Γνωστά τα οικόπεδα 140 στρεμμάτων στον αρχαιολογικό χώρο Σαλαμίνας. Αλλο του χόμπι να παίζει στο χρηματιστήριο με άριστες επιδόσεις. Αυτόν εμπιστεύθηκε και το κούτσικο ο ανηψιός για να παίξει στο χρηματιστήριο τα λεφτά του με αμοιβή μια βουλευτική έδρα.

    4. Karaman Ali Koutsiko, ο ανηψιός του Kotso, γνωστός ως μπουχέσας.

    Με παρουσιαστικό κάτι μεταξύ Νέρωνα και Μουσολίνι θα μείνει στην ιστορία ως ο μοναδικός πορθητής-εμπρηστής της Ολυμπίας και μοναδικός εμπρηστής πρωτεύουσας κράτους μετά την Νέρωνα. Τελευταία του παράσταση ο εμπρησμός της Αττικής με λάφυρο 170.000 στρέμματα κάρβουνο. Λέγεται ότι απολάμβανε τη φωτιά από το κονάκι της Ραφήνας, παρατώντας ακόμα και το αγαπημένο του Playstation.
    Η πυρπόληση της Ολυμπίας ήταν όνειρο ζωής για την αγία οικογένεια. Πέρσες, Τούρκοι, Μογγόλοι, Ούνοι, Αβάροι δεν μπόρεσαν να κάνουν αυτό που πέτυχε το κούτσικο-μπουχέσι. Δόξασε έτσι την αγία οικογένεια. Αμοιβή η εκδίκηση προς τον πράσινο νομό. ¨Ενας ψυχασθενής Νέρωνας δηλαδή. Το πρόσφατο κατόρθωμά του η πυρπόληση της Αττικής. Οση αττική γή κάηκε επί 3000 χρόνια είναι λίγη μπροστά σε αυτή που ο σύγχρονος Νέρωνας έκαψε μέσα σε 3 μέρες. Για αυτό το έργο του η αμοιβή του δεν έχει γίνει γνωστή, εικάζεται όμως ότι το κονάκι στη Ραφήνα ήταν μια προκαταβολή για τη μεγάλη επιχείρηση-κάρβουνο στην Αττική (Πάρνηθα, Β.Α προάστεια).

    Το κονάκι αυτό απεκτήθη με έναν περίεργο τρόπο και μια πρωτότυπη μέθοδο (χρησικτησία). Ισως με τα τωρινά του έργα ξεπληρώνει τους δικαστές και τους οικοπεδοφάγους που τον βοήθησαν να αποκτήσει με χρησικτησία το φιλέτο της Ραφήνας.

    Η ιστορία των karaman-aλητών δεν έχει τέλος. επομένως θα επανέλθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o γιαννης νατου(πουντου καλε?)

    με την βαρια μπασα γκει φωνη του,

    αυτη που αληθινα συνταρασσει και δονει με γαργαλητα καθε θηλυπρεπη ανδρικη κωλοτρυπιδα,

    ο γιαννης νατου

    απο την καταθλιπτικη πολη της σολουν

    εφυγε και ηρθε στο ατουνα τον ισλαμιστων.


    αφησε οπισω του τον αληθινο βουλγαρο επιβητορα βαλκανιων ξεπλυμενων ξανθιων της σολουν γιωργο μινο.

    τετοιους αντρες δεν τους χωρα δυο μια βαρβατη βουλγαρομακεδονικη πολη της σολουν


    για αυτο η φωνη που θα εκανε καρριερα σε γραμμη 090 γκει πορνο περιγραφοντας το μεγαλο πεος του και τα κωλομπαριλιδικα επιτευγματα του,ο γιαννης νατου ο προικισμενος με την βαρια κοντανασαινουσα γκει φωνη


    ηρθε στο ατουνα να περιγραψει στο καναλι των αναρχοκομμουνιστων του σφυριζα την παρακρατικη ετ1

    το κυπελλο ακροπολις


    μπασκετ λοιπον απο μια αυθεντικα γκει φωνη

    γιαννος νατου λοιπον

    και αφηστε τον μινο να πορδοκυλιεται στα λεβαντινικα μπουζουκια της τριτοκοσμικης σολουν με τους πολυ αντρες με τις σαπροκοιλιες.


    γιαννο νατου

    αυτο ειναι εμπνευσμενο σπικαζ για αφθονες ανωμαλες ρευσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Karaman Ali: Μια ιστορία αδηφαγίας γης και οικοπέδων.

    Η αδηφαγία γής και η οικοπεδοποίηση - τσιμεντοποίηση των δασών είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της οικογένειας Karaman Ali από αρχαιοτάτων χρόνων.

    Εδώ και τέσσερις γεννιές η αγία οικογένεια έχει ανοίξει πόλεμο με τα δάση και τη γή, κάτι που είναι χαραγμένο πια στο DNA της. Ετσι εξηγείται γιατί έχει ανακηρυχθεί ακόμα και από διεθνή μέσα ως ο σύγχρονος Νέρωνας. Εχουμε και λέμε.

    1. Karaman Ali Koytsuk o A!.

    Γενάρχης των Karaman Ali ήλθε από τα βάθη της Ασίας και εγκαταστάθηκε στη περιοχή των Σερρών στα τέλη του 19ου αιώνα. Με τα 12 γρόσια που είχε αγόρασε στην περιοχή των Σερρών 2 στρέμματα γής και εκεί έχτισε το κονάκι του. Μετά την Μικρασιατική καταστροφή η κυβέρνηση του Ε. Βενιζέλου παραχώρησε εκτάσεις στους πρόσφυγες στα πλαίσια της ανταλλαγής γής. Τότε ο Koytsuk Karaman Ali o A!, προσέλαβε 700 τσέτες Βουλγάρους και βάλθηκε να τρομοκρατήσει και τελικά να εκδιώξει τους πρόσφυγες από τη νέα τους γή, αρπάζοντας την περιουσία τους. Ετσι 37.000 στρέμματα έγιναν περιουσία της Αγίας οικογένειας.

    2. Karaman Ali Kotso, ο Εθνάρχης

    Εγγονός του Koytsuk κληρονόμησε όλα τα χαρίσματα του παππού του. Μόνο αντί των Βουλγάρων έδειξε ιδιαίτερη αγάπη στους Γερμανούς κατακτητές. Οι Αγγλοι μετά την απελεύθέρωση τον έκαναν πρωθυπουργό, γιατί τον είχαν στο χέρι (κατείχαν γαρ όλα τα αρχεία της Γκεστάπο).
    Σαν υπουργός Δημ. Εργων διέπρεψε στην τσιμεντοποίηση. Αμοιβή του το βουνό της Φιλοθέης (Τουρκοβούνια) όπου και ο τάφος του
    Επί πρωθυπουργίας του κάηκε όλη η βόρεια Αττική. Αμοιβή έκταση 82 στρεμμάτων στην Πολιτεία.

    3. Karaman Ali o Atsili- αδελφός του Kotso και θείος του σημερινού κούτσικου.
    Αυτός είχε μανία τα καταπατά αρχαιολογικούς χώρους. Γνωστά τα οικόπεδα 140 στρεμμάτων στον αρχαιολογικό χώρο Σαλαμίνας. Αλλο του χόμπι να παίζει στο χρηματιστήριο με άριστες επιδόσεις. Αυτόν εμπιστεύθηκε και το κούτσικο ο ανηψιός για να παίξει στο χρηματιστήριο τα λεφτά του με αμοιβή μια βουλευτική έδρα.

    4. Karaman Ali Koutsiko, ο ανηψιός του Kotso, γνωστός ως μπουχέσας.

    Με παρουσιαστικό κάτι μεταξύ Νέρωνα και Μουσολίνι θα μείνει στην ιστορία ως ο μοναδικός πορθητής-εμπρηστής της Ολυμπίας και μοναδικός εμπρηστής πρωτεύουσας κράτους μετά την Νέρωνα. Τελευταία του παράσταση ο εμπρησμός της Αττικής με λάφυρο 170.000 στρέμματα κάρβουνο. Λέγεται ότι απολάμβανε τη φωτιά από το κονάκι της Ραφήνας, παρατώντας ακόμα και το αγαπημένο του Playstation.
    Η πυρπόληση της Ολυμπίας ήταν όνειρο ζωής για την αγία οικογένεια. Πέρσες, Τούρκοι, Μογγόλοι, Ούνοι, Αβάροι δεν μπόρεσαν να κάνουν αυτό που πέτυχε το κούτσικο-μπουχέσι. Δόξασε έτσι την αγία οικογένεια. Αμοιβή η εκδίκηση προς τον πράσινο νομό. ¨Ενας ψυχασθενής Νέρωνας δηλαδή. Το πρόσφατο κατόρθωμά του η πυρπόληση της Αττικής. Οση αττική γή κάηκε επί 3000 χρόνια είναι λίγη μπροστά σε αυτή που ο σύγχρονος Νέρωνας έκαψε μέσα σε 3 μέρες. Για αυτό το έργο του η αμοιβή του δεν έχει γίνει γνωστή, εικάζεται όμως ότι το κονάκι στη Ραφήνα ήταν μια προκαταβολή για τη μεγάλη επιχείρηση-κάρβουνο στην Αττική (Πάρνηθα, Β.Α προάστεια).

    Το κονάκι αυτό απεκτήθη με έναν περίεργο τρόπο και μια πρωτότυπη μέθοδο (χρησικτησία). Ισως με τα τωρινά του έργα ξεπληρώνει τους δικαστές και τους οικοπεδοφάγους που τον βοήθησαν να αποκτήσει με χρησικτησία το φιλέτο της Ραφήνας.

    Η ιστορία των karaman-aλητών δεν έχει τέλος. επομένως θα επανέλθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΑΣΗ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥΦΛΙΑ...ΧΤΙΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ...

    Νέα προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατέθεσε σήμερα ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης Υμηττού, που ζητά το πάγωμα των οικοδομικών εργασιών στο πρώην στρατόπεδο Σακέτα.
    Το θερινό τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε το αίτημα του συνδέσμου για προσωρινή διαταγή διακοπής των έργων.
    Παράλληλα, ο Σύνδεσμος θα αποστείλει επιστολές στους πολιτικούς αρχηγούς, με αίτημα τη διεξαγωγή σύσκεψης για την προστασία του Υμηττού.

    ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΘΑΡΡΎΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ...
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ...
    ΔΙΟΤΙ ΒΙΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΑΣΗ,ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΩΝ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πεύκο ως γνωστόν έχει μανία αυτοπυρπόλησης, διότι είναι ενοχικό φυτό.
    Θέλει λοιπόν να αυτοπυρπολείται γιατί ψήφισε στις εκλογές του 1961..

    ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καραμανλή, θα πεις πόσο στοίχισε η καριέρα της συζύγου σου στον ελληνικό λαό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς, πολλόι κατηγορήσανε την κυβέρνηση του κυρίου Καραμανλή μέχρι και για τις πυρκαγιές που κάψανε την Αττική. Θεωρούμε υπερβολή κάτι τέτοιο. Η κυβέρνηση έχει θέσει το πλαίσιο δράσης της τα τελευταία χρόνια και είναι πιστή σε όλες τις προεκλογικές και μετεκλογικές δεσμεύσεις της.



    Δεν ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΝΕΝΑΣ! Αν το καταλάβουμε αυτό , θα δούμε ότι στον τόπο μας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εκτός απο μερικά ατυχή συμβάντα, όπως οι πυρκαγιές του 2007 με τα 65 θύματα κτλ...
    Ο πρωθυπουργός μας πέταξε πάνω από τις φωτιές για να δει τι καίγεται από κάτω. Τί άλλο να κάνει δηλαδή; Να πάρει τη μάνικα ο ίδιος ή να συντονίσει τις δυνάμεις αυτοπροσώπως;Ο υπουργός κ. Παυλόπουλος και ο υφυπουργός κ. Μαρκογιαννάκης βεβαιώσανε ότι όλοι είναι σε εγρήγορση , ενώ και το MEGA, έλεγε ότι όλα με λίγη προσπάθεια θα ξαναγίνουν.

    Το ότι έχουμε τον μεγαλύτερο πυροσβεστικό εναέριο στόλο στην Ευρώπη, δείχνει ότι όντως η κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη για τα μέσα. Απλά ήταν τόσες οι εστίες που δεν ξέρανε που να τα κατεθύνουν. Το ότι συνελήφθη ο πιλότος του ενοικιασμένου από τους αδερφούς Κυπρίους, πυροσβεστικό ελικόπτερο, θα έπρεπε να μας γεμίζει χαρά, καθώς ακόμα και όταν καίγεται η πλάση, οι υπηρεσίες δίωξης έκαναν τη δουλειά τους ΑΨΟΓΑ. Ξέρουμε ότι θα βρεθούν καλοθελητές που θα πουνε ότι έτσι αχρηστεύθηκε το τόσο απαραίτητο μέσο πυρόσβεσης για 7 κρίσιμες ώρες. Όμως ας δούμε και τα καλά. Ο πιλότος αφέθηκε ελεύθερος να κάνει τη δουλειά του, κατόπιν επικοινωνίας του κύπριου υπουργού με τον δικό μας. Έτσι οι σχέσεις των δυο χωρών επανεπιβεβαιώθηκαν ως άριστες. Δεν είναι και λίγο.
    Εγκαταλείπουν λεέι τα σπίτια τους στο Πόρτο Γερμενό. Εντάξει ρε παιδιά. Θα τους εκκενώσουμε με καμιά ψαρόβαρκα. Έφτασε η φωτιά, 20 μέτρα από τη θάλασσα. Το πολύ-πολύ να καεί και κανένα σπίτι. Ευτυχώς θα σβήσει αφού δεν έχει κάτι άλλο να κάψει. Δεν έγινε και τίποτα. Με λίγη καλή προσπάθεια θα ξαναγίνουν όλα , που λέει και το MEGA. Το σημαντικό είναι ότι η Εκάλη σώθηκε.
    Πάντως, όπως λένε και οι πολιτικοί, δεν είναι η ώρα για ευθύνες. Σας βεβαιώνουμε ότι ποτέ δε θα είναι, γιατί αυτό είναι το πολιτικά ορθό . Γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν.
    Φωτιά είναι και φωτιές είχαμε πάντα. Ασυννενοησία είναι και ασυννενοησία υπήρχε πάντα. Ανικανότητα είναι και ανικανότητα υπήρχε πάντα. Το ξέραμε. Τους ψηφίσανε. Καμία ευθύνη για αυτούς. Δεν κατηγορείς έναν ανίκανο και αμαθή, αν δεν μπορεί να προσγειώσει πύραυλο στη σελήνη. Δεν κατηγορείς κάποιον που είναι σε κώμα, εαν δε μπορεί να δράσει. Τους ψηφίσαμε, αφού τους δώσαμε καταλληλότητα να χειριστούν μια χώρα. Αυτό μπορούν να κάνουν, αυτό κάνουν.
    Οπότε ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί:

    ΑΘΩΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αποκλειστικο:

    ....
    Ο Διαλογος Κωστα - Ρωσου πιλοτου:

    - Τελικα στη Ροδο σε βαστηξανε ενα βραδυ στο τμημα για να μην ερθεις γρηγορα και σβησεις τη φωτια...

    κανε οτι σβηνουμε τη φωτια
    γιατι θα ερθει ο δρ Κουτσουκος με τους πρασινοφρουρους και θα μας παει Κορυδαλλο...

    - μα τον χαρτη της Ραφηνας μου εφερες?? παλι την πατησαμε...

    - θα καιει ως που να βρεξει, αλλα δεν πυλοφοβαμαι γιατι

    το Παπακωσταντινου θα μου κανει κριτική όταν ΧΙΟΝΙΣΕΙ!!!!

    -Καλα Χριστουγεννα κ. Παπακωσταντίνου!!

    - Στην πολιτικη και στο γαμ...σι στην βραση κολάει το σίδερο κ. Παπακωσταντίνου!

    Αυτοματος Πιλοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σχολιο Αποκαλυψη

    απο 1 Σεπτ. θα ερθουν οι αποντες στις παραλιες μαυρισμενοι βουλετες και πολιτικοι και θα αρχισουν κριτικη περι φωτιων και περι παντος επιστητου

    αυτη η αλητεια πρεπει να σταματησει και αυτη η ιστορια με τα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ να σταματησει

    (ο καθε βουλευτης πληρωνει το παραθυρο αλλιως δεν βγαινει σε αυτο )

    Οποιον δειτε καλα μαυρισμενον να τον μαυρισετε στις εκλογες!!

    Ελαχιστοι βουλευτες απο ολα τα κομματα ηταν στις πυρκαγιες, οι υπολοιποι ΔΕΝ δικαιουνται να oμιλουν γιατι ηταν αποντες!!

    Ελεος!

    Αηδιασμενοι πολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα νούμερα τηλεθέασης αδίκησαν τον SKAI
    Αν και ο Σκαι, ήταν από τους πιο άρτια ενημερωτικούς σταθμούς κατά τη διάρκεια όλων των ημερών με συνεχή ενημέρωση, τα νούμερα τηλεθέασης δεν δείχνουν επιείκεια στο κανάλι του Φαλήρου. Μόνο χθες 4- 6 το μεσημέρι πήγε καλά, κάνοντας 11,1%. Τις υπόλοιπες ώρες...
    ΦΥΣΙΚΑ !

    ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΛΕΣ
    ΤΩΝ ΥΠΕΡΠΟΛΟΥΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ - ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ - ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ.

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-PRESS
    ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΝE ΚΑΙ ΧΕΖΟΥΝ KAI
    BΓΑΖΟΥΝ ΕΜΕΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση