GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι άλλη φωτογραφία αρχείου...

Περασμένα μεγαλεία... . -Tι ωραία που ήταν πριν από δύο χρόνια. Μέχρι και επιχειρηματικά βραβεία έπαιρνα από τα χέρια υπουργών. Αυτά ήταν μ...

Περασμένα μεγαλεία...
.
-Tι ωραία που ήταν πριν από δύο χρόνια. Μέχρι και επιχειρηματικά βραβεία έπαιρνα από τα χέρια υπουργών. Αυτά ήταν μεγαλεία. Θα με θυμάται άραγε, τώρα που θα γυρίσω στην Ελλάδα, ο φίλος μου ο Γιώργης;

Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

20 σχόλια

  1. αυτοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ.
    σε αναμονή είναι για ...ΜΕΣΑ.

    ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΑΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ..
    ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

    --- ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-------
    ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ
    Στελέχη ΟΤΕ: Γιώργος Σκαρπέλης πρώην γεν. διευθυντής ΟΤΕ. Δημήτρης Παπούλιας πρώην πρόεδρος ΟΤΕ.
    Ευάγγελος Κυριαζής πρώην διευθυντής ΟΤΕ.
    Γιώργος Χρυσολούρης πρώην διευθύνων σύμβουλος.
    Γιώργος Ορφανός πρώην μέλος ΔΣ ΟΤΕ, εκπρόσωπος εργαζομένων ΠΑΣΚΕ, Κωνσταντίνος Γκόγκας πρώην διευθυντής κέντρων.
    Βασίλης Τσακωνιάτης διευθυντής διαχείρισης δικτύου.
    Βασίλης Κούτρης πρώην διευθυντής δικτύων.
    Αθανάσιος Γρεβενίτης πρώην γεν. διευθυντής λειτουργιών.
    Χρήστος Καζαντζής πρώην γεν. διευθυντής χρηματοοικονομικών.

    ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ:
    Δημήτρης Νέγρης πρώην αντιπρόεδρος του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών. Αλέξανδρος Λέτζας επιχειρηματίας. Γιώργος Καλβής επιχειρηματίας. Σάββας Γιαννακάκης επιχειρηματίας. Βασίλης Τυρογαλάς επιχειρηματίας.
    Αθανάσιος Ράμμος χρηματιστής. Νίκος Δεβλέτογλου χρηματιστής. Στυλιανός Δίος επιχειρηματίας. Ηλίας Πιτταούλης επιχειρηματίας. Μιχάλης Βόγιας επιχειρηματίας. Γιώργος Γενναίος οδηγός Σ. Δίου και συνεργάτης Θ. Τσουκάτου.
    Φώτης Γενναίος.
    Γιώργος Χριστογιάννης.
    Θεόδωρος Βόσσος.
    Παναγιώτης Χαραμής.
    Παναγιώτης Παπούλιας.
    Σοφία Αραβοσίτα.

    Στην κατάθεση που έδωσε τον Οκτώβριο του 2008, ο κ. Σίκατσεκ φωτογραφίζει ως διαχειριστές των χρημάτων που έφταναν στη χώρα μας από τα «μαύρα» ταμεία της εταιρίας τους Μ. Χριστοφοράκο και Πρ. Μαυρίδη.
    «Χονδρικά, στους κ. Χριστοφοράκο και Μαυρίδη διέθετα ετησίως 10-15 εκατομμύρια ευρώ... Μπορεί κάλλιστα να τα χρησιμοποιούσαν για νόμιμους σκοπούς... Το 2004 θυμάμαι μια πληρωμή 1,3 εκατ. ευρώ...
    Υπήρχαν και άλλες πληρωμές για το C4I. Πιστεύω ότι το συνολικό ποσό ανερχόταν σε 1,5 εκατ. ευρώ... Δε θυμάμαι αν αυτές οι πληρωμές γίνονταν πριν ή μετά τις εκλογές στην Ελλάδα.
    Ο Χριστοφοράκος ήρθε σε μένα και μου είπε ότι χρειαζόταν περίπου 10 εκατ. ευρώ για το έργο αυτό, επειδή έπρεπε να πληρώσει διάφορα υπουργεία».
    ------------------------------
    ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-PRESS ΤΡΩΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΑΝΑΤΙΛΑ ΣΑΣ.
    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπηθείτε τους...

    Ολοι αυτοί που "παραγράφηκαν", θα πρέπει να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους περιμένοντας τον επόμενο κουφοντίνα ή τον επόμενο ξηρό.
    Δεν θα ξέρουν καν πότε ή από που θα τους έρθει. Αλλά το χειρότερο είναι ότι τότε, θα πέσει και πολύ χειροκρότημα.

    Λυπηθείτε τους,
    η μοίρα ήταν σκληρή και η "δικαιοσύνη" δεν τους έδωσε καν την ευκαιρία...
    Ισως - εντελώς απίθανο, αλλά λέμε - κάποιος από αυτούς να ήταν αθώος.

    Λυπηθείτε τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπήκαμε στην τελική ευθεία των λυτρωτικών για τη χώρα εθνικών εκλογών. Τα δεδομένα είναι γνωστά:

    - Η χώρα μας κινείται, για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια, με αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Το Α.Ε.Π. της Ελλάδας μειώθηκε το δεύτερο τρίμηνο του 2009 κατά 0,2%. Αυτό έχει να συμβεί από το 1993, όταν - ω! τι σύμπτωση! - , κυβέρνηση ήταν και πάλι η Ν.Δ. Θυμίζουμε ότι η Ν.Δ. παρέλαβε το 2004 μία οικονομία που «έτρεχε» με πάνω από 5% ρυθμό ανάπτυξης. Και κατάφερε, την ώρα που οι ευρωπαϊκές οικονομίες ανακάμπτουν να βυθίσει τη χώρα στην ύφεση. Τα πράγματα είναι απλά: ό,τι καταφέρνει να χτίσει με κόπους και θυσίες ο ελληνικός λαός με τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, έρχεται η Ν.Δ. να το γκρεμίσει. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αλλά δεν μας πτοεί. Όπως το 1993 παρέλαβε το ΠΑΣΟΚ μία οικονομία με αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης και την παρέδωσε στη ζώνη του ευρώ, έτσι και τώρα η ανάταξη της οικονομίας και του παραγωγικού δυναμικού της χώρας θα είναι έργο ΠΑΣΟΚ.

    - Οι πολίτες βιώνουν τη χειρότερη έξαρση της εγκληματικότητας των τελευταίων χρόνων. Νομίζαμε ότι το 2008 είχαμε δει τα χειρότερα: Εκρηκτική αύξηση, περίπου 60%, στον αριθμό κλοπών-διαρρήξεων σε σχέση με το 2004 (από 42.397 το 2004, σε 67.779 το 2008), θλιβερό ρεκόρ των τελευταίων δεκαετιών σε ληστείες και κλοπές τροχοφόρων. Όσο παραμένει όμως στη θέση της η κυβέρνηση Καραμανλή τα χειρότερα πάντα θα ακολουθούν: Ήδη, το α' εξάμηνο του 2009, ο αριθμός κλοπών και διαρρήξεων έφτασε τις 36.813, 10% περίπου περισσότερες σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα! Το συγκλονιστικότερο: αυξήθηκε κατά 41% σε σχέση με πέρσι ο αριθμός των ληστειών, που έφτασαν φέτος, μόνο το α' εξάμηνο του 2009, τις 2.488!

    - Η καταρρέουσα κυβέρνηση ασχολείται μόνο με την επιβίωσή της. Και εδώ, όπως παντού, θα αποτύχει. Ούτε τα επικοινωνιακά λίφτινγκ, ούτε η ακατάσχετη παροχολογία, ούτε τα επικοινωνιακά παιχνίδια με τις χειροπέδες του Χριστοφοράκου θα τους σώσουν. Φεύγουν, και το ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε πουστη "ταχυδρομε"να μην σου γαμησω το μουνι της πουτανας της μαννας σου ,ΠΟΣΑ δακτυλα εχει το ανθρωπινο χερι???

    Σε ρωταω γαμω το .ριστο σου σιχαμερο εκτρωμα???????
    Για κυττα "απο κατω " ρε καθικι!!

    Σαν να μου φαινεται οτι τα δυο χερια εχουν καμμια εικοσαρια δακτυλα...

    Υ.Γ
    Αμα ρε γαμημενε "ταχυδρομε" ηξερες οτι φευγοντας .."μπορει" ..
    "ισως" σε εβρισκε καμμια "πασοκοσκυλαιικη 17Ν" ,που ..μπορουσε ..ισως να σου φυτεψει και καμμια σφαιρα στο καρουμπαλο,,θα τολμουσες να κανεις τετοια πουστια??

    Σε ρωτω γαμω το βριστο σου,σιχαμα!!!!!!!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1:18
    2:03

    ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΟ !!!
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ…ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ;;
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ
    ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ SITE ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ
    ΜΕΤΑ …. ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ !!!!

    Hellenic-Carriers.com

    Υ.Γ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ”ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ” ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΑΛΤΑΣ ΚΑΙ ΛΙΒΕΡΙΑΣ ΣΤΑ ”ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ”
    ΠΑΝΑΜΑΞ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ …ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε βέβαια θα τον θυμάται. Θα τον βλέπει στην τηλεόραση και θα λέει, "κοιτάτε, είναι αυτός που μου πήρε από τα χέρια το βραβείο... καλά να πάθει!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1:42:00 μμ, δεν μου λες, ο Δρ. Κουτσούκος είσαι? Ρε πώς φαίνεσαι από μακριά, έχεις πρωτότυπο στιλ να γράφεις βλακείες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το ανέκδοτο με τις φωτογραφίες, είναι μόνο για ΠΑΣΟΚάκια σαν κι εσένα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

    http://www.youtube.com/watch?v=0Dhw-aNHbkY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @2.51

    η ΝΔ είναι δημοκρατικό κοινοβουλευτικό κόμμα. χαχαχαχαχα

    την καλησπέρα μας και στους υπόλοιπους fasistes της παρέας σου...

    Δηλαδή τον fasistas1, τον fasistas2, τον fasistas3 και τον "fasistas ta 3 2".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μππππρρρραααααβο ΜΠΛΟΥΠΕΡ! Που μας τα λες και μας τα ξηγας ολα και μεις τα καταλαβαινουμε.
    Ακομα και τη προτροπη σου για συσταση τρομοκρατικης ομαδας, κι αυτο το καταλαβαμε.
    Νασαι καλα παληκαρι μας.
    Να το ραψεις στο πετο σου να σε αναγνωριζουμε πασσα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΡΙΑΛΙΤΙ «ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ».
    ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΔΟΘΕΙ;
    **************************************************

    Δεν απορούμε ούτε για τον εισαγγελέα και τους αστυνομικούς που έμειναν με τα εισιτήρια στο χέρι, ούτε με τα πρωτοσέλιδα για τις χειροπέδες, ούτε για το όλο επικοινωνιακό πανηγύρι που έμεινε με κλειστά τα φώτα. Ειδικεύονται οι ΝεοΔημοκράτες πλέον στο να ανακαλύπτουν κάθε μέρα νέους τρόπους να διασύρεται η ελληνική πολιτεία.

    - Είναι φυσικό οι συνήγοροι του κ. Χριστοφοράκου να χρησιμοποιούν εναντίον της ελληνικής δικαιοσύνης τα τραγελαφικά στοιχεία της διαδικασίας που ακολουθήθηκε στην Ελλάδα, όπως π.χ. το γεγονός ότι με απόφαση Σανιδά ο ανακριτής είχε αρνηθεί την πρόσβαση κατηγορουμένων στο σύνολο της δικογραφίας... Αποφάσεις που καταρρίφθηκαν με βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών και Εφετών Αθήνας. Αυτές τις αιτιάσεις θα εξετάσει το γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο. Αν στην Ελλάδα η Δικαιοσύνη είναι αμερόληπτη εναντίον των κατηγορουμένων...Τι κατάντια...

    Αυτή η σουρεαλιστική γαλάζια κυβέρνηση άφησε τον κ. Χριστοφοράκο να φύγει με κατηγορίες για 71 εμβάσματα «μαύρων ταμείων» σε διάρκεια δεκαετίας και προσπαθεί τώρα να πασάρει ως επιτυχία της την έκδοσή του για κατηγορίες που αφορούν 3 μόνο εμβάσματα σε ένα πεντάμηνο του 2003! Σε αυτό προσθέστε:

    - Το γεγονός ότι, υπό την σαφέστατη καθοδήγηση της κυβέρνησης Καραμανλή, ο κ. Χριστοφοράκος ουδέποτε κατηγορήθηκε στην Ελλάδα για πράξεις του μετά τις εκλογές του 2004.

    - Το γεγονός ότι ο κ. Καραμανλής διέταξε άρον-άρον το κλείσιμο της συνόδου της Βουλής από τις αρχές Μαΐου με αποτέλεσμα να παραγραφούν όλα τα αδικήματα όσων πολιτικών στελεχών είχαν εμπλοκή σε σκάνδαλα την περίοδο 2004-2007. Η σύνοδος θα μπορούσε να παραταθεί μέχρι τον Οκτώβριο αλλά κάποιος φαίνεται έτρεμε τις αποκαλύψεις...

    Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ακόμη κι αν εκδοθεί ο κ. Χριστοφοράκος στην Ελλάδα η περίοδος 2004-2007, όσο παραμένει στη θέση της η σημερινή κυβέρνηση, θα παραμένει στο σκοτάδι.

    Τα ερωτήματα όμως των πολιτών είναι εδώ και θα τους ακολουθούν συνέχεια:

    - Γιατί άφησαν τον κ. Χριστοφοράκο να φύγει;

    - Γιατί σφύριζαν αδιάφορα όταν το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη πρότασή του για Εξεταστική Επιτροπή τον Ιούλιο του 2008 έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για την «χαρακτηριστική περίπτωση του κ. Χριστοφοράκου...ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος δυνάμενος επί τόσο χρόνο να εξαφανίσει κάθε πειστήριο ή άλλο επιβαρυντικό στοιχείο των πράξεων του ιδίου και των συνεργών του»;

    - Γιατί αρνήθηκαν 3 φορές την πρόταση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για Εξεταστική Επιτροπή που θα ανάγκαζε τον συγκεκριμένο κύριο να δώσει επιτέλους απαντήσεις για τα πάρε-δώσε του με πολιτικούς και κόμματα;
    - Και γιατί δεν απάντησαν στα ίσια, όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ, στην πρόταση-πρόκληση των δικηγόρων του κ. Χριστοφοράκου που είπαν «αν θέλετε στοιχεία για χρηματοδότηση της Ν.Δ. από τη Siemens, ζητήστε τα και θα τα δώσουμε»;
    Ό,τι και να κάνουν, αργά ή γρήγορα, η ηγεσία της Ν.Δ. θα κληθεί να απαντήσει στα ερωτήματα αυτά και να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών της.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΙΘΑΡΑ ΕΠΑΙΖΕ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΟΤΕΣ ΕΒΓΑΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΝ ΜΠΟΕΜ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΤΕΝΙΣ Ο ΜΠΟΥΤΟΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΝ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟ Η ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΕΗ ΕΣΒΗΣΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΙΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΖΗΜΕΝΣ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ ΟΠΩΣ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΙ TZΩΝ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ???ΓΙΑ ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΛΟΥΓΚΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΤΑ ΤΙ ΜΠΟΥΝΙΔΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΟΥΡΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @4.58

    πάρε κι εσύ αυτό το αναμνηστικό από το τελευταίο "συνέδριο" της συμμορίας σας.

    Μην το ράψεις πάνω σου.
    Σας αναγνωρίζουμε έτσι κι αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οσφυοκάμπτης ο κερατούκλης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τρίτη, 18 Αύγουστος 2009

    "Γελοίο χαρακτηρίζει το αίτημα ΠαΣοκ η πλευρά Χριστοφοράκου"

    Πριν από λίγο έγιναν δηλώσεις του συνηγόρου του Χριστοφοράκου:

    " Μου έρχεται να γελάσω. Είναι γελοίο αίτημα. Δεν πρόκειται να απαντήσουμε. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη στη δικαιοσύνη και δεν... μπορούμε να δώσουμε κανένα στοιχείο....

    ΡΕΖΙΛΙΚΙΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΑΣΟΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΞΕΥΤΙΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ Εσυ ξεεεεερεις!!!!

    Σαγιαν/αθλιε/εβραιε/αναλφαβητε/πουσταρα/προβοκατορα της ισραελοχεστρας/υποκινητη τρομοκρατικων ενεργειων (εμπρησμο παρακαλω)Λα-λακη με τις βυσινι γοβιτσες/γνωστε και ως ΙΡΡΡΡΡηγαινε και γαμησου/η και κωλοκαυτομενη Πιπιτσα. Αυτο παθαινεις οταν πιανεις πεννα "να μας τα ξηγησεις" μετα απο το ξεκωλιασμα που σουκανε ο Τζωνακος. Οταν κρεμεται το κωλαντερο πρεπει να περνης κανα συο μερες ρεπο.
    Εισαι και αναλφαβητος συν τοις αλλοις. Ελεεινε και τρισαθλιε συφυλιδικε εβραιε, πουστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 18 Αυγ 2009 4:58:00 μμ


    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΡΑΨΕΙ.

    ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση