GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτιά στο δάσος της Καβάλας‏...

Aπό τον Παρη Ανανιαδη http://mapa105.blogspot.com/ . Η συνδρομή των αεροπλάνων και του ελικοπτέρου σε συνδυασμό με την πυροσβεστική και τα π...

Aπό τον Παρη Ανανιαδη
http://mapa105.blogspot.com/
.
Η συνδρομή των αεροπλάνων και του ελικοπτέρου σε συνδυασμό με την πυροσβεστική και τα πεζοπόρα τμήματα της Διασωστικής Ομάδας Καβάλας αλλά και την συμβολή του Δήμου Καβάλας βοήθησαν στην κατάσβεση της φωτιάς.
Η φωτιά ξεκίνησε απο απροσεξία συνεργείου της περιφέρειας που έκανε εργασίες τοποθέτησης συρματοπλέγματος στα βράχια πίσω απο το 3ο λύκειο Καβάλας. Η εργασία με τροχό κοπής ήταν η αιτία της φωτιάς.
Ο αέρας που φυσούσε στην περιοχή δυνάμωσε την φωτια καθιστώντας δύσκολο το έργο της κατάσβεσης και επαναφέροντας μνήμες '85.
Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και η φωτιά έσβησε με τις λιγότερες δυνατές καταστροφές.

1 σχόλιο

  1. Αυτο ειναι απυθνενο θρασος.Μολις ο Ευριπιδης Στυλιανιδης ανελαβε Υπουργος Μεταφορων και Επικοινωνιων,αντικατεστησε ολα τα Διοικητικα Συμβουλια των εποπτευομενων Κρατικων Φορεων και ΔΕΚΟ,της αρμοδιοτητας του.Εκει,και σε ολα τα Δ.Σ.,τοποθετησε μελη,πολιτικους του φιλους,μονιμους κατοικους Νομου ΡΟΔΟΠΗΣ.Δηλαδη ο Στυλιανιδης ασκει πολιτικη ας πουμε στις ΔΕΚΟ ,π,χ. στον ΟΣΕ και τις θυγατρικες επιχειρησεις του,στον ΗΛΠΑΠ,στον ΗΣΑΠ,στην ΕΘΕΛ,στα ΕΛΤΑ και τις θυγατρικες τους,κλπ, με ανθρωπους που μενουν στη ΚΟΜΟΤΗΝΗ και παρευρισκονται στις συνεδριασεις του Δ.Σ.Οι ανθρωποι αυτοι,οσες καλες προθεσεις και αν εχουν,που σιγουρα εχουν,ειναι μακρυα απο τις εδρες των φορεων που υποτιθεται ασκουν διοικηση,εχουν αδυναμια προσβασης στην ενημερωση και πανω απο ολα τοποθετηθηκαν εκει για να υλοποιουν τις επιλογες του Υπουργου και να περνουν αποφασεις με ελλειπη ενημερωση.Αλλα πανω απο ολα τα μελη αυτα των Δ.Σ,στοιχιζουν σε καθε φορεα πολλα χρηματα,γιατι ,εκτος απο τις παγιες αποζημιωσεις που λαμβανουν ως μελη των Δ.Σ.,τους πληρωνουν τα αεροπορικα εισιτηρια πηγαινε-ελα στη Θρακη,ξενοδοχεια,διατροφη στην Αθηνα,και λοιπα μικροεξοδα.Αν θεωρησουμε ως δεδομενο οτι καθε Δ.Σ.καθε φορεα συνεδριαζει 4 φορες το μηνα,ευκολα μπορουμε να εκτιμησουμε την οικονομικη αιμοραγια καθε φορεα και καθε ΔΕΚΟ.Εν ολιγοις πληρωνει ο κοσμακης την πολιτικη Στυλιανιδη και πληρωνει τις προσδοκιες επανεκλογης του.Βεβαια σεμνα και ταπεινα πληρωνουμε τους κουμπαρους του καταλληλοτερου πρωθυπουργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση