GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο από το Άνω Σούλι και τον Μαραθώνα...

Από το http://news.bno.gr/ . ΕΚΤΑΚΤΟ 14.22 - Τρόμος, πόνος και οργή σε όλη την Ελλάδα, προκαλεί το χάος που επικρατεί στο Ν. Αττικής, αλλά ...

Από το http://news.bno.gr/
.


ΕΚΤΑΚΤΟ 14.22 - Τρόμος, πόνος και οργή σε όλη την Ελλάδα, προκαλεί το χάος που επικρατεί στο Ν. Αττικής, αλλά και στα αλλά πύρινα μέτωπα της χώρας. Δύσκολη η κατάσταση στο Ν. Αττικής. Στις φλόγες παραδόθηκαν νωρίτερα η Παλαιά Πεντέλη, η Άνοιξη, Ανθούσα, Παλλήνη, Ντράφι, Άνω και Κάτω Σούλι, Σταμάτα, Διόνυσος και Ροδόπολη. Οι φλόγες είναι κοντά στο νοσοκομείο και το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης. Οι νοσηλευόμενοι στο 414 στρατιωτικό νοσοκομείο Πεντέλης μεταφέρθηκαν, λόγω καπνών, στο 401. Στις φλόγες πριν από λίγο και...

η Δροσιά. Ένα από τα πύρινα μέτωπα κατευθύνεται προς το Νέο Βουτζά. Νωρίτερα η φωτιά απείλησε σπίτια στην περιοχή Γαργηττού, στο Γέρακα. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε πριν από λίγο στην Πέτα, λίγο έξω από την Κερατέα και έχει πάρει διαστάσεις. Στάχτη έχουν γίνει χιλιάδες δασικά στρέμματα, σπίτια, καλλιέργειες και ποιμνιοστάσια στην βορειοανατολική Αττική. Εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί 80 υποσταθμοί της ΔΕΗ. Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί η γραμμή του ΟΣΕ από Κιούρκα έως και τον Άγιο Στέφανο. Μαίνονται οι πυρκαγιές στο Ελαιοχώρι Πάτρας, σε Αχερούνες και Ασπούς Σκύρου, στο δήμο Ελατίων στη Ζάκυνθο και στα Λεύκτρα Βοιωτίας. Δύσκολο χαρακτηρίζεται το πύρινο μέτωπο στη Βοιωτία. Ο στρατός έχει βγει στους δρόμους. Βοήθεια από ξένες χώρες ζήτησε η Ελλάδα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Πριν από λίγο έφθασαν οι πρώτες δυνάμεις από Ιταλία. Βίντεο και εικόνες από το φακό του mourmoura.gr που βρίσκεται συνεχώς στα πύρινα μέτωπα.
Ανοικτά τα Διόδια σύμφωνα με τον κο Κούτρα γενικό διευθυντή του ΑΚΤΩΡΑ απο Ελευσίνα μέχρι Πάτρα - Βαρνάβας Άνω και κάτω Σούλι Μαραθώνας Γραμματικό με προβλήματα ηλεκτροδότησης - Έκκληση για Εκκένωση του Αγίου Στεφάνου κάνει ο τοπικός άρχοντας στους δημότες να μαζευτούν στην κεντρική πλατεία - Στα Καλύβια Αττικής στην περιοχή Πέτα νέα εστία φωτιάς στο ίδιο σημείο που είχε εκδηλωθεί και τις προηγούμενες μέρες - Τουλάχιστον 40 υδροφόρα οχήματα στέλνει η νομαρχία Θεσσαλονίκης για να συνδράμουν στο έργο πυρόσβεσης στην Αθήνα σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΤΕΔΚΝΑ - 2 πυροσβεστικά απο Ιταλία είναι ήδη στην Ελευσίνα εδω και 1 ώρα σε λίγο θα βγουν για να επιχειρήσουν - Στο όρος Αιγάλεω δεν υπάρχει πρόσβαση καθώς ο τοπικός σύλλογος έχει κλείσει την πρόσβαση με φύλακα που ενημερώνει οτι δεν επιτρέπεται προς το παρόν η άνοδος - Σε βοήθεια και το ειδικό όχημα Έλληνα ιδιοκτήτη με το όνομα JUMBO TRACK επιχειρεί στην περιοχή του Διονύσου και κάνει Έκκληση για κατοικίες με πισίνες έτσι ώστε να πάρει νερό 15 τόνων που είναι η χωρητικότητα του και να βοηθήσει στην ασφαλή Εκκένωση και απομάκρυνση όσων το έχουν ανάγκη -
Στον δρόμο ο Στρατός για την παροχή καθε είδους βοηθείας στις περιοχές που απειλούνται απο την λαίλαπα της φωτιάς - Εκκένωση τώρα του 414 Στρ. Νοσοκομείου απο τους εργαζόμενους, οι ασθενείς έχουν φύγει απο το πρωί - Έκκληση του προέδρου της ΤΕΔΚΝΑ Κου Καλογερόπουλου για περισσότερα υδροφόρα και βυτία ακαθάρτων να συνδράμουν στην παροχή νερού στα οχήματα της ΠΥ καθώς δεν υπάρχει καθόλου πίεση στο δίκτυο - Σύμφωνα με ενημέρωση από την πυροσβεστική, στη χώρα μας αναμένονται 4 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο από Γαλλία, Ιταλία και Κύπρο - Η φωτιά στο κέντρο της Παλλήνης χτυπάνε οι καμπάνες τώρα !! - Αύξηση των κλήσεων στο ΕΚΑΒ λόγω αναπνευστικών προβλημάτων στις ευρύτερες περιοχές Μαραθώνα. - Στα Όρια της είναι η ηλεκτροδότηση στην Αττική μόλις έγινε στιγμιαία πτώση τάσεως - Σπίτια σε κλοιό φωτιάς στον Γέρακα - Σε κλοιό φωτιάς τα εκπαιδευτήρια Κωστέα - Γείτονα - Εκκενώθηκε το γηροκομείο Αρήτη στο Γέρακα και οι τρόφιμοι μεταφέρθηκαν με λεωφορείο σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.
Κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι: Λεωφ. Διονύσου & Αμαρυλλίδος, Λεωφ. Διονύσου & Θησέως, Λεωφ. Διονύσου & Κυδωνιών, Λεωφ. Διονύσου & Θέτιδος, Στην Σταμάτα οδός Ανοίξεως, Διονύσου & Καϊρη, Πλατεία Ανοίξεως, Μαραθώνος & Νταού, Μαραθώνος & Παλλάδος Αθηνάς, Μαραθώνος & Διονύσου, Αναπαύσεως & Πεντέλης, Κλεισθένους & Αναπαύσεως, Στον Αγ. Στέφανο Μαραθώνος & Χελμού.
Συνεχίζεται πύρινος εφιάλτης στο Ν. Αττικής για ακόμη μια ημέρα. Η φωτιά πλέον καβάλησε το πεντελικό όρος. Στις φλόγες παραδόθηκε νωρίτερα η Ανθούσα, το Ντράφι, η Άνω Βίγλα και το Πανόραμα Παλλήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, σπίτια καίγονται στην Ανθούσα, ενώ απειλούνται κατοικίες στην Καλλιθέα Πεντέλης και στο Άνω και Κάτων Σούλι. Εκκενώθηκαν οι οικισμοί Αγίας Παρασκευής, Καπιτένιας και Πευκοφύτου στον Άγιο Στέφανο. Το πύρινο μέτωπο εκτείνεται και από Πάντειο Πολιτεία και Κάτω Σούλι, προς τα Δικαστικά του Μαραθώνα. Σε εξέλιξη και το διακλαδωμένο μέτωπο από Νέα Μάκρη προς Άγιο Πέτρο χωρίς να απειλούνται σπίτια. Εντωμεταξύ, στην Εύβοια η φωτιά έφτασε στην Κάρυστο, στο Μετόχι Αετού και τον Μπούρο. Σε εξέλιξη μέχρι αυτή την ώρα και τα πύρινα μέτωπα σε Σκύρο, Βοιωτία και Ζάκυνθο.
Ασύλληπτες διαστάσεις έχει πάρει το μέτωπο της φωτιάς στο Ν. Αττικής. Βιβλική είναι η καταστροφή σε ολόκληρη τη Βορειοανατολική Αττική, καθώς χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους, έχουν γίνει στάχτη. Η φωτιά είναι σε πληροί εξέλιξη και μαίνεται ανεξέλεγκτη σε παρά πολλά μέτωπα, συνολικού μήκους άνω των 35 χιλιομέτρων. Από την πύρινη λαίλαπα έχουν καεί σπίτια στο Γραμματικό, στο Άνω Σούλι, στο Διόνυσο και στο Βαρνάβα, δεκάδες ποιμνιοστάσια, καλλιέργειες, δασικές εκτάσεις, πυλώνες της ΔΕΗ, ακόμη και αυτοκίνητα.
Λίγο μετά τις 00.01 τα μεσάνυχτα, εκκενώθηκε προληπτικά το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, ενώ εγκαταλείπουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι σε Ροδόπολη και Διόνυσο. Πριν από λίγο, η φωτιά πλησίασε τον Άγιο Στέφανο, ενώ οι φλόγες έχουν αρχίσει να γίνονται ορατές και κοντά στο Ντράφι, σημάδι πως η φωτιά αρχίζει να επεκτείνεται Νοτιότερα. Επιπλέον το πύρινο μέτωπο, λίγο μετά τι 01.00 εισέβαλε μέσα στο χωριό του Άνω Σουλίου, ενώ κατευθύνεται πλέον προς το Κάτω Σούλι. Νωρίτερα, λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα, στο δρόμο από Γραμματικό προς Μαραθώνα, λίγο έξω από το Άνω Σούλι, εγκλωβίστηκαν οδηγοί μέσα στις φλόγες, όταν η φωτιά βγήκε απάνω στο δρόμο. Στο σημείο εγκλωβίστηκε και ο φωτορεπόρτερ μας. Συγκλονιστικές οι εικόνες που μας μεταφέρει στο βίντεο, που μπορείτε να δείτε.
Εντωμεταξύ, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζουν πολλές περιοχές, ωστόσο, δεν υπάρχει κίνδυνος μπλακ άουτ από τις ζημιές σε πυλώνες της ΔΕΗ στο λεκανοπέδιο, σύμφωνα με το διευθυντή Τύπου της ΔΕΗ, Κίμων Στεργιώτη. Δύσκολη όμως παραμένει η κατάσταση και στα υπόλοιπα πύρινα μέτωπα, στο σύνολο της χώρας. Σε εξέλιξη οι πυρκαγιές αυτή την ώρα σε Πλατανιστό Καρύστου, Αχερούνες και Ασπούς Σκύρου, Λεύκτρα Βοιωτίας και Ζάκυνθο. Υπό έλεγχο η φωτιά στο Καλέτζι, Πλημμύρι νότιας Ρόδου, Αγία Μονή Ναυπλίου, και στο Μούδρο Λήμνου.
Η εικόνα που παρουσιάζει το μέτωπο στην Κάρυστο, είναι δραματική, καθώς η φωτιά, έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις και είναι ορατή από τα Ανατολικά τμήματα του Νομού Αττικής και άλλων περιοχών. Φόβοι εκφράζονται, πως υπάρχουν νεκροί στο μέτωπο της πυρκαγιάς. Κλείνοντας να δούμε και τη σημερινή ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας. Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται την Κυριακή για τις περιοχές: Νομαρχίες Ευβοίας (συμπεριλαμβανομένης της νήσου Σκύρου), Βοιωτίας, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Αθηνών, Πειραιώς, Αργολίδας, Κορινθίας, Λέσβου, Χίου και Σάμου (συμπεριλαμβανομένης και της νήσου Ικαρίας).

13 σχόλια

  1. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΦΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ??

    ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ

    ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

    ΜΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    22 Αυγ 2009 11:48:00 μμ

    Η ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ!!

    ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΣΑ
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ??


    Να συλλαβουν οι καταδρομεις τον Kαραμανλη στο ονομα τηw δημοκρατιας

    Δεν θα κανουν δικτατορια

    θα σωσουν την δημοκρατια απο τους επικινδυνους εθνικους προδοτες

    ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒEΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
    ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


    Εκλογες τωρα!!

    23 Αυγ 2009 12:37:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βγήκαν όλοι οι υποκριτές ντεμέκ ευαίσθητοι αριστεροί να κάνουν ότι σκάσανε από τη στενοχώρια τους για τη φωτιά.
    Όλοι οι εκδότες και οι μεγαλοδημοσιογράφοι, μαζί με τους πράσινους μεγαλοκαρχαρίες και υποτακτικούς πασόκους βουλευτές είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ μουτρωμένοι γιατί κάηκαν τα δέντρα γύρω από τις πισίνες τους και τα αποθηκάκια με τα εργαλεία του κτήματός τους.
    Σε λίγο θα συμπληρωθεί και το σετάκι όταν εμφανισθεί ο Τρεμόπουλος με τον Αλαβάνο να λένε το γνωστό ποιηματάκι πάλι.
    Μη στενοχωριέστε κύριοι, δάσκαλοι της υποκρισίας και καθηγητές της λαμογιάς.
    Όταν εκλεγεί ο Γιωργάκης θα σας αποζημιώσει όλους, να μην έχετε καμια αμφιβολία.
    Αλλοίμονο, είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πυραγός Νίκος Χανιάς, δηλώνει στα "ΝΕA" ότι ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Μαρκογιαννάκης έχει ευθύνες για τη μη έγκαιρη ενοικίαση των πυροσβεστικών ελικοπτέρων, αφού "προφανώς θα βλέπει το δελτίο καιρού της ... Πετρούλας"!
    ==\

    Αμα αυτος ειναι "αξιωματικος " της πυροσβεστικης ,εγω ειμαι ο Αιζενχαουερ ο ιδιος!!!

    Και αμα το μπουρδελο Ελληνικο κρατος ,ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να πληρωνει αυτο το αχρηστο βλαχαδερο,συνταξη η δεν ξερω γω τι,..

    ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ οτι η κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας (του κ.Καραμανλη,οπως λει και το βλακογιοργο) εχει αποτυχει...

    Κυριοι της Νεας Δημοκρατιας (του κ.καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο) ,εισαστε ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ μαλακες...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ23 Αυγ 2009, 2:50:00 μ.μ.

    ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ , ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ Η "ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ"
    ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ.
    ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πυραγός Νίκος Χανιάς, δηλώνει στα "ΝΕA" ότι ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Μαρκογιαννάκης έχει ευθύνες για τη μη έγκαιρη ενοικίαση των πυροσβεστικών ελικοπτέρων, αφού "προφανώς θα βλέπει το δελτίο καιρού της ... Πετρούλας"!
    ==\

    Αμα αυτος ειναι "αξιωματικος " της πυροσβεστικης ,εγω ειμαι ο Αιζενχαουερ ο ιδιος!!!

    Και αμα το μπουρδελο Ελληνικο κρατος ,ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να πληρωνει αυτο το αχρηστο βλαχαδερο,συνταξη η δεν ξερω γω τι,..

    ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ οτι η κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας (του κ.Καραμανλη,οπως λει και το βλακογιοργο) εχει αποτυχει...

    Κυριοι της Νεας Δημοκρατιας (του κ.καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο) ,εισαστε ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ μαλακες...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στ ανοιχτά ανοίγονται οι σκαφάτοι των Βορείων Προαστείων, εγκαταλείποντας τις βίλες τους στην ασφαλή αγκαλιά των Πάκη και Χρήστου Μαρκογιαννάκη.
    "-Τα σκάφη μας θα μας σώσουν. Οι υπόλοιποι να γίνετε κολυμπηθρόξυλο...", φωνάζουν καθώς εγκαταλείπουν τη στεριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουδεν κακον αμιγες καλου.

    Ετσι λεγανε παλια ,οι κατοικοι της πατρωας γης...

    Αι "πυρκαιαι"!! καψανε και το babis kai to PASOK poisonous,kai to veteran seaman kai γενικα πασοκοσκυλαιους με τονομα
    !!

    Ας ειναι ευλογημεναι αι πυρκαιαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ νομιμοποίησε δεκάδες χιλιάδες αυθαίρετα στην Αττική το 2003;

    Και ποια ήταν η Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ τότε (και σήμερα κάνει την παρθένα);

    Και ποιος ήταν πρωθυπουργός τότε (και σήμερα κάνει τη νυφίτσα);

    Και ποιος ήταν ο Ράν ταν πλάν της παράταξης τότε (και σήμερα κάνει την πάπια;

    Καψαμπέλη, γράψε και ένα αρθράκι, έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι).

    Γελάς μαλακισμένο έ;

    Και εγώ γελάω, όλοι γελάμε, όχι μόνο με αυτά που λές αλλά και με αυτά που ΔΕΝ ΛΕΣ, πουλημένε πράσινε χαζοβιόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τo 3χιλιαρο Καραμανλη

    θα μπει στον κωλο του!!

    Ο κατοικοι Αττικης ΔΕΝ ειναι οι κατοικοι ηλειας

    Καραμανλη ετοιμασου νε σε ξεσκισουν παλιοπουστρα

    Καποιος θα στην φυτεψει στον κωλο σου βρωμοπουστρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!! ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΟΛΟΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δικαιοσύνη τώρα

    Σύλληψη και φυλάκιση του ανίκανου Καραμανλή , Παυλόπουλου , Μαρκογιαννάκη και παραπομπή σε δίκη με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας εντός της ημέρας.

    23 Αυγ 2009 2:16:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΘΗΝΑΙΟΙ, ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΑΚΤΟΙΚΙΩΝ. ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΕΚΕΊ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΙ ΕΞΗΝΤΑ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΒΙΛΑ/ΒΙΛΙΤΣΑ/ΕΞΟΧΙΚΟ Η/ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ Ο,ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΝΕΦΟΣ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑς ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΜΟΥΡΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΚΕΙ ΡΕ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΟ.

    ΧΩΡΙΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΜΕΣΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΡ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ.
    ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΔΕΝΔΡΟ.
    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΕΙ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΟ ΗΛΙΘΙΟ ΘΑ ΤΑ ΣΒΗΣΕΙ ΟΛΑ.

    ΑΝ ΟΧΙ.
    ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΠΡΕΣΣ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση