GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλα κεφάλαια και ακάλυπτες επιταγές...

Του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ http://ellinikoforum.blogspot.com/ . Μια επιταγή πέτσινη, χωρίς αντίκρισμα, που και στο δρόμο να βρεθεί δε σκύβει πλέον...

Του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/
.
Μια επιταγή πέτσινη, χωρίς αντίκρισμα, που και στο δρόμο να βρεθεί δε σκύβει πλέον κανείς να την σηκώσει. Είναι ο πρωθυπουργός της χώρας. Ο πολιτικός που βάλτωσε μέσα στα αδιέξοδα της ατολμίας του και της αναποφασιστικότητάς του.
Ο μοναδικός άνθρωπος που κατάφερε να φθαρεί απ όσα ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ, πριν προλάβει να τον φθείρει η ίδια του η αντιλαϊκή πολιτική.
Είναι ο "ηγέτης" που παρέμεινε θεατής των εξελίξεων, θεατής των οικονομικών, των πολιτικών και των καιροσκοπικών λαμογιών που έθρεψε η παράταξή του καθ εικόνα και ομοίωση των ΠΑΣΟΚοθρεμμένων παλικαράδων.
Είναι αυτός που άφησε...

ασύδοτα τα κομματικά τσιράκια να αποδιαρθρώσουν την ήδη ασθενική εθνική οικονομία με εγκληματικές πολιτικές αποφάσεις και επικίνδυνες διαχειριστικές επιλογές, φροντίζοντας μόνο για τη διόγκωση των τραπεζικών τους λογαριασμών, και οδηγώντας στην απόλυτη πτώχευση τη χώρα που κυβέρνησε και τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της.
Είναι αυτός που με την ανοχή του ανέδειξε μια νέα γενιά παρασιτικών νεόπλουτων, καταπατώντας θεσμούς, περιφρονώντας ακόμη και τους πλέον στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας. Επεδίωξε να δώσει απάντηση στη σαπίλα του ΠΑΣΟΚ, δημιουργώντας τη δική του (νέας γενιάς) παρασιτική σαπίλα.
Είναι ο πρωθυπουργός που ανέχθηκε και άκριτα συμπορεύτηκε με το μηχανισμό της Ντόρας στην άσκηση μιας εξωτερικής πολιτικής που υποθήκευσε και αποδυνάμωσε περαιτέρω τη διεθνή θέση της χώρας του, και μάλιστα σε περίοδο κρίσιμων αποφάσεων για κορυφαίες εθνικές προτεραιότητες, συνεχίζοντας έτσι με απόλυτη αξιοπιστία το ενδοτικό έργο που εγκαινίασαν οι κυβερνήσεις του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ.
Είναι ο "ηγέτης" που δεν είδε ότι η υπουργός του δεν άσκησε ελληνική εξωτερική πολιτική, αλλά προσωπική πολιτική ενδοτισμού και δημόσιων σχέσεων οικοδομώντας το προσωπικό της διεθνές προφίλ και κύκλο υποστηρικτών και αποδομώντας την Ελλάδα.
Είναι ο πολιτικός που μετά απ όλα αυτά έμεινε μόνος, παρατημένος απ όλους, ακόμη και από τους υπουργούς του, διότι την ανικανότητα πολλοί αγάπησαν στο βαθμό που εξυπηρέτησε τους άνομους σχεδιασμούς τους, τον ανίκανο όμως δεν τον αγάπησε κανείς.
Και τώρα παραδομένος και σκεφτικός, ετοιμάζεται να ΑΝΑΘΕΣΕΙ την εξουσία. Σε ποιόν;
ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΑΛΥΠΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
Αφού κοντολογίς έρχεται η σειρά του για ν αρχίσουν τα όργανα και στο δικό του το κόμμα, (όργανα που επί της ουσίας δεν σταμάτησαν ποτέ), καταδικάζοντας όμως σε μια ακόμη χειρότερη μοίρα την Ελλάδα.
Θα το επιτρέψουν αυτό οι έλληνες πολίτες;;;
Η διάθεσή τους είναι να μην το επιτρέψουν.
Και αυτή τη διάθεση την εξεδήλωσαν καθαρά με την πολιτική τους συμπεριφορά στις ευρωεκλογές. Η αποστροφή τους στο σάπιο πολιτικό σύστημα ήταν κατηγορηματική και προφανώς μη αναστρέψιμη.
ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.

15 σχόλια

  1. Και βεβαια ο Γιωργος Παπανδρεου τωρα τελαυταια δεν μιλαει .."ζωντανα"!

    Του το απαγορεψανε,γιατι φοβουνται κανενα καινουργιο "βαρβαρισμο" κανενα καινουργιο "σολοικισμο" ,σε απλα Ελληνικα κανενα καινουργιο σαρδαμ..

    Αυτο θα ηταν καταστροφη,οπως θα ελεγαν και οι αμειβομενοι(αδρα) επικοινωνιολογοι -προπαγανδιστες.

    Γιατι ο καραμανλης ειναι "χοντρος" αλλα μιλαει τελεια την Ελληνικη γλωσσα,Ελληνας γαρ.
    (το βλακογιοργο υστερει,και υστερει απελπιστικα).

    Και ετσι γραφουνε ενα κειμενο οι προπαγανδιστες και το κοτσαρουν στην τηλεοραση μαζι με μια φωτογραφια του βλακογιοργο!(ιδιαιτερα "ρετουσαρισμενη).
    Ντε και καλα οτι τα λεει αυτο το χαζο.

    Ενταξει.
    Το "πιασαμε το ..υπονοουμενο"..
    Καραγκιοζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τελικα το πηρα αποφαση και βουρ!

    Κομμενα τα μπουρδελοκαναλα στις 20.00 .
    Δεν μου ελειψαν καθολου..

    (αν και για να ειμαι ειλικρινης μου ..ελειψε εκεινη η στραβομουτσουνη "κ.μακρη" στο αλτερ)!!

    Το καταλαβα γιατι μου κοπηκε και η
    "ταση προς εμετο".
    Ουδεν καλον αμιγες κακου.
    Και φυσικα δεν ειναι μονον αυτη η σιχαμερη. και οι συναδελφοι της και οι συναδελφοι της..

    Συμβουλη:
    Ακολουθειστε το παραδειγμα μου.
    Τα τζογλανια αμα πεσουν οι .."ακροαματικοτητες" θα προσγειωθουν...
    Θα κοψουν τις αναλυσεις και τα σχολια (μην χεσω) και θα μας λενε τα γεγονοτα .
    Κριτικη ΕΜΕΙΣ θα κανουμε.
    Τα σχολια αυτωνων των μουφτηδων ΔΕΝ ΜΑς ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχάριστοι Έλληνες, διαμαρτύρεστε...
    Ο άνθρωπος είναι "συνεπής και αταλάντευτος" στο κυβερνητικό έργο, (μεταρυθμίσεις),το οποίο μάλλιστα εν όψει εκλογών επιταχύνει!!!
    Να τώρα ας πούμε, μετά τις μεταρυθμίσεις που έκανε στην Ηλεία το 2007, μεταρύθμισε όλο το πράσινο της Αττικής σε κάρβουνο!...
    Επίσης μεταρύθμισε την ενημέρωσή μας, ( από τους κ.κ. Αντώναρο, Παυλόπουλο κ.λ.π.), σε μαύρη κωμωδία.
    Κι αυτά μόνο μέσα στις τελευταίες 5 μέρες, (είναι και γρήγορος).
    Που να πάμε και παλιότερα....
    --Μεταρύθμισε τους περισσότερους Ελληνες σε φτωχούς..
    --Μεταρύθμισε τους θεσμούς σε παιγνίδι, (τις κουμπάρες που λένε, η καλύτερα τους κουμπάρους)...
    --Μεταρύθμισε την οικονομία της χώρας, μετατρέποντας την σε σκατά!
    (Εδώ του αξίζει κι ένα βραβείο χημείας!)...
    --Μεταρύθμισε τις ελπίδες ενός λαού σε αναγούλα, ντροπή και θυμό...
    --Μεταρύθμισε το ρόλο της εκκλησίας...(βατοπέδι κ.λ.π.)
    --Μεταρύθμισε τους ρόλους των υπουργών του, μεταρυθμίζοντάς τους σε εισπράκτορες διαφόρων ροών και εκροών...
    --Μεταρύθμισε τους πραγματικά πλούσιους σε πλουσιότερους, εις βάρος του κόσμου...
    --Μεταρύθμισε τη μεσαία τάξη, εξαφανίζοντάς την....
    --Μεταρύθμισε κοτζάμ νηπιαγωγό σε γιατρό χειρούργο...
    --Μεταρύθμισε όλες τις παπαριές της κυβέρνησής του έτσι, ώστε να φταίει το πασοκ....
    --Μεταρύθμισε τη φυγάδευση των υποδίκων της Ζήμενς, σε αποχώρησή τους...

    Για να μη συνεχίσω άλλο αυτόν τον ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ κατάλογο των "μεταρυθμίσεών" του, (θα χρειαζόταν να γράφω βδομάδες), σταματώ εδώ, κι αναρωτιέμαι...
    -Πόσες και ποιες "μεταρυθμίσεις" θα προλάβει ακόμα, στις μέρες που του απέμειναν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το μεροκάματα το έβγαλες Κυριακόπουλε
    Τώρα φάε τα σκατά σου ηλίθιε.
    Πάτα και το καζανάκι.
    Αφού βάλεις την διεστραμμένη και καταστραμένη κεφάλα σου ΜΕΣΑ.
    Να μας συστήσεις και τα χάπια
    που σου δείνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
    ΤΑ ΓΟΥΡΛΩΜΕΝΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ.
    ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΦΡΟΙ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    "Αυτό το τσουνάμι αναξιοπιστίας των ΜΜΕ που πλήττει την χώρα μας , με ψευδή δημοσιεύματα, κατασκευασμένα ρεπορτάζ και αναληθείς ειδήσεις, είναι πρωτόγνωρο .
    Ουδέποτε στην ιστορία της δημοσιογραφίας δεν υπήρξαν τόσα πολλά (και συγκεντρωμένα σε ...μια χρονική στιγμή) ανυπόστατα , παραπλανητικά...
    και απατηλά δημοσιεύματα και ειδήσεις.
    Ουδέποτε δεν υπήρξαν τόσα πολλά λιβελογραφήματα, όσα την κιτρινισμένη εποχή που διάγουμε. Όλα αυτά σίγουρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ .

    Μετά την αποκάλυψη τόσων ψευδών δημοσιευμάτων-ειδήσεων ( υπόθεση Ερντογάν, υπόθεση Ζακ Μπαρό, υπόθεση νήσου Ρω,υπόθεση αγωγών κλπ) έρχεται χθες μια ακόμα ΕΠΙΣΗΜΗ αποκάλυψη κατασκευασμένης είδησης.
    Ο δικηγόρος του Χριστοφοράκου, Στέφαν Κουρσάβ με επιστολή του απαντά στην επιστολή του ΠαΣοΚ ,που είχε ζητήσει ...τον λόγο από το πρώην μεγαλοστέλεχος της SIEMENS και πρώην επισκέπτη-χορηγό των γραφείων της Χαριλάου Τρικούπη ,όπως άλλωστε επίσημα έχει καταθέσει ο κ. Τσουκάτος.

    Υπενθυμίζω ότι η επιστολή του ΠαΣοΚ , όπως χαρακτηριστικά αναφέρετο σ` αυτή, εδράζετο «στη δέσμευση την οποία ανέλαβε ο ίδιος ο δικηγόρος του κ. Χριστοφοράκου με δήλωσή του προς την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, ότι εφόσον το ζητήσει η Νέα Δημοκρατία ο πελάτης του θα παραδώσει ακριβή στοιχεία για χρηματοδότησή της».

    Η απαντητική ΕΠΙΣΗΜΗ επιστολή του Γερμανού δικηγόρου αποκαλύπτει για άλλη μια φορά την παραπληροφόρηση και την χειραγώγηση που υφίσταται η κοινή γνώμη της χώρας μας.
    Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Στέφαν Κουρσάβ ότι ο κ. Ραγκούσης επικαλείται δήθεν δήλωση του και ότι ουδέποτε έχει δώσει στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» ή σε (αρχι)συντάκτες της ( ?) , σχετική συνέντευξη αυτού του περιεχομένου.

    Μάλιστα αναφέρει ότι επειδή δεν διαθέτει γνώση της ελληνικής γλώσσας δεν είναι σε θέση να παρακολουθεί τις αναφορές του ελληνικού Τύπου και έτσι δεν μπορεί να αντικρούει ....εσφαλμένες αναφορές .

    Εάν αυτό δεν είναι διεθνές «ξεσκέπασμα» και διεθνές ρεζίλεμα των ΜΜΕ της χώρας μας , τότε τι είναι; Βλέπεται την ίδια κιόλας ημέρα είχε φροντίσει η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών ΜΜΕ ,να αναπαραγάγει το κατασκευασμένο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ».
    Το υιοθέτησαν χωρίς ΚΑΜΙΑ διασταύρωση και το αναπαρήγαγαν κατά κόρον, προσθέτοντας μάλιστα διαφόρους πομπώδεις τίτλους ( «Αποκάλυψη Τώρα» «Ξεσκέπασμα» κλπ, απευθυνόμενοι - νόμιζαν - σε ..ιθαγενείς).

    Είχε προηγηθεί το διεθνές «φτύσιμο» στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» από τον αξιωματούχου της ΕΕ Ζακ Μπαρό που είχε διαψεύσει και αυτός τα περί δήθεν συνεντεύξεως του , την οποία ...όλως τυχαίως (ΚΑΙ ΑΥΤΗ όπως και του Βήματος) επικαλείτο ΕΠΙΣΗΜΑ το ΠαΣοΚ και μέσω αυτής επιχειρούσε να ...ασκήσει πολιτική.

    Βέβαια και καθώς το συνηθίζουν, ουδέποτε ζήτησαν συγνώμη ούτε οι εφημερίδες και τα άλλα ΜΜΕ για τα κατασκευασμένα δημοσιεύματα-ειδήσεις, ούτε φυσικά και το ΠαΣοΚ για τα πολιτικά ατοπήματα του , να προσπαθεί να ασκήσει πολιτική μέσω αυτών των...μεθόδων.

    Η πλήρης σύμπραξη του ΠαΣοΚ και των «νταβατζήδων» είναι πλέον ορατή και από ..τυφλούς."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΗ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΤΟ 2004 'Η ΤΟ 2007?? ΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ 2009 ΚΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4.24 και 4.27
    ΒΡΕ ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΙΝΑΔΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ Ο ΄΄ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ΄΄ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ?ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ? ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ 20%!ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ?ΓΕΛΟΙΕ Ε ΓΕΛΟΙΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ν.ΔΗΤΕΣ ΚΑΙ Ν.ΔΗΤΗΣΕΣ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΑΤΙ!!!!!!!!ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΒΑΜΠΙΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όποιος περίμενε κάτι καλύτερο από έναν άνθρωπο άσχετο, έναν άνθρωπο της καλοπέρασης και του κουσ-κουσ, απλά δεν είχε ή πολιτική διορατικότητα ή γνώση του "Τύπου"!!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με άλλα λόγια είναι ο καταλληλότερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ PRESS.
    Eίναι Ειδική Περίπτωση ψυχοπαθών.

    Υπάρχει πολλή μοναξιά εκεί έξω. Και η μοναξιά οδηγεί συνήθως στην ψυχοπάθεια!
    Ετοιμαστείτε, γιατί θα χτυπήσουν το πληκτρολόγιο....
    και ο Θεός βοηθός!
    (κουφά -μαλακίες -ανοησίες - ΜΙΣΟΣ - ηλιθιότητα ... ατελείωτα ).

    Μην τους βρίσεις, μην τους το κλείσεις στα μούτρα... Κάντε τους λίγη παρέα...
    Αυτό ψάχνουν, άλλωστε...
    ΕΔΩ στο ΒΟΘΡΟ του ΠΑΣΟΚ.
    ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ.

    Αλλά γαμήστε τους και καμία φορά...
    Το έχουν ΑΝΑΓΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση