GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ οφείλουν να ζητήσουν ανάκληση...

...του γερμανικού βουλεύματος που λέει ότι τα πήραν από την Siemens! . Από τον Αργύρη Σιδέρη http://www.skeftomasteellhnika.gr/ : , Χαίρομ...

...του γερμανικού βουλεύματος που λέει ότι τα πήραν από την Siemens!
.
Από τον Αργύρη Σιδέρη
http://www.skeftomasteellhnika.gr/ :
,
Χαίρομαι που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, αρχίζουν και βλέπουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ την πραγματικότητα, που δεν είναι άλλη απο το ξεπούλημα που υφίστανται απο τις κατά καιρούς ηγεσίες.
Στο φλέγον θέμα Χριστοφοράκου, ΜΗΖΕΝΣ τώρα.
Το βούλευμα του ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ Δικαστηρίου, ΟΧΙ οποιουδήποτε!! αμφιλεγόμενου οργάνου, αλλά της ΑΤΕΓΚΤΗΣ Γερμανικής Δικαιοσύνης, ΤΙ λέει; Ότι τα δύο κόμματα, ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. (τώρα έσκασαν και τα “αριστερά” κόμματα της Συγκυβέρνησης που ενώθηκαν με την πιο σκληρή δεξιά για να βάλουν τον Ανδρέα φυλακή), lέει λοιπόν η Γερμανική Δικαιοσύνη ότι αυτά τα κόμματα, χρηματοδοτούνταν απο τη Ζιμενς, προκειμένου να “διευκολύνουν” την εταιρεία να παίρνει τους διαγωνισμούς του Δημοσίου. Δηλαδή να “διευκολύνουν” τη Ζιμενς, ενάντια στα συμφέροντα του Δημοσίου.
Αυτές οι “διευκολύνσεις” ενάντια στο Κράτος, δηλ. στην πατρίδα μας πως αλλιώς μπορεί...

να χαρακτηρισθεί εκτός απο ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και μάλιστα με ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ; Για τη Γερμανική Δικαιοσύνη, δεν υφίσταται θέμα συνέχισης της διαδικασίας, γιατί γι αυτούς αποδείχθηκαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ο μόνος τρόπος ανακίνησης του θέματος είναι η προσβολή του Βουλεύματος απο κάποιους… προσβεβλημένους. Δηλαδή απο τα κατηγορηθέντα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κόμματα.
Τι θα έπρεπε να κάνουν τα κόμματα αυτά, ακόμα ΚΑΙ οι Βουλευτές τους ενάντια σ`αυτήν την ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ κατηγορία; Πιστεύω σαν απλός πολίτης, ότι αυτό που θα έπρεπε να κάνουν είναι να καταθέσουν ΑΜΕΣΑ, κάθε ένδικο μέσον (σαν ΑΜΕΣΑ θιγόμενοι) προκειμένου να ανακληθεί αυτό το ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ Βούλευμα. Φυσικά ΑΝ πράξουν κάτι τέτοιο, εξυπακούεται ότι θα γίνει πλήρης δικαστική διαδικασία, με εξετάσεις μαρτύρων όπου θα ακουσθούν ονόματα, αναφορά του τι βρέθηκε σε μυστικούς λογαριασμούς, ανοίγματα εταιριών οφ σόρ κ.λ.π.. Πιστεύει κανείς, ότι θα ρισκάρουν κάτι τέτοιο κόμματα ή Βουλευτές; ή θα προτιμήσουν να σέρνονται ΠΑΝΤΑ κάτω απο το βάρος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ; Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν, εμείς οι πολίτες να ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ, ποιοί ηγούνται των κομμάτων που μας Κυβερνούν ΜΟΝΙΜΩΣ!!
Παράκληση για σχολιασμό των πιο πάνω και οχι για κομματική αντιπαράθεση που ΔΕΝ οδηγεί ΠΟΥΘΕΝΑ !

8 σχόλια

  1. Όσο οι 300 εγκληματιες-βιαστες της πορνοβουλης δεν μπαινουν ισοβια στη φυλακη η ισοβια σε καταναγκαστικα εργα,

    και οσο οι ψωλοφαρα των δικαστικων
    τους καλυπτει για να παιρνουν και αυτοι αναδρομικα χιλιαδες ευρω καθε λιγο καιρο (λεφτα δικα μας)
    περα απο τα αλλα που παιρνουν στα κρυφα αντι να πανε μεσα και αυτοι τρις ισοβια,

    ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ-ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;
    ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ή ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ;
    Τα υψηλά και όμορφα οράματα που τάζει ο Γιωργάκης είναι τζάμπα κουβέντες.
    Όμως, σε όσα ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ βρίσκεται η ουσία.
    1.Λέει «όλα στα φώς» αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ που πήγαν τα λεφτά που πήρε ο Τσουκάτος από τη Μίζενς. Παρουσίασε μάλιστα κάτι χειρόγραφα μπακαλόχαρτα με εντελώς στρογγυλεμένα ποσά, με τα οποία γέλασε όλη η Ελλάδα.
    2.Λέει ότι είναι η Ζίμενς αφορά και τα δύο μεγάλα κόμματα αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ τίποτε για τις υπογραφές όλων των υπουργών Μεταφορών και Οικονομίας του πασόκ στις χαριστικές συμβάσεις της Ζίμενς από το 1993 έως το 2003. Όταν αποκαλύπτεται ότι στο Δ.Σ. του ΟΤΕ υπήρχαν ο Παπακωνσταντίνου και σχεδόν όλοι οι σήμερα προφυλακισμένοι πασόκοι, συνεχίζει να κάνει την πάπια.
    3.Λέει ότι μετά το 2004 ο Χριστοφοράκος τάιζε και τη ΝΔ αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ γιατί το 2006 η ΝΔ αρνήθηκε να παραλάβει το C4I του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, του Τρεπεκλή.
    4.Λέει ότι θα πατάξει την αδιαφάνεια αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ποιοί σοσιαλιστές έδωσαν στο Χριστοφοράκο να έχει δύο διαφορετικές αστυνομικές ταυτότητες, το 1981 η μία ( ΜΙ5786/1981) και το 2001 η άλλη ( Φ147016/2001) και να τις χρησιμοποιεί...κατά το δοκούν.
    5.Λέει ότι η ΝΔ φυγάδευσε το Χριστοφοράκο αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ποιό στέλεχος του ΠαΣοΚ φρόντισε να πάρει ο κ. Χριστοφοράκος την Γερμανική υπηκοότητα στην Καρλσρούη το 1994.
    Μπορώ να καταπιώ πολλά πράγματα αλλά η κοροϊδία μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι.
    Κυρίως, γιατί με υποτιμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσχατως διελαθεν της προσοχης υμων,Ω! φιλτατοι,οτι το βλακογιοργο ,διεκοψεν ,ουτως ειπεν ,τας επαφας και μετα της αξιοτιμου φυσικης αυτου μητρος κ.Μαργκαρετ,αλλα και της "θετης" τοιαυτης,αξιολατρευτης κ.Μιμης!

    Το τοιουτον συνιστα καταφωρον αχαριστιαν!

    Ας παρουμε τα πραγματα με την δεουσαν σειραν,αγαπητοτατοι:

    Κατα δηλωση του το βλακογιοργο "διεπρεψεν" ως βοηθος βενζιναδικου.
    Αρα ο αξιοτιμος πατηρ ,φαδερ,ειτε ψωμολυσουσε (το πιθανωτερον) ειτε τον θεωρουσε "πεοπαικτη" ανικανο και αχρηστο δια οτιδηποτε εργασιαν η οποια απαιτει εστω ελαχιστη διανοητικη επαρκεια.
    Συμφωνειτε αγαπητοτατοι αγαπητοι??

    2.
    Αν ο αξιοτιμος σκατοψυχος ελληνοπολωνος φαδερ του εν λογω βλακογιοργο ,(κατα δηλωση του),
    δεν γνωριζε την αξιολατρευτη
    κ. Μιμη (που ειρησθω εν παροδω ειναι ωσαν γουρουνα την σημερον ημερα,αλλα αυτο ειναι ασχετο),τι θα συνεβαινε??
    Το βλακογιοργο ισως γινοταν και ιδιοκτητης πρατηριου,μιας και ηξερε(??) και την δουλεια!
    Συμφωνειτε φιλτατοι??
    Καλα ντε! δεν ειναι και τιποτα να δουλευεις την μανικα !

    Η γνωριμια ομως του αξιοτιμου σκατοψυχου επεφερεν χωρισμον με της αξιολατρευτης κ.Μαργκαρετ.
    Κυττα να δεις συμπτωσεις ρε πουστη μου!!

    Ο ελληνοπολωνος ζηταει διαζυγιο!
    Η αξιολατρευτη κ.Μαργκαρετ του ζηταει 150 εκατομμυρια δολλαρια,τα οποια ο ελληνοπολωνος προθυμοποιηθηκε να πληρωσει!
    Στο κατω κατω αυτος θα τα πληρωνε?
    Σιγα τωρα !
    Οι πασοκοσκυλαιοι και συν αυτους και εμεις ο υπολοιπος .."λαος",τα πληρωσε αγαπητοτατοι φιλτατοι.
    Ασε δηλαδη που υπηρχαν παντα και προθυμοι δανειστες τυπου κ καρολου παπουλια (σας θυμιζει τιποτα το ονομα?) και βεβαια και κατι αλλοι πρωην πειναλεοι και μετεπειτα εκατομυριουχοι πασοκοσκυλαιοι με τονομα!
    Αλλα η κ.Μαργκαρετ ,νομισε οτι ζητωντας αυτα τα λεφτα ,θα τον απετρεπε απο το διαζυγιο και οχι βεβαια οτι θα εχανε τον .."εραστη" αλλα κυριως την προεδρια στις Αι-γες (ΕΓΕΣ ενωση γυναικων ελλαδος) !
    Οποτε του ζηταει :
    Θα διορισεις τον μαι τζωρτζ υπουργο παιδειας!
    Και αυτο εγινε ..

    Και ετσι το τζωρτζ .."γεννηθηκε μεσα στην εξουσια"!!!!

    Ας μην ηταν η αξιολατρευτη κ.Μιμη και θα του ελεγα εγω τωρα του επιδοξου πρατηριουχου ..
    Τι λετε και υμεις ω! φιλτατοι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει ενας υγειώς σκεπτόμενος άνθρωπος που πιστεύει οτι η δεξιά δεν είναι βουτηγμένη στα σκάνδαλα?Πιστεύει κάποιος οτι αυτοί οι άνθρωποι που μας κυβερνούν σκέφτονται πώς θα λύσουν προβλήματα?Υπάρχει κάποιος που δέν βλέπει οτι μας συμπεριφέροντε σαν υπηκόους?Υπάρχουν πολίτες που έχουν προσδοκίες απ'αυτην την κυβέρνηση?Μόνο αυτοί που εχουν συμφέροντα η νομίζουν πως έχουν στηρίζουν πλέον την κυβέρνηση Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δυστυχως εσυ φιλε μου φοράς παρωπίδες. Θελεις να κοιτάς μονο τον Γιωργακη και τις μακακιες του ΠΑΣΟΚ.
    Δεν μπορεις να δεις τιποτα παραπάνω?

    Αυτος ο φανατισμος εχει καταντησει τη χωρα σε αυτά τα χαλια. Των μεν και των δε.
    Ενα ματσο τουρκοσποροι αποδεικνυεται οτι ειμαστε σαν λαος , καλοπερασακιδων, βολεμενων και με την πρωτη ευκαιρια να τα αρπαξουμε.

    Απο πανω μεχρι κατω.Απο τους απλους πολιτες μεχρι το κεφάλι. (βλεπε Κωστακη, Γιωργακη και το σοι τους)
    Εγω δεν θελω να εχω σχεση καθολου με αυτη τη χωρα και να παρω α μπογαλακια μου και να φυγω μακριά, μα πολύ μακρια (στον αγυριστο που θα ευχηθουν καποιοι).

    Δεν υπαρχει ελπιδα δυστυχώς και ο λαος δυστυχως θα πεινάσει αλλά οπως εχει μαθει να κανει , θα ξεσκιζει ο μεν τις σαρκες του διπλανου του.

    Καλο της ταξιδι της ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρέθηκε και το πρόσχημα για εκλογές

    Η κρισιμότητα των εθνικών θεμάτων θα αποτελέσει το πρόσχημα για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών τις επόμενες μέρες από τον κ. Καραμανλή.
    Το πανελλήνιο προϊδέασε πριν από λίγο η κα Ντ.Μπακογιάννη δηλώνοντας ότι το εξάμηνο που ακολουθεί είναι κρίσιμο για τα εθνικά θέματα.

    Καλές κάλπες λοιπόν με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να χαρακτηρίζονται δια βουλεύματος αργυρώνητα κόμματα από τη γερμανική δικαιοσύνη και αυτά να κάνουν το κορόιδο παίζοντας παιχνιδάκια με τον Χριστοφοράκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EIΠΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑΞΑΝΕ ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΙΩΣΟΥΝΕ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΟΥΒΑΛΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΙΝΑΞΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΑΝΑΝ Η ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΗΠΙΕ ΤΟΝ ΜΙΣΗΣΕ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΗ ΤΥΠΟΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "[...] ΤΙ λέει; Ότι τα δύο κόμματα, ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. (τώρα έσκασαν και τα “αριστερά” κόμματα της Συγκυβέρνησης που ενώθηκαν [...]"

    Δεν φταις εσύ Σιδέρη.

    Φταίνε εκείνοι οι μαλάκες που σκότωναν ξένους διπλωμάτες και ανατίναζαν σκουπιδοτενεκέδες στον Πειραιά, αντί να αρχίσουν από εκεί που έπρεπε.
    Από τον Παττακό και λοιπούς άλλους της κατηγορίας αυτής, τους συνεργάτες και πρωτεργάτες.

    Πες μας τώρα για την αργυρώνητη αριστερά, αλλά να θυμάσαι ότι είσαι μεζεδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση