GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καίνε" τη ΝΔ οι πρώτες δημοσκοπήσεις....

...μετά τις καλοκαιρινές διακοπές! . Από τον Χρήστο Μπουκάτη . To Σαββατοκύριακο αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες δημοσκ...

...μετά τις καλοκαιρινές διακοπές!
.
Από τον Χρήστο Μπουκάτη
.
To Σαββατοκύριακο αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες δημοσκοπήσεις μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Από τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, το σκηνικό παραμένει "μαύρο" για την κυβέρνηση χωρίς στο διάστημα από τις ευρωεκλογές να έχει σημειώσει ανάκαμψη και με το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ να παραμένει στα ίδια, ενδεχομένως και μεγαλύτερα, επίπεδα.

23 σχόλια

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΕ ΜΟΥ....ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και που να πεσει και η πουτσα των συμβασιουχων μετα των οικογενοιων τους 17 μοναδεε θα γινει η διαφορα με τον κολοπουστα τον ψευτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ελλάδα εδώ και 2 χρόνια ζεί το δράμα της βραδυπορούσας επικοινωνιακής σκοπιμότητας! και της προκλητικής αδιαφορίας του Πρωθυπουργου της!! Δυστυχώς γιαυτήν σε μια από τις δυσκολότερες διεθνώς μεταπολεμικές οικονομικές περιόδους! Ο επαναλαμβανόμενος Πρωθυπουργός αναμένει πάλι σήμερα να τούρθουν οι Λούληδες δημοσκοπιεστές λένε, για να πάρει τις αποφάσεις του?! Η κατάσταση μοιάζει με εκείνον τον τύπο στο σταθμό του τραίνου που περιμένοντάς το τελευταίο, άρχισε να παίζει σε μασίνι μέχρι που του είπε αυτό ότι με τις μα@ακίες που κάνεις τόχασες!!! Πράγματι η αναποφασηστικότητα του στο τέλος θα μείνει παροιμιώδης! Έχουν περάσει 4 μήνες μετά το σκαμπίλι του εκλογικού σώματος και δεν έχει πάρει μια απόφαση μια πράξη, πέραν του να επιδεικνύεται τριγυρίζοντας με τις κάμερες από δημόσιο οίκημα σε οίκημα και από κανάλι σε κανάλι για να μας δείχνει πόσο < μάγκας > είναι! Δηλαδή μιλάμε για την απόλυτη πρόκληση και ΟΧΙ χαζομάρα! Καθότι ουδείς στα καλά του πιστεύει ότι του λείπει τόσο πολυ η φαιά ουσία! ΝΑΙ ο κ.Πρωθυπουργός μας κοροϊδεύει είτε διότι έτσι συμφέρει αυτόν και το οικονομικό κατεστημένο, είτε επειδή τον έχουν δεμένο χειροπόδαρα διάφοροι εκτός και εντός κόμματος! ΄Την στιγμή που ο Λαός στενάζει κάτω από την ΜΠΟΤΑ της αισχροκέρδιας , της ασυδοσίας στα Νοσοκομεία, της ανεξέλεγκτης Λαθρομετανάστυσης και της εγκληματικότητας , με μια καθημερινότητα συνεχώς επιδεινούμενη, σε όλους τους τομείς, με μια αγορά που ασφυκτιά από την έλλειψη ρευστού - παρα τα 28 δις που έδωσε στους φιλους του τραπεζήτες- αυτός λένε περιμένει το τραίνο!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημοσκοπήσεις τόσο φερέγγυες όσο αυτές που έλεγαν ότι το πασόκ θα είναι μπροστά 8% στις ευρωεκλογές;
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ κύριοι, καταλάβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχουν ακόμα το θράσος να κάνουν δημοσκοπήσεις αυτοί που τρέχανε να κρυφτούν μετά το φιάσκο των ευρωεκλογών;
    Απίστευτα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11 % H DIAFORA

    TO EIPE O DR kOTSOYKOW POY KAUARIZEIKAI TOYW ESVTERIKOYW PRODOTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
    Τελικά αυτό το πολυσχέδιο που έχει ετοιμάσει ο Γιωργάκης πρέπει να είναι θαυματουργό.
    Η λύση για όλα τα προβλήματα.
    Και για τις πυρκαγιές, βέβαια, αυτό εννοείται.
    Εδώ το πολυσχέδιο του απίθανου γιού της κυρίας τσάντ έλυσε τα προβλήματα της οικονομίας, της υγείας, της παιδείας και της ανεργίας, το πρόβλημα των πυρκαγιών δεν θα λύσει;
    Σιγά το πρόβλημα.
    Ο Γιωργάκης δεν μας εξηγεί, βέβαια, το περιεχόμενο του πολυσχεδίου του για να μην του το κλέψει ο παλιοχαρακτήρας ο Καραμανλής και το πασάρει για δικό του.
    Σιγά να μην σου χαρίσουμε, κύριε Καραμανλή, αυτό που μας έδωσε απλόχερα η φύση.
    Την εξυπνάδα (δεν παίζεται ο μπαγάσας, δεν παίζεται).
    That’s it!
    Από σήμερα πιά το αποφάσισα.
    Μπορώ να κοιμάμαι πολύ πιό ήσυχος.
    Εγώ βάζω την ψήφο και ο Γιωργάκης το πολυσχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Γιωργάκης προορίζεται από τους αμερικανούς να είναι ο ΙΔΕΩΔΗΣ πρωθυπουργός άλλης μιας υποτελούς αποικίας τους στη βαλκανική.
    ΚΑΙ αργόστροφος ΚΑΙ δοσίλογος ΚΑΙ μισός (εξ’ αίματος) αμερικάνος.
    Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ.
    Εντάξει, ξέρουμε ότι τα έχουν συμφωνήσει με τους γνωστούς 4 καναλάρχες (Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κυριακού, Αλαφούζο).
    ΕΜΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ή ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαν τι κατάλαβες δηλαδή, μωρέ παλιομαλάκα?
    Εσύ για να, (αν) καταλάβεις, πρέπει να περάσουν περίπου 150.000 χρόνια....
    Ως τότε, καλύτερα κάνε μούγκα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ¨Ολο τις ίδιες βλακείες λένε συνεχώς τα χαζά και αγράμματα πρασινοφρουράκια, είναι τόσο δύσκολο να πείτε μια πολιτική θέση;
    Ολημερίς και οληνυχτίς τη βαράτε την περδικούλα σας εκεί στο πασόκ και σας έχει βαρέσει κατακέφαλα.
    Πιό γραφικοί και από τον οικολόγο Βεργή έχετε γίνει.
    Θα μου πείς εάν δεν ήμασταν ηλίθια θα εμπνεόμαστε από το βλακογιώργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άντε ρε ψευτες δημοσκόποι όργανα του ΠΑΣΟΚ και του Γιωργάκη. Η δική μου δημοσκόπηση λέει ότι η Ν.Δ. θα κερδίσει τις εκλογές και με διαφορά.
    Νεοδημοκράτης Μαλάκας
    Χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η πραγματική δημοσκόπηση είναι το επίσημο αποτέλεσμα μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΑΓΟΣ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΕΣΕΙΕ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οταν θα ξυπνησετε κυριοι, υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, δεν θα μας εχουν αφησει ΕΛΛΑΔΑ για τα παιδια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΘΑ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΡΑ ΣΑΣ ΝΟΥΔΟΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικα στην ΝΔ εχουν βρει ενα modus vivendi οτι και να συμβαινει σ΄αυτη την χωρα φταινε οι αλλοι.
    Συνηθως φταιει το ΠΑΣΟΚ αλλοτε ο στατηγος ανεμος αλλοτε οι μισθωτοι και συνταξιουχοι με τις υψηλες απαιτησεις τους!!! αλλοτε οι κλεφτες μικρομεσαιοι και ελευθεροι επαγγελματιες.
    Καμια φορα τους φταινε τα παντα ακομα και οι ιδιοι τους οι εαυτοι ποτε ομως δεν παραδεχθκαν τα λαθη τους τις κομπινες τους τις αρπαχτες τους δηλαδη πραγματα ηλιου φαεινοτερα και εκει που περιμενεις να δεις ενα προθυπουργο με πυγμη βγαινει και με υφος 10 καρδιναλλιων τους καλυπτει!!!!!
    Ποσο οξυμορο φαινεται να βγαινει στα καναλια και στις εφημεριδες ο υπουργος οικονομιας και να λεει ουτε λιγο ουτε πολυ πως φοροδιαφευγει το συνολο του παραγωγικου κρατους και ειναι υποχρεωμενος να παρει μετρα κατα της φοροδιαφυγης ονομαζοντας αυτα φορολογικη μεταρυθμιση οταν το συνολο των φορολογικων μεταρυθμισεων που ψηφιζεται στην βουλη με νομοσχεδιο φερουν την ψηφο του κ Βουλγαρακη που αποδεδειγμενα ειχε εταιρειες off shore για να μην αποδιδει φορους στο κρατος.
    Τι σεμνοτης τι ταπεινοτης !!!
    Η κοροιδια εχει και ορια και οταν αυτο συμβαινει σε μια περιοδο που ολοι ζουνε το δικο τους μαρτυριο προκαλει οργη κι θυμο.
    Οπως καταλαβαινω τον σταυρο του μαρτυριου στην ΝΔ τον σηκωνει ο κ Παπαθανασιου ο οποιος καλειται να βγαλει τα καστανα απο την φωτια και παραλληλα να κερδισει πολιτικα οφελη γα το κομμα εξαγγελοντας παροχες χωρις αντικρυσμα.
    Αυτος χρεωνεται τον χλευασμο και την απαξιωση απο τους πολιτες καμμενο χαρτι πολιτικα δηλαδη για να στηριξει μια αναξια και χωρις προοπτικη κυβερνηση.
    Απετυχε σε ολους τους τομεις η ΝΔ και ακομα δεν εχει κανει την αυτοκριτικη της για το τις πταιει μαζευονται σε επιτροπες διαβουλευσεις και το πορισμα ? φταιει το ΠΑΣΟΚ εδω και 5,5 χρονια αυτοι κυβερνουν το ΠΑΣΟΚ φταιει αντε στην αρχη να το δεχτεις εμ συνεχως αυτη η καραμελα κουρασε και πιστευω και τους ψηφοφορους της ΝΔ.
    Ολοι ξερουμε οτι ο ανασχηματισμοι δεν αποτελουν πανακεια επιλυσης προβληματων αλλα περιοδο χαριτος στους νεοφερμενους οι οποιοι καλουνται να λειτουργησουν σε ενα προβληματικο περιβαλλον για αυτους με αμεσα θετικα αποτελεσματα.
    Μια κυβερνηση επιτυνχανει συνολικα και αποτυνχανει συνολικα.
    Οι διακριθεντες δεν αλλαζουν το αποτελεσμα ειτε ειναι θετικο ειτε ειναι αρνητικο απλα ξεχωριζουν αναλογα την περισταση θετικα η αρνητικα.
    Ολοι καταλαβαινουμε οτι οταν μια χωρα βρισκεται τελματωμενη στο μεσο του πουθενα η προσφυγη στον λαο ειναι αναγκαια ας αποφασισει αυτος τελικα που θελει να οδηγηθει και νου εχει κι εμπειρια ας την αξιοποιησει την ωρα που πρεπει κανοντας αυτο που του επιτασσει η λογικη του.
    Το να αποτυχει μια κυβερνηση στο εργο της συμβαινει παντου και πολλες φορες η εμμονη ομως σε πολιτικες που ειναι εναντια στην βουληση του λαου με προσχημα το συνταγματικο δικαιωμα της τετραετιας μονο και μονο για την παραμονη την εξουσια ειναι πραγματικα ολεθρια την στιγμη που ολα γυρω μας καταρεουν.
    ΕΚΛΟΓΕΣ κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αχάριστοι Έλληνες, διαμαρτύρεστε...
    Ο άνθρωπος είναι "συνεπής και αταλάντευτος" στο κυβερνητικό έργο, (μεταρυθμίσεις),το οποίο μάλλιστα εν όψει εκλογών επιταχύνει!!!
    Να τώρα ας πούμε, μετά τις μεταρυθμίσεις που έκανε στην Ηλεία το 2007, μεταρύθμισε όλο το πράσινο της Αττικής σε κάρβουνο!...
    Επίσης μεταρύθμισε την ενημέρωσή μας, ( από τους κ.κ. Αντώναρο, Παυλόπουλο κ.λ.π.), σε μαύρη κωμωδία.
    Κι αυτά μόνο μέσα στις τελευταίες 5 μέρες, (είναι και γρήγορος).
    Που να πάμε και παλιότερα....
    --Μεταρύθμισε τους περισσότερους Ελληνες σε φτωχούς..
    --Μεταρύθμισε τους θεσμούς σε παιγνίδι, (τις κουμπάρες που λένε, η καλύτερα τους κουμπάρους)...
    --Μεταρύθμισε την οικονομία της χώρας, μετατρέποντας την σε σκατά!
    (Εδώ του αξίζει κι ένα βραβείο χημείας!)...
    --Μεταρύθμισε τις ελπίδες ενός λαού σε αναγούλα, ντροπή και θυμό...
    --Μεταρύθμισε το ρόλο της εκκλησίας...(βατοπέδι κ.λ.π.)
    --Μεταρύθμισε τους ρόλους των υπουργών του, μεταρυθμίζοντάς τους σε εισπράκτορες διαφόρων ροών και εκροών...
    --Μεταρύθμισε τους πραγματικά πλούσιους σε πλουσιότερους, εις βάρος του κόσμου...
    --Μεταρύθμισε τη μεσαία τάξη, εξαφανίζοντάς την....
    --Μεταρύθμισε κοτζάμ νηπιαγωγό σε γιατρό χειρούργο...
    --Μεταρύθμισε όλες τις παπαριές της κυβέρνησής του έτσι, ώστε να φταίει το πασοκ....
    --Μεταρύθμισε τη φυγάδευση των υποδίκων της Ζήμενς, σε αποχώρησή τους...

    Για να μη συνεχίσω άλλο αυτόν τον ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ κατάλογο των "μεταρυθμίσεών" του, (θα χρειαζόταν να γράφω βδομάδες), σταματώ εδώ, κι αναρωτιέμαι...
    -Πόσες και ποιες "μεταρυθμίσεις" θα προλάβει ακόμα, στις μέρες που του απέμειναν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νουδουλοι για να ειστε τοσο πορωμενοι την θεραπευτικη αγωγη σιγουρα θα σας την εχει δωσει η τρισμεγιστη ΚΑΙ Η ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΠΟΛΥΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΗ χειρουργος ΝΑΤΑΣΑ έπεται και λοβοτομη μετα ετσι για να σας αποχαυνωσει πιο πολυ.
    Ουτε φακελλο δεν της δινω να ανοιξει με χαρτοκοφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
    ΤΑ ΓΟΥΡΛΩΜΕΝΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ.
    ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΦΡΟΙ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    "Αυτό το τσουνάμι αναξιοπιστίας των ΜΜΕ που πλήττει την χώρα μας , με ψευδή δημοσιεύματα, κατασκευασμένα ρεπορτάζ και αναληθείς ειδήσεις, είναι πρωτόγνωρο .
    Ουδέποτε στην ιστορία της δημοσιογραφίας δεν υπήρξαν τόσα πολλά (και συγκεντρωμένα σε ...μια χρονική στιγμή) ανυπόστατα , παραπλανητικά...
    και απατηλά δημοσιεύματα και ειδήσεις.
    Ουδέποτε δεν υπήρξαν τόσα πολλά λιβελογραφήματα, όσα την κιτρινισμένη εποχή που διάγουμε. Όλα αυτά σίγουρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ .

    Μετά την αποκάλυψη τόσων ψευδών δημοσιευμάτων-ειδήσεων ( υπόθεση Ερντογάν, υπόθεση Ζακ Μπαρό, υπόθεση νήσου Ρω,υπόθεση αγωγών κλπ) έρχεται χθες μια ακόμα ΕΠΙΣΗΜΗ αποκάλυψη κατασκευασμένης είδησης.
    Ο δικηγόρος του Χριστοφοράκου, Στέφαν Κουρσάβ με επιστολή του απαντά στην επιστολή του ΠαΣοΚ ,που είχε ζητήσει ...τον λόγο από το πρώην μεγαλοστέλεχος της SIEMENS και πρώην επισκέπτη-χορηγό των γραφείων της Χαριλάου Τρικούπη ,όπως άλλωστε επίσημα έχει καταθέσει ο κ. Τσουκάτος.

    Υπενθυμίζω ότι η επιστολή του ΠαΣοΚ , όπως χαρακτηριστικά αναφέρετο σ` αυτή, εδράζετο «στη δέσμευση την οποία ανέλαβε ο ίδιος ο δικηγόρος του κ. Χριστοφοράκου με δήλωσή του προς την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, ότι εφόσον το ζητήσει η Νέα Δημοκρατία ο πελάτης του θα παραδώσει ακριβή στοιχεία για χρηματοδότησή της».

    Η απαντητική ΕΠΙΣΗΜΗ επιστολή του Γερμανού δικηγόρου αποκαλύπτει για άλλη μια φορά την παραπληροφόρηση και την χειραγώγηση που υφίσταται η κοινή γνώμη της χώρας μας.
    Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Στέφαν Κουρσάβ ότι ο κ. Ραγκούσης επικαλείται δήθεν δήλωση του και ότι ουδέποτε έχει δώσει στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» ή σε (αρχι)συντάκτες της ( ?) , σχετική συνέντευξη αυτού του περιεχομένου.

    Μάλιστα αναφέρει ότι επειδή δεν διαθέτει γνώση της ελληνικής γλώσσας δεν είναι σε θέση να παρακολουθεί τις αναφορές του ελληνικού Τύπου και έτσι δεν μπορεί να αντικρούει ....εσφαλμένες αναφορές .

    Εάν αυτό δεν είναι διεθνές «ξεσκέπασμα» και διεθνές ρεζίλεμα των ΜΜΕ της χώρας μας , τότε τι είναι; Βλέπεται την ίδια κιόλας ημέρα είχε φροντίσει η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών ΜΜΕ ,να αναπαραγάγει το κατασκευασμένο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ».
    Το υιοθέτησαν χωρίς ΚΑΜΙΑ διασταύρωση και το αναπαρήγαγαν κατά κόρον, προσθέτοντας μάλιστα διαφόρους πομπώδεις τίτλους ( «Αποκάλυψη Τώρα» «Ξεσκέπασμα» κλπ, απευθυνόμενοι - νόμιζαν - σε ..ιθαγενείς).

    Είχε προηγηθεί το διεθνές «φτύσιμο» στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» από τον αξιωματούχου της ΕΕ Ζακ Μπαρό που είχε διαψεύσει και αυτός τα περί δήθεν συνεντεύξεως του , την οποία ...όλως τυχαίως (ΚΑΙ ΑΥΤΗ όπως και του Βήματος) επικαλείτο ΕΠΙΣΗΜΑ το ΠαΣοΚ και μέσω αυτής επιχειρούσε να ...ασκήσει πολιτική.

    Βέβαια και καθώς το συνηθίζουν, ουδέποτε ζήτησαν συγνώμη ούτε οι εφημερίδες και τα άλλα ΜΜΕ για τα κατασκευασμένα δημοσιεύματα-ειδήσεις, ούτε φυσικά και το ΠαΣοΚ για τα πολιτικά ατοπήματα του , να προσπαθεί να ασκήσει πολιτική μέσω αυτών των...μεθόδων.

    Η πλήρης σύμπραξη του ΠαΣοΚ και των «νταβατζήδων» είναι πλέον ορατή και από ..τυφλούς."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν χρειάζονται δημοσκοπήσεις.
    Ποιό κράτος έχει έξι μήνες διακοπές το χρόνο και μόνο 6 μήνες συνεδριάζει - νομοθετεί σε πλήρη σύνθεση ;
    Η δε πλήρης σύνθεση βγάζει μάτια με τη φυσικη παρουσία μόνο 2-3 βουλευτών.
    Όλα έχουν αναχθεί σε ένα "επικοινωνιακό παιχνίδι".
    Γίναμε μια virtual reality κοινωνία.
    .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δολοφονιες

    Μπραβους εχει πληρωσει γνωστη πορτογυρα γυναικα πολιτικος
    β Αθηνας για να σκοτωσουν νεοτερο πολιτικο και την γυναικα του!!

    Αυτα λενε οι μηνυσεις!!

    ειναι αληθεια και αναμενονται συλληψεις!!

    δεν θα το πιστευετε!!

    Αντι-μαφιοζοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΖΩΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΝ ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ
    ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΤΕ
    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.
    ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΟΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ
    ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ.

    ΔΥΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ 7.5 Kgr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. LAOS konta sto 15% kai anebainei kata polusulektikotato tropo!!!

    Pyria Niki Giwrgaki!

    8a antimetwpisei agria antipoliteusi Karatzaferi!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση